monster1971 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 (edited) καλημερα παιδια.Εβγαλα το noled και εγκατεστησα δωρεαν απο το playstore to always on.Δευτερη ημερα και λειτουργει αριστα.Και το ρολοι με ημερομηνια συνεργαζεται αψογα με τους αισθητηρες φωτος,οι ειδοιποιησεις ερχονται κανονικα σε ολα,ολες οι λειτουργιες του s7.Θυμιζει το γερο Ν8 μου:D...και το βασικο...δεν καει μπαταρια...απο οσο εχω δει σε αναμονη 2 τα εκατο αν μιαμιση ωρα.Σουπερ! Edited November 26, 2016 by monster1971 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eptysk Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Καλημέρα. Κάτι άσχετο από εμένα. Ξέρετε γιατί όταν μια εφαρμογή είναι στην κάρτα μνήμης και την ενημερώσω μεταφέρετε στην μνήμη του τηλεφώνου; Μπορεί κάπως αυτό να απενεργοποιηθεί ; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonirvana Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 παιδια να κανω μια ερωτηση.πως μπορω οταν τραβαω μια φωτογραφια να κανω focus στο μπροστα αντικειμενο και να θολωσω το φοντο ή το αντιθετο? Παράθεση Smartphones:Sony Ericsson Xperia X10 mini,Sony Ericsson Xperia mini,Sony Xperia M,Samsung Galaxy A5 2016,Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiv4 Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 καλημερα παιδια.Εβγαλα το noled και εγκατεστησα δωρεαν απο το playstore to always on.Δευτερη ημερα και λειτουργει αριστα.Και το ρολοι με ημερομηνια συνεργαζεται αψογα με τους αισθητηρες φωτος,οι ειδοιποιησεις ερχονται κανονικα σε ολα,ολες οι λειτουργιες του s7.Θυμιζει το γερο Ν8 μου:D...και το βασικο...δεν καει μπαταρια...απο οσο εχω δει σε αναμονη 2 τα εκατο αν μιαμιση ωρα.Σουπερ! Αυτό μεταφράζεται σε 32+ % το 24ωρο, όχι απλά καίει μπαταριά, την ξεφτιλίζει. Πάντως η εφαρμογή πράγματι είναι πολύ όμορφη , τουλάχιστον για όσους δεν τους νοιάζει το battery drain. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 (edited) Βάλε προηγμένες ρυθμίσεις - λειτουργία μέτρησης σημείο. Μετά εστίασε το σημείο-αντικείμενο που θέλεις να κάνεις focus με το δάχτυλο σου πάνω στην οθόνη του κινητού και δοκίμασε. Edited November 27, 2016 by pasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonirvana Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Βάλε προηγμένες ρυθμίσεις - λειτουργία μέτρησης σημείο. Μετά εστίασε το σημείο-αντικείμενο που θέλεις να κάνεις focus με το δάχτυλο σου πάνω στην οθόνη του κινητού και δοκίμασε. οταν λες προηγμενες, εννοεις το γραναζι στην καμερα?εκει δεν μου εχει τη λειτουργια μετρησης σημειο. Παράθεση Smartphones:Sony Ericsson Xperia X10 mini,Sony Ericsson Xperia mini,Sony Xperia M,Samsung Galaxy A5 2016,Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Αυτό μεταφράζεται σε 32+ % το 24ωρο, όχι απλά καίει μπαταριά, την ξεφτιλίζει. Πάντως η εφαρμογή πράγματι είναι πολύ όμορφη , τουλάχιστον για όσους δεν τους νοιάζει το battery drain. Ξερουμε τι drain εχει σε κινητα που ειναι απο default οπως στα S7? Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Ε καλα το κινητο το βραδυ κλεινει.ουτε μου φαινεται.Χαλαλι.ειναι πολυ χρησιμο και η μπαταρια τερας ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 οταν λες προηγμενες, εννοεις το γραναζι στην καμερα?εκει δεν μου εχει τη λειτουργια μετρησης σημειο. Όχι. Κάτω δεξιά Λειτουργία - προηγμένη λειτουργία και μετά αριστερά πάτα το εικονίδιο λειτουργίες μέτρησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonirvana Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Όχι. Κάτω δεξιά Λειτουργία - προηγμένη λειτουργία και μετά αριστερά πάτα το εικονίδιο λειτουργίες μέτρησης το βρηκα.σε ευχαριστω πολυ :) Παράθεση Smartphones:Sony Ericsson Xperia X10 mini,Sony Ericsson Xperia mini,Sony Xperia M,Samsung Galaxy A5 2016,Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 (edited) Ειχα βάλει κ εγω το noled αλλά απο την στιγμή που ελαβα ενα μήνυμα στο viber μου έβγαζε συνέχεια εικονίδιο στην οθόνη ότι εχω νεο μήνυμα στο viber ενω δεν ειχα! Συνέχεια αυτο. Έβγαζα την ειδοποίηση απο μπροστά και σε πέντε λεπτά μου την πέταγε πάλι. Δεν σταματούσε με αποτελεσμα να την βγαλω εντελώς την εφαρμογή. Ηταν μόνιμα η ειδοποίηση του viber αναμμένη. Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Edited November 28, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 καλημερα.εμενα το noled δεν μου εκανε κολπα.το εχω ακομη στο κινητο αλλα απενεργοποιημενο.Τωρα με το always on ειναι οκ.οι ειδοποιησεις ερχονται ολες,συν οτι ρολοι μπαταρια και ημερομηνια παιζουβ συνεχεια.Οσον αφορα για την καταναλωση της μπαταριας εχοντας το στις default ρυθμισεις,εκει που γυρναγα με 60 τα εκατο μπαταρια βραδυ σπιτι,τωρα γυρναω με 40.Σιγα τα αυγα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laziokos Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Τελικά στο youtube στα 1080p 60 παγώνει τελείως ή εικόνα ενώ στα 1080p 50 κανει πολλά κολλήματα... Απογοήτευση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Μου ρθε update Το έκανε κάνεις? https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161129/84cfef53d15fc82b7c78bde2e85cefee.jpg Sent from my SM-A510F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Ηρθε και σε εμενα και εγκατεστησε την πιο αχρηστη εφαρμογη του κοσμου για μενα τo facebook...Απενεργοποιησα αλλα θα προτιμουσα να διαγραφεται. Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panseraikos Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 (edited) Τελικά στο youtube στα 1080p 60 παγώνει τελείως ή εικόνα ενώ στα 1080p 50 κανει πολλά κολλήματα... Απογοήτευση... Καλησπέρα μήπως ξέρουμε τον λόγο που δεν τα παίζει; Edited November 30, 2016 by panseraikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Λοιπόν μετά την τελευταία αναβάθμιση πρώτον διορθώθηκε το δαχτυλικό αποτύπωμα πλέον μου δουλεύει άψογα, σαν τον παλιό καλό καιρό με lollipop, δεύτερον διόρθωσαν το ραδιόφωνο, η ποιότητα του ήχου θυμίζει και αυτή την παλιά καλή εποχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panseraikos Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Λοιπόν μετά την τελευταία αναβάθμιση πρώτον διορθώθηκε το δαχτυλικό αποτύπωμα πλέον μου δουλεύει άψογα, σαν τον παλιό καλό καιρό με lollipop, δεύτερον διόρθωσαν το ραδιόφωνο, η ποιότητα του ήχου θυμίζει και αυτή την παλιά καλή εποχή. Ευχάριστα νέα το βίντεο στα 1080ρ 60 μήπως μπορείς να τσεκάρεις αν διορθωθηκε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Ευχάριστα νέα το βίντεο στα 1080ρ 60 μήπως μπορείς να τσεκάρεις αν διορθωθηκε; Τα ίδια κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiv4 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Ηρθε και σε εμενα και εγκατεστησε την πιο αχρηστη εφαρμογη του κοσμου για μενα τo facebook...Απενεργοποιησα αλλα θα προτιμουσα να διαγραφεται. Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πρέπει να απενεργοποιήσεις και το facebook app manager επίσης που βάζει μαζί η samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Πρέπει να απενεργοποιήσεις και το facebook app manager επίσης που βάζει μαζί η samsung. Το εκανα, thanks! Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Παιδιά πώς βλέπετε το τελευταίο update από θέμα μπαταρίας ? Εγώ έχω βγάλει 7 ώρες και 10 λεπτά οθόνης με 30% υπόλοιπο μπαταρίας!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsosbb Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Καλησπερα παιδια, ειμαι κατοχος του κινητου δυο βδομαδες τωρα και εχω ενα προβλημα σημερα. Δεν ακουγονται οι ειδοποιησεις, ουτε δονηση ουτε τιποτα. Ερχονται κανονικα αλλα δεν κανει τιποτα το κινητο, πρεπει να ανοιξω την οθονη για να δω οτι εχω μηνυμα. Οταν το βαζω στο αθορυβο λειτουργει κανονικα, εχω μονο δονηση δηλαδη, αλλα στο κανονικο προφιλ τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Καλησπερα παιδια, ειμαι κατοχος του κινητου δυο βδομαδες τωρα και εχω ενα προβλημα σημερα. Δεν ακουγονται οι ειδοποιησεις, ουτε δονηση ουτε τιποτα. Ερχονται κανονικα αλλα δεν κανει τιποτα το κινητο, πρεπει να ανοιξω την οθονη για να δω οτι εχω μηνυμα. Οταν το βαζω στο αθορυβο λειτουργει κανονικα, εχω μονο δονηση δηλαδη, αλλα στο κανονικο προφιλ τιποτα. Εχει τυχει κατι παρομοιο σε φιλο με S6. Αν έχεις κάποια εφαρμογή με εναλλαγες wallpaper δοκίμασε να την βγάλεις. Επίσης αν έχεις το cleanmaster έχει κάποιες επιλογές για lockscreen που μπορεί να σου δημιουργούν πρόβλημα. Ελπίζω να βοηθήσουν αυτές οι δύο κινήσεις. Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 (edited) http://pocketnow.com/2016/12/02/samsung-galaxy-a-2016-family-nougat-updates Θα παρει και Nougat αν και ηταν αναμενομενο. Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 3, 2016 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts