Jump to content

Samsung Galaxy A5 (2016 edition)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημερα παιδια.Εβγαλα το noled και εγκατεστησα δωρεαν απο το playstore to always on.Δευτερη ημερα και λειτουργει αριστα.Και το ρολοι με ημερομηνια συνεργαζεται αψογα με τους αισθητηρες φωτος,οι ειδοιποιησεις ερχονται κανονικα σε ολα,ολες οι λειτουργιες του s7.Θυμιζει το γερο Ν8 μου:D...και το βασικο...δεν καει μπαταρια...απο οσο εχω δει σε αναμονη 2 τα εκατο αν μιαμιση ωρα.Σουπερ! Edited by monster1971

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα. Κάτι άσχετο από εμένα. Ξέρετε γιατί όταν μια εφαρμογή είναι στην κάρτα μνήμης και την ενημερώσω μεταφέρετε στην μνήμη του τηλεφώνου; Μπορεί κάπως αυτό να απενεργοποιηθεί ; Ευχαριστώ

παιδια να κανω μια ερωτηση.πως μπορω οταν τραβαω μια φωτογραφια να κανω focus στο μπροστα αντικειμενο και να θολωσω το φοντο ή το αντιθετο?
Smartphones:Sony Ericsson Xperia X10 mini,Sony Ericsson Xperia mini,Sony Xperia M,Samsung Galaxy A5 2016,Samsung Galaxy S10

καλημερα παιδια.Εβγαλα το noled και εγκατεστησα δωρεαν απο το playstore to always on.Δευτερη ημερα και λειτουργει αριστα.Και το ρολοι με ημερομηνια συνεργαζεται αψογα με τους αισθητηρες φωτος,οι ειδοιποιησεις ερχονται κανονικα σε ολα,ολες οι λειτουργιες του s7.Θυμιζει το γερο Ν8 μου:D...και το βασικο...δεν καει μπαταρια...απο οσο εχω δει σε αναμονη 2 τα εκατο αν μιαμιση ωρα.Σουπερ!

Αυτό μεταφράζεται σε 32+ % το 24ωρο, όχι απλά καίει μπαταριά, την ξεφτιλίζει. Πάντως η εφαρμογή πράγματι είναι πολύ όμορφη , τουλάχιστον για όσους δεν τους νοιάζει το battery drain.

Βάλε προηγμένες ρυθμίσεις - λειτουργία μέτρησης σημείο. Μετά εστίασε το σημείο-αντικείμενο που θέλεις να κάνεις focus με το δάχτυλο σου πάνω στην οθόνη του κινητού και δοκίμασε. Edited by pasgr

Βάλε προηγμένες ρυθμίσεις - λειτουργία μέτρησης σημείο. Μετά εστίασε το σημείο-αντικείμενο που θέλεις να κάνεις focus με το δάχτυλο σου πάνω στην οθόνη του κινητού και δοκίμασε.

οταν λες προηγμενες, εννοεις το γραναζι στην καμερα?εκει δεν μου εχει τη λειτουργια μετρησης σημειο.

Smartphones:Sony Ericsson Xperia X10 mini,Sony Ericsson Xperia mini,Sony Xperia M,Samsung Galaxy A5 2016,Samsung Galaxy S10

Αυτό μεταφράζεται σε 32+ % το 24ωρο, όχι απλά καίει μπαταριά, την ξεφτιλίζει. Πάντως η εφαρμογή πράγματι είναι πολύ όμορφη , τουλάχιστον για όσους δεν τους νοιάζει το battery drain.

Ξερουμε τι drain εχει σε κινητα που ειναι απο default οπως στα S7?

Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ε καλα το κινητο το βραδυ κλεινει.ουτε μου φαινεται.Χαλαλι.ειναι πολυ χρησιμο και η μπαταρια τερας ...

οταν λες προηγμενες, εννοεις το γραναζι στην καμερα?εκει δεν μου εχει τη λειτουργια μετρησης σημειο.

Όχι. Κάτω δεξιά Λειτουργία - προηγμένη λειτουργία και μετά αριστερά πάτα το εικονίδιο λειτουργίες μέτρησης

Όχι. Κάτω δεξιά Λειτουργία - προηγμένη λειτουργία και μετά αριστερά πάτα το εικονίδιο λειτουργίες μέτρησης

το βρηκα.σε ευχαριστω πολυ :)

Ειχα βάλει κ εγω το noled αλλά απο την στιγμή που ελαβα ενα μήνυμα στο viber μου έβγαζε συνέχεια εικονίδιο στην οθόνη ότι εχω νεο μήνυμα στο viber ενω δεν ειχα! Συνέχεια αυτο. Έβγαζα την ειδοποίηση απο μπροστά και σε πέντε λεπτά μου την πέταγε πάλι. Δεν σταματούσε με αποτελεσμα να την βγαλω εντελώς την εφαρμογή. Ηταν μόνιμα η ειδοποίηση του viber αναμμένη.

Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1

Edited by lek88

καλημερα.εμενα το noled δεν μου εκανε κολπα.το εχω ακομη στο κινητο αλλα απενεργοποιημενο.Τωρα με το always on ειναι οκ.οι ειδοποιησεις ερχονται ολες,συν οτι ρολοι μπαταρια και ημερομηνια παιζουβ συνεχεια.Οσον αφορα για την καταναλωση της μπαταριας εχοντας το στις default ρυθμισεις,εκει που γυρναγα με 60 τα εκατο μπαταρια βραδυ σπιτι,τωρα γυρναω με 40.Σιγα τα αυγα:D

Τελικά στο youtube στα 1080p 60 παγώνει τελείως ή εικόνα ενώ στα 1080p 50 κανει πολλά κολλήματα...

Απογοήτευση...

Μου ρθε update

Το έκανε κάνεις?

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161129/84cfef53d15fc82b7c78bde2e85cefee.jpg

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Ηρθε και σε εμενα και εγκατεστησε την πιο αχρηστη εφαρμογη του κοσμου για μενα τo facebook...Απενεργοποιησα αλλα θα προτιμουσα να διαγραφεται.

Τελικά στο youtube στα 1080p 60 παγώνει τελείως ή εικόνα ενώ στα 1080p 50 κανει πολλά κολλήματα...

Απογοήτευση...

Καλησπέρα μήπως ξέρουμε τον λόγο που δεν τα παίζει;

Edited by panseraikos

Λοιπόν μετά την τελευταία αναβάθμιση πρώτον διορθώθηκε το δαχτυλικό αποτύπωμα πλέον μου δουλεύει άψογα, σαν τον παλιό καλό καιρό με lollipop, δεύτερον διόρθωσαν το ραδιόφωνο, η ποιότητα του ήχου θυμίζει και αυτή την παλιά καλή εποχή.

Λοιπόν μετά την τελευταία αναβάθμιση πρώτον διορθώθηκε το δαχτυλικό αποτύπωμα πλέον μου δουλεύει άψογα, σαν τον παλιό καλό καιρό με lollipop, δεύτερον διόρθωσαν το ραδιόφωνο, η ποιότητα του ήχου θυμίζει και αυτή την παλιά καλή εποχή.

Ευχάριστα νέα το βίντεο στα 1080ρ 60 μήπως μπορείς να τσεκάρεις αν διορθωθηκε;

Ηρθε και σε εμενα και εγκατεστησε την πιο αχρηστη εφαρμογη του κοσμου για μενα τo facebook...Απενεργοποιησα αλλα θα προτιμουσα να διαγραφεται.

Πρέπει να απενεργοποιήσεις και το facebook app manager επίσης που βάζει μαζί η samsung.

Πρέπει να απενεργοποιήσεις και το facebook app manager επίσης που βάζει μαζί η samsung.

Το εκανα, thanks!

Παιδιά πώς βλέπετε το τελευταίο update από θέμα μπαταρίας ?

Εγώ έχω βγάλει 7 ώρες και 10 λεπτά οθόνης με 30% υπόλοιπο μπαταρίας!!!!!!

Καλησπερα παιδια, ειμαι κατοχος του κινητου δυο βδομαδες τωρα και εχω ενα προβλημα σημερα. Δεν ακουγονται οι ειδοποιησεις, ουτε δονηση ουτε τιποτα. Ερχονται κανονικα αλλα δεν κανει τιποτα το κινητο, πρεπει να ανοιξω την οθονη για να δω οτι εχω μηνυμα. Οταν το βαζω στο αθορυβο λειτουργει κανονικα, εχω μονο δονηση δηλαδη, αλλα στο κανονικο προφιλ τιποτα.

Καλησπερα παιδια, ειμαι κατοχος του κινητου δυο βδομαδες τωρα και εχω ενα προβλημα σημερα. Δεν ακουγονται οι ειδοποιησεις, ουτε δονηση ουτε τιποτα. Ερχονται κανονικα αλλα δεν κανει τιποτα το κινητο, πρεπει να ανοιξω την οθονη για να δω οτι εχω μηνυμα. Οταν το βαζω στο αθορυβο λειτουργει κανονικα, εχω μονο δονηση δηλαδη, αλλα στο κανονικο προφιλ τιποτα.

Εχει τυχει κατι παρομοιο σε φιλο με S6. Αν έχεις κάποια εφαρμογή με εναλλαγες wallpaper δοκίμασε να την βγάλεις. Επίσης αν έχεις το cleanmaster έχει κάποιες επιλογές για lockscreen που μπορεί να σου δημιουργούν πρόβλημα. Ελπίζω να βοηθήσουν αυτές οι δύο κινήσεις.

Will go to heaven for the climate, to hell for the company...

http://pocketnow.com/2016/12/02/samsung-galaxy-a-2016-family-nougat-updates

Θα παρει και Nougat αν και ηταν αναμενομενο.

Edited by GMF80

• The title was changed to Samsung Galaxy A5 (2016 edition)