theonirvana Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 σημερα μου ηρθε μια ενημερωση 19 περιπου mb. Παράθεση Smartphones:Sony Ericsson Xperia X10 mini,Sony Ericsson Xperia mini,Sony Xperia M,Samsung Galaxy A5 2016,Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisI Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Ναι κι εμένα μέσα στη μέρα μου ήρθε ενημέρωση.. Επίσης έβαλα και sim και τώρα έχουν φύγει τα ιταλικά οπότε όλα καλά! Το κινητό είναι τέλειο, εξαιρετικό!!! Δε βρίσκω κάτι αρνητικό! Μόνο ίσως η λίγη RAM για μακροπρόθεσμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimptsog Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 σημερα μου ηρθε μια ενημερωση 19 περιπου mb. Στο Android system ήρθε η ενημέρωση; Κάτι τέτοιο ήρθε και σε μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Καποιος που εχει κανει μεταβαση απο S6 η το αντιθετο; Για καποιο λογο μου εχει γινει εμμονη το blue coral του S6... Aλλα βλεποντας οτι το S6 εχει μικροτερη μπαταρια και υψηλοτερη αναλυση οθονης νομιζω η διαφορα στην αυτονομια θα ειναι μεγαλη υπερ του Α5.... Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Ήρθε και σε μένα μια μικρή αναβάθμιση μετά τα 15mb αλλά 19mb... Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Πως γίνεται να μη μου έρχεται ειδοποίηση για ενημέρωση λογισμικού;; Και να μην κάνει αναζήτηση για νέες ενημερώσεις; Δεν είμαι των updates και δεν θελω να τις κάνω. Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Καποιος που εχει κανει μεταβαση απο S6 η το αντιθετο; Για καποιο λογο μου εχει γινει εμμονη το blue coral του S6... Aλλα βλεποντας οτι το S6 εχει μικροτερη μπαταρια και υψηλοτερη αναλυση οθονης νομιζω η διαφορα στην αυτονομια θα ειναι μεγαλη υπερ του Α5.... Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όπως το λες. Η μέρα με την νύχτα, το έχει φίλος το S6 και το ξέρω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimptsog Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Μου ηρθε σημερα το στενο τζαμακι που λεγαμε. Το βλεπω σε σχεση με το τζαμι απο το πλαισιο να ειναι πιο στενο 1 χιλιοστο. Δηλαδη μισο χιλιοστο γυρω γυρω...Ειναι πιο στενο και απο τα πλαγια και απο πανω απο κατω. http://www.ebay.co.uk/itm/291704456592?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Δε το δοκιμασα ακομη να δω αν κολλα τελεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Τελικά δεν άντεξα και παρήγγειλα μια θήκη σαν του note που έχω: https://www.aliexpress.com/item/Smart-Bag-3-Pocket-with-Belt-Holder-Carabiner-Clip-Pouch-Case-For-Smartphone-Fit-Galxy-Note5/1699131889.html?spm=2114.13010608.0.0.BqmIlb ενώ θα αγοράσω σύντομα και την SAMSUNG Original Clear cover GOLD... ;) Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimptsog Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Τελικά δεν άντεξα και παρήγγειλα μια θήκη σαν του note που έχω: https://www.aliexpress.com/item/Smart-Bag-3-Pocket-with-Belt-Holder-Carabiner-Clip-Pouch-Case-For-Smartphone-Fit-Galxy-Note5/1699131889.html?spm=2114.13010608.0.0.BqmIlb ενώ θα αγοράσω σύντομα και την SAMSUNG Original Clear cover GOLD... ;) Μήπως να την πάρεις σε μπλε χρώμα; ; Αυτήν έχω και το κινητό σε χρυσό χρώμα . Απλά είναι σαν κόσμημα αυτή η θήκη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Μήπως να την πάρεις σε μπλε χρώμα; ; Αυτήν έχω και το κινητό σε χρυσό χρώμα . Απλά είναι σαν κόσμημα αυτή η θήκη.... Έκανα την παραγγελία ήδη… :p Την έχω σε μαύρο για το note και τώρα την πήρα σε ποιο ανοιχτό χρώμα(εικόνα D).Είναι πολύ πρακτική πάντως και με έχει βολέψει… Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 φιλε εφυγα απο Α5 2016 και πηγα S6 για λιγο και το μετανιωσα,καλητερη καμερα το 6αρι<ελαφρως ομως,με τριτες εφαρμογες καμερας ερχεσαι σχεδον στα ισια>.Εχασα ραδιο,καρτα μνημης,διπλασια αυτονομια και οθονη,οτι και να λενε μερικοι,η οθονη του Α ειναι διαμαντι.Ποιο φωτεινη και sharp.Την μεταβαση την εκανα την ιδια καλοκαιρινη περιοδο μεσα στις διακοπες και ειδα την διαφορα υπερ του Α κατω απο τον δυνατο ηλιο.Δεν υπαρχει συγκριση.Αυτο που ειδα μονο ειναι οτι ο ηχος κλησης του Α ειναι ποιο χαμηλος απο το 6αρι.Για μενα οτι καλυτερο εχει βγαλει η σαμμυ για το 2016 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Ευχαριστω! Με βγαζεις απο καθε πειρασμο... Θα περιμενω για το Α5 2017.... Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Ευχαριστω! Με βγαζεις απο καθε πειρασμο... Θα περιμενω για το Α5 2017.... Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk με 3gb ram, αν δωσει και λιγο πιο ελευθερο χειρισμο στην καμερα θα ειναι το απολυτο κινητο για τα λεφτα του, εαν κινηθει οπως το φετινο που επεσε τοσο. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 με 3gb ram, αν δωσει και λιγο πιο ελευθερο χειρισμο στην καμερα θα ειναι το απολυτο κινητο για τα λεφτα του, εαν κινηθει οπως το φετινο που επεσε τοσο. Θα εχει σκληρο ανταγωνισμο απο το Honor 8 των 4γιγα σε αυτα τα λεφτα... Ειδικα οταν βγει το Honor πιστευω θα ειναι -100 στην τιμη... Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisI Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Ξέρετε καμία εφαρμογή κάμερας (για το A5 2016) που να είναι δωρεάν και να δίνει αρκετές δυνατότητες που δεν έχει η βασική εφαρμογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimptsog Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Έκανα την παραγγελία ήδη… :p Την έχω σε μαύρο για το note και τώρα την πήρα σε ποιο ανοιχτό χρώμα(εικόνα D).Είναι πολύ πρακτική πάντως και με έχει βολέψει… Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για τη γνήσια εννοώ σε μπλε χρώμα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Ξέρετε καμία εφαρμογή κάμερας (για το A5 2016) που να είναι δωρεάν και να δίνει αρκετές δυνατότητες που δεν έχει η βασική εφαρμογή? προσωπικα εχω πληρωσει εφαρμογες για καμερα, αλλα ποτε δεν ειχα καλυτερα αποτελεσματα απο την μαμισια, διαχρονικα.. οποτε δεν τις χρησιμοποιω. Στο λεω ενημερωτικα γιατι δεν συμφωνω με την αποψη αυτη, να βαλεις αλλη εφαρμογη για να εχεις δυνατοτητες οπως χρονο κλειστρου κτλ. Τουλάχιστον να τις χρησιμοποιεις μονο για τετοιο σκοπο και οχι συνολικα.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Παιδιά λέω να δοκιμάσω την εφαρμογή noled για να βλέπω ειδοποίηση στην οθόνη όταν έχω κάτι εισερχόμενο γιατί είχα βολευτεί με το φωτάκι Led στην προηγούμενη συσκευή μου. Την χρησιμοποιεί κάνεις;; Βλέπετε κατανάλωση στην μπαταρία με την εφαρμογή;; Υπαρχει περίπτωση να μου αφήσει σταμπα (δεν ξέρω πως λέγεται) στην οθόνη αν μείνει η ειδοποίηση πολλή ώρα αναμένη στο ίδιο σημείο;; Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 (edited) Ξέρετε καμία εφαρμογή κάμερας (για το A5 2016) που να είναι δωρεάν και να δίνει αρκετές δυνατότητες που δεν έχει η βασική εφαρμογή? Εφαρμογές κάμερας έχουν προαναφερθεί, πολύ καλές αλλά δεν είναι δωρεάν. Μπορείς όμως με λίγο ψάξιμο στο Google να τις βρεις και να τις κατεβάσεις, όπως άλλωστε κάνουμε οι περισσότεροι. Αυτές που είναι free δεν δίνουν αρκετές δυνατότητες!! ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά λέω να δοκιμάσω την εφαρμογή noled για να βλέπω ειδοποίηση στην οθόνη όταν έχω κάτι εισερχόμενο γιατί είχα βολευτεί με το φωτάκι Led στην προηγούμενη συσκευή μου. Την χρησιμοποιεί κάνεις;; Βλέπετε κατανάλωση στην μπαταρία με την εφαρμογή;; Υπαρχει περίπτωση να μου αφήσει σταμπα (δεν ξέρω πως λέγεται) στην οθόνη αν μείνει η ειδοποίηση πολλή ώρα αναμένη στο ίδιο σημείο;; Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Την χρησιμοποιώ αρκετά χρόνια και σε άλλες προηγούμενες συσκευές ποτέ δεν είχα θέμα σε κατανάλωση ή κάτι άλλο. Η ειδοποίηση δεν μένει σταθερή μετακινείται κάθε λίγο στην οθόνη, κάνε μια δοκιμή δεν χάνεις κάτι. Εγώ από τότε που την πρώτο εγκατέστησα έως σήμερα υπάρχει πάντα στις συσκευές μου. Μπες λίγο και στις ρυθμίσεις της εφαρμογής και ψάξτην λίγο να δεις όλες τις δυνατότητες που έχει και θα μείνεις ικανοποιημένος πιστεύω.... Edited November 3, 2016 by pasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 (edited) Το noled λειτουργει αριστα.παντα το χρησιμοποιω και μου λεινει τα χερια.Οσον αφορα για το Α5 του 17 αν βαλει την εξτρα ραμ και τις δυο 16αρες μπρος πισω θα τσακιζει,δεδομενου οτι θα ξεκινησει στα 400+ τον γεναρη και θα βρισκεται το καλοκαιρακι στα 260 οπως το τωρινο....και ασε την S σειρα να προσπαθει να πεισει οτι αξιζει τα 800αρια της:X Για εφαρμογες καμερας υπαρχει το A better camera που ειναι σουπερ καθως δινει επιλογη hdr σε πληρη αναλυση και πολλα αλλα,οπως touch to focus κτλ Edited November 3, 2016 by monster1971 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agnadi Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Καλησπέρα σε όλους! Αγόρασα εχθές το Α5!!! πολύ όμορφο αλλά έχω το εξής "πρόβλημα" η οθόνη του είναι πολύ ευαίσθητη στο πάτημα δηλαδή πολλές φορές ανοίγουν εφαρμογές οταν το δάχτυλο δεν εχει ακουμπήσει σχεδόν στην οθόνη... η οταν το κρατάω πχ με το ενα χερι και παω να πατησω μια εφαρμογη πρίν καν προλάβω να πατησω εχει ανοίξει απο τον αντιχειρα χαμηλα εχει κανεις το ιδιο προβλημα? και αν ναι υπάρχει λύσει? ευχαριστω πολύ Παράθεση Όλοι οι άνθρωποι κάποτε πεθαίνουν. Λίγοι όμως πραγματικά έζησαν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 (edited) Το noled το έβαλα και έβαλα τις εφαρμογές που θέλω να μου δείχνει αλλά δεν λειτουργεί. Έρχονται ειδοποιησεις και δεν μου ανάβει ότι ήρθε κάτι. Edit : το βρήκα. έπρεπε να το ενεργοποιήσω και από την προσβασβ/τητα. Νομίζω θα μου λύσει τα χέρια!! Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα σε όλους! Αγόρασα εχθές το Α5!!! πολύ όμορφο αλλά έχω το εξής "πρόβλημα" η οθόνη του είναι πολύ ευαίσθητη στο πάτημα δηλαδή πολλές φορές ανοίγουν εφαρμογές οταν το δάχτυλο δεν εχει ακουμπήσει σχεδόν στην οθόνη... η οταν το κρατάω πχ με το ενα χερι και παω να πατησω μια εφαρμογη πρίν καν προλάβω να πατησω εχει ανοίξει απο τον αντιχειρα χαμηλα εχει κανεις το ιδιο προβλημα? και αν ναι υπάρχει λύσει? ευχαριστω πολύ Κ εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω. Όλοι δηλαδή! Είναι η οθόνη του έτσι μη σε αγχώνει. Είναι φυσιολογικό. Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Edited November 3, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Φίλης που της έχω δώσει ένα εκ των Α5 που πέρασαν στο τα χέρια μου ξέχασε το κωδικό που ζητάει στο restart αν το έχεις να κλειδώνει με το fingerprint και όταν το έκανα επαναφορά μέσω πλήκτρων βάζοντας το σε download mode μετά ζήταγε υποχρεωτικά gmail και επειδή δε θυμόταν ούτε τον κωδικό του gmail δεν προχωρούσε με τίποτα. Άλλαξα λοιπόν το κωδικό του μέϊλ με έναν νέο και αποφάσισα να αλλάξω και firmware μπας και το κοροϊδέψω, και του έβαλα το τελευταίο ελληνικό (ήταν voda) αλλά πάλι τίποτα. Ελπίζω να με αφήσει μετά από 2 μέρες και να δεχτεί το νέο κωδικό που έβαλα (λόγω της πολιτικής ασφαλείας της google) . Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω πάνω σε αυτό? Του έχει τύχει κανενός τίποτα ανάλογο? https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161103/3d06afdaee8ea15b81e107cefae8f2ed.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20161103/2486a9485b5662ab0689858308097eda.jpg Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Φιλε κανενα προβλημα με την noled ουτε με την μπαταρια ουτε με τιποτε το μονο θα ελεγα αξιοπεριεργο ειναι οτι υστερα απο καθαρισμα της συσκευης απενεργοποιειται μονη της και αν δε το παρεις εγκαιρως χαμπαρι δεν θα ανοιξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts