mike_rx7 Δημοσιεύτηκε January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 17, 2016 (edited) Παιδιά γεια σας και από εμένα! Είμαι σε μεγάλο δίλημμα αφού το ψάχνω 1 μήνα + για το πια κινητά να πάρω Έχω κάνει αρκετά μεγάλη έρευνα και όσο το ψάχνω δυστυχώς τόσο περισσότερο μπερδεύομε. Ψάχνω ένα καλό αξιόπιστο κινητό σε αυτά τα λεφτά και δεδομένα. Μέχρι πριν λίγο καιρό Ήμουν στο τσακ να παραγγείλω το BLUBOO XTOUCH αφού είναι ένα καταπληκτικό all rounded κινητό Μέχρι που διάβασα σχόλια για πολλά προβλήματα και άλλαξα γνώμη Γενικά κάποια από τα κινητά που είδα και άλλαξα γνώμη: 1) BLOOBOO XTOUCH αν και πανέμορφο, δυνατό και δουλεύει 2 sim k sd ταυτόχρονα παρόλα αυτά πολλά προβλήματα, όχι και τόσο καλή camera και και κάποια ψεύτικα χαρακτηριστικά π.χ. δεν έχει Gyro ενώ το αναφέρει και η μπαταρία πρέπει να είναι μικρότερη από τα 3000 που δίνουν 2) Leagoo Elite 1: Πολύ κάλο αλλά μπαταρία χάλια 3) letv 1s kai letv 1 x600: Δεν έχω διαβάσει τα καλύτερα για την κάμερα τους και το λογισμικό τους 4) Doogee f3 pro: Καλό αλλά χάλια μπαταρία 5) Doogee F5: Καλό αλλά χάλια μπαταρία 6) Meizu mx 4 pro: Τέλειο αλλά single sim και λίγο ακριβούτσικο 7) Meizu M2 Note: Άλλοι λένε καλό άλλοι χάλια κυρίως για την camera του έχω μπερδευτεί είναι ή δεν είναι καλή τελικά 8) jiayu S3 kai S3+ : Τελικά αξίζει? Έχει καλή κάμερα ή όχι? 9) Redminote 2: Ακούγεται τέλειο αλλά από εμφάνιση δεν πρέπει να λέει και πολλά Επίσης η κάμερα του δεν πρέπει να είναι και σπουδαία. 10) Redminote 3: Τέλειο αν εξαιρέσουμε το ότι σε εμφάνιση υπάρχουν και καλύτερα, δεν παίρνει sd card οπότε πρέπει να τα σκάσεις να πάρεις το 32άρι, και πλέον απο οτι βλέπω και εδω μέσα απο κάμερα τελικά ούτε και αυτό πρέπει να ειναι πολυ σπουδαίο. Λοιπόν θα ήθελα τη βοήθεια σας μπας και ξεμπερδευτώ και σας παρακαλώ να μου απαντήσουν άτομα που γνωρίζουν πραγματικά μόνο Και επειδή δεν μπορούμε να έχουμε όλα τα καλά χαρακτηριστικά σε μια συσκευή (Αν και το XTOUCH φαινόταν πολύ υποσχόμενο , εδώ ούτε στις πανάκριβες συσκευές δεν τα έχουμε όλα ) λαμβάνοντας υπόψιν τις ανάγκες μου τις αναφέρω πιο κάτω με σειρά προτεραιότητας και σας παρακαλώ βοηθήστε με να καταλήξω κάπου γιατί έχω κουραστεί να ψάχνομαι για : 1) dual sim 2) όσο το δυνατόν καλύτερη κάμερα στην κατηγορία του 3) να είναι όμορφη συσκευή με οθόνη 5''-5,5'' 4) να έχει όσο περισσότερα sensors γίνεται 5) Μπαταρία να κρατάει τουλάχιστον μια μέρα με μέτρια χρήση (Τηλεφωνήματα, Ίντερνετ (4G), Φωτογραφίες, gallery, Whats up, Viber , Skype, ελαφρώς λειτουργία κάμερας και κάνα παιχνιδάκι και βίντεο καμιά 2 ώρες σύνολο). 6) Καλό performance για multitasking κυρίως. Δεν νομίζω να μπορώ να περιμένω άλλο τόσο ώστε να περιμένω να κυκλοφορήσει το Redmi note 3 pro. Έχετε να προτείνετε κάτι βάση των λεγόμενων μου? Και μια απορία . Τελικά όντως για τα λεφτά του το Redmi note 2 αξίζει περισσότερο σε σχέση με redmi note 3? Ευχαριστω!! Edited January 17, 2016 by mike_rx7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Let x600.πάρε το 32αρι και μια χαρά κάμερα έχει και μια χαρά λογισμικό...απλά έχει πολλές rom να διαλέξεις και γίνεται χαμός...έρχεται και ή cygenmod... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_rx7 Δημ. January 17, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Let x600.πάρε το 32αρι και μια χαρά κάμερα έχει και μια χαρά λογισμικό...απλά έχει πολλές rom να διαλέξεις και γίνεται χαμός...έρχεται και ή cygenmod... Δηλαδή είναι καλύτερο απο όλα τα παραπάνω? Και στην καμερα και σε όλα? Και απο το redmi note 2 και απο το redmi note 3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harismed Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Δηλαδή είναι καλύτερο απο όλα τα παραπάνω? Και στην καμερα και σε όλα? Και απο το redmi note 2 και απο το redmi note 3? Σε αυτά που ζητάς ναι είναι. Απλά θέλει δουλειά με την ROM, να εγκαταστήσεις του Ιταλού (coucco92) για να έχεις ελληνικά παντού, χωρίς bloatware κινέζικα. Παράθεση Everybody lies Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 (edited) 1-5 εγω δεν επαιρνα 6) Meizu mx 4 pro: Τέλειο αλλά single sim και λίγο ακριβούτσικο,ε παρε τοτε mx4 7) Meizu M2 Note: παρε μ1 νοτε, καλυτερο 8) jiayu S3 kai S3+ : Τελικά αξίζει? Έχει καλή κάμερα ή όχι?πολυ καλη καμερα προχωρας,προτιμας απο m2 note 9) Redminote 2: Ακούγεται τέλειο αλλά από εμφάνιση δεν πρέπει να λέει και πολλά Επίσης η κάμερα του δεν πρέπει να είναι και σπουδαία.μεγαλο μεγεθος φιλε και στο prime σαν εκδοση ειχε εξαιρετικη καμερα μου πε φιλος,οχι ομως και στην 16gb εκδοση,ναι περιεργο αλλα πολλες φορες το χω ξαναδει στα κινεζικα αυτο 10) Redminote 3,ντεν ξερει καρντια μου εγω mx4 ή mx pro πρωτα,μαζι αυτα και μετα jiayu και μετα M1 note με αυτη τη σειρα προτιμησης αν δε μενοχοχλουσε το μεγεθος χωσε και το νοτε 2 ,μεταξυ jiayu και μ1, ναι ξερω εχει χελιος χ10 κλπ κλπ αλλα το jiayu το χα και το προτιμω Edited January 17, 2016 by mertaghon2 Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Τσέκαρε και τα Xiaomi Redmi 3 Lenovo K80M Απ'την δική σου λίστα με βάση τα θέλω σου, εγώ θα πήγαινα στο redmi note 2. Σε αυτά που ζητάς ναι είναι. Απλά θέλει δουλειά με την ROM, να εγκαταστήσεις του Ιταλού (coucco92) για να έχεις ελληνικά παντού, χωρίς bloatware κινέζικα. τι το καλύτερο έχουν από το redmi note 3 θύμησε μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liovag Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Τσέκαρε και τα Xiaomi Redmi 3 Lenovo K80M Απ'την δική σου λίστα με βάση τα θέλω σου, εγώ θα πήγαινα στο redmi note 2. τι το καλύτερο έχουν από το redmi note 3 θύμησε μου; Οθόνη κάμερα και ποιότητα κατασκευής.. ένα μεγαλο - για μενα είναι ότι σε ενδεχομενη πτωση μπορει να σπασει ευκολα λόγο του ότι το γυαλί της οθόνης παει απο άκρη σε άκρη.. για αυτο και το έδωσα αμέσως μόλις το πήρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_rx7 Δημ. January 18, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Σε αυτά που ζητάς ναι είναι. Απλά θέλει δουλειά με την ROM, να εγκαταστήσεις του Ιταλού (coucco92) για να έχεις ελληνικά παντού, χωρίς bloatware κινέζικα. Ουτως ή αλλως ουδεποτε δουλεψα κινητο δικο μου με ελληνικη γλωσσα. Ολα απο κινητα υπολογιστες κλπ ολα παντα στα Αγγλικα. Απο τα πιο πανω κινητα που ανεφερα ειχες ποτε καποιο απο αυτα ή μονο το Χ600? Ευχαριστω για τις πολυτιμες εισηγησεις! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 1-5 εγω δεν επαιρνα 6) Meizu mx 4 pro: Τέλειο αλλά single sim και λίγο ακριβούτσικο,ε παρε τοτε mx4 7) Meizu M2 Note: παρε μ1 νοτε, καλυτερο 8) jiayu S3 kai S3+ : Τελικά αξίζει? Έχει καλή κάμερα ή όχι?πολυ καλη καμερα προχωρας,προτιμας απο m2 note 9) Redminote 2: Ακούγεται τέλειο αλλά από εμφάνιση δεν πρέπει να λέει και πολλά Επίσης η κάμερα του δεν πρέπει να είναι και σπουδαία.μεγαλο μεγεθος φιλε και στο prime σαν εκδοση ειχε εξαιρετικη καμερα μου πε φιλος,οχι ομως και στην 16gb εκδοση,ναι περιεργο αλλα πολλες φορες το χω ξαναδει στα κινεζικα αυτο 10) Redminote 3,ντεν ξερει καρντια μου εγω mx4 ή mx pro πρωτα,μαζι αυτα και μετα jiayu και μετα M1 note με αυτη τη σειρα προτιμησης αν δε μενοχοχλουσε το μεγεθος χωσε και το νοτε 2 ,μεταξυ jiayu και μ1, ναι ξερω εχει χελιος χ10 κλπ κλπ αλλα το jiayu το χα και το προτιμω Φιλος ευχαριστω παρα πολυ για τις πολυτιμες εισηγησεις. Απλα να ρωτησω ειχες καθολου επαφη ειτε σαν κατοχη ειτε να δεις απο καπου τα Letv x500 - x600 και τα απορριπτεις? ευχαριστω ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τσέκαρε και τα Xiaomi Redmi 3 Lenovo K80M Απ'την δική σου λίστα με βάση τα θέλω σου, εγώ θα πήγαινα στο redmi note 2. τι το καλύτερο έχουν από το redmi note 3 θύμησε μου; Ευχαριστω φιλος. Επισης να ρωτησω για το Κ80Μ εννοεις το 4GB Ram φανταζομε. Πεφτει λιγο ακριβουτσικο νομιζω για αυτα που προσφερει. Δηλαδη θα το δικαιολογουσες για τα λεφτα του πανω απο το redmi note 3 και το redminote 2? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Ευχαριστω φιλος. Επισης να ρωτησω για το Κ80Μ εννοεις το 4GB Ram φανταζομε. Πεφτει λιγο ακριβουτσικο νομιζω για αυτα που προσφερει. Δηλαδη θα το δικαιολογουσες για τα λεφτα του πανω απο το redmi note 3 και το redminote 2? ευχαριστω Ναι με τα 4GB RAM, δεν το δικαιολογώ απλά για να χεις επιλογές εαν σου αρέσει και η Lenovo. Το redmi 3 για μένα σε αυτά που ζητάς είναι το νούμερο ένα προς το παρόν. Οθόνη κάμερα και ποιότητα κατασκευής.. ένα μεγαλο - για μενα είναι ότι σε ενδεχομενη πτωση μπορει να σπασει ευκολα λόγο του ότι το γυαλί της οθόνης παει απο άκρη σε άκρη.. για αυτο και το έδωσα αμέσως μόλις το πήρα.. Ούτε σε ταινία φαντασίας αλλά γούστα είναι αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_rx7 Δημ. January 18, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Ναι με τα 4GB RAM, δεν το δικαιολογώ απλά για να χεις επιλογές εαν σου αρέσει και η Lenovo. Το redmi 3 για μένα σε αυτά που ζητάς είναι το νούμερο ένα προς το παρόν. To Redmi 3 ή το redmi note 3 εννοεις? ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι με τα 4GB RAM, δεν το δικαιολογώ απλά για να χεις επιλογές εαν σου αρέσει και η Lenovo. Το redmi 3 για μένα σε αυτά που ζητάς είναι το νούμερο ένα προς το παρόν. Ούτε σε ταινία φαντασίας αλλά γούστα είναι αυτά. Το Redmi 3 ή το Redmi Note 3 εννοεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Το Redmi 3 ή το Redmi Note 3 εννοεις ? Εξαρτάται τις ίντσες που θες να πας και τα 2 είναι πάρα πολύ καλά για τα λεφτά τους. Αν πάλι ανέβεις τιμήκαι περιμένεις λίγο καιρό ακόμα ( λόγω του ότι θα έχει μια ακριβότερη τιμή στην αρχή ), μπορείς να πάρεις και το τουμπανάκι, Note 3 pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liovag Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Ναι με τα 4GB RAM, δεν το δικαιολογώ απλά για να χεις επιλογές εαν σου αρέσει και η Lenovo. Το redmi 3 για μένα σε αυτά που ζητάς είναι το νούμερο ένα προς το παρόν. Ούτε σε ταινία φαντασίας αλλά γούστα είναι αυτά. Προφανως και δεν εχεις πιασει στα χερια σου αυτες τις συσκευες.. γιατι αν ισχυριστεις οτι το εκανες απλα δεν σε πιστευω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liovag Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Το πιο value for money ειναι το redmi note 2, το βρίσκεις μεχρι και 120 δολλαρια το 16αρι και δεν υπαρχει κατι να το κοντραρει σε αυτα τα χρηματα.. το εχω παρει δωρο στην κοπελα μου.. Για τα υπολοιπα, Letv x500 απιστευτη ποιοτητα κατασκευής , ανωτερη οθονη και ηχος απο το redmi note 3, αλλα η καμερα χαλια, η ενταση του φλας πολυ μικρη.. οποτε για σενα αποριπτεται.. Letv x600 επισης φοβερη ποιοτητα κατασκευής, ισαξια οθονη με του X500 αλλά οχι τοσο καλη φωτηνοτητα σε πολυ ηλιο, ηχος πολυ καλος, η καλυτερη καμερα απο τις υπολοιπες συσκευες.. αν δεν σε ενδιαφερει η μεταλικη κατασκευη και το fingerprint scaner αυτη ειναι η καλυτερη επιλογή. Redmi note 3 Πολυ καλη οθονη και καμερα , απλα υστερει σε σχεση με του χ600 και αν και η ποιοτητα κατασκευης ειναι καλή, αν πιασεις στα χερια σου το χ500 και το redmi note 3 θα καταλαβεις την διαφορα, πίστεψε με. Επίσης θα σου προτεινα να πας για το Redmi note 3 pro. Με το που ανακοινωθηκε αποφασισα να στειλω το απλο καλα δεν το χαρηκα.. και οσο για την αναμονη μην το σκεφτεσαι.. απο vickmal που μιλησα ειπαν οτι μες την βδομαδα θα εχουν stock. κατι σημαντικο που δεν ανεφερα..η μπαταρια του νοτε 3 κραταει χωρις υπερβολες ισως και το διπλασιο σε σχεση με το x600 (με το ζορι 3. 3μιση ωρες SOT, μαλλον εφταιγε η ρομ γιατι οι υπολοιπη χρηστες αναφερουν αρκετα καλυτερους χρονους) αν και το ενα εχει 3000mah και το αλλο 4000mah.. Τωρα για λογισμικο δεν ειμαι ο καταλληλος μιας και μου αρεσει μονο το pure android. Οσο και αν φανει παραξενο φεβρουαριο πηρα ενα Mlais M9 , Ιουνιο meizu m1 note αλλα το πουλησα γιατι μου στειλαν 16αρι ενω πληρωσα 32αρι.. αρχες νοεμβρη το X600 και οταν παρουσιαστηκε το νοτε 3.. επισης τα πουλησα Απ ολες αυτες τις συσκευές η μονη που δεν εχει καμια παραμετροποιηση στο ανδροιδ αλλα ειναι vanila ειναι το mlais .. και ειναι αυτο που με εχει βολεψει καλυτερα απ' ολα τα αλλα.. κανω τα πραγματα οπως τα θελω , τα οργανωνω οπως τα θελω και δεν εχω περιορισμους.. Και εξηγουμε.. στο meizu δεν ειχα root γιατι χανεται η εγγυηση, με αποτελεσμα να μην μπορω να εχω εφαρμογες οπως το Adblock Plus και το AdAway και να τρωω στην μαπα τις διαφημισεις.. στο letv ειχα ρουτ αλλα επρεπε να παιζω συνεχεια με τις rom και ειχα προβληματα με το κλεισιμο των εφαρμογων στην διαχειριση εργασιων.. Δηλαδη, οταν πατας το κουμπι που σου δειχνει τις ανοιχτες εφαρμογες, που στο letv ειναι το αριστερο πληκτρο αφης, και πατησεις απο κει να κλεισουν οι εφαρμογες, τοτε αυτες κλεινουν εντελως.. πραγμα παραλογο πχ για εφαρμογες διαχειρισης μπαταριας .. ή για το viber.. που μετα επρεπε να το ξανανοιξεις ή να το εχεις κλειδωσει στην διαχειριση με λουκετακι για να μην κλεισει.. note 3 , οτι να ναι με το κλειδωμα στον bootloader.. επισης σε καμια απο αυτες τις συσκευς δεν ερχονται σωστα οι ειδοποιησεις χωρις πολυ ψαξιμο και αλχημειες, εκτος απο το mlais που λειτουργουν ολα ,απλα ποιο αργα.. Χωρις πλακα αυτο θα εχω σαν πρωτη συσκευη απο αποψη λειτουργικοτης.. ολα τα αλλα τα αγοραζω απλα επειδη πορωνομαι με καθετι καινουργιο παρουσιαζεται σε καλη τιμη, και λογω ομορφιας..αισθητικης.. κατα τα αλλα απο λειτουργικοτητα για μενα δεν.. Για τις υπολοιπες συσκευες δεν έχω γνώμη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdami4 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Παιδιά γεια σας και από εμένα! Είμαι σε μεγάλο δίλημμα αφού το ψάχνω 1 μήνα + για το πια κινητά να πάρω Έχω κάνει αρκετά μεγάλη έρευνα και όσο το ψάχνω δυστυχώς τόσο περισσότερο μπερδεύομε. Ψάχνω ένα καλό αξιόπιστο κινητό σε αυτά τα λεφτά και δεδομένα. Μέχρι πριν λίγο καιρό Ήμουν στο τσακ να παραγγείλω το BLUBOO XTOUCH αφού είναι ένα καταπληκτικό all rounded κινητό Μέχρι που διάβασα σχόλια για πολλά προβλήματα και άλλαξα γνώμη Γενικά κάποια από τα κινητά που είδα και άλλαξα γνώμη: 1) BLOOBOO XTOUCH αν και πανέμορφο, δυνατό και δουλεύει 2 sim k sd ταυτόχρονα παρόλα αυτά πολλά προβλήματα, όχι και τόσο καλή camera και και κάποια ψεύτικα χαρακτηριστικά π.χ. δεν έχει Gyro ενώ το αναφέρει και η μπαταρία πρέπει να είναι μικρότερη από τα 3000 που δίνουν 2) Leagoo Elite 1: Πολύ κάλο αλλά μπαταρία χάλια 3) letv 1s kai letv 1 x600: Δεν έχω διαβάσει τα καλύτερα για την κάμερα τους και το λογισμικό τους 4) Doogee f3 pro: Καλό αλλά χάλια μπαταρία 5) Doogee F5: Καλό αλλά χάλια μπαταρία 6) Meizu mx 4 pro: Τέλειο αλλά single sim και λίγο ακριβούτσικο 7) Meizu M2 Note: Άλλοι λένε καλό άλλοι χάλια κυρίως για την camera του έχω μπερδευτεί είναι ή δεν είναι καλή τελικά 8) jiayu S3 kai S3+ : Τελικά αξίζει? Έχει καλή κάμερα ή όχι? 9) Redminote 2: Ακούγεται τέλειο αλλά από εμφάνιση δεν πρέπει να λέει και πολλά Επίσης η κάμερα του δεν πρέπει να είναι και σπουδαία. 10) Redminote 3: Τέλειο αν εξαιρέσουμε το ότι σε εμφάνιση υπάρχουν και καλύτερα, δεν παίρνει sd card οπότε πρέπει να τα σκάσεις να πάρεις το 32άρι, και πλέον απο οτι βλέπω και εδω μέσα απο κάμερα τελικά ούτε και αυτό πρέπει να ειναι πολυ σπουδαίο. Λοιπόν θα ήθελα τη βοήθεια σας μπας και ξεμπερδευτώ και σας παρακαλώ να μου απαντήσουν άτομα που γνωρίζουν πραγματικά μόνο Και επειδή δεν μπορούμε να έχουμε όλα τα καλά χαρακτηριστικά σε μια συσκευή (Αν και το XTOUCH φαινόταν πολύ υποσχόμενο , εδώ ούτε στις πανάκριβες συσκευές δεν τα έχουμε όλα ) λαμβάνοντας υπόψιν τις ανάγκες μου τις αναφέρω πιο κάτω με σειρά προτεραιότητας και σας παρακαλώ βοηθήστε με να καταλήξω κάπου γιατί έχω κουραστεί να ψάχνομαι για : 1) dual sim 2) όσο το δυνατόν καλύτερη κάμερα στην κατηγορία του 3) να είναι όμορφη συσκευή με οθόνη 5''-5,5'' 4) να έχει όσο περισσότερα sensors γίνεται 5) Μπαταρία να κρατάει τουλάχιστον μια μέρα με μέτρια χρήση (Τηλεφωνήματα, Ίντερνετ (4G), Φωτογραφίες, gallery, Whats up, Viber , Skype, ελαφρώς λειτουργία κάμερας και κάνα παιχνιδάκι και βίντεο καμιά 2 ώρες σύνολο). 6) Καλό performance για multitasking κυρίως. Δεν νομίζω να μπορώ να περιμένω άλλο τόσο ώστε να περιμένω να κυκλοφορήσει το Redmi note 3 pro. Έχετε να προτείνετε κάτι βάση των λεγόμενων μου? Και μια απορία . Τελικά όντως για τα λεφτά του το Redmi note 2 αξίζει περισσότερο σε σχέση με redmi note 3? Ευχαριστω!! Meizu MX4 pro σε αυτή τη τιμή νομίζω ότι δε χρειάζεται δεύτερη σκέψη...!! Πιο φθηνό από MX4, exynos επεξεργαστής, 20mp camera, HD οθόνη, δαχτυλικό αποτύπωμα.. Περσινή ναυαρχίδα σε αυτή τη τιμή, δε νομίζω ότι παίζει κάτι άλλο καλύτερο... http://www.vickmall.com/meizu-mx4-pro-samsung-exynos-5430-octa-core-1-8ghz-4g-lte-smartphone-3gb-16gb-5-5inch-gorilla-glass-2k-screen-20-70mp-camera-otg-nfc-grey.html Αλλιώς εάν θες οπωσδήποτε δίκαρτο τσέκαρε και το XIaomi Mi4C, αν και είναι κάπως τσιμπημένη τιμή του... http://www.everbuying.net/product1101665.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 (edited) Προφανως και δεν εχεις πιασει στα χερια σου αυτες τις συσκευες.. γιατι αν ισχυριστεις οτι το εκανες απλα δεν σε πιστευω.. Δε πα να μην με πιστεύεις, δεν προτείνω ποτέ μου τόσο σίγουρα συσκευές απλά με το τι έχω διαβάσει. Από εκεί και πέρα σου είπα ούτε σε επιστημονική φαντασία δεν έχει καλύτερο digitizer και γενικώς οθόνη το letv από το xiaomi, αλλά όμως γούστα είναι αυτά και διαφέρουν οπότε πάω πάσο. Edited January 19, 2016 by adversus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Δίκιο έχει ο φίλος από πάνω.. Meizu MX4 Pro, mono 176 ευρώ? δεν νομίζω να βρεις κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά, ακόμα και σε παραπάνω... Πήρε και Flyme 5 τώρα και λογικά θα είναι ακόμα καλύτερο.. Εγώ έχω το Meizu mx3, και αν το Meizu MX4 Pro είχε το ίδιο μέγεθος όπως το mx3 θα το άλλαζα σίγουρα... Αλλά αφού δεν έχει θέμα με τις 5.5 Inches νομίζω η καλύτερη επιλογή είναι το Meizu. Προσωπικά το Flyme μου αρέσει πολύ. Έχω δοκιμάσει όλους τους Launchers και πολλές άλλες εφαρμογές αντίστοιχες με τις stock (Phone,email,calendar,music etc.) και πάντα μα πάντα, καταλήγω πάλι σε stock εφαρμογες και στον meizu(flyme) Launcher. Εγώ από notifications κλπ που διάβασα παραπάνω δεν έχω κανένα πρόβλημα. Όλα έρχονται όπως πρέπει. (Messenger,Whatsapp,emails,Calendar events, Phone calls, sms). Αν έχει διάφορες ρυθμίσεις σχετικά με το να ελέγχεις τα notifications? Σαφώς! Και αυτό το θεωρώ κάτι θετικό. Αν πρέπει να κάτσεις να το ψάξεις λίγο πως δουλεύει? Σαφώς! Αλλά και στην τελική δική σου συσκευή θα είναι, που λογικά την έχει παρέα μαζί σου κάθε μέρα για τουλάχιστον έναν χρόνο, το μάθεις πως δουλεύει είναι απαραίτητο. Εξάλλου, μέσα σε πολύ λίγες μέρες θα τα χεις μάθει όλα τα tricks κλπ. Και σε ποια συσκευή εξάλλου δεν θα συναντήσεις διάφορες λειτουργίες όπου σε προηγούμενες συσκευές σου δεν υπήρχαν? Εκτός και αν βρίσκεσαι συνεχώς σε καθαρό android. Αυτά! Όρμα για το Meizu MX4 Pro, που είναι σε εξαιρετική τιμή, από το αξιόπιστο Vickmall, (δεν έχω παραγγείλει ποτέ, εγώ από το coolicool πήρα το δικό μου, αλλά από όσα διαβάζω εδώ μέσα, το Vickmall είναι σίγουρα πιο αξιόπιστο, και μάλλον ο καλύτερος μεταπωλητής κινεζικών συσκευών). Άντε καλοδούλευτο ;P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_rx7 Δημ. January 19, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Εξαρτάται τις ίντσες που θες να πας και τα 2 είναι πάρα πολύ καλά για τα λεφτά τους. Αν πάλι ανέβεις τιμήκαι περιμένεις λίγο καιρό ακόμα ( λόγω του ότι θα έχει μια ακριβότερη τιμή στην αρχή ), μπορείς να πάρεις και το τουμπανάκι, Note 3 pro. Δηλαδη αν σου ελεγα διαλεξε ενα μεταξυ Redmi note 3, redi note 2 kai redmi 3 ποιο θα επελεγες? Αναφορικα με το τουμπανακι δεν ξερω αν και απο οτι εχω διαβασει του εχουν αφαιρεσει καποια σενσορ..εκτος αυτου ακομη δεν κυκλοφορησε για να δειξει τα δοντια του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Δηλαδη αν σου ελεγα διαλεξε ενα μεταξυ Redmi note 3, redi note 2 kai redmi 3 ποιο θα επελεγες? Αναφορικα με το τουμπανακι δεν ξερω αν και απο οτι εχω διαβασει του εχουν αφαιρεσει καποια σενσορ..εκτος αυτου ακομη δεν κυκλοφορησε για να δειξει τα δοντια του Προσωπικά το redmi note 3 γιατί δεν έχω θέμα ούτε με την SD ούτε με τις ίντσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liovag Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Επίσης φίλε μου νομιζω οτι αυτα τα αρθρα θα σε βοηθησουν αρκετα.. LeTV Le1S Review – Better than the Le1? http://www.gizchina.com/2015/12/04/letv-le1s-review/ Le 1 (LeTV X600) review: a killer budget flagship that’s almost perfect http://www.gizchina.com/2015/06/11/letv-1-x600-review/ Video: Xiaomi Redmi Note 3 vs Xiaomi Redmi Note 2 comparison http://www.gizchina.com/2015/12/09/video-xiaomi-redmi-note-3-vs-xiaomi-redmi-note-2-comparison/ Xiaomi Redmi Note 3 Review (2GB) http://www.gizchina.com/2015/12/15/xiaomi-redmi-note-3-review/ Video: Xiaomi Redmi Note 3 vs LeTV Le1s comparison http://www.gizchina.com/2015/12/18/letv-le1s-vs-xiaomi-redmi-note-3-comparison/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_rx7 Δημ. January 19, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Το πιο value for money ειναι το redmi note 2, το βρίσκεις μεχρι και 120 δολλαρια το 16αρι και δεν υπαρχει κατι να το κοντραρει σε αυτα τα χρηματα.. το εχω παρει δωρο στην κοπελα μου.. Για τα υπολοιπα, Letv x500 απιστευτη ποιοτητα κατασκευής , ανωτερη οθονη και ηχος απο το redmi note 3, αλλα η καμερα χαλια, η ενταση του φλας πολυ μικρη.. οποτε για σενα αποριπτεται.. Letv x600 επισης φοβερη ποιοτητα κατασκευής, ισαξια οθονη με του X500 αλλά οχι τοσο καλη φωτηνοτητα σε πολυ ηλιο, ηχος πολυ καλος, η καλυτερη καμερα απο τις υπολοιπες συσκευες.. αν δεν σε ενδιαφερει η μεταλικη κατασκευη και το fingerprint scaner αυτη ειναι η καλυτερη επιλογή. Redmi note 3 Πολυ καλη οθονη και καμερα , απλα υστερει σε σχεση με του χ600 και αν και η ποιοτητα κατασκευης ειναι καλή, αν πιασεις στα χερια σου το χ500 και το redmi note 3 θα καταλαβεις την διαφορα, πίστεψε με. Επίσης θα σου προτεινα να πας για το Redmi note 3 pro. Με το που ανακοινωθηκε αποφασισα να στειλω το απλο καλα δεν το χαρηκα.. και οσο για την αναμονη μην το σκεφτεσαι.. απο vickmal που μιλησα ειπαν οτι μες την βδομαδα θα εχουν stock. κατι σημαντικο που δεν ανεφερα..η μπαταρια του νοτε 3 κραταει χωρις υπερβολες ισως και το διπλασιο σε σχεση με το x600 (με το ζορι 3. 3μιση ωρες SOT, μαλλον εφταιγε η ρομ γιατι οι υπολοιπη χρηστες αναφερουν αρκετα καλυτερους χρονους) αν και το ενα εχει 3000mah και το αλλο 4000mah.. Τωρα για λογισμικο δεν ειμαι ο καταλληλος μιας και μου αρεσει μονο το pure android. Οσο και αν φανει παραξενο φεβρουαριο πηρα ενα Mlais M9 , Ιουνιο meizu m1 note αλλα το πουλησα γιατι μου στειλαν 16αρι ενω πληρωσα 32αρι.. αρχες νοεμβρη το X600 και οταν παρουσιαστηκε το νοτε 3.. επισης τα πουλησα Απ ολες αυτες τις συσκευές η μονη που δεν εχει καμια παραμετροποιηση στο ανδροιδ αλλα ειναι vanila ειναι το mlais .. και ειναι αυτο που με εχει βολεψει καλυτερα απ' ολα τα αλλα.. κανω τα πραγματα οπως τα θελω , τα οργανωνω οπως τα θελω και δεν εχω περιορισμους.. Και εξηγουμε.. στο meizu δεν ειχα root γιατι χανεται η εγγυηση, με αποτελεσμα να μην μπορω να εχω εφαρμογες οπως το Adblock Plus και το AdAway και να τρωω στην μαπα τις διαφημισεις.. στο letv ειχα ρουτ αλλα επρεπε να παιζω συνεχεια με τις rom και ειχα προβληματα με το κλεισιμο των εφαρμογων στην διαχειριση εργασιων.. Δηλαδη, οταν πατας το κουμπι που σου δειχνει τις ανοιχτες εφαρμογες, που στο letv ειναι το αριστερο πληκτρο αφης, και πατησεις απο κει να κλεισουν οι εφαρμογες, τοτε αυτες κλεινουν εντελως.. πραγμα παραλογο πχ για εφαρμογες διαχειρισης μπαταριας .. ή για το viber.. που μετα επρεπε να το ξανανοιξεις ή να το εχεις κλειδωσει στην διαχειριση με λουκετακι για να μην κλεισει.. note 3 , οτι να ναι με το κλειδωμα στον bootloader.. επισης σε καμια απο αυτες τις συσκευς δεν ερχονται σωστα οι ειδοποιησεις χωρις πολυ ψαξιμο και αλχημειες, εκτος απο το mlais που λειτουργουν ολα ,απλα ποιο αργα.. Χωρις πλακα αυτο θα εχω σαν πρωτη συσκευη απο αποψη λειτουργικοτης.. ολα τα αλλα τα αγοραζω απλα επειδη πορωνομαι με καθετι καινουργιο παρουσιαζεται σε καλη τιμη, και λογω ομορφιας..αισθητικης.. κατα τα αλλα απο λειτουργικοτητα για μενα δεν.. Για τις υπολοιπες συσκευες δεν έχω γνώμη.. Φιλαρακι εισουν κατατοπιστηκοτατος και σε ευχαριστω παρα πολυ. Και εγω προς τα εκει το βλεπω να σου πω. Στη αρχη ειθελα Kingzone k2, μετα Bluboo Xtouch, μετα εβλεπα τα Doogee F3 Pro & F5, μετα τα Letv, μεχρι τελευταια ειμουν στο τσακ να παραγγειλω 1 letv X600 (για τη γυναικα) και ενα redmi note 2 (για μενα). Μετα Σκεφτηκα ενα Redmi note 3 (32Gb) και ενα redmi note 2. Μετα σκεφτομαι για ενα Jiayu S3 (Δεν ειμαι σιγουροσ ποιο απο τα δυο plus ή advance) και ενα redmi note 2. Μετα σκεφτηκα αφου θα βγει τωρα το 3αρι το Pro να παρω, να παρω το pro και ενα redmi note 2 gia ti ginaika. Απο τιν αλλη παλι λεω αυτα ολα για τη γυναικα θανε πολυ μεγαλα και υπερβολικα και ανοιξα αλλο Topic στην επιλογη συσκευης που αναφερω τα cubot x17, s600 kai ulefone paris σαν επιλογη για τη γυναικα για να μην τα βαλω και αυτα εδω μεσα και γινουμε μπαχαλο. Αν μπορεις μπες και ριξε και εκει μεσα μια γνωμη.Η κοπελα σου με το redmi note 2 τα βγαζει περα?Ευχαριστιμενη με καμερα, μεγεθος και αυτονομια μπαταριας? Αν σου ελεγα να διαλεξεις μεταξυ Jiayu S3, Redmi note 2, Redmi 3 τι θα διαλεγες και γιατι? ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Meizu MX4 pro σε αυτή τη τιμή νομίζω ότι δε χρειάζεται δεύτερη σκέψη...!! Πιο φθηνό από MX4, exynos επεξεργαστής, 20mp camera, HD οθόνη, δαχτυλικό αποτύπωμα.. Περσινή ναυαρχίδα σε αυτή τη τιμή, δε νομίζω ότι παίζει κάτι άλλο καλύτερο... http://www.vickmall.com/meizu-mx4-pro-samsung-exynos-5430-octa-core-1-8ghz-4g-lte-smartphone-3gb-16gb-5-5inch-gorilla-glass-2k-screen-20-70mp-camera-otg-nfc-grey.html Αλλιώς εάν θες οπωσδήποτε δίκαρτο τσέκαρε και το XIaomi Mi4C, αν και είναι κάπως τσιμπημένη τιμή του... http://www.everbuying.net/product1101665.html Ευχαριστω φιλος το ειχα δει το mi4c αλλα οντως τσιμπαει. σε αυτα τα λεφτα μιλαμε για meizu mx4 pro που θεωρειτε το ανωτερο σε αυτα τα χρηματα αν οχι το ανωτερο. Αχ και να μην ειχα αναγκη το δικαρτο? Καμια αλλη επαφη με καποιο απο αυτα που ανεφερα αρχικα? Ευχαριστω ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δίκιο έχει ο φίλος από πάνω.. Meizu MX4 Pro, mono 176 ευρώ? δεν νομίζω να βρεις κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά, ακόμα και σε παραπάνω... Πήρε και Flyme 5 τώρα και λογικά θα είναι ακόμα καλύτερο.. Εγώ έχω το Meizu mx3, και αν το Meizu MX4 Pro είχε το ίδιο μέγεθος όπως το mx3 θα το άλλαζα σίγουρα... Αλλά αφού δεν έχει θέμα με τις 5.5 Inches νομίζω η καλύτερη επιλογή είναι το Meizu. Προσωπικά το Flyme μου αρέσει πολύ. Έχω δοκιμάσει όλους τους Launchers και πολλές άλλες εφαρμογές αντίστοιχες με τις stock (Phone,email,calendar,music etc.) και πάντα μα πάντα, καταλήγω πάλι σε stock εφαρμογες και στον meizu(flyme) Launcher. Εγώ από notifications κλπ που διάβασα παραπάνω δεν έχω κανένα πρόβλημα. Όλα έρχονται όπως πρέπει. (Messenger,Whatsapp,emails,Calendar events, Phone calls, sms). Αν έχει διάφορες ρυθμίσεις σχετικά με το να ελέγχεις τα notifications? Σαφώς! Και αυτό το θεωρώ κάτι θετικό. Αν πρέπει να κάτσεις να το ψάξεις λίγο πως δουλεύει? Σαφώς! Αλλά και στην τελική δική σου συσκευή θα είναι, που λογικά την έχει παρέα μαζί σου κάθε μέρα για τουλάχιστον έναν χρόνο, το μάθεις πως δουλεύει είναι απαραίτητο. Εξάλλου, μέσα σε πολύ λίγες μέρες θα τα χεις μάθει όλα τα tricks κλπ. Και σε ποια συσκευή εξάλλου δεν θα συναντήσεις διάφορες λειτουργίες όπου σε προηγούμενες συσκευές σου δεν υπήρχαν? Εκτός και αν βρίσκεσαι συνεχώς σε καθαρό android. Αυτά! Όρμα για το Meizu MX4 Pro, που είναι σε εξαιρετική τιμή, από το αξιόπιστο Vickmall, (δεν έχω παραγγείλει ποτέ, εγώ από το coolicool πήρα το δικό μου, αλλά από όσα διαβάζω εδώ μέσα, το Vickmall είναι σίγουρα πιο αξιόπιστο, και μάλλον ο καλύτερος μεταπωλητής κινεζικών συσκευών). Άντε καλοδούλευτο ;P Φιλε ευχαριστω για τα καλα σου λογια και τις εισηγησεις σου. Το θεμα ειναι οτι χρειαζομε Δικαρτο, εκτος και αν βγαινει το MX4 και σε Δικαρτο, και εκτος αυτου το vickmall απο οτι βλεπω το εχει out of stock. ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης φίλε μου νομιζω οτι αυτα τα αρθρα θα σε βοηθησουν αρκετα.. LeTV Le1S Review – Better than the Le1? http://www.gizchina.com/2015/12/04/letv-le1s-review/ Le 1 (LeTV X600) review: a killer budget flagship that’s almost perfect http://www.gizchina.com/2015/06/11/letv-1-x600-review/ Video: Xiaomi Redmi Note 3 vs Xiaomi Redmi Note 2 comparison http://www.gizchina.com/2015/12/09/video-xiaomi-redmi-note-3-vs-xiaomi-redmi-note-2-comparison/ Xiaomi Redmi Note 3 Review (2GB) http://www.gizchina.com/2015/12/15/xiaomi-redmi-note-3-review/ Video: Xiaomi Redmi Note 3 vs LeTV Le1s comparison http://www.gizchina.com/2015/12/18/letv-le1s-vs-xiaomi-redmi-note-3-comparison/ Ευχαριστω φιλος. Ολα αυτα τα βιντεο τα ειχα δει και προ δεκα ημερων περιπου. Ευχαριστω που μου τα θυμησες τα ειχα ξεχασει. Συμπερασα το letv x500 φευγει απο τον διαγωνισμο λογω καμερας και το letv x600 λογω μπαταριας. Εκτος αυτου θα ειθελα να παρω ενα τηλ και να μην χρειαστει να μου βγαλει την παναγια με flash kai roms ολη την ωρα για να εχω ενα καλο αξιοπιστο κινητο. Αν και τα πιο πολλα φανταζομε οτι out of the box μια χαρα ειναι αφου εγω ουτε καν χειριζομε τα κινητα μου και τον Η/Υ μου με ελληνικη γλωσσα παρα μονο αγγλικα. Οποτε οτι και να παρω αν το ζητησω να ερθει με original Rom ΚινεζοΑγγλικα δεν νομιζω να εχω θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liovag Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Εγώ θα σου πρότεινα για την κοπέλα σου το redmi note 2..αυτή την στιγμή θεωρώ ότι είναι ότι πιο value for money.. Η κοπέλα μου το λατρεψε.. Και όσο για το μέγεθος της οθόνης θα το συνηθίσει και μετά από λίγο καιρό δεν θα θέλει μικρότερη οθόνη.. Η δικιά μου στην αρχή της ξένισε το δικό 5 ιντσο.. (είχε ένα huawei Windows Phone 4μιση ιντσες) Στην συνέχεια το συνηθισε και όταν έκανα την μετάβαση στο meizu m1 note δεν της φάνηκε καθόλου κακό Μιας και έχει μαζεμενες διαστάσεις.. ίσα ίσα λίγο αργότερα όταν την ρωτουσα τι τηλέφωνο θα της άρεσε? Μου έλεγε σαν το άλλο που έχεις με την μεγάλη οθόνη.. Χαχα για την κοπέλα σου αυτή είναι η γνώμη μου μιας και το βρίσκεις σε ίδια τιμή όσο πχ το paris.. Τώρα για σένα και τις ρομ που ανέφερες, προσωπικά δοκίμασα στο letv την official απλά έχει πολλά κινέζικα μέσα.. Και αν δεν κάνω λάθος ακόμα και κάποιες εφαρμογές ακόμα και αν το έχεις στα αγγλικά μέσα στα μενού έχουν κάποια ξεχασμένα κινέζικα όπως η εφαρμογή Housekeeper μέσω της οποίας δίνεις δικαιώματα στις εφαρμογές.. Οπότε αναγκαζεσαι να πας custom rom.. Κατά τα άλλα πολύ ωραία και αισθητικά και λειτουργικά η ρομ του letv.. Προσωπικά μου άρεσε πιο πολύ από του meizu.. Και γω αυτή την στιγμή είμαι σε δίλημμα.. Να πάρω το note 3 Pro? Τι θα γίνει όμως με τον bootloader? Να ξαναπάρω το x600 σε γκρι που το βρήκα 165 δολάρια? Ή να περιμένω ως τον Μάρτιο για κάποιο με helio x20? Γιατί λέμε για το redmi note 3 pro αλλά τον επεξεργαστή δεν τον ξέρουμε.. Αν παρουσιάσει τα προβλήματα υπερθέρμανσης που παρουσίασε και ο προκάτοχός του ο 615? Αυτό φοβάμαι λίγο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_rx7 Δημ. January 19, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Εγώ θα σου πρότεινα για την κοπέλα σου το redmi note 2..αυτή την στιγμή θεωρώ ότι είναι ότι πιο value for money.. Η κοπέλα μου το λατρεψε.. Και όσο για το μέγεθος της οθόνης θα το συνηθίσει και μετά από λίγο καιρό δεν θα θέλει μικρότερη οθόνη.. Η δικιά μου στην αρχή της ξένισε το δικό 5 ιντσο.. (είχε ένα huawei Windows Phone 4μιση ιντσες) Στην συνέχεια το συνηθισε και όταν έκανα την μετάβαση στο meizu m1 note δεν της φάνηκε καθόλου κακό Μιας και έχει μαζεμενες διαστάσεις.. ίσα ίσα λίγο αργότερα όταν την ρωτουσα τι τηλέφωνο θα της άρεσε? Μου έλεγε σαν το άλλο που έχεις με την μεγάλη οθόνη.. Χαχα για την κοπέλα σου αυτή είναι η γνώμη μου μιας και το βρίσκεις σε ίδια τιμή όσο πχ το paris.. Τώρα για σένα και τις ρομ που ανέφερες, προσωπικά δοκίμασα στο letv την official απλά έχει πολλά κινέζικα μέσα.. Και αν δεν κάνω λάθος ακόμα και κάποιες εφαρμογές ακόμα και αν το έχεις στα αγγλικά μέσα στα μενού έχουν κάποια ξεχασμένα κινέζικα όπως η εφαρμογή Housekeeper μέσω της οποίας δίνεις δικαιώματα στις εφαρμογές.. Οπότε αναγκαζεσαι να πας custom rom.. Κατά τα άλλα πολύ ωραία και αισθητικά και λειτουργικά η ρομ του letv.. Προσωπικά μου άρεσε πιο πολύ από του meizu.. Και γω αυτή την στιγμή είμαι σε δίλημμα.. Να πάρω το note 3 Pro? Τι θα γίνει όμως με τον bootloader? Να ξαναπάρω το x600 σε γκρι που το βρήκα 165 δολάρια? Ή να περιμένω ως τον Μάρτιο για κάποιο με helio x20? Γιατί λέμε για το redmi note 3 pro αλλά τον επεξεργαστή δεν τον ξέρουμε.. Αν παρουσιάσει τα προβλήματα υπερθέρμανσης που παρουσίασε και ο προκάτοχός του ο 615? Αυτό φοβάμαι λίγο.. Δύο είναι τα ενδεχόμενα που με φοβίζουν στο να παρω το Χ600. Το 1ο ειναι να μην μου φτανει η μοαταρια γιατι θα το χρησιμοποιω δικαρτο και η μια καρτα ειναι η προσωπικη καρτα και η αλλη της δουλειας. εκτοσ αυτου δουλευω αρκετα ιντερνετ και θα ειναι ολη μερα Wifi και τα 4G ανοιχτα. Το 2ο που με φοβιζει επειδη ειναι ομορφο κινητο, και ποσο μαλλον πιο ωραιο απο το redmi note 2 που σε εμφανιση δεν ειναι ουτε καν ωραιο οσο το redmi note 3 και μου το αρπαξει η γυναικα στο τελος μολισ δει το Χ600. :) Αρα τωρα εχω 2 επιλογες: 1) σκεφτομαι να παρω ενα εκ των δυo (redmi note 3 ή jiayu S3) και ενα redmi note 2 2) Να παρω Δυο redminote 2 και να μαζεψω φραγκα και να περιμενω να βγει το Redminote 3 pro, να γινει πανικος να βγαλει και κανας αλλος ανταγωνιστης κανα αλλο να πεσει και λιγο η τιμη του, να δειξει και τα δοντια του και αν ολα καλα να παρω και αυτο. Τι λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 την κουρτίνα 2....:D με 240 ευρουλάκια έχεις δύο συσκευούλες (XIAOMI RN2/16GB) να κάνεις τη δουλειά σου μέχρι να αποφασίσεις τι θέλεις να κάνεις....:lol: :rotfl: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liovag Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Δύο είναι τα ενδεχόμενα που με φοβίζουν στο να παρω το Χ600. Το 1ο ειναι να μην μου φτανει η μοαταρια γιατι θα το χρησιμοποιω δικαρτο και η μια καρτα ειναι η προσωπικη καρτα και η αλλη της δουλειας. εκτοσ αυτου δουλευω αρκετα ιντερνετ και θα ειναι ολη μερα Wifi και τα 4G ανοιχτα. Το 2ο που με φοβιζει επειδη ειναι ομορφο κινητο, και ποσο μαλλον πιο ωραιο απο το redmi note 2 που σε εμφανιση δεν ειναι ουτε καν ωραιο οσο το redmi note 3 και μου το αρπαξει η γυναικα στο τελος μολισ δει το Χ600. :) Αρα τωρα εχω 2 επιλογες: 1) σκεφτομαι να παρω ενα εκ των δυo (redmi note 3 ή jiayu S3) και ενα redmi note 2 2) Να παρω Δυο redminote 2 και να μαζεψω φραγκα και να περιμενω να βγει το Redminote 3 pro, να γινει πανικος να βγαλει και κανας αλλος ανταγωνιστης κανα αλλο να πεσει και λιγο η τιμη του, να δειξει και τα δοντια του και αν ολα καλα να παρω και αυτο. Τι λες? Προσωπικά και αν σε παιρνει απο την γυναικα, θα έπαιρνα το redmi note 2 και θα περιμενα λιγο μεχρι να δω τι θα παιχτει με το Redminote 3 pro και τον ανταγωνισμό, μετα θα πασαρα το redmi note 2 στην γυναικα και θα έπαιρνα το καινουριο.. ;) Τωρα αν θες να πάρεις ντε και καλα τωρα και τις 2 συσκευες, παρε 2 Redminote 2 οπως λεει και ο φιλος παραπανω.. Αλλα να ξες απο τωρα οτι αν παρεις και εσυ το note 2 θα μεινεις ικανοποιημενος και θα μεινεις σε αυτο.. Τωρα για το 4g δεν εχω ιδεα.. μονο στο meizu το ειχα δοκιμασει που ειχα δωρεαν mb.. και ενω γενικα ειχε πολυ καλη μπαταρια, στο 4g (αν και χωρις καλο σημα) την επινε νερακι.. σ'αυτο ας βοηθήσει καποιος αλλος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos999 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 μεταξυ των redmi note 3 3/32 - doogee f5 - ulefone power πιο πιστευετε ειναι καλυτερο? Παράθεση :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts