geoanto555 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Μολις πρην τελειωσα με το σεταρισμα του τηλεφωνου και ηθελα να σε ρωτησω ενω παλια με το twrp οταν παταγα για αντιγραφο ειχε σχεδον μονο του (βασικα δεν αλλαζα τιποτα) τις επιλογες για αντιγραφο στην gtv 6.8.4 εχει και επιλογες οπως cust και efs αυτα τα επιλεγω η απλα το αφηνω οπως ξταμ παλια και τελος? Καλό είναι να επιλέξεις ότι έχει.. Μάλλον συμπλήρωσαν και άλλα "καλά" Δεν χρησιμοποιώ αυτό και δεν έχω εικόνα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drjohn1980 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 καλησπερα το gearbest μου το βγαζει 154 ευρω.ειναι καλη η τιμη?να το χτυπησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 καλησπερα το gearbest μου το βγαζει 154 ευρω.ειναι καλη η τιμη?να το χτυπησω? Είναι τζάμπαααα:p:p Ποιο μοντέλο όμως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drjohn1980 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Είναι τζάμπαααα:p:p Ποιο μοντέλο όμως; http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_308825.html?wid=21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_308825.html?wid=21 Αυτό που μου στειλές είναι στα 165.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drjohn1980 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 (edited) εμενα μου γραφει email offer και μου το βγαζει 154,67.ξερει κανεισ με τι ρομς στελνει το gearbest? Edited August 9, 2016 by Drjohn1980 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 εμενα μου γραφει email offer και μοθ το βγαζει 154,67.ξερει κανεισ με τι ρομς στελνει το gearbest? Μάλλον multi ρομ... Βλέπω έχει πολλές γλώσσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drjohn1980 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 αρα αφοβα ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 αρα αφοβα ε? Τι εννοείς άφοβα.... ?? Μπες εδώ και ενημερώσου λίγο. Οποιαδήποτε απορία μου λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drjohn1980 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 ουουαου:) παμε για διαβασμα,ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 ουουαου:) παμε για διαβασμα,ευχαριστω πολυ Στο δωσα το λινκ για το άφοβα...χεχε/ Αν έχεις γνώσεις και ασχολείσαι.. πάρτο με την μία.. Οπως και να χει θα το φτιάξεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drjohn1980 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 κοιτα σε samsung ολη την ωρα flashara,δεν ειχα ποτε θεμα,γενικα ειναι υπεραναλυτικος οδηγος και πιστευω οτι θα το φτιαξω,απο τι καταλαβα Global Stable ειναι για μενα που δεν θελω να παιξω με bootloader Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 κοιτα σε samsung ολη την ωρα flashara,δεν ειχα ποτε θεμα,γενικα ειναι υπεραναλυτικος οδηγος και πιστευω οτι θα το φτιαξω,απο τι καταλαβα Global Stable ειναι για μενα που δεν θελω να παιξω με bootloader αμα δεν θες να ανακατευτεις και δεν σε νοιαζουν τα ελληνικα ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drjohn1980 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 τα ελληνικα μονο για sms που φτιαχνει με 500 εφαρμογες πληκτρολογιων αρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
entasis62 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 ειμαι στη φαση που στελνω αιτηση για να ξεκλειδωσει το κινητο αλλα δεν εχει ελλαδα να βαλω κυπρο? εκει που γραφω ονομα τηλ τον λογο που θελω να το ξεκλειδωσω κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 ειμαι στη φαση που στελνω αιτηση για να ξεκλειδωσει το κινητο αλλα δεν εχει ελλαδα να βαλω κυπρο? Τι εννοείς; Στην αίτηση βάζεις το +30/.... Που ακριβώς είσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
entasis62 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 (edited) Τι εννοείς; Στην αίτηση βάζεις το +30/.... Που ακριβώς είσαι; αυτο το +30 δεν το εχει αυτο εννοω δεν το βρισκω πουθενα εκει που διαλεγεις τι χωρα σου οταν πας να κανεις αιτηση δεν υπαρχη ι ελλαδα στη λιστα με τοις χωρες Edited August 9, 2016 by entasis62 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 αυτο το +30 δεν το εχει αυτο εννοω δεν το βρισκω πουθενα εκει που διαλεγεις τι χωρα σου οταν πας να κανεις αιτηση δεν υπαρχη ι ελλαδα στη λιστα με τοις χωρες Πρώτη φορά το ακούω.... Για να το ψάξω λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
entasis62 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 αυτο το +30 δεν το εχει αυτο εννοω δεν το βρισκω πουθενα εκει που διαλεγεις τι χωρα σου οταν πας να κανεις αιτηση δεν υπαρχη ι ελλαδα στη λιστα με τοις χωρες οκ απλα κολαν οι server σορρυ παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 οκ απλα κολαν οι server σορρυ παντως Με πρόλαβες...:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
entasis62 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Με πρόλαβες...:p:p εισαι ο guru του note 3 pro και εις ανωτερα :) μετακομιζω σε miui 8 ελληνικα απο miui 7 7.5.4.0 stable πιστευω να αξίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 εισαι ο guru του note 3 pro και εις ανωτερα :) μετακομιζω σε miui 8 ελληνικα απο miui 7 7.5.4.0 stable πιστευω να αξίζει Περιμένω εντυπώσεις... Αξίζει για διάφορους λόγους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
entasis62 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Περιμένω εντυπώσεις... Αξίζει για διάφορους λόγους... περιμενω το ok απο τα αφεντικα :p και παμε τραινο :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzimimakos Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Καλησπερα παιδια. Μολις παρελαβα απο vickmol με stable rom.Επειδη ειμαι ψηλοασχετος και επειδη εχω μπερδευτει με ολα αυτα που εχω διαβασει μπορειτε να με παραπεμψετε σε ενα link και να ακολουθησω καποιες εντολες ωστε να περασω την ελληνικη rom.. Ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Καλησπερα παιδια. Μολις παρελαβα απο vickmol με stable rom.Επειδη ειμαι ψηλοασχετος και επειδη εχω μπερδευτει με ολα αυτα που εχω διαβασει μπορειτε να με παραπεμψετε σε ενα link και να ακολουθησω καποιες εντολες ωστε να περασω την ελληνικη rom.. Ευχαριστω.. Πάνε στην πρώτη σελίδα και ψάξε καταρχήν πως θα κάνεις αίτηση bootloader. Χωρίς αυτήν δεν γίνεται να βάλεις Ελληνική.. Μετα δοκίμασε να ξεκλειδώσεις με την ρομ που έχεις. Αν δεν τα καταφέρεις θα βάλεις developer μέσω updater. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts