Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μολις πρην τελειωσα με το σεταρισμα του τηλεφωνου και ηθελα να σε ρωτησω ενω παλια με το twrp οταν παταγα για αντιγραφο ειχε σχεδον μονο του (βασικα δεν αλλαζα τιποτα) τις επιλογες για αντιγραφο στην gtv 6.8.4 εχει και επιλογες οπως cust και efs αυτα τα επιλεγω η απλα το αφηνω οπως ξταμ παλια και τελος?

Καλό είναι να επιλέξεις ότι έχει.. Μάλλον συμπλήρωσαν και άλλα "καλά"

Δεν χρησιμοποιώ αυτό και δεν έχω εικόνα..

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλησπερα το gearbest μου το βγαζει 154 ευρω.ειναι καλη η τιμη?να το χτυπησω?

Είναι τζάμπαααα:p:p Ποιο μοντέλο όμως;

εμενα μου γραφει email offer και μου το βγαζει 154,67.ξερει κανεισ με τι ρομς στελνει το gearbest? Edited by Drjohn1980

εμενα μου γραφει email offer και μοθ το βγαζει 154,67.ξερει κανεισ με τι ρομς στελνει το gearbest?

Μάλλον multi ρομ... Βλέπω έχει πολλές γλώσσες.

αρα αφοβα ε?

Τι εννοείς άφοβα.... ??

Μπες εδώ και ενημερώσου λίγο.

Οποιαδήποτε απορία μου λες.

ουουαου:) παμε για διαβασμα,ευχαριστω πολυ

Στο δωσα το λινκ για το άφοβα...χεχε/

Αν έχεις γνώσεις και ασχολείσαι.. πάρτο με την μία..

Οπως και να χει θα το φτιάξεις..

κοιτα σε samsung ολη την ωρα flashara,δεν ειχα ποτε θεμα,γενικα ειναι υπεραναλυτικος οδηγος και πιστευω οτι θα το φτιαξω,απο τι καταλαβα Global Stable ειναι για μενα που δεν θελω να παιξω με bootloader

κοιτα σε samsung ολη την ωρα flashara,δεν ειχα ποτε θεμα,γενικα ειναι υπεραναλυτικος οδηγος και πιστευω οτι θα το φτιαξω,απο τι καταλαβα Global Stable ειναι για μενα που δεν θελω να παιξω με bootloader

αμα δεν θες να ανακατευτεις και δεν σε νοιαζουν τα ελληνικα ναι

ειμαι στη φαση που στελνω αιτηση για να ξεκλειδωσει το κινητο αλλα δεν εχει ελλαδα να βαλω κυπρο? εκει που γραφω ονομα τηλ τον λογο που θελω να το ξεκλειδωσω κλπ

ειμαι στη φαση που στελνω αιτηση για να ξεκλειδωσει το κινητο αλλα δεν εχει ελλαδα να βαλω κυπρο?

Τι εννοείς; Στην αίτηση βάζεις το +30/.... Που ακριβώς είσαι;

Τι εννοείς; Στην αίτηση βάζεις το +30/.... Που ακριβώς είσαι;

αυτο το +30 δεν το εχει αυτο εννοω δεν το βρισκω πουθενα εκει που διαλεγεις τι χωρα σου οταν πας να κανεις αιτηση δεν υπαρχη ι ελλαδα στη λιστα με τοις χωρες

Edited by entasis62

αυτο το +30 δεν το εχει αυτο εννοω δεν το βρισκω πουθενα εκει που διαλεγεις τι χωρα σου οταν πας να κανεις αιτηση δεν υπαρχη ι ελλαδα στη λιστα με τοις χωρες

Πρώτη φορά το ακούω.... Για να το ψάξω λίγο.

οκ απλα κολαν οι server σορρυ παντως

Με πρόλαβες...:p:p

εισαι ο guru του note 3 pro και εις ανωτερα :) μετακομιζω σε miui 8 ελληνικα απο miui 7 7.5.4.0 stable πιστευω να αξίζει

εισαι ο guru του note 3 pro και εις ανωτερα :) μετακομιζω σε miui 8 ελληνικα απο miui 7 7.5.4.0 stable πιστευω να αξίζει

Περιμένω εντυπώσεις...

Αξίζει για διάφορους λόγους...

Περιμένω εντυπώσεις...

Αξίζει για διάφορους λόγους...

περιμενω το ok απο τα αφεντικα :p και παμε τραινο :D

Καλησπερα παιδια. Μολις παρελαβα απο vickmol με stable rom.Επειδη ειμαι ψηλοασχετος και επειδη εχω μπερδευτει με ολα αυτα που εχω διαβασει μπορειτε να με παραπεμψετε σε ενα link και να ακολουθησω καποιες εντολες ωστε να περασω την ελληνικη rom.. Ευχαριστω..

Καλησπερα παιδια. Μολις παρελαβα απο vickmol με stable rom.Επειδη ειμαι ψηλοασχετος και επειδη εχω μπερδευτει με ολα αυτα που εχω διαβασει μπορειτε να με παραπεμψετε σε ενα link και να ακολουθησω καποιες εντολες ωστε να περασω την ελληνικη rom.. Ευχαριστω..

Πάνε στην πρώτη σελίδα και ψάξε καταρχήν πως θα κάνεις αίτηση bootloader.

Χωρίς αυτήν δεν γίνεται να βάλεις Ελληνική.. Μετα δοκίμασε να ξεκλειδώσεις με την ρομ που έχεις.

Αν δεν τα καταφέρεις θα βάλεις developer μέσω updater.