geoanto555 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Μια βοηθεια παιδια λοιπον εχω την Global dev 6.5.19 miui 7 και θελω να περασω την China dev 6.6.23 miui 8 τι πρεπει να κανω ? το κινητο ειναι unlock μπωρο με το SHIFT+R.FLASH) του mi pc suite. ? και αν ναι πως . δεν εχω περασει αλλο recovery . και δεν θα ηθελα.. Δοκίμασε με το r flash.. Αν δεν τα καταφέρεις κατέβασε την σε fastboot ρομ και πέρνα την με miflash μέσω fastboot.+1 Αυτό το μόνο που με προβληματίζει για να το πάρω λόγω Wind sim. Ακόμη 800άρα μόνο με τα κιάλια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavriki23 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 @georganto555 ναι το εννοω..δεν φωτιζονται στην 7.3.2.0 την δικια μου κι ας ειναι απο τις ρυθμισεις ενεργοποιημενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 @georganto555 ναι το εννοω..δεν φωτιζονται στην 7.3.2.0 την δικια μου κι ας ειναι απο τις ρυθμισεις ενεργοποιημενα Για πάνε στο "σχετικά με το τηλεφωνο" χτύπα το kernel κάμποσες φορές και πάτα στο led /key led.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Όσον αφορά την 800άρα μπάντα έχουμε κανένα νέο. Μακάρι τα παιδια του miui gr να ενσωματώσουν το patch στις ROM τους. Το αρχείο που ανέβηκε στο xda σε κάποιους λειτουργεί και σε κάποιους όχι. το θέμα είναι όμως ότι σε κάποιους δημιούργησε και σοβαρά προβλήματα όπως χάσιμο του imei, μη αναγνώριση της sim κτλ. Άρα θεωρώ πως είναι σε πρώιμο στάδιο ακόμη και εγώ προσωπικά δεν θα το ρισκαρα τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakoulakis Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Δοκίμασε με το r flash.. Αν δεν τα καταφέρεις κατέβασε την σε fastboot ρομ και πέρνα την με miflash μέσω fastboot. Ακόμη 800άρα μόνο με τα κιάλια.. ευχαριστω ολα κατανοητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Το αρχείο που ανέβηκε στο xda σε κάποιους λειτουργεί Μαράκι ισχύει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobe88 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 παιδιά καλησπέρα το κινητό γνωστού μου έχει brickarei. Πήγε να περάσει ρομ και από τότε όταν το ανοίγει του εμφανίζει μόνο το εικονίδιο της xiaomi. Θέλω βοήθεια σας παρακαλώ γιατί έχω πελαγώσει και από ότι διαβάζω δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Φαίνεται από το κινητό να έχουν διαγραφεί τα πάντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 παιδιά καλησπέρα το κινητό γνωστού μου έχει brickarei. Πήγε να περάσει ρομ και από τότε όταν το ανοίγει του εμφανίζει μόνο το εικονίδιο της xiaomi. Θέλω βοήθεια σας παρακαλώ γιατί έχω πελαγώσει και από ότι διαβάζω δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Φαίνεται από το κινητό να έχουν διαγραφεί τα πάντα Κατέβασε ρομ από εδώ..Redmi Note 3 Qualcomm Latest China Developer Version Fastboot File Download το miflash το mi pc suite και ακολούθησε αυτόν τον οδηγό. θα χρειαστείς κ αυτό edl mode για να μπεις σε edl από fastboot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Αφήστε τις 7 και ελάτε στην 8 λέω εγώ... μία χαρά stable είναι.. διάλειμμα για βουτιά.... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobe88 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 φίλε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 φίλε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση Πριν κάνεις οτιδήποτε καλά είναι να μας πεις σε τι στάδιο είναι . Έχει ξεκλειδώσει, έχει custom recovery και πως το μπρίκαρε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 (edited) μολις τελειωνω την εγκατασταση της 7.5.1.0 μεσω recovery χρειαζεται να ξανακανω wipe cache/Dalvik ???????? εκανα πριν τιν εγκατασταση clear cache και clear Dalvik cache Edited July 6, 2016 by bbtp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 :p Επειδή δεν έχω καμιά όρεξη να το πειραζω και να μπλεκω πάλι με την αρρώστια του φλασαρισματος, εχετε ακούσει εσείς που τα παρακολουθειτε περισσότερο αυτά, καμιά ημερομηνία για την 8; Σε official stable τουλάχιστον Κάπου διάβασα για 16 αυγουστου.. Sent from my Redmi Note 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Αφήστε τις 7 και ελάτε στην 8 λέω εγώ... μία χαρά stable είναι.. διάλειμμα για βουτιά.... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πριν βάλω την 7.5.1 την έβαλα έτσι λίγο για δοκιμή και ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα. Απλά προτίμησα τη σιγουριά της stable γιατί είμαι σε διακοπές και μακριά από τη βάση μου. Μία που σε βρήκαμε, εντόπισες κανένα σοβαρό θεματάκι; Μου φάνηκε πάντως αρκετά γρήγορη. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 ναι γιωργο, σε λίγους και εκλεκτούς απο ότι φαίνεται... πχ δες εδώ http://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/development/finally-4g-band-20-800-mhz-t3410437 Δεν ειναι για να το ρισκαρεις ομως , μπορει να χασεις imei και μετα να τρεχεις για efs partition restore.. Ου μπλεξεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 μολις τελειωνω την εγκατασταση της 7.5.1.0 μεσω recovery χρειαζεται να ξανακανω wipe cache/Dalvik ???????? εκανα πριν τιν εγκατασταση clear cache και clear Dalvik cache όχι μην κάνεις// Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 μολις τελειωνω την εγκατασταση της 7.5.1.0 μεσω recovery χρειαζεται να ξανακανω wipe cache/Dalvik ???????? εκανα πριν τιν εγκατασταση clear cache και clear Dalvik cache Οχι δεν θέλει μόνο Reboot System θέλει δες εδω.Ο πρώτος τρόπος. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 (edited) όχι μην κάνεις// Οχι δεν θέλει μόνο Reboot System θέλει δες εδω.Ο πρώτος τρόπος. σας ευχαριστω παιδια. θα την δοκιμασω την 7.5.1.0 αν και θελω να δοκιμασω και την sMIUI 6.6.30 dev που συστηνει ο @anna2 το ROIDMI DRIVER τι ειναι; Edited July 6, 2016 by bbtp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Πριν βάλω την 7.5.1 την έβαλα έτσι λίγο για δοκιμή και ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα. Απλά προτίμησα τη σιγουριά της stable γιατί είμαι σε διακοπές και μακριά από τη βάση μου. Μία που σε βρήκαμε, εντόπισες κανένα σοβαρό θεματάκι; Μου φάνηκε πάντως αρκετά γρήγορη. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι κανένα απλά περιμένω να κάνω μία ακόμα φόρτιση αύριο για να τσεκαρω σίγουρα από μπαταρία αν είναι στα ίδια με την 7.2.2 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 όχι μην κάνεις// Γιατί να μην κάνει; Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Γιατί να μην κάνει; Κάνει μόνο του το script... όχι ότι είναι κακό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Πραγματικά κάθε απάντηση σου με αποστομωνει. Απαντάς με αποδείξεις. Μήπως να έβαζες για βουλευτής; Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Κάνει μόνο του το script... όχι ότι είναι κακό.. ειμαι στην 7.5.1.0 . Καμια διαφορα στην ενταση του ακουστικου !!! και "πειραξα" παλι το αρχειο mixer_paths.xml αλλα χωρίς αποτελεσμα........................................ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Πραγματικά κάθε απάντηση σου με αποστομωνει. Απαντάς με αποδείξεις. Μήπως να έβαζες για βουλευτής; Χαχα.. Να σου πω ασχολούμαι με το script της Ελληνικής εδώ και 1 ώρα. Λέω .. γτ να περιμένω να βγει.. θα παίρνω της eu , θα προσθέτω ότι θέλω και θα την ρίχνω... Να και οι αποδείξεις..:lol::lol: ----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ειμαι στην 7.5.1.0 . Καμια διαφορα στην ενταση του ακουστικου !!! και "πειραξα" παλι το αρχειο mixer_paths.xml αλλα χωρίς αποτελεσμα........................................ Μάλλον .. τόσο ένταση έχει το ακουστικό σου...Τι να πω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 (edited) Χαχα.. Να σου πω ασχολούμαι με το script της Ελληνικής εδώ και 1 ώρα. Λέω .. γτ να περιμένω να βγει.. θα παίρνω της eu , θα προσθέτω ότι θέλω και θα την ρίχνω... Να και οι αποδείξεις..:lol::lol: ελα ντε... εσυ εισαι πιο ειδικος και μπορεις να το κανεις... οποτε θα εχουμε ρομ απο xiaomi-eu , xiaomi-miui-hellas kai xiaomi-geoanto555 !!!!!!!!!!!!! 3 παραλλαγες... αν ελυνες και το θεμα του ηχου στο ακουστικο θα ησουν τελειος!!!! παντως δεν γινεται σε ολα τα κινητα να "πειραζουμε" το mixer_paths.xml και να βελτιωνουμε τον ηχο και στο RN3PRO να μην γινεται τιποτε..... Δεν μπορω να πιστεψω ότι υπαρχει μεγιστη ενταση στο ακουστικο :( :worry::blink: Edited July 6, 2016 by bbtp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts