anna2 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Όχι μόλις το έβγαλα από το κουτί του πήγα να κάνω reboot σε recovery απλά. Στα άλλα που έχω φέρει συν το δικό μου δεν θυμάμαι να είχα πρόβλημα. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Το τηλέφωνο μαμά δεν έχει recovery. Πρέπει να ξεκλειδώσεις πρώτα και στη συνέχεια να βάλεις το TWRP. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Το τηλέφωνο μαμά δεν έχει recovery. Πρέπει να ξεκλειδώσεις πρώτα και στη συνέχεια να βάλεις το TWRP. Δεν έχει η MIUI δικό της recovery;; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Δεν έχει η MIUI δικό της recovery;; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Τα τελευταία κλειδωμένα Xiaomi ΔΕΝ έχουν Recovery. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Τα τελευταία κλειδωμένα Xiaomi ΔΕΝ έχουν Recovery. Μην λέτε ότι δεν έχει recovery ... θα μπερδέψουμε τον κόσμο. Έχει recovery και είναι αυτό που βλέπεις, όμως δεν έχει επιλογές...:lol::lol: Μπορείς να το δουλέψεις μόνο με mιpcsuite για αναβάθμιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Μην λέτε ότι δεν έχει recovery ... θα μπερδέψουμε τον κόσμο. Έχει recovery και είναι αυτό που βλέπεις, όμως δεν έχει επιλογές...:lol::lol: Μπορείς να το δουλέψεις μόνο με mιpcsuite για αναβάθμιση... Sorry, αλλά για μένα αυτό δεν είναι recovery. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Sorry, αλλά για μένα αυτό δεν είναι recovery. Το χουμε ξανα πει George... Δεν έχει χρήση recovery ... Αλλά σκέψου να το κλέψουν με (και καλά) τόσο ασφάλεια + fingerprint και απλά να μπουν recovery και να κάνουν ρεσετ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Το χουμε ξανα πει George... Δεν έχει χρήση recovery ... Αλλά σκέψου να το κλέψουν με (και καλά) τόσο ασφάλεια + fingerprint και απλά να μπουν recovery και να κάνουν ρεσετ... Από 5.0 όπως ξέρεις αν γίνει reset από recovery είναι δύσκολο να ξεκλειδώσει. Βέβαια παρακάμπτεται (ότι κλειδώνει ξεκλειδώνει) Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Από 5.0 όπως ξέρεις αν γίνει reset από recovery είναι δύσκολο να ξεκλειδώσει. Βέβαια παρακάμπτεται (ότι κλειδώνει ξεκλειδώνει) Αν και δεν είναι στο θέμα τι εννοείς;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Αν και δεν είναι στο θέμα τι εννοείς;; Δεν σου έχουν φέρει ποτέ τηλέφωνο για ξεκλείδωμα με Android 5άρι που έχουν ξεχάσει κωδικό ή μοτίβο; Σου ζητάει το Gmail που είχε η συσκευή πριν το reset. Αν το θυμούνται οκ. Αν όχι τι κάνεις; Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragkios Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 ωραια αυτο που ζηταω ειναι να με βοηθησετε στην επιλογη του σαιτ που θα παραγγειλω την οθονη. αν γινεται απο καμια ευρωπη αποθηκη ωστε να ερθει γρηγοροτερα ακομα καλυτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Δεν σου έχουν φέρει ποτέ τηλέφωνο για ξεκλείδωμα με Android 5άρι που έχουν ξεχάσει κωδικό ή μοτίβο; Σου ζητάει το Gmail που είχε η συσκευή πριν το reset. Αν το θυμούνται οκ. Αν όχι τι κάνεις; 3 το μήνα από Γερμανία.. Δεν μου χει τύχει να μην ξεκλειδώνουν... Το ένα είχε και ανδροιδ 6.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosc4 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Καλημέρα (είναι πρωί ακόμα εδώ που βρίσκομαι !!!!) . Εγώ ύστερα από όλα αυτά που γράφεται πιστεύω ότι ή καλύτερη ρομ για το κινητό είναι αυτή που δειχνω παρακάτω (miui global 7.5.3.0)...Ούτε προβλήματα με μπαταρία...ούτε με δυκτια ...ούτε λαγκαρισματα...Είναι από τις λίγες συσκευές που έχουν περάσει από τα χέρια μου και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα ...Δεν έχει Ελληνικό μενού στις ρυθμίσεις αλλά υποστηρίζει 100% τα Ελληνικά σε μηνύματα,επαφες και σε όσες εφαρμογές χρειάζονται...Πλοήγηση κανονικά (παρόλο που στο location διάλεξαν την πιο κοντινή επιλογή...Τουρκια..) και κλείδωμα δορυφόρων σε λίγα δευτερόλεπτα...Είναι το πρώτο smartphone (σε αυτή την κατηγορία πάντα) που μπορώ και δουλεύω σαν smartphone χωρίς να έχω το ανχος αν θα με βγάλει ή μπαταρία στο τέλος της ημέρας!!! Και φυσικά είναι το πρώτο τηλέφωνο μου που δεν χρειάζεται να μπω στην διαδικασία πειραματισμών εφόσον δουλεύουν όλα άψογα!!! Γιατί από αυτά που διαβάζω δεν έχει βγει ακόμα κάποια ρομ που να είναι 100% σταθερή και σίγουρη...Αν δεν θέλετε να μπλέκεται με ιστορίες ...θα έλεγα να την κρατήσετε όσοι την έχετε και να την περάσετε όσοι δεν την έχετε ;) Και γω αυτήν έχω. Άπο κλείδωμα δορυφόρων είναι τέλειο. Με δυσκολία μεν αλλά και μεσα στο σπίτι πιάνει που κανένα άλλο πιο πριν δε το έκανε. Από lag όμως ψιλοεχει κάποια. Και όπως είπα πιο πριν μου δίνει την εντύπωση πως είναι πιο αργό απο mi4 που είχα. Πχ όταν γράφω κάτι κολλάει στα γράμματα και εμφανίζονται με λίγη καθυστέρηση. Όταν βάζω φώτο κολλήσει μέχρι να ξανά βγάλω την επόμενη. Χωρίς hdr Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 (edited) 3 το μήνα από Γερμανία.. Δεν μου χει τύχει να μην ξεκλειδώνουν... Το ένα είχε και ανδροιδ 6.. Προφανώς ο προηγούμενος ιδιοκτήτης δεν είχε βάλει κωδικό, μοτίβο ή fingerprint. Αν υπάρχει κάτι από αυτά πρέπει να γίνει reset από τις ρυθμίσεις με επιβρβαίωση κωδικού ή fingerprint για να γίνει πλήρες reset και να διαγράψει τα πάντα. Edited August 7, 2016 by anna2 Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Προφανώς ο προηγούμενος ιδιοκτήτης δεν είχε βάλει κωδικό, μοτίβο ή fingerprint. Αν υπάρχει κάτι από αυτά πρέπει να γίνει reset από τις ρυθμίσεις με επιβρβαίωση κωδικού ή fingerprint για να γίνει πλήρες reset και να διαγράψει τα πάντα. Είχε κλείδωμα google και πιν.. Και πέρασα τον google με ένα πρόγραμμα και το πιν με απλά ρεσετ.. Motorola ήταν... Τεσπα... ας μην βγαίνουμε άλλο οφφ. Το κινητό μας δεν υποστηρίζει recovery με επιλογές και αυτό είναι κακό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 https://m.aliexpress.com/item/32566064355.html#autostay παιδιά έχουμε άποψη για αυτό το πακετακι; αφή ανθεκτικοτητα και ποιότητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 https://m.aliexpress.com/item/32566064355.html#autostay παιδιά έχουμε άποψη για αυτό το πακετακι; αφή ανθεκτικοτητα και ποιότητα; Μούφααα μυρίζομαι... σαν αυτά που δίνουν δώρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Μούφααα μυρίζομαι... σαν αυτά που δίνουν δώρα.. Εχουμε καμια καλη σκληρή θήκη (γτ είμαι και πολύ περίεργος σε αυτές) και καλό γυαλί για, το κινητό ευκαιρα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Εχουμε καμια καλη σκληρή θήκη (γτ είμαι και πολύ περίεργος σε αυτές) και καλό γυαλί για, το κινητό ευκαιρα;; Από γυαλί πάνε σε nillkin έιναι ότι καλύτερο. Από θήκη αν θες μόνο πλάτη μ αρέσει η ipaky... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Από γυαλί πάνε σε nillkin έιναι ότι καλύτερο. Από θήκη αν θες μόνο πλάτη μ αρέσει η ipaky... Αυτή λέμε έτσι; http://m.aliexpress.com/item/32559186842.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Αυτή λέμε έτσι; http://m.aliexpress.com/item/32559186842.html Ναι - ναι.. Είναι ότι καλύτερο. Από ευκρίνεια μέχρι αφή... Ούτε καν λερώνει φαντάσου,, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Ναι - ναι.. Είναι ότι καλύτερο. Από ευκρίνεια μέχρι αφή... Ούτε καν λερώνει φαντάσου,, Βρήκα και την ipaky. Ελπίζω να μου φτάσουν τα 190 και για powerbank :P σε, ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Βρήκα και την ipaky. Ελπίζω να μου φτάσουν τα 190 και για powerbank :P σε, ευχαριστώ πολύ Τι να το κάνεις;;;; Μην παίρνεις καθόλου η μπαταρία του είναι ότι καλύτερο έχεις δει. Αρκεί να μην το πάρεις με unofficial rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Τι να το κάνεις;;;; Μην παίρνεις καθόλου η μπαταρία του είναι ότι καλύτερο έχεις δει. Αρκεί να μην το πάρεις με unofficial rom Εννοείται αυτό. Πειράζω κινητά απο εποχή zte v967s :P εεε μωρέ όλο και κάπου χρειάζεται ενα pb. Δεν έχει καλό σήμα σε κάποιες περιοχές και είναι χρήσιμο και για την παρεα καμια φορά. Τι 5αρακι της xiaomi λέω μα το τσιμπησω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Βρήκα και την ipaky. Ελπίζω να μου φτάσουν τα 190 και για powerbank :P σε, ευχαριστώ πολύ Επισης σκεψου οτι με μιση ωρα φορτισει παει 50% δηλαδη περιπου 4 ωρες οθνονη (για εμενα μια μερα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tony97 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 guys, τι screenshots χρειαζονται για να δουμε αν τα παει καλα η μπαταρια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts