Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα σε όλη την παρέα,με τρώει να δώσω από το πρωί το Samsung note 3 και και να πάω σε xiaomi redmi note 3 pro!!!!

Τι λέτε?????

Λοιπον,ειχα το ιδιο δίλημμα!!Κοιτα,αν θελεις καλυτερα χρωματα στη οθονη λογω super amoled κλπ.πενακι,διαφορα gestures κλπ.καλουδια,αλλα μαπα μπαταρια σε σχεση με τη μπαταριαρα (9 ωρες+ με σωστο στρωσιμο),αργο επεξεργαστη σε σχεση με τον ταχυτατο επεξεργαστη τελευταιας γενιας (antutu 75-78000!!!) κ.α.σαφως και πας σε n3 pro!!Εγω αυτο εκανα και ψαχνω ηδη αγοραστη για το Samsung!!:p Δε συνεχιζω γιατι ηδη ειμαστε off topic ;)

Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπερα... ειχα κανει την παραγγελια για αυτο το κινητο και μ ειναι despatched to overseas απο τις 20/5 εσεις που ξερετε καλυτερα ποτε θα το εχω στα χερια μου περιπου? :D

Καλησπερα... ειχα κανει την παραγγελια για αυτο το κινητο και μ ειναι despatched to overseas απο τις 20/5 εσεις που ξερετε καλυτερα ποτε θα το εχω στα χερια μου περιπου? :D

Αν όλα παν καλά αρχές του μήνα...

έτοιμος και γω miui.gr

Λοιπον,ειχα το ιδιο δίλημμα!!Κοιτα,αν θελεις καλυτερα χρωματα στη οθονη λογω super amoled κλπ.πενακι,διαφορα gestures κλπ.καλουδια,αλλα μαπα μπαταρια σε σχεση με τη μπαταριαρα (9 ωρες+ με σωστο στρωσιμο),αργο επεξεργαστη σε σχεση με τον ταχυτατο επεξεργαστη τελευταιας γενιας (antutu 75-78000!!!) κ.α.σαφως και πας σε n3 pro!!Εγω αυτο εκανα και ψαχνω ηδη αγοραστη για το Samsung!!:p Δε συνεχιζω γιατι ηδη ειμαστε off topic ;)

Σε ευχαριστώωωωωωω

οι dev rom έχουν γίνει πολύ beta με πολλές δοκιμές(συν το ότι δεν με έβρισκαν στο τηλέφωνο από τα πολλά φλασαρισματα:lol:)

μπαινω και εγω στο club των stable

LG G6/REDMI NOTE 3 PRO /MOTO G 2014/Xperia Sole/THL T11/ASUS T100

Σε ευχαριστώωωωωωω

;) ;) :) :)

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb

Πάντως για εμένα η κάμερα με καλό φωτισμό τραβάει πολύ καλές φώτο. Με χαμηλό φωτισμό θέλει ψάξιμο. Έχω τραβήξει και με iso 1600 όμως και δεν το παίρνεις χαμπάρι με τίποτα.

Γενικά το κακό που βρίσκω στην κάμερα είναι ότι είναι απρόβλεπτη αλλά με λίγες δοκιμές έχεις αποτέλεσμα.

Την παρακάτω δεν την έχω δει σε pc αλλά μου φαίνεται καλή από το κινητό.

http://postimg.org/image/mjwu1q4gb/

καλησπερα παιδες.

Το κινητο της γυναικας meizu m1 note μετα απο πολλες πτωσεις μαλλον ειναι στα τελευταια του εχω αλλαξει οθωνη αλλα μετα απο λιγο καιρο θελει παλι ανοιγμα τελος παντων...

ελεγα να παρω το redmi pro για εμενα αλλα τι να κανουμε εμενα δεν με νοιαζει μενω και με της δουλειας.

Στην ουσια του θεματως διαβαζω οτι δεν βγαζει καλες φοτο....δηλαδη χαλια?σε σχεση με το meizu τι θα λεγατε?

λεω να το παρω αν το παρω απο vickmall eu πρεπει να προσεξω κατι?

απο θεμα αναβαθμισεων και τετοια ειναι σταθερο?μη θελω καθε 3 και λιγο να τις το σκαλιζω:lol::lol::lol:

Σας ευχαριστω προκαταβολικα

Συγνωμη παιδια λαθος θεμα

Edited by mazdakias1
λαθος θεμα

Την παρακάτω δεν την έχω δει σε pc αλλά μου φαίνεται καλή από το κινητό.

http://postimg.org/image/mjwu1q4gb/

Η φωτο στον υπολογιστή είναι πάρα πολύ καλή...

Στην ουσια του θεματως διαβαζω οτι δεν βγαζει καλες φοτο....δηλαδη χαλια?σε σχεση με το meizu τι θα λεγατε?

απο θεμα αναβαθμισεων και τετοια ειναι σταθερο?μη θελω καθε 3 και λιγο να τις το σκαλιζω:lol::lol::lol:

Σας ευχαριστω προκαταβολικα

Βασικά, με την παραπάνω στιχομυθία με τον εαυτό σου, ξέρεις και βλέπεις ότι βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες, αλλά θέλεις να πιστέψεις όλους αυτούς που το θάβουν για την κάμερά του!! :blink: :blink:

Αυτό νομίζω, ότι είναι ο ορισμός του τρολλαρίσματος!!! :lol: :p :lol:

Χωρίς παρεξήγηση, ε? :D

Οι υπόλοιποι ξέρουν...:whistle: :whistle:

EDIT: Φτου, ακύρωσες...τζάμπα η έμπνευση που χα...αν και πάλι ισχύει, για άλλη συσκευή, δεν πάει χαμένη....:lol: :lol:

Edited by demakhs

καλησπερα παιδες.

Δες ΕΔΩ μία σύγκριση με τον μεγάλο αδερφό του M1

Πάρτο με global ρομ αν δεν έχεις πρόβλημα με τα Αγγλικά και είσαι οκ..

Φίλε @geoanto555, λυπάμαι που θα μαι εγώ συτός που θα στο πω, αλλά το παλλικάρι Α-Ν-Α-Κ-Α-Λ-Ε-Σ-Ε!!! :lol: :p :lol:

Θέλω να γράψω και να αποθηκεύσω μια νέα επαφή από κλίση που δέχθηκα πριν λίγη ώρα και δεν έχω περάσει στο κινητό μου νωρίτερα,μου εμφανίζει 3 επιλογές οταν επιλέξω να καταχωρίσω την νέα επαφη .

1 - Καρτα sim 1

2 - Λογαριασμός Mi

3 - Google

Επιλέγω το καρτα sim 1 μου εμφανίζει πλήρες όνομα τω αναγράφω,το τηλ το αναγράφω και αν εχει mail η νεα επαφή ,πατάω επάνω ψιλά δεξιά που έχει το ΟΚ να το αποθηκεύσει μου βγάζει γενική αποτυχία,τι κάνω λαθος,πρέπει να επιλέξω κατι άλλο???

Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen

Θέλω να γράψω και να αποθηκεύσω μια νέα επαφή από κλίση που δέχθηκα πριν λίγη ώρα και δεν έχω περάσει στο κινητό μου νωρίτερα,μου εμφανίζει 3 επιλογές οταν επιλέξω να καταχωρίσω την νέα επαφη .

1 - Καρτα sim 1

2 - Λογαριασμός Mi

3 - Google

Επιλέγω το καρτα sim 1 μου εμφανίζει πλήρες όνομα τω αναγράφω,το τηλ το αναγράφω και αν εχει mail η νεα επαφή ,πατάω επάνω ψιλά δεξιά που έχει το ΟΚ να το αποθηκεύσει μου βγάζει γενική αποτυχία,τι κάνω λαθος,πρέπει να επιλέξω κατι άλλο???

επειδή το απέφευγα αυτό χρόνια (δεκαετία μη σου πω)

η κάρτα σιμ έχει εξελιχθεί τόσο και αποθηκεύει πλήρες όνομα και email ;;;

επίσης , γνώμη μου , έχετε smartphone και ακόμα αποθηκεύετε στην sim ; :)

Αυτό νομίζω, ότι είναι ο ορισμός του τρολλαρίσματος!!! :lol: :p :lol:

Χωρίς παρεξήγηση, ε? :D

Οι υπόλοιποι ξέρουν...:whistle: :whistle:

EDIT: Φτου, ακύρωσες...τζάμπα η έμπνευση που χα...αν και πάλι ισχύει, για άλλη συσκευή, δεν πάει χαμένη....:lol: :lol:

Φιλε demakhs το γράφω σωστά το όνομα σου για να μην λες οτι το παραποιώ σαν την άλλη φορά...:lol::lol::lol::p αν δεν πειράξεις τον κόσμο ειδικά εσύ δεν μπορείς,θα σκάσεις πάντα φιλικά..:D:p:lol:

Φίλε @geoanto555, λυπάμαι που θα μαι εγώ συτός που θα στο πω, αλλά το παλλικάρι Α-Ν-Α-Κ-Α-Λ-Ε-Σ-Ε!!! :lol: :p :lol:

Όχι ρε π@@@τη μου τον χάσαμε από πελάτη.

deni77 συμφωνώ με kodorevi8ulis

Edited by geoanto555

επειδή το απέφευγα αυτό χρόνια (δεκαετία μη σου πω)

η κάρτα σιμ έχει εξελιχθεί τόσο και αποθηκεύει πλήρες όνομα και email ;;;

επίσης , γνώμη μου , έχετε smartphone και ακόμα αποθηκεύετε στην sim ; :)

Βασικά ειναι το καλύτερο για μενα να αποθηκεύονται εκει,άλλα δεν μου απαντάς σε αυτο που ρώτησα όμως πρέπει να επιλέξω το 2 - Λογαριασμός Mi για αποθήκευση.:cool::cool:

Παιδιά να κάνω μια ερώτηση για κάτι που με ενδιαφέρει πάρα πολύ λόγο popocorn time.το κινητό υποστηρίζει screen mirroring?

Εννοείς αυτό να βλέπεις στην smart tv, ότι προβάλλει το κινητό?

Αν εννοείς αυτό, έχει ναι.

αν δεν πειράξεις τον κόσμο ειδικά εσύ δεν μπορείς,θα σκάσεις πάντα φιλικά..:D:p:lol:

Είσαι και συ μέσα....κουκουυυυυυυ....(look back)

Όχι ρε π@@@τη μου τον χάσαμε από πελάτη.

Χα χα χα χα χα.....μπαίνεις στο κλίμα....τέλεια....:clap: :up:

@geoanto555 συμφωνώ μαζί σου και με τη @deni77 και επαυξάνω με @kodorevi8ulis....:D

Edited by demakhs

Είσαι και συ μέσα....κουκουυυυυυυ....(look back)

Χα χα χα χα χα.....μπαίνεις στο κλίμα....τέλεια....:clap: :up:

@geoanto555 συμφωνώ μαζί σου και με τη @deni77 και επαυξάνω με @kodorevi8ulis....:D

Εσυ κάνεις τώρα εσκεμμένα ομως τωρα παραποίηση το ονόματος μου, είμαι Ο @denis77 οχι με τη @deni77,αρσενικού γένους φίλε μου. :O:O:O:cool::O

Βασικά ειναι το καλύτερο για μενα να αποθηκεύονται εκει,άλλα δεν μου απαντάς σε αυτο που ρώτησα όμως πρέπει να επιλέξω το 2 - Λογαριασμός Mi για αποθήκευση.:cool::cool:

μα απάντησα :)

δεν ξέρω αν μπορείς να αποθηκεύσεις αυτές τις πληροφορίες στην sim

οπότε δοκίμασε με το 3

(και σου λέω το 3 , γιατί πιο γενικό είναι το gmail παρά το Mi account που αφορά xiaomi/miui συσκευές)

μα απάντησα :)

δεν ξέρω αν μπορείς να αποθηκεύσεις αυτές τις πληροφορίες στην sim

οπότε δοκίμασε με το 3

(και σου λέω το 3 , γιατί πιο γενικό είναι το gmail παρά το Mi account που αφορά xiaomi/miui συσκευές)

Με το 2 είναι τελικα με το Mi account ,αφού ειναι xiaomi/miui αυτο θέλει και το κινητό τελικά την μαμά του στην κινα,το αποθήκευσα κανονικά με την δεύτερη επιλογή.:lol::lol::lol:

Edited by deni77

Με το 2 είναι τελικα με το το Mi account ,αφού ειναι xiaomi/miui αυτο θέλει και το κινητό τελικά την μαμά του στην κινα,το αποθήκευσα κανονικά με την δεύτερη επιλογή.:lol::lol::lol:

Στο Google account να αποθηκεύεις να είσαι καλυμμένος ακόμα και αν πας σε άλλη εταιρία...

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk