nikolasts00 Δημοσιεύτηκε January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 12, 2016 Σκέφτομαι να αγοράσω το LG G4. Κάποιος όμως με έβαλε σε δεύτερες σκέψεις... Μου είπε ότι υπάρχει πρόβλημα υπερθέρμανσης που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην πλακέτα... Η πρότασή του ήταν το G3. Τι λέτε εσείς; Έχετε ακούσει κάτι; Κάποιος που να το έχει πάρει και να έχει κάποιο παράπονο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Ότι να ναι ο καθένας.! Μια χαρά είναι το τηλέφωνο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Σκέφτομαι να αγοράσω το LG G4. Κάποιος όμως με έβαλε σε δεύτερες σκέψεις... Μου είπε ότι υπάρχει πρόβλημα υπερθέρμανσης που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην πλακέτα... Η πρότασή του ήταν το G3. Τι λέτε εσείς; Έχετε ακούσει κάτι; Κάποιος που να το έχει πάρει και να έχει κάποιο παράπονο; Το g2 έχει προβλήματα υπερθέρμανσης όχι το g4!! το g4 δεν θα σου ανεβάσει ποτέ θερμοκρασία με τίποτα όσο κ αν το ζορισεις. Είναι μια χαρά ! Δεν ισχύει αυτό που σου είπε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 To G4 εχει τον Snapdragon 808 που δε πολυθερμαινεται. Μια χαρά ειναι. Τουλάχιστον απο αυτη την αποψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Το g2 έχει προβλήματα υπερθέρμανσης όχι το g4!! το g4 δεν θα σου ανεβάσει ποτέ θερμοκρασία με τίποτα όσο κ αν το ζορισεις. Είναι μια χαρά ! Δεν ισχύει αυτό που σου είπε. Μήπως θες να πεις το g3; Γιατί το g2 δε έχει θέματα. Από εμένα πήγαινε για το g4 δεν υπάρχει σύγκριση με το g3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Μήπως θες να πεις το g3; Γιατί το g2 δε έχει θέματα. Από εμένα πήγαινε για το g4 δεν υπάρχει σύγκριση με το g3 Το g2 θέλω να πω. Από τότε που του είχα βάλει την λολιποπ έβραζε στην κυριολεξία !!! Με κιτκατ ήταν μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Προφανώς του είπαν για LG g flex 2 που έχει τον snapdragon 810, άσε που ούτε αυτός έχει πια θέματα υπερθέρμανσης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manosvasilakis Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Χωρις Πολλά πολλά σου προτείνω και εγώ g4. Σε όλα του άψογο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Υπάρχει πάντως και το flex 2 στα 299. (Σε κάτι πιο φθηνό ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Εγώ το πήρα σε dual SIM, ομορφο και λειτουργικό. Μπαταρία να δω τώρα Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Απο Ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisnaf Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Το αγορασε ο αδερφος μου...αψογο σε ολα,πολυ smooth στην λειτουργια του,αμφιβαλλω αν υπαρχει αλλο τηλεφωνο που να τα εχει ΟΛΑ,σε αυτην την τιμη...στα συν του ακομα,οτι παρα τις 5,5'' παραμενει ευκολο στην χρηση ακομα και με ενα χερι.Δεν μπορουν πολλα 5,5'' κινητα να το ισχυριστουν αυτο! Παράθεση Oneplus One to rule them all! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis79st Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Η αλήθεια είναι πως είναι σχετικά μικρό για την οθόνη που έχει, αλλά εξακολουθεί νε είναι μεγάλο τηλέφωνο. Πάντως είναι κορυφαίο σε όλα του και παρόλο που θέλω να το πουλήσω λόγω μεγέθους , πραγματικά η ποιότητα και η απόδοσή του με κρατάει πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpv Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 ειμαι και εγω στην πριζα να παρω το g4 με μαυρη δερματινη πλατη.εχω μια αποροια ομως ρε παιδια. Αν το παρεις με πλαστικη πλατη του βαζεις μια σηλικονατη θηκη και ενα τζαμακι στην οθονη και εισαι τζετ. με τις δερματινες πλατες τι γινετε ?? περα απο τζαμακι τι του βαζεις ?? καμια ιδεα κανεις ?? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
addalemon Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 μπορείς να βάλεις θήκη σιλικόνης διάφανη,προτείνουν κιόλας κάποιες εδώ στο φόρουμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeHtz Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 ειμαι και εγω στην πριζα να παρω το g4 με μαυρη δερματινη πλατη.εχω μια αποροια ομως ρε παιδια. Αν το παρεις με πλαστικη πλατη του βαζεις μια σηλικονατη θηκη και ενα τζαμακι στην οθονη και εισαι τζετ. με τις δερματινες πλατες τι γινετε ?? περα απο τζαμακι τι του βαζεις ?? καμια ιδεα κανεις ?? εχεις το μονο κινητό με αληθινό δέρμα πίσω....και θέλεις να βάλεις θήκη? :confused: ...Ασε που νομίζω δεν χρειάζεται ~κάτοχος τζι4~ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpv Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 δεν εχω καταφερει να το βρω πουθενα στο φορουμ , μπορεισ σε παρακαλω να μου στειλεις το λινκ ? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 δεν εχω καταφερει να το βρω πουθενα στο φορουμ , μπορεισ σε παρακαλω να μου στειλεις το λινκ ? Μπες στο νήμα του g4 και θα τα βρεις όλα. Πως δεν το βρίσκεις δεν καταλαβαίνω; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HRISA76 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Ψήνομαι κι εγώ να πάρω LG αλλά δεν ξέρω ποιο από τα G3 ή G4 να πάρω. Είμαι ενήμερη για το πρόβλημα του G4 αλλά απο την στιγμή που φτιάχνεται από την κατασκευάστρια οκ. Έχουν μεγάλες διαφορές τα δύο κινητά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Πρόβλημα το G4 ;;; Ποιο ακριβώς ; δεν έχω δει κάτι ένα μήνα περίπου που το έχω Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Πρόβλημα το G4 ;;; Ποιο ακριβώς ; δεν έχω δει κάτι ένα μήνα περίπου που το έχω Εκτός από την εφαρμογή του e-mail που εχει, με εκνευρίζει που δεν .μπορώ να ορίσω ποτέ θα συγχρονίζει Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 παιδια επειγον βοηθεια,να παω το πρωι να παρω κινητο,εχετε να προτεινετε στην τιμη των 325-350 εκτος απο το g4 που εχω καταληξει σε αυτο σε red leather.... ΥΓ: Eχει 2 καπακια στην συσκευασια...??? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HRISA76 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Υπήρχε πρόβλημα σε συγκεκριμένες παρτίδες μετά την αναβάθμιση. είναι γνωστό αυτό. Όχι όλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Το μονοκαρτο έχει δύο καπάκια. Το βλέπεις όταν το παίρνεις. Το δικαρτο έχει ένα καπάκι. Το κινητο μου αρέσει πολύ. Δεν το χορταίνω, απροβληματιστο....η μπαταρία έχει μια μέρα ζωής με πολύ χρήση Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts