Jump to content

Ποια είναι η γνώμη σας για το LG G4;

nikolasts00
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σκέφτομαι να αγοράσω το LG G4. Κάποιος όμως με έβαλε σε δεύτερες σκέψεις... Μου είπε ότι υπάρχει πρόβλημα υπερθέρμανσης που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην πλακέτα... Η πρότασή του ήταν το G3.

Τι λέτε εσείς; Έχετε ακούσει κάτι; Κάποιος που να το έχει πάρει και να έχει κάποιο παράπονο;

Σκέφτομαι να αγοράσω το LG G4. Κάποιος όμως με έβαλε σε δεύτερες σκέψεις... Μου είπε ότι υπάρχει πρόβλημα υπερθέρμανσης που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην πλακέτα... Η πρότασή του ήταν το G3.

Τι λέτε εσείς; Έχετε ακούσει κάτι; Κάποιος που να το έχει πάρει και να έχει κάποιο παράπονο;

Το g2 έχει προβλήματα υπερθέρμανσης όχι το g4!! το g4 δεν θα σου ανεβάσει ποτέ θερμοκρασία με τίποτα όσο κ αν το ζορισεις. Είναι μια χαρά !

Δεν ισχύει αυτό που σου είπε.

To G4 εχει τον Snapdragon 808 που δε πολυθερμαινεται. Μια χαρά ειναι.

Τουλάχιστον απο αυτη την αποψη.

Το g2 έχει προβλήματα υπερθέρμανσης όχι το g4!! το g4 δεν θα σου ανεβάσει ποτέ θερμοκρασία με τίποτα όσο κ αν το ζορισεις. Είναι μια χαρά !

Δεν ισχύει αυτό που σου είπε.

Μήπως θες να πεις το g3; Γιατί το g2 δε έχει θέματα. Από εμένα πήγαινε για το g4 δεν υπάρχει σύγκριση με το g3

Μήπως θες να πεις το g3; Γιατί το g2 δε έχει θέματα. Από εμένα πήγαινε για το g4 δεν υπάρχει σύγκριση με το g3

Το g2 θέλω να πω. Από τότε που του είχα βάλει την λολιποπ έβραζε στην κυριολεξία !!! Με κιτκατ ήταν μια χαρα

Προφανώς του είπαν για LG g flex 2 που έχει τον snapdragon 810, άσε που ούτε αυτός έχει πια θέματα υπερθέρμανσης.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

• 2 weeks later...
Εγώ το πήρα σε dual SIM, ομορφο και λειτουργικό. Μπαταρία να δω τώρα

Το αγορασε ο αδερφος μου...αψογο σε ολα,πολυ smooth στην λειτουργια του,αμφιβαλλω αν υπαρχει αλλο τηλεφωνο που να τα εχει ΟΛΑ,σε αυτην την τιμη...στα συν του ακομα,οτι παρα τις 5,5'' παραμενει ευκολο στην χρηση ακομα και με ενα χερι.Δεν μπορουν πολλα 5,5'' κινητα να το ισχυριστουν αυτο!
Oneplus One to rule them all!

Η αλήθεια είναι πως είναι σχετικά μικρό για την οθόνη που έχει, αλλά εξακολουθεί νε είναι μεγάλο τηλέφωνο. Πάντως είναι κορυφαίο σε όλα του και παρόλο που θέλω να το πουλήσω λόγω μεγέθους , πραγματικά η ποιότητα και η απόδοσή του με κρατάει πίσω.

ειμαι και εγω στην πριζα να παρω το g4 με μαυρη δερματινη πλατη.εχω μια αποροια ομως ρε παιδια. Αν το παρεις με πλαστικη πλατη του βαζεις μια σηλικονατη θηκη και ενα τζαμακι στην οθονη και εισαι τζετ. με τις δερματινες πλατες τι γινετε ?? περα απο τζαμακι τι του βαζεις ?? καμια ιδεα κανεις ??
:X

ειμαι και εγω στην πριζα να παρω το g4 με μαυρη δερματινη πλατη.εχω μια αποροια ομως ρε παιδια. Αν το παρεις με πλαστικη πλατη του βαζεις μια σηλικονατη θηκη και ενα τζαμακι στην οθονη και εισαι τζετ. με τις δερματινες πλατες τι γινετε ?? περα απο τζαμακι τι του βαζεις ?? καμια ιδεα κανεις ??

εχεις το μονο κινητό με αληθινό δέρμα πίσω....και θέλεις να βάλεις θήκη? :confused: ...Ασε που νομίζω δεν χρειάζεται

~κάτοχος τζι4~

δεν εχω καταφερει να το βρω πουθενα στο φορουμ , μπορεισ σε παρακαλω να μου στειλεις το λινκ ?

Μπες στο νήμα του g4 και θα τα βρεις όλα. Πως δεν το βρίσκεις δεν καταλαβαίνω;

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

• 3 weeks later...

Ψήνομαι κι εγώ να πάρω LG αλλά δεν ξέρω ποιο από τα G3 ή G4 να πάρω. Είμαι ενήμερη για το πρόβλημα του G4 αλλά απο την στιγμή που φτιάχνεται από την κατασκευάστρια οκ.

Έχουν μεγάλες διαφορές τα δύο κινητά?

Πρόβλημα το G4 ;;; Ποιο ακριβώς ; δεν έχω δει κάτι ένα μήνα περίπου που το έχω

Πρόβλημα το G4 ;;; Ποιο ακριβώς ; δεν έχω δει κάτι ένα μήνα περίπου που το έχω

Εκτός από την εφαρμογή του e-mail που εχει, με εκνευρίζει που δεν .μπορώ να ορίσω ποτέ θα συγχρονίζει

παιδια επειγον βοηθεια,να παω το πρωι να παρω κινητο,εχετε να προτεινετε στην τιμη των 325-350 εκτος απο το g4 που εχω καταληξει σε αυτο σε red leather....

ΥΓ: Eχει 2 καπακια στην συσκευασια...???

android or ios or wm......who cares.....???

Υπήρχε πρόβλημα σε συγκεκριμένες παρτίδες μετά την αναβάθμιση. είναι γνωστό αυτό. Όχι όλες.

• 2 weeks later...

Το μονοκαρτο έχει δύο καπάκια. Το βλέπεις όταν το παίρνεις. Το δικαρτο έχει ένα καπάκι.

Το κινητο μου αρέσει πολύ. Δεν το χορταίνω, απροβληματιστο....η μπαταρία έχει μια μέρα ζωής με πολύ χρήση