Jump to content

LG G5

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στην αρχή χάρηκα είπα μπας και oreo αλλά που τέτοια τύχη ......πάρε μια s και πολύ σου είναι 16a39e243972840bb94947cec0bed161.jpg3b5dce18634f2083da260f99267a727d.jpg

Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Στην αρχή χάρηκα είπα μπας και oreo αλλά που τέτοια τύχη ......πάρε μια s και πολύ σου είναι

Χαχα ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται...Ενώ δεν έχουν πάρει το V20-G6-V30;:p

Παιδια το καλο ειναι ότι θα παρουμε το oreo και οτι εχουμε μια συσκευη αξιόλογη ακομα ( SD 820 καμερα τούμπανο μνημη 4GB + Ραδιόφωνο )

Μπηκα στο λεωφορείο μετα απο 15 χρονια λόγο απεργιών και καταλαβα ποσο αναγκαίο ειναι να το έχουμε ενσωματωμένο.

Εγω ειμαι υπερ ευχαριστημένος .

Η σκια καποιες σπανιες φορες πλεον στην οθονη δεν με πειραζει προσωπικά.

iPhone 11

Apple Watch Series 5

iPad Air 3 (2019)

Kατεβάζω τώρα V20P, 2,65GB. Ούτε Q ούτε S, απλά μου κάνει εντύπωση το μέγεθος Edited by FJ_12

Εμείς που κάναμε downgrade σε d. Αναμένουμε απόψεις για την s - p.

Ένα πρώτο που είδα καλό και που ήθελα να φτιαχτεί είναι ότι στις 2 φορές που το έβαλα φόρτιση δεν μου έκανε την γνωστή βλακεία με τον ήχο και να το γυρίζει σε αργή. Δεν ξέρω αν θα το κάνει σε επόμενες φορτίσεις αλλά το έκανε πάντα με την προηγούμενη έκδοση. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι που να με ξενίσει μέχρι στιγμής γενικά δουλεύει μια χαρά όπως δούλευε και με την h. Μου αφήνει σχεδόν 1,5gb ελεύθερη ram όπως και πριν. Επαναλαμβάνω σε εμένα είναι η Ρ και ήταν 2,65GB δηλαδή την πέρασε ολόκληρη απο πάνω.

Σήμερα και μόλις μια ημέρα μετά την αναβάθμιση σε s κάνοντας διπλό χτύπημα στην οθόνη για να ανάψει και τσακ νέκρα μαύρο, η οθόνη δεν άναβε με τίποτα. Τελικά μετά από πολλές προσπάθειες αναγκάστηκα για πρώτη φορά μετά από ενάμιση χρόνο που έχω το κινητό να βγάλω την μπαταρία για να συνέλθει και όντως επανήλθε πλήρως. Έχει κάποιος άλλος παρόμοια εμπειρία;

Σήμερα και μόλις μια ημέρα μετά την αναβάθμιση σε s κάνοντας διπλό χτύπημα στην οθόνη για να ανάψει και τσακ νέκρα μαύρο, η οθόνη δεν άναβε με τίποτα. Τελικά μετά από πολλές προσπάθειες αναγκάστηκα για πρώτη φορά μετά από ενάμιση χρόνο που έχω το κινητό να βγάλω την μπαταρία για να συνέλθει και όντως επανήλθε πλήρως. Έχει κάποιος άλλος παρόμοια εμπειρία;

Μου έχει τύχει εμένα παλιότερα ενώ ήταν στην φόρτιση να πάω να το ανοίξω και να δω κάτι και να κοκαλώσει με κόκκινο λαμπάκι αναμμένο ακόμα και εκτός φορτιστή. Έβγαλα επίσης μπαταρία και οκ αλλά πάντα σκέφτομαι πόσο χρήσιμη είναι σε τέτοιες περιπτώσεις η αφαιρούμενη.

Kατεβάζω τώρα V20P, 2,65GB. Ούτε Q ούτε S, απλά μου κάνει εντύπωση το μέγεθος

Περίεργο όντως. Μου έβγαλε κι εμένα μήνυμα για αναβάθμιση σε p αλλά το μέγεθος ήταν 200κάτι ΜΒ.

Σε ποια έκδοση ήσουν πριν το update;

http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

Περίεργο όντως. Μου έβγαλε κι εμένα μήνυμα για αναβάθμιση σε p αλλά το μέγεθος ήταν 200κάτι ΜΒ.

Σε ποια έκδοση ήσουν πριν το update;

Πριν ήμουν στην V20h, η p έλυσε επιτέλους το πρόβλημα με την γρήγορη φόρτιση είμαι μονίμως με περίπου 1,5gb ελεύθερη ram και 2 φορές που άνοιξα gps κλείδωσε άμεσα ενώ άλλες φορές ήθελε 5''-6''. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Επιτέλους μια αναβάθμιση χωρίς κάποιο παρατράγουδο

Όσοι δεν έχετε πρόβλημα με το gps , αν είναι εύκολο κάνετε μια δοκιμή ,

βάλτε το κινητό σε flight mode,

restart και στην ερώτηση μετά το restart απαντήστε να παραμείνετε σε flight mode,

βγείτε σε ανοικτό χώρο και δείτε αν κλειδώνει και σε πόση ώρα

εμένα πχ δεν κλειδώνει με τον παραπάνω τρόπο παρά μόνο αν δει δίκτυο .

restart και στην ερώτηση μετά το restart απαντήστε να παραμείνετε σε flight mode,

Το εκανα με τους χαρτες,αλλα οση ωρα και να περιμενα δεν εμφανιζει καν το χαρτη της Ελλαδας για να δω αν κλειδωνει ...

Poco X3 nfc 6/128

Το έκανα μόλις τώρα και μάλιστα εν κινήσει, κλείδωσε κανονικά. Όχι άμεσα αλλά κλείδωσε. Λογικά σε στάση και με καθαρό καιρό θα κλειδώνει και πιο γρήγορα

Edited by FJ_12

Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση... Αν γίνει αλλαγή Ρομ του κινητού με άλλης χώρας, μέσω LG UP υπάρχει περίπτωση χαθεί η εγγύηση;

Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση... Αν γίνει αλλαγή Ρομ του κινητού με άλλης χώρας, μέσω LG UP υπάρχει περίπτωση χαθεί η εγγύηση;

Οχι δεν χανεις εγγυηση καθως ειναι επισημη ρομ.

Poco X3 nfc 6/128

Τα παιδιά ας μου πει κάποιος αν μπορεί να κάνει εγκατάσταση εφαρμογές εκτός play store....

Έχω την 20ς κατεβάζω το Αμαζον πατάω το κουμπί εγκατάσταση αλλά δεν αποκρίνεται πατάω άκυρο και το δέχεται ......68c3bcab2fad3fd88d39a275efaef9c4.jpg

Τα παιδιά ας μου πει κάποιος αν μπορεί να κάνει εγκατάσταση εφαρμογές εκτός play store....

Έχω την 20ς κατεβάζω το Αμαζον πατάω το κουμπί εγκατάσταση αλλά δεν αποκρίνεται πατάω άκυρο και το δέχεται ......68c3bcab2fad3fd88d39a275efaef9c4.jpg

Μήπως έχεις ενεργοποιήσει κάποια εφαρμογή που χρησιμοποιεί επικάλυψη οθόνης? Screen filters κτλ? Αν ναι τότε Γι αυτό δεν σε αφήνει

Σε μένα κλείδωσε αμέσως.

Μάλιστα δοκίμασα διαφορετικά μέρη με το κινητό κλειστό, μεταξύ της αλλαγής των σημείων.

Μπορεί κάποιος να μου πει πώς κάνουμε hard reset με τα κουμπιά;

Χρονιά πολλά και καλή Χρόνια σε όλους!!

Μπορεί κάποιος να μου πει πώς κάνουμε hard reset με τα κουμπιά;

Χρονιά πολλά και καλή Χρόνια σε όλους!!

Vol down power button μαζί Μόλις ανοίξει η οθόνη σαγήνης και ξαναπάρεις το power button.....

έχει καταφέρει να βάλει και να λειτουργήσει ΣΩΣΤΑ το Gcam (Toy pixel2 την κάμερα) με το HDR+ ?
So this is how liberty dies, with thunderous applause

έχει καταφέρει να βάλει και να λειτουργήσει ΣΩΣΤΑ το Gcam (Toy pixel2 την κάμερα) με το HDR+ ?

Ναι.Σε μενα δουλευουν ολα κανονικα,εκτος του Lens blur...

Poco X3 nfc 6/128