geo29 Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Στην αρχή χάρηκα είπα μπας και oreo αλλά που τέτοια τύχη ......πάρε μια s και πολύ σου είναι Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Στην αρχή χάρηκα είπα μπας και oreo αλλά που τέτοια τύχη ......πάρε μια s και πολύ σου είναι Χαχα ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται...Ενώ δεν έχουν πάρει το V20-G6-V30;:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Αν δεν εξαντλήσουν το λατινικό αλφάβητο, Oreo δε βλέπουμε... Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Παιδια το καλο ειναι ότι θα παρουμε το oreo και οτι εχουμε μια συσκευη αξιόλογη ακομα ( SD 820 καμερα τούμπανο μνημη 4GB + Ραδιόφωνο ) Μπηκα στο λεωφορείο μετα απο 15 χρονια λόγο απεργιών και καταλαβα ποσο αναγκαίο ειναι να το έχουμε ενσωματωμένο. Εγω ειμαι υπερ ευχαριστημένος . Η σκια καποιες σπανιες φορες πλεον στην οθονη δεν με πειραζει προσωπικά. Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 (edited) Kατεβάζω τώρα V20P, 2,65GB. Ούτε Q ούτε S, απλά μου κάνει εντύπωση το μέγεθος Edited December 15, 2017 by FJ_12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papako35 Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Εμείς που κάναμε downgrade σε d. Αναμένουμε απόψεις για την s - p. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Εμείς που κάναμε downgrade σε d. Αναμένουμε απόψεις για την s - p. Ένα πρώτο που είδα καλό και που ήθελα να φτιαχτεί είναι ότι στις 2 φορές που το έβαλα φόρτιση δεν μου έκανε την γνωστή βλακεία με τον ήχο και να το γυρίζει σε αργή. Δεν ξέρω αν θα το κάνει σε επόμενες φορτίσεις αλλά το έκανε πάντα με την προηγούμενη έκδοση. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι που να με ξενίσει μέχρι στιγμής γενικά δουλεύει μια χαρά όπως δούλευε και με την h. Μου αφήνει σχεδόν 1,5gb ελεύθερη ram όπως και πριν. Επαναλαμβάνω σε εμένα είναι η Ρ και ήταν 2,65GB δηλαδή την πέρασε ολόκληρη απο πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kale Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Σήμερα και μόλις μια ημέρα μετά την αναβάθμιση σε s κάνοντας διπλό χτύπημα στην οθόνη για να ανάψει και τσακ νέκρα μαύρο, η οθόνη δεν άναβε με τίποτα. Τελικά μετά από πολλές προσπάθειες αναγκάστηκα για πρώτη φορά μετά από ενάμιση χρόνο που έχω το κινητό να βγάλω την μπαταρία για να συνέλθει και όντως επανήλθε πλήρως. Έχει κάποιος άλλος παρόμοια εμπειρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Σήμερα και μόλις μια ημέρα μετά την αναβάθμιση σε s κάνοντας διπλό χτύπημα στην οθόνη για να ανάψει και τσακ νέκρα μαύρο, η οθόνη δεν άναβε με τίποτα. Τελικά μετά από πολλές προσπάθειες αναγκάστηκα για πρώτη φορά μετά από ενάμιση χρόνο που έχω το κινητό να βγάλω την μπαταρία για να συνέλθει και όντως επανήλθε πλήρως. Έχει κάποιος άλλος παρόμοια εμπειρία; Μου έχει τύχει εμένα παλιότερα ενώ ήταν στην φόρτιση να πάω να το ανοίξω και να δω κάτι και να κοκαλώσει με κόκκινο λαμπάκι αναμμένο ακόμα και εκτός φορτιστή. Έβγαλα επίσης μπαταρία και οκ αλλά πάντα σκέφτομαι πόσο χρήσιμη είναι σε τέτοιες περιπτώσεις η αφαιρούμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Kατεβάζω τώρα V20P, 2,65GB. Ούτε Q ούτε S, απλά μου κάνει εντύπωση το μέγεθος Περίεργο όντως. Μου έβγαλε κι εμένα μήνυμα για αναβάθμιση σε p αλλά το μέγεθος ήταν 200κάτι ΜΒ. Σε ποια έκδοση ήσουν πριν το update; Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Περίεργο όντως. Μου έβγαλε κι εμένα μήνυμα για αναβάθμιση σε p αλλά το μέγεθος ήταν 200κάτι ΜΒ. Σε ποια έκδοση ήσουν πριν το update; Πριν ήμουν στην V20h, η p έλυσε επιτέλους το πρόβλημα με την γρήγορη φόρτιση είμαι μονίμως με περίπου 1,5gb ελεύθερη ram και 2 φορές που άνοιξα gps κλείδωσε άμεσα ενώ άλλες φορές ήθελε 5''-6''. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Επιτέλους μια αναβάθμιση χωρίς κάποιο παρατράγουδο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mspant Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Όσοι δεν έχετε πρόβλημα με το gps , αν είναι εύκολο κάνετε μια δοκιμή , βάλτε το κινητό σε flight mode, restart και στην ερώτηση μετά το restart απαντήστε να παραμείνετε σε flight mode, βγείτε σε ανοικτό χώρο και δείτε αν κλειδώνει και σε πόση ώρα εμένα πχ δεν κλειδώνει με τον παραπάνω τρόπο παρά μόνο αν δει δίκτυο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Όσοι δεν έχετε πρόβλημα με το gps , αν είναι εύκολο κάνετε μια δοκιμή , βάλτε το κινητό σε flight mode, restart και στην ερώτηση μετά το restart απαντήστε να παραμείνετε σε flight mode, βγείτε σε ανοικτό χώρο και δείτε αν κλειδώνει και σε πόση ώρα εμένα πχ δεν κλειδώνει με τον παραπάνω τρόπο παρά μόνο αν δει δίκτυο . Το εκανα με τους χαρτες,αλλα οση ωρα και να περιμενα δεν εμφανιζει καν το χαρτη της Ελλαδας για να δω αν κλειδωνει ... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 (edited) Όσοι δεν έχετε πρόβλημα με το gps , αν είναι εύκολο κάνετε μια δοκιμή , βάλτε το κινητό σε flight mode, restart και στην ερώτηση μετά το restart απαντήστε να παραμείνετε σε flight mode, βγείτε σε ανοικτό χώρο και δείτε αν κλειδώνει και σε πόση ώρα εμένα πχ δεν κλειδώνει με τον παραπάνω τρόπο παρά μόνο αν δει δίκτυο . Το έκανα μόλις τώρα και μάλιστα εν κινήσει, κλείδωσε κανονικά. Όχι άμεσα αλλά κλείδωσε. Λογικά σε στάση και με καθαρό καιρό θα κλειδώνει και πιο γρήγορα Edited December 22, 2017 by FJ_12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George94pav Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση... Αν γίνει αλλαγή Ρομ του κινητού με άλλης χώρας, μέσω LG UP υπάρχει περίπτωση χαθεί η εγγύηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση... Αν γίνει αλλαγή Ρομ του κινητού με άλλης χώρας, μέσω LG UP υπάρχει περίπτωση χαθεί η εγγύηση; Οχι δεν χανεις εγγυηση καθως ειναι επισημη ρομ. Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Μπορούμε να κάνουμε debrand με τον ίδιο τρόπο με επίσημη unbranded ευρωπαϊκή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Τα παιδιά ας μου πει κάποιος αν μπορεί να κάνει εγκατάσταση εφαρμογές εκτός play store.... Έχω την 20ς κατεβάζω το Αμαζον πατάω το κουμπί εγκατάσταση αλλά δεν αποκρίνεται πατάω άκυρο και το δέχεται ...... Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Τα παιδιά ας μου πει κάποιος αν μπορεί να κάνει εγκατάσταση εφαρμογές εκτός play store.... Έχω την 20ς κατεβάζω το Αμαζον πατάω το κουμπί εγκατάσταση αλλά δεν αποκρίνεται πατάω άκυρο και το δέχεται ...... Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μήπως έχεις ενεργοποιήσει κάποια εφαρμογή που χρησιμοποιεί επικάλυψη οθόνης? Screen filters κτλ? Αν ναι τότε Γι αυτό δεν σε αφήνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Να σε καλά φιλά μου και ήμουν έτοιμος για φορμάτ..... Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margiekam Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Όσοι δεν έχετε πρόβλημα με το gps , αν είναι εύκολο κάνετε μια δοκιμή , βάλτε το κινητό σε flight mode, restart και στην ερώτηση μετά το restart απαντήστε να παραμείνετε σε flight mode, βγείτε σε ανοικτό χώρο και δείτε αν κλειδώνει και σε πόση ώρα εμένα πχ δεν κλειδώνει με τον παραπάνω τρόπο παρά μόνο αν δει δίκτυο .Σε μένα κλείδωσε αμέσως. Μάλιστα δοκίμασα διαφορετικά μέρη με το κινητό κλειστό, μεταξύ της αλλαγής των σημείων. Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Μπορεί κάποιος να μου πει πώς κάνουμε hard reset με τα κουμπιά; Χρονιά πολλά και καλή Χρόνια σε όλους!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Μπορεί κάποιος να μου πει πώς κάνουμε hard reset με τα κουμπιά; Χρονιά πολλά και καλή Χρόνια σε όλους!!Vol down power button μαζί Μόλις ανοίξει η οθόνη σαγήνης και ξαναπάρεις το power button..... Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 έχει καταφέρει να βάλει και να λειτουργήσει ΣΩΣΤΑ το Gcam (Toy pixel2 την κάμερα) με το HDR+ ? Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 έχει καταφέρει να βάλει και να λειτουργήσει ΣΩΣΤΑ το Gcam (Toy pixel2 την κάμερα) με το HDR+ ? Ναι.Σε μενα δουλευουν ολα κανονικα,εκτος του Lens blur... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts