FJ_12 Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 (edited) Καλημέρα και εγώ από flex 2 έρχομαι αλλά πρόβλημα δεν αντιμετώπισα. Κάποια παιδιά ανέφεραν πρόβλημα στην οθόνη αλλά σίγουρα πολύ λιγότερα κρούσματα από τα flex. Αναφορικά με το καπάκι είναι στιβαρό, άμα όμως το ανοιγοκλείνεις κάθε μέρα μπορεί να εμφανίσει χαλάρωση αλλά δεν υπάρχει λόγος να το πειράζεις εκτός εάν πάρεις και τα lg friends Καλημέρα και ευχαριστώ για την απάντηση. Το καπάκι δεν θα το ανοιγοκλείνω δεν θα κάνω χρήση των περιφερειακών Edited September 17, 2016 by FJ_12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Παιδιά ο αισθητήρας φωτεινότητας έχω παρατηρήσει ότι δεν κάνει καλή δουλειά. Το βάζω αυτόματο τώρα πάει 30% μετά το κλείνω και το ξανά ανοίγω το αυτόματο και πάει 18%.τι γίνεται? Sent from my awesome titan LG G5 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Σε σχεση με την καμερα του S7/S7 edge τι λεει; Εχει καποιος κανει συγκριση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Έχει εξαιρετική κάμερα συγκριτικά. Λιγότερη επεξεργασία στο τελικό αποτέλεσμα και καλύτερο manual. Λίγο πιο αργή η κάμερα στην εστίαση. Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 (edited) Σε σχεση με την καμερα του S7/S7 edge τι λεει; Εχει καποιος κανει συγκριση; Εγω που εχω και g5 και s7, ειναι πολυ δυσκολο να πεις ποιο ειναι καλυτερο σε ποιοτητα φωτογραφιών. Ισως το s7 εχει πιο aggressive sharpness που το κάνει να τραβάει λιγο πιο ευκρινεις φωτογραφιες. Απο την αλλη το g5 κερδίζει με τον ευρυγωνιο, οποτε για εμένα ειναι ισαξια. Edited September 18, 2016 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Εγω που εχω και g5 και s7, ειναι πολυ δυσκολο να πεις ποιο ε ιναι καλυτερο σε ποιοτητα φωτογραφιών. Ισως το s7 εχει πιο aggressive sharpness που το κάνει να τραβάει λιγο πιο ευκρινεις φωτογραφιες. Απο την αλλη το g5 κερδίζει με τον ευρυγωνιο, οποτε για εμένα ειναι ισαξια. aggressive sharpness Δε μας το κανεις ελληνικα; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Καλημέρα. Σε κλειστό χώρο έχω τη φωτεινότητα στο manual γιατί κάποιες φορές το κινητό τείνει να τη ρίξει πιο χαμηλά απ όσο θέλω. Έξω την έχω στο αυτόματο και όλα καλά Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 aggressive sharpness Δε μας το κανεις ελληνικα; Σορυ λαθος δικο μου.Θελω να πω οτι το S7 τραβαει φωτογραφιες με λιγο πιο επιθετικη ευκρινεια στους αγλοριθμους της,γι αυτο οι περισσοτεροι στα συγκριτικα αν διαβασετε δινουν καλυτερο το S7 σαν καμερα,πραγμα που δεν ισχυει 100% μιας και ο αισθητηρας του s7 ειναι 12mp,και του g5 16αρης.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Μην κοιτάτε μόνον την οξύτητα...έχει και πολύ καλύτερη επεξεργασία στην αποθορυβοποιηση το s7.Προσωπικά για λεπτομέρειες το g4 που είχα στην βραδινή φωτογράφιση το θεωρώ καλύτερο παράγει όμως ταυτόχρονα και περισσότερο θόρυβο. Και τα δύο εξαιρετικά για κινητά. Διακαής πόθος το g5 λόγω dual lens όμως τα συνεχόμενα λάθη στο quality control κι όχι μόνο) με έκανε να στραφω στο αντίπαλο στρατόπεδο (βλ. Samsung).Το απόλαυσα το 4 όπως απολαμβάνω ακόμα περισσότερο το s7 edge ,απολαύστε κι εσείς το υπέροχο g5. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasantho Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Καλημέρα στην παρέα και από εμένα, κάτοχος και εγώ πλέον του LG G5 TITAN εδώ και 3 ημέρες, θα ήθελα να κάνω μία σχετικά "άσχετη" ερώτηση, στην οθόνη υπάρχει μεμβράνη που πρέπει να αφαιρέσεις γιατί μου φαίνεται ότι υπάρχει. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Καλορίζικο. Υπάρχει φίλε μου ναι :) Sent from my awesome titan LG G5 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasantho Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Καλορίζικο. Υπάρχει φίλε μου ναι :) Sent from my awesome titan LG G5 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου.Άρα πρέπει σιγά σιγά και με προσοχή να την αφαιρέσω γιατί δεν έχει κάποιο "αυτάκι" για να την τραβήξω.Επίσης θα ήθελα επί της ευκαιρίας να ρωτήσω πως μπορώ να δω από ποια χώρα προέρχεται το κινητό, υπάρχει κάποια εφαρμογή στο App-Store? Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Lg phone from νόμιζω λέγεται από το store. Δεν πρέπει να έχει αυτακι η ζελατίνα.. Sent from my awesome titan LG G5 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Καλημέρα στην παρέα και από εμένα, κάτοχος και εγώ πλέον του LG G5 TITAN εδώ και 3 ημέρες, θα ήθελα να κάνω μία σχετικά "άσχετη" ερώτηση, στην οθόνη υπάρχει μεμβράνη που πρέπει να αφαιρέσεις γιατί μου φαίνεται ότι υπάρχει. :( Αν είναι μεμβράνη προστασίας γιατί να την αφαιρέσεις;εκτός αν βάλεις τζάμι Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Παντως χωρις να θελω να δημιουργησω αντιπαραθεση,νομιζω οτι δεν φοραει ζελατινα προστασιας στην οθονη το G5 απο μαμα...:worry: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiimmygian Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 (edited) Το δικό μου ιταλικό unbranded φορουσε. Δεν την αφαιρεσα. Είναι σχετικά καλή και προσωπικά δεν με ενοχλεί. Edited September 18, 2016 by jiimmygian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 @Nikaki71 και όμως φοράει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 κι εμενα (ρουμανικο) φορουσε Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Ιταλικό το θηρίο μου :D έχει εργοστασιακή μεμβράνη ακόμα επάνω :happy: Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 (edited) @Nikaki71 και όμως φοράει. Γι αυτο δεν μου κολλαει κανενα τζαμακι στην οθονη οπως πρεπει,κι εχω φαει μια περιουσια σε tempered glass??:lol::rolleyes: Οσοι εχετε βαλει τζαμακι το εχετε βαλει απο πανω,και εχει κατσει καλα? Edited September 18, 2016 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Γι αυτο δεν μου κολλαει κανενα τζαμακι στην οθονη οπως πρεπει,κι εχω φαει μια περιουσια σε tempered glass??:lol::rolleyes: Οσοι εχετε βαλει τζαμακι το εχετε βαλει απο πανω,και εχει κατσει καλα? Σήμερα έβαλα αυτό http://m.ebay.es/itm/282056971229?_mwBanner=1 Την έχω πατήσει και εγώ με τζαμάκια.3 έχω αλλάξει κανένα δεν καθόταν καλά.κατέληξα να βάλω ζελατίνα μέχρι που έβαλα αυτό.απλά άριστο.πιο λεπτό σχετικά και τέλεια προσαρμογή Sent from my LG-H850 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Το nillkin που εβαλα καθησε τελεια!! :) Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Επειδή σκέφτομαι πολύ σοβαρά να δοκιμασω το g5 λόγω της αποσπώμενης μπαταρίας διαβάζω κάτι περίεργα για light bleeding στις οθόνες του κινητου.. αυτό είναι σε κάποιες ελλατωματικες παρτίδες να υποθέσω; είναι λογικό να υπάρχει; Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση σου αλλάζουν κινητό; Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Επειδή σκέφτομαι πολύ σοβαρά να δοκιμασω το g5 λόγω της αποσπώμενης μπαταρίας διαβάζω κάτι περίεργα για light bleeding στις οθόνες του κινητου.. αυτό είναι σε κάποιες ελλατωματικες παρτίδες να υποθέσω; είναι λογικό να υπάρχει; Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση σου αλλάζουν κινητό; Υπάρχει σε όλα σχεδόν τα g5. Είναι κατασκευαστικό πρόβλημα. Αν το πας στο σέρβις, θα σου αλλάξουν οθόνη, αλλά και πάλι θα έχει bleeding, λιγότερο ή και περισσότερο από πριν. Πάντως δεν είναι κάτι τρομερό. Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kale Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Μόλις πέρασα την ενημέρωση v10e ota. Το g5 που έχω εναι Αγγλίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts