konakis Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Μόνο στην οθόνη κολλάω δεν θέλω να την "ξανά πατήσω" όπως με το g3 που παιδευτηκα. Έχω το g4 και η οθόνη του είναι χάρμα οφθαλμών και φοβάμαι μην φάω καμιά ξενερα πάλι.. Tα υπόλοιπα τα γνωρίζω και για αυτό το προτιμώ και το σκέφτομαι να το πάρω. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης στο βίντεο αν είδα καλά δεν είναι στην αυτόματη φωτεινότητα αλλά χερατα όπως γράφεις κι εσύ. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης το λευκό λευκό είναι σωστό και ωραίο στα πάνελ της Sony. Εδώ είναι ξεπλυμενο λες και είναι σε mode ανάγνωσης όπως και να το κάνουμε το δε της Samsung δεν το πάω κι αυτό στα περισσότερα που έχω δει ροζιζει βέβαια είναι καλύτερα από το συγκεκριμένο του lg. Ευχαριστώ πολύ πάντως θα το ψάξω το θέμα ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Και εγω στο μονο σημειο που κολλαω και δεν το εχω αγορασει ακόμα (και σκέφτομαι για το oneplus3) ειναι η οθόνη του. Το G4 έχει πολυ καλη οθόνη...καποιος που να τα είχε και τα 2 και να μας πει? Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Tην ίδια έχει και το G5, με την διαφορά ότι το G4 το αγαπούσε η "αγορά" εν αντιθέσει με το G5 που είναι love to hate κινητό. εξού και η αίσθηση κατωτερότητας που κυκλοφορεί. Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Δεν είναι έτσι...προσωπικά και από τότε που είχε παρουσιαστεί ,μου είχε αρέσει ο σχεδιασμός του ιδιαίτερα εμπρός και τελευταία ειδικά σε silver και titanium είναι όμορφο και ξεχωριστό.Αν πετύχω σωστή οθόνη θα κινηθώ για την απόκτησή του λογικά. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Και εγω στο μονο σημειο που κολλαω και δεν το εχω αγορασει ακόμα (και σκέφτομαι για το oneplus3) ειναι η οθόνη του. Το G4 έχει πολυ καλη οθόνη...καποιος που να τα είχε και τα 2 και να μας πει? Από g4 ήρθα και αν δεν είναι καλύτερη του g5, τουλάχιστον η ποιότητα της οθόνης είναι στα ίδια επίπεδα. Τώρα κάτω απ τον ήλιο ίσως καθυστερεί κάποιες φορές να χτυπήσει overdrive στον φωτισμό, εκεί νομίζω το g4 είναι καλύτερο γιατί ανταποκρίνεται άμεσα και ανεβάζει γρήγορα τη φωτεινότητα, πάντα μιλάμε για το αυτόματο. Το μεγάλο πλεονέκτημα για μένα του g5 συγκριτικά με το g4, εκτός φυσικά από τον επεξεργαστή και την σπιρτάδα του κινητού, είναι η ποιότητα του touch, κατι που δε με ικανοποίησε στο g4. Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Ευχαριστούμε παιδιά για την γνώμη-εμπειρία σας.Βοηθάει πολύ... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leou Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Μία ερώτηση γιατί όσο και να πήγα πίσω δεν βρήκα κάποια αναφορά. USB OTG έχει χρησιμοποιήσει κανένας? Ενώ είχα ένα ανταπτοράκι της meenova για να κουμπώνω micro sd με φωτογραφίες και ενώ στην αρχή το έβλεπε μόνο ο es explorer τώρα μου βγάζει μήνυμα ότι δεν υποστηρίζεται usb otg μόνο sd με fat και ntfs. αν το βαλω βγαλω αρκετες φορες θα το δει μια στις 10. Κάνει το ίδιο και με ένα που είναι micro usb με αντάπτορα σε type c και με το καινούριο της που είναι κατευθείαν σε type c. το micro usb δουλεύει κανονικά σε άλλες συσκευές με android 5. Έχει κανένα θέμα το android 6 γενικά με το usb otg? έχει χρησιμοποιήσει κανένας κάποιο πρόγραμμα για να διαβάζει αρχεία από otg? Με ενδιαφέρει κυρίως image viewer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Τελικά υπάρχει χαλάρωση στο κάτω καπάκι μετά από καιρό ή μένει σφιχτό όπως είναι στην αρχή; επίσης από σήμα κινητής τηλεφωνίας πως τα πάει;; Ακουστικό, μικρόφωνο; Στάλθηκε από το SM-T710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Ακουστικό μικρόφωνο άψογα. Σήμα καλό μου φαίνεται αν και γενικά στα μέρη που κινούμαι δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Καπάκι δε μπορώ να βοηθήσω. Μια φορά μόνο το έχω βγάλει, έτσι από περιέργεια Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Και να χαλαρώσει το καπάκι που πολλοί φοβούνται.... υπάρχει περίπτωση να εχετε το κινητό χωρίς θήκη; εάν ναι και εάν θα είστε μονίμως με αλλαγές μπαταρίας τότε να το σκεφτώ το θέμα χαλάρωσης.... ΑΝ ΚΑΙ σε βίντεο που κάνει κάποιος bend test(και άλλα διάφορα τεστ αντοχής) σε όλα τα κινητά, το G5 το στραπάτσαρε με όλη του την δύναμη στο κάτω μέρος του στο κομμάτι που ξεκουμπώνει και σχεδόν το ξεχείλωσε στο σημείο του καπακιού του. Το μισώ το είχε βγάλει με στράβωμα με όλη του την δύναμη. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι και με μισοβγαλμένο το καπάκι του με την βία, το κινητό δούλευε και η μπαταρία παρότι το καπάκι του ήταν ξεχειλωμένο μέχρι την μέση , ακόμα έκανε επαφή η ματαρία. Αυτό σημαίνει ότι ο μηχανισμός επαφής της μπαταρίας στο καπάκι είναι πολυ ανθεκτικός και δεν επηρεάζεται απο το κούμπωμα του και ενδεχόμενες χαλαρώσεις. Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Απο διαρκεια μπαταριας πως τα παει; Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LordCat Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Μία ερώτηση γιατί όσο και να πήγα πίσω δεν βρήκα κάποια αναφορά. USB OTG έχει χρησιμοποιήσει κανένας? Ενώ είχα ένα ανταπτοράκι της meenova για να κουμπώνω micro sd με φωτογραφίες και ενώ στην αρχή το έβλεπε μόνο ο es explorer τώρα μου βγάζει μήνυμα ότι δεν υποστηρίζεται usb otg μόνο sd με fat και ntfs. αν το βαλω βγαλω αρκετες φορες θα το δει μια στις 10. Κάνει το ίδιο και με ένα που είναι micro usb με αντάπτορα σε type c και με το καινούριο της που είναι κατευθείαν σε type c. το micro usb δουλεύει κανονικά σε άλλες συσκευές με android 5. Έχει κανένα θέμα το android 6 γενικά με το usb otg? έχει χρησιμοποιήσει κανένας κάποιο πρόγραμμα για να διαβάζει αρχεία από otg? Με ενδιαφέρει κυρίως image viewer Έχω USB OTG (type c to usb 3) και μου είναι πολύ χρήσιμο. Όσον αφορά εμένα μια χαρα το χρησιμοποιώ με αντάπτορα για να διαβάζω sd card , να συνδέω ποντίκι, λάμπα, χειριστήριο γενικώς έχει πολλές χρήσεις. Άφού όπως λες το διαβάζει μια στις 10 πιστεύω ότι κάποιο καλώδιο είναι τραυματισμένο το οποίο είναι συχνό φαινόμενο. Στις ειδοποιήσεις του κινητού φαντάζομαι επέλεξες <<χρήση usb για μεταφορά αρχείων ή φωτογραφίας>> για να δει την sd card. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Απο διαρκεια μπαταριας πως τα παει; Πολύ καλύτερα απο το G3, Και αν υπολογίσεις ότι μια 10λεπτη φορτιση (μέχρι να ντυθείς και φύγεις απο το σπίτι) σου δίνει 10% φορτιση μπαταρίας, εισαι μια χαρά μέσα σε μιά μέρα με καλή χρήση. Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis3011 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Καλησπερα σας Σημερα μου ηρθε η συσκευη απο γνωστο καταστημα του σκρουτζ και παρατηρησα ενα ξεθωριασμενο καπως σα μικρο λεκε στη οθονη...ο οποιος φαινεται μονο σε ασπρο η γκρι φοντο και απο συγκεκριμενη γωνια αλλα δε παυει να ειναι ενοχλητικος...υπαρχει καποια λυση πχ restore κλπ η καλυτερα να το στειλω πισω?? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Κάνε χρήση DOA. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis3011 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Και γω κατι τετοιο λεω να κανω απο δευτερα αλλα μη φοβαμαι μη δε το δεχτουν και τζαμπα το στελνω αθηνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Επικοινώνησε μαζί τους. Ρώτησε τους για την "πολιτική "όσον αφορά το DOΑ του συγκεκριμένου καταστήματος και πραξε ανάλογα. Εμενα παλιότερα σε ένα g3 το κατάστημα μου το αντικαθιστουσε εφόσον υπήρχε εγγραφή συγκατάθεση από την επίσημη lg .Ρώτα λοιπόν και ακολούθησε μετά την διαδικασία ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis3011 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Η αληθεια ειναι οτι εχω εκνςυριστει αρκετα γιατι το προηγουμενο lg μου ηταν το g2 και πραγματικα ηταν υπεροχο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Η αληθεια ειναι οτι εχω εκνςυριστει αρκετα γιατι το προηγουμενο lg μου ηταν το g2 και πραγματικα ηταν υπεροχο.... Μην τα ξεθαβεις αυτά :mad: Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis3011 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160805/1346a12ed4f2132067f512e960b320b4.jpg Καπως ετσι φαινεται σε γκρι φοντο...προσπαθησα να το φωτογραφιαω οσο καλυτερα μπορουσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leou Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Έχω USB OTG (type c to usb 3) και μου είναι πολύ χρήσιμο. Όσον αφορά εμένα μια χαρα το χρησιμοποιώ με αντάπτορα για να διαβάζω sd card , να συνδέω ποντίκι, λάμπα, χειριστήριο γενικώς έχει πολλές χρήσεις. Άφού όπως λες το διαβάζει μια στις 10 πιστεύω ότι κάποιο καλώδιο είναι τραυματισμένο το οποίο είναι συχνό φαινόμενο. Στις ειδοποιήσεις του κινητού φαντάζομαι επέλεξες <<χρήση usb για μεταφορά αρχείων ή φωτογραφίας>> για να δει την sd card. Είναι ανταπτοράκι κατευθείαν όχι με καλώδιο. ο es explorer μου δείχνει για δευτερόλεπτα οτι μπήκε και μετα την χάνει. Αν παω στις ρυθμίσεις-> αποθήκευση την βλέπει την κάρτα sd. απλά δεν φαίνεται πουθενά αλλού σε πρόγραμμα. ποιον file manager εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LordCat Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Είναι ανταπτοράκι κατευθείαν όχι με καλώδιο. ο es explorer μου δείχνει για δευτερόλεπτα οτι μπήκε και μετα την χάνει. Αν παω στις ρυθμίσεις-> αποθήκευση την βλέπει την κάρτα sd. απλά δεν φαίνεται πουθενά αλλού σε πρόγραμμα. ποιον file manager εχεις? την διαχείριση αρχείων του κινητού έχω και δεν έχω πρόβλημα. Δοκίμασε λίγο να πας ρυθμίσεις/αποθήκευση και usb και δες από κει αν μπορείς να κάνεις μοντάρισμα μήπως κατά λάθος έκανες εξαγωγή και έχει αποθηκεύσει την επιλογή το κινητό (το οποίο το κάνει στην ενσωματωμένη καρτα microsd). Αλλιώς πιστεύω είναι ο αντάπτορας το πρόβλημα γιατί κάτι τέτοια περίεργα κάνουν όταν έχουν κάποιο θέμα , μου χε τύχει κάτι παρόμοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Παιδία από αναβαθμίσεις πως πάει το κινητό? Παίρνει συχνά? Sent from my LG-H850 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Καλησπέρα στην ομάδα. Έχω ένα S6 Edge και έχω μπριζωθει να το αλλάξω με g5, για κάποιο λόγο μου κάνει κλικ. Αξίζει η θα το μετανιώσω; Θα ήθελα την εμπειρία χρήσης από κάποιο κάτοχο της συσκευής. Η μπαταρία,γνώμη μου,είναι χειρότερη στο g5,το edge νομίζω τα πήγαινέ καλύτερα,είχα δει σε κάποιες περιπτώσεις με μικτή χρήση και sot με πάνω από 5 ώρες. Στο g5 κανένα τετράωρο. Στο θέμα οθόνης,κλασσικά η amoled πιο ζεστά χρώματα. Επίσης ζαριά,να καταφέρεις να βρεις g5 πού να μην εχει bleeding. Δεν ξέρω αλλά η lg στο θέμα quality,βρίσκεται πολύ πίσω. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petinoss Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα.. Με τα γυαλιά ηλίου τα οποία έχουν πολωτηκους φακούς η οθόνη Δεν φαίνεται καθόλου! Πρέπει να γυρίσω το κινητό στο πλάι για να δω την οθόνη.. Λέτε αν βάλω κάποιο τζαμακι να φτιάξει η πόλωση; Με το G3 δεν είχα τόσο μεγάλο πρόβλημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts