karagalexk Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 808 έχει g4 v10 Sent from my LG-H850 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 808 έχει g4 v10 Sent from my LG-H850 using Tapatalk από προστασία οθόνης τι φοράτε? Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Εγώ που δούλεψα και τα 2 η διαφορά ανάμεσα στα κινητά είναι μηδαμινη(v10 και g5) . Η μόνη διαφορά λίγο που φενεται είναι στα παιχνίδια. Sent from my awesome LG V10 Black Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Μια γρήγορη ερώτηση .. Ενώ το κινητό φαίνεται πολύ καλό και δυνατό και απροβλημάτιστο, γιατί σε τόσο σύντομο διάστημα έχει κατρακυλήσει η τιμή του; Επίσης σε σχέση με τον ανταγωνισμό καμία σχέση στην τιμή αναφέρομαι παντα Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Μια γρήγορη ερώτηση .. Ενώ το κινητό φαίνεται πολύ καλό και δυνατό και απροβλημάτιστο, γιατί σε τόσο σύντομο διάστημα έχει κατρακυλήσει η τιμή του; Επίσης σε σχέση με τον ανταγωνισμό καμία σχέση στην τιμή αναφέρομαι παντα Γιατί είναι LG και λογικά γιατί έχει σχετικά μειωμένη ζήτηση. Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Σκέφτομαι να το πάρω σε κάνα 2 μηνο σαν πρώτο κινητό και δεύτερο το lg g3 που είμαι υπέρ ευχαριστημένος ως τώρα. Πάντως είναι καλό ετσι όσοι το εχετε δεν είναι προβληματικό; Αν δεν είναι μου κάνει εντύπωση η τιμή του για επώνυμη μάρκα με τέτοια specs Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 το δικαρτο είναι ευρωπαικό? το έχει κανείς το δικαρτο να μας πεί εντυπώσεις? Εχουν εγγύηση στην Ελλάδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Εγώ που δούλεψα και τα 2 η διαφορά ανάμεσα στα κινητά είναι μηδαμινη(v10 και g5) . Η μόνη διαφορά λίγο που φενεται είναι στα παιχνίδια. Sent from my awesome LG V10 Black Φαντάζομαι σε βαριά παιχνίδια τύπου Asphalt 8, MC4, Dead Tigger 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalchas13 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Καλησπέρα, επειδή ενδιαφέρομαι για αμεση αγορά συσκευής και το κινητό θέτει σουπερ υποψηφιότητα θα ήθελα 3 θετικά και 3 αρνητικά. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 παιδια υπαρχει μεγαλη διαφορα με τον snapdragon 820 σε σχεση με τους 805,808,810..η qualcomn ειδικα στον 820 με τους kryo πυρηνες εχει κανει τρομερη δουλεια!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Στο antutu πόσο βγάζει; Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Στο antutu πόσο βγάζει; Δεν είναι μόνο το antutu που μετράει. Αλλά γενικά, από 120Κ έως 140Κ χτυπάει. Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Δεν είναι μόνο το antutu που μετράει. Αλλά γενικά, από 120Κ έως 140Κ χτυπάει. Ναι το ξέρω ενδεικτικά .. Κάτι τελευταίο αν ζορισεις τον επεξεργαστή πολύ ειδικά τώρα με τις ζεστές μέρες πέφτει η απόδοση; Νομίζω είναι εξαιρετικό κινητό σε εξαιρετική Τιμή Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Ναι το ξέρω ενδεικτικά .. Κάτι τελευταίο αν ζορισεις τον επεξεργαστή πολύ ειδικά τώρα με τις ζεστές μέρες πέφτει η απόδοση; Νομίζω είναι εξαιρετικό κινητό σε εξαιρετική Τιμή Όχι, ο 820 δεν έχει θέματα throttling. Εντάξει, άμα είσαι κάτω από τον ήλιο στις 2 το μεσημέρι με 40 βαθμούς και παίζεις Asphalt 8, ναι, λογικά θα πέφτει η απόδοση.:p Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mtop Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Ρε παιδια παρτε το τηλέφωνο ειναι τρελή ευκαιρία γιατι μου φαίνεται πως θα ανέβει οσοι το παίρνουν παθαινουν πλακα. Κ αν πουλαει κανεις γνωστος σας ψαχνω για ενα φιλαρακι μου το titan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Μια γρήγορη ερώτηση .. Ενώ το κινητό φαίνεται πολύ καλό και δυνατό και απροβλημάτιστο, γιατί σε τόσο σύντομο διάστημα έχει κατρακυλήσει η τιμή του; Επίσης σε σχέση με τον ανταγωνισμό καμία σχέση στην τιμή αναφέρομαι παντα Σαφώς εννοείς το άλμα πτώσης πού έκανε αν θυμάμαι καλά από την πρώτη η δεύτερη βδομάδα η τιμή του. Πήγε άπατο,λογικό.δεν είχε απήχηση με λίγα λόγια. Σκέφτομαι να το πάρω σε κάνα 2 μηνο σαν πρώτο κινητό και δεύτερο το lg g3 που είμαι υπέρ ευχαριστημένος ως τώρα. Πάντως είναι καλό ετσι όσοι το εχετε δεν είναι προβληματικό; Αν δεν είναι μου κάνει εντύπωση η τιμή του για επώνυμη μάρκα με τέτοια specs Αν το πάρεις έλεγξε το αμέσως στο κατάστημά για προβληματική οθόνη,bleeding με λίγα λόγια. Φαίνεται σε σημεία περιμετρικά της οθόνης κυρίως,κάνει έναν αποχρωματισμό εκεί,σαν να γίνεται διάχυσή φώτος στο σημείο. Μην δεχτείς ούτε το ελάχιστο να χει. Εννοείται να βρεις ένα μαύρο φόντο και να τσεκάρεις αφού πρώτα κρύψεις τα buttons,για να είσαι σίγουρος. ΚΑΙ καλή τύχη. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Αν το πάρεις έλεγξε το αμέσως στο κατάστημά για προβληματική οθόνη,bleeding με λίγα λόγια. Φαίνεται σε σημεία περιμετρικά της οθόνης κυρίως,κάνει έναν αποχρωματισμό εκεί,σαν να γίνεται διάχυσή φώτος στο σημείο. Μην δεχτείς ούτε το ελάχιστο να χει. Εννοείται να βρεις ένα μαύρο φόντο και να τσεκάρεις αφού πρώτα κρύψεις τα buttons,για να είσαι σίγουρος. ΚΑΙ καλή τύχη. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οκ ευχαριστώ πολύ θα το έχω υπόψιν μου Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LordCat Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 (edited) Σε τελείως σκοτεινό δωμάτιο με φωτεινότητα 50% και πάνω με μαύρο φόντο χρησιμοποιώντας το φόντο από την εφαρμογή Display Tester παρατηρείται σε μένα στο πάνω μέρος της οθόνης το bleeding. Το οποίο είναι πολύ μικρό , παρατηρήσιμο αλλά όχι εκνευριστικό. Γενικώς πάντως σε καθημερινή χρήση πάνω από μίας βδομάδας δεν μπορεί κάποιος να το παρατηρήσει το οποίο είναι πολύ ευχάριστο γιατί νιώθεις σαν να μην υπάρχει. Αν πάει και την αλλάξει κάποιος την οθόνη πιστεύω δύσκολα θα κάνει ο τεχνικός κάτι καλύτερο στο κινητό...(π.χ. στο κινητό μου πιστεύω τζάμπα θα χάσω το χρόνο μου) Το κινητό αν το αγοράσετε τώρα δεν εμφανίζει τα ευτράπελα που μας έδειχναν οι youtubers ( φουσκωμένο χρώμα) Το κάτω μέρος μισό χιλιοστό δεν ταιριάζει, είναι κατασκευασμένο λιγο ελαστικό για να μην σπάσει σε καμιά τσέπη. Περισσότερα αργότερα. Edited July 30, 2016 by LordCat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Η απορία μου που ίσως κρίνει σε κάνα μήνα την αγορά του είναι η εξής: Παίρνει updates? Έστω ανά 2 μηνο; Η Sam το καθιέρωσε και στέλνει security updates κάθε μήνα. Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
24_11_74 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 το τηλεφωνο το εχω δει μονο σε εκθεσιακο και μου φανηκε αρκετα ωραιο. θελω να το ανταλλαξω με ενα s6 που εχω (οχι οτι εχει με εχει χαλασει σε κατι αλλα ετσι για την αλλαγη) και σκεφτομαι μην κανω χαζομαρα. Δεν με νοιαζει αν θα ειναιι αρκετα καλυτερο, απλα θελω σιγουρα να μην ειναι χειροτερο (το G5). Καμια αποψη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicolas123 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Δεν ξέρω τι λένε οι περισσότεροι για την μπαταρία αλλά αυτό που μπόρω να πω είναι ότι μετά από 4-5 φορτίσεις την βρίσκω εξαιρετική, σε σχέση πάντα με το G4 που είχα. Βγάζει άνετα 5 ώρες SOT. Όσοι σκέφτονται να το αγοράσουν ειδικά στην τιμή που είναι τώρα αποτελεί μια εξαιρετική πρόταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 το τηλεφωνο το εχω δει μονο σε εκθεσιακο και μου φανηκε αρκετα ωραιο. θελω να το ανταλλαξω με ενα s6 που εχω (οχι οτι εχει με εχει χαλασει σε κατι αλλα ετσι για την αλλαγη) και σκεφτομαι μην κανω χαζομαρα. Δεν με νοιαζει αν θα ειναιι αρκετα καλυτερο, απλα θελω σιγουρα να μην ειναι χειροτερο (το G5). Καμια αποψη? Εδώ είσαι http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=436615 Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Το κινητό αξίζει λόγω snap dragon 820, dual camera wide angle (μπορείς να κάνεις παπάδες σε κλειστούς χώρους με τον 135 μοιρών φακό του και όχι μόνο... Να φωτογραφίζεις μικρά στενά και να τα παίρνει όλα μέσα γλυτώνεις ένα 500 που κοστίζει ο εξαιρετικός tokina 11-16 2.8 f για slr και φυσικά το κουβαλημα της και το βγάλε βάλε φακό) είναι ο λόγος που θέλω να αλλάξω το εξαιρετικό για μένα g4. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 ...dual camera wide angle (μπορείς να κάνεις παπάδες σε κλειστούς χώρους με τον 135 μοιρών φακό του και όχι μόνο... Να φωτογραφίζεις μικρά στενά και να τα παίρνει όλα μέσα γλυτώνεις ένα 500 που κοστίζει ο εξαιρετικός tokina 11-16 2.8 f για slr και φυσικά το κουβαλημα της και το βγάλε βάλε φακό)... Όλα αυτά για τον 8MP wide angle φακό? "V" for V10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Έτσι ακριβώς ;) ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μια χαρά είναι και τα 8mp και το διάφραγμα λογικά αν θυμάμαι καλά πρέπει να είναι στο 2.4 f και σε συνδυασμό ότι μπορείς να κάνεις στο manual mode ότι και με τον άλλο φακό δηλαδή να τους εναλλασεις ανάλογα το τι θες να φωτογραφίσεις.... Κάνεις δουλειά με πολύ καλό αποτέλεσμα Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts