Jump to content

Apple iPod classic

akatsim
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 95
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Καταρχήν χρονια πολλα και καλή χρονια. Γιατι δεν το ζήτησες απο τον Αη-Βασίλη;;;;;;; ;-)
ΑΡΗ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ...

απο το play.com

είναι αρκετά φθηνά, δωρεάν αποστολή για την Ε.Ε.

άν βρεις πουθενά στην Ελληνική αγορά, τσίμπησέ το.. αλλά έτσι όπως τα κατάντησε η rainbow (επίσημος διανομέας για την Ελλάδα|+Κύπρο) το Πάσχα ΙΣΩΣ δούμε iPods στις βιτρίνες των καταστημάτων.

Guest valeria
... αλλά έτσι όπως τα κατάντησε η rainbow (επίσημος διανομέας για την Ελλάδα|+Κύπρο) το Πάσχα ΙΣΩΣ δούμε iPods στις βιτρίνες των καταστημάτων.
Μπορείς να το εξηγήσεις λιγάκι αυτό;Τι έχει γίνει,ακούω διάφορα,αλλά δεν έχω μάθει κάτι συγκεκριμένο.Ευχαριστώ προκαταβολικά!

• 3 weeks later...
Θέλω ένα ipod 60gb και δεν μπορώ να βρω πουθενά!

έχω βρει μόνο με την ακριβή τιμή και όχι με την νορμάλ 399-400 ευρώ!

αν έχει κάποιος υπόψη του ας μου στείλει διεύθυνση κτλ!

ευχαριστώ πολύ και χρόνια πολλά!

To πλαίσιο που ρώτησα θα ξαναφέρουν τον μάρτιο με την χαμηλή τιμή αν μπορείς να περιμένεις.

• 2 weeks later...
θέλω να αγοράσω και εγω ενα iPod 60GB... όταν λες απ τον Μαρτιο χαμηλη τιμη τι εννοεις, γιατι, που το ξερεις, κτλ... lol

Απλά ρώτησα φίλε μου,μάλιστα προχθές που ήμουν στο πλαίσιο του the mall μου είπαν οτι σε μία εβδομάδα θα έχουν και ότι οι του πλαισίου μεταμόρφωσης δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

Οπότε ρωτάς εκεί και μαθαίνεις χαμηλή τιμή εννοούμε αυτή που έχει το πλαίσιο δλδ ipod 30gb 299 euro & ipod 60gb 399 euro.

Για όποιον ενδιαφέρεται, πέρασα σήμερα (7/2) από το πλάισιο της Αγίας Παρασκευής και είχαν φέρει ipod video, μόνο στα 30gb όμως και με τιμή 355€.

Φέραν και nano αλλά δεν ξέρω τι χωρητικότητας.

Εχεις δίκιο φίλε μου τα είδα σήμερα στο πλαίσιο στην στουρνάρη και έχουν την τιμή που τα δίνουν και οι άλλοι,δλδ τελείως άσχετοι αυτοί στο πλαίσιο μεταμόρφωσης:rolleyes: .

Οσοι αγόρασαν με την παλιά τιμή είναι και οι προνομιούχοι και τυχεροί τις υπόθεσης.:)

Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να κάνω trace κάποιο ipod που κλέψανε σε ένα φίλο μου! Ο λόγος που το λέω είναι διότι για να κάνεις εγκατάσταση λογισμικού πρέπει να βάλεις τον κωδικό της συσκευής που είναι από πίσω!

Ευχαριστώ πολύ!

ΔΕΝ ΞΕΡΩ, αλλά δε νομίζω να κάτσει κάποιος να ασχοληθεί σοβαρά. Τουλάχιστον στην Ελλάδα...
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

phgaine sto applestore.gr, stiltous ena sxetiko mail, kai 8a sou poune an ginetai.. top pio pi8ano einai oti mpa, mias kai edw akoma kai an kinhtou sou klepsoun, skasila tous :mad: poso mallon gia ipod..

• 2 weeks later...
και εμενα μου το εφαγαν και ηταν κ το u2 edition, και πηγα προχθες κ τα εσκασα και πηρα το 30αρι το video.αμα μαθεις κανενα τροπο για να το δηλωσουμε δεν με χαλαει αν κατσει φαση να το παρω πισω.:wacko:

MAX POWER 092, ΣΕΛΙΔΑ 92

ΚΡΗΤΙΚΟ BASSΟΚΙΝΗΤΟ MAZDA RX-8

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

kai to u2 prepei na tan akribo..

asxeto: to 3erete oti souhdia dn forane ta ASPRA akoustika ths apple giati otan pane na se lhstepsoun zhtane kai to ipod epeidh to katalavainoun apo ta akoustika? :)

Επισκέπτης
kai to u2 prepei na tan akribo..

asxeto: to 3erete oti souhdia dn forane ta ASPRA akoustika ths apple giati otan pane na se lhstepsoun zhtane kai to ipod epeidh to katalavainoun apo ta akoustika? :)

Nai alla an eneis kana creative ...thn pathsan! :lol: :p

δεν νομιζω οτι θα ασχοληθουν φιλε μου.θα αρχισουν να σου λενε το ενα και το αλλο και στο τελος ακρη δεν θα βγει,βεβαια για να μη μεινεις με την απορια ψαξε το καλυτερα και που ξερεις.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• 3 weeks later...
  • 4 months later...
Δεν μπορεί να συγχρονιστούν οι επαφές του outlook με το ipod nano. Εμφανίζεται ένα παράθυρο όπου απλά λέει ότι απέτυχε ο συγχρονισμός των επαφών χωρίς περαιτέρω πληροφορίες. Έπειτα ζητάει να στείλει πληροφορίες σφάλματος και το iTunes κλείνει. Να σημειώσω ότι γινόταν κανονικά ο συγχρονισμός ώσπου ξαφνικά σταμάτησε. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει;

• 1 year later...

Καλησπέρα, έχω ένα ipod 80gb τελευταίας γενιάς και θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει τρόπος να δυναμώσω την απόδοση του με κάποιο tweak ή κάτι αντίστοιχο. Δοκίμασα το goPod και euPod, αλλά κανένα από τα δύο δεν με βοήθησε. Το goPod δεν αναγνωρίζει το iPod και το euPod το αναγνωρίζει αλλά όταν κάνω το boost, χάνονται όλα. (πάλι καλά που έχει και backup γιατί αλλιώς θα την είχα βάψει..) Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω κάποιον με μεγαλύτερη πείρα αν υπάρχει τρόπος να δυναμώσω την φωνή.

Έχω επίσης κατεβάσει μερικά παιχνιδάκια για iPod, πως γίνεται να τα εγκαταστήσω;

Ευχαριστώ!