sculper Δημ. December 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2005 euxaristo polu! 8a paro thl! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsis Δημ. January 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2006 Καταρχήν χρονια πολλα και καλή χρονια. Γιατι δεν το ζήτησες απο τον Αη-Βασίλη;;;;;;; ;-) Παράθεση ΑΡΗ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 episeis kai sto public sto mediteranian cosmos to exei Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 kapoio thl apo ekei? h timh einai sta 400? eyxaristo polu! ps. dustuxos o ai basilis den kanei toso hitech dora! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KennyDopeGr Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 απο το play.com είναι αρκετά φθηνά, δωρεάν αποστολή για την Ε.Ε. άν βρεις πουθενά στην Ελληνική αγορά, τσίμπησέ το.. αλλά έτσι όπως τα κατάντησε η rainbow (επίσημος διανομέας για την Ελλάδα|+Κύπρο) το Πάσχα ΙΣΩΣ δούμε iPods στις βιτρίνες των καταστημάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 ... αλλά έτσι όπως τα κατάντησε η rainbow (επίσημος διανομέας για την Ελλάδα|+Κύπρο) το Πάσχα ΙΣΩΣ δούμε iPods στις βιτρίνες των καταστημάτων.Μπορείς να το εξηγήσεις λιγάκι αυτό;Τι έχει γίνει,ακούω διάφορα,αλλά δεν έχω μάθει κάτι συγκεκριμένο.Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 απο το play.com είναι αρκετά φθηνά, δωρεάν αποστολή για την Ε.Ε. Play.com : We currently only send electronics and gadgets to UK addresses Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heyhop Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 το είδα στο FNAC. τρέχα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Θέλω ένα ipod 60gb και δεν μπορώ να βρω πουθενά! έχω βρει μόνο με την ακριβή τιμή και όχι με την νορμάλ 399-400 ευρώ! αν έχει κάποιος υπόψη του ας μου στείλει διεύθυνση κτλ! ευχαριστώ πολύ και χρόνια πολλά! To πλαίσιο που ρώτησα θα ξαναφέρουν τον μάρτιο με την χαμηλή τιμή αν μπορείς να περιμένεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 θέλω να αγοράσω και εγω ενα iPod 60GB... όταν λες απ τον Μαρτιο χαμηλη τιμη τι εννοεις, γιατι, που το ξερεις, κτλ... lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 θέλω να αγοράσω και εγω ενα iPod 60GB... όταν λες απ τον Μαρτιο χαμηλη τιμη τι εννοεις, γιατι, που το ξερεις, κτλ... lol Απλά ρώτησα φίλε μου,μάλιστα προχθές που ήμουν στο πλαίσιο του the mall μου είπαν οτι σε μία εβδομάδα θα έχουν και ότι οι του πλαισίου μεταμόρφωσης δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Οπότε ρωτάς εκεί και μαθαίνεις χαμηλή τιμή εννοούμε αυτή που έχει το πλαίσιο δλδ ipod 30gb 299 euro & ipod 60gb 399 euro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrStrangelove Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Για όποιον ενδιαφέρεται, πέρασα σήμερα (7/2) από το πλάισιο της Αγίας Παρασκευής και είχαν φέρει ipod video, μόνο στα 30gb όμως και με τιμή 355€. Φέραν και nano αλλά δεν ξέρω τι χωρητικότητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Εχεις δίκιο φίλε μου τα είδα σήμερα στο πλαίσιο στην στουρνάρη και έχουν την τιμή που τα δίνουν και οι άλλοι,δλδ τελείως άσχετοι αυτοί στο πλαίσιο μεταμόρφωσης:rolleyes: . Οσοι αγόρασαν με την παλιά τιμή είναι και οι προνομιούχοι και τυχεροί τις υπόθεσης.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να κάνω trace κάποιο ipod που κλέψανε σε ένα φίλο μου! Ο λόγος που το λέω είναι διότι για να κάνεις εγκατάσταση λογισμικού πρέπει να βάλεις τον κωδικό της συσκευής που είναι από πίσω! Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kflynt2004 Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 ΔΕΝ ΞΕΡΩ, αλλά δε νομίζω να κάτσει κάποιος να ασχοληθεί σοβαρά. Τουλάχιστον στην Ελλάδα... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 phgaine sto applestore.gr, stiltous ena sxetiko mail, kai 8a sou poune an ginetai.. top pio pi8ano einai oti mpa, mias kai edw akoma kai an kinhtou sou klepsoun, skasila tous :mad: poso mallon gia ipod.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
decibel Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 και εμενα μου το εφαγαν και ηταν κ το u2 edition, και πηγα προχθες κ τα εσκασα και πηρα το 30αρι το video.αμα μαθεις κανενα τροπο για να το δηλωσουμε δεν με χαλαει αν κατσει φαση να το παρω πισω.:wacko: Παράθεση MAX POWER 092, ΣΕΛΙΔΑ 92 ΚΡΗΤΙΚΟ BASSΟΚΙΝΗΤΟ MAZDA RX-8 Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. March 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2006 kai to u2 prepei na tan akribo.. asxeto: to 3erete oti souhdia dn forane ta ASPRA akoustika ths apple giati otan pane na se lhstepsoun zhtane kai to ipod epeidh to katalavainoun apo ta akoustika? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 kai to u2 prepei na tan akribo.. asxeto: to 3erete oti souhdia dn forane ta ASPRA akoustika ths apple giati otan pane na se lhstepsoun zhtane kai to ipod epeidh to katalavainoun apo ta akoustika? :) Nai alla an eneis kana creative ...thn pathsan! :lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 heh.. :p polla ipod kykloforoun ekei.. creative != trend :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 δεν νομιζω οτι θα ασχοληθουν φιλε μου.θα αρχισουν να σου λενε το ενα και το αλλο και στο τελος ακρη δεν θα βγει,βεβαια για να μη μεινεις με την απορια ψαξε το καλυτερα και που ξερεις. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p910user Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 gia na to pareis piso...xlomo...apla 8a broun fantazomai meso tou IP ton ipologisti...mexri ekei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 apo kei kai pera ton kynhgas monos sou :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kourtasos Δημ. August 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2006 Δεν μπορεί να συγχρονιστούν οι επαφές του outlook με το ipod nano. Εμφανίζεται ένα παράθυρο όπου απλά λέει ότι απέτυχε ο συγχρονισμός των επαφών χωρίς περαιτέρω πληροφορίες. Έπειτα ζητάει να στείλει πληροφορίες σφάλματος και το iTunes κλείνει. Να σημειώσω ότι γινόταν κανονικά ο συγχρονισμός ώσπου ξαφνικά σταμάτησε. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stimuli Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 Καλησπέρα, έχω ένα ipod 80gb τελευταίας γενιάς και θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει τρόπος να δυναμώσω την απόδοση του με κάποιο tweak ή κάτι αντίστοιχο. Δοκίμασα το goPod και euPod, αλλά κανένα από τα δύο δεν με βοήθησε. Το goPod δεν αναγνωρίζει το iPod και το euPod το αναγνωρίζει αλλά όταν κάνω το boost, χάνονται όλα. (πάλι καλά που έχει και backup γιατί αλλιώς θα την είχα βάψει..) Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω κάποιον με μεγαλύτερη πείρα αν υπάρχει τρόπος να δυναμώσω την φωνή. Έχω επίσης κατεβάσει μερικά παιχνιδάκια για iPod, πως γίνεται να τα εγκαταστήσω; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts