PMNEDM Δημ. November 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2005 Η κοπελα ειναι η Naomi Watts; :confused: Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. November 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2005 H Naomi κρατιέται ακόμα καλύτερα :) Δώστε βάση στη λέξη που έχω βάλει με bold λίγο πιο πάνω, είναι κλειδί. Θα βάλω κι άλλο screenshot, αλλά επειδή το pathfinder μου κάνει νερά απόψε, από αύριο. Άντε για να μην σας αφήσω έτσι, να πω ότι η ταινία έχει σχέση με καζίνο. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. November 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2005 Δοκίμασε αν θες να τα ανεβαζεις στο http://www.imageshack.us γιατι στο pathfinder πολλες φορες δεν εμφανιζεται καν :O Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. November 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2005 γιατι νομιζω οτι εναι το sin city? Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. November 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2005 γιατι νομιζω οτι εναι το sin city? Δεν νομιζω...Θα ηταν ασπρομαυρο τοτε λογικα! ;) :) αλλα τον τελευταιο λογο εχει ο ferengi, οποτε...ποτε δεν ξερεις! :D Δώστε βάση στη λέξη που έχω βάλει με bold λίγο πιο πάνω, είναι κλειδί. Το 'χα καταλαβει και εκανα ενα search στο google για "unlucky" αλλα μου εβγαλε μονο 3 ταινιες και κατι μου λεει οτι δεν ηταν καμια απο αυτες! :( Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. November 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2005 ferengi, μηπως πηρες την προ-προηγουμενη εβδομαδα τον Κυριακατικο Ελευθερο τυπο; :w00t: (ειχε δωρο dvd το cooler (2003)... ;) ) Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CORE Δημ. November 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2005 H tainia paidakia einai to The Cooler (o gkandemis). Xairetismata ston filo faithless... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Die you human.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. November 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2005 To πιάσατε :) Ακόμα και με την τροποποίηση η απάντηση του PMNEDM προηγείται αυτής του CORE, οπότε ο πρώτος συνεχίζει. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. November 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2005 To πιάσατε :) Ακόμα και με την τροποποίηση η απάντηση του PMNEDM προηγείται αυτής του CORE, οπότε ο πρώτος συνεχίζει. Ουτως ή αλλως, εξ αρχης ελεγα ποια ηταν η ταινια, απλα μετα διορθωνα το "υφος" της απαντησης μου κυριως! ;) :D Λοιπον, για αλλη μια φορα λεω να μην σας δυσκολεψω. Αλλα για να μην το ξεφτυλισω, και επειδη η ταινια ειναι πολυ ευκολη, θα βαλω τεσσερα screenshots αντι για ενα (!) ;) (sic) Το πιασατε υποθετω τι θελω να κανετε (ε; :worry: ) http://img399.imageshack.us/img399/1971/compilation5nm.jpg Υ.Γ: Αν θελετε μπορω να βαλω και μια μια τις εικονες. Απλα νομιζω και ετσι φαινεται αρκετα καλα (ή με λιγο zoom) και ειπα να μην χαλαμε και το bandwidth του site! ;) :p Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2005 Harry Potter and the Chamber of Secrets ? Btw από τη στιγμή που οι εικόνες είναι hosted αλλού δεν χαλάς το bandwidth του myphone. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. November 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2005 Αν κατάλαβα καλά ο PMNEDM θέλει να βρούμε από ποια ταινία της σειράς είναι το κάθε screenshot. Έχουμε και λέμε: Πάνω αριστερά: Harry Potter and the Prisoner of Azkaban Πάνω δεξιά: Harry Potter and the Philosopher's Stone Κάτω αριστερά: Harry Potter and the Chamber of Secrets Κάτω δεξιά: Harry Potter and the Goblet of Fire Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2005 Αν κατάλαβα καλά ο PMNEDM θέλει να βρούμε από ποια ταινία της σειράς είναι το κάθε screenshot. A έτσι εννοούσε; Δεν το κατάλαβα. Την επόμενη φορά ας είναι πιο ξεκάθαρος. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. November 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2005 Harry Potter and the Chamber of Secrets ? Btw από τη στιγμή που οι εικόνες είναι hosted αλλού δεν χαλάς το bandwidth του myphone. ;) Indeed! Απλα αργει να φορτωσει η σελιδα για τους υπολοιπους! My mistake! :O A έτσι εννοούσε; Δεν το κατάλαβα. Την επόμενη φορά ας είναι πιο ξεκάθαρος. :p Εγω φταιω που εισαι χαζουλης εσυ; :p :lol: (Just kidding off course! :cool: ) Ο ferengi, οχι μονο καταλαβε τι ελεγα... Αν κατάλαβα καλά ο PMNEDM θέλει να βρούμε από ποια ταινία της σειράς είναι το κάθε screenshot. Έχουμε και λέμε: Πάνω αριστερά: Harry Potter and the Prisoner of Azkaban Πάνω δεξιά: Harry Potter and the Philosopher's Stone Κάτω αριστερά: Harry Potter and the Chamber of Secrets Κάτω δεξιά: Harry Potter and the Goblet of Fire αλλα τα βρηκε κιολας! :D :up: (Παντως εντρυφησες στις ταινιες ετσι; Δεν ηταν και ευκολο να βρεις απο ποια ταινια ηταν το καθενα...νομιζω! :O ) Your turn! Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. November 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2005 Μερικές σκηνές είναι χαρακτηριστικές, όπως αυτή με τον λυκάνθρωπο, αλλά και ο φάρος ( ; ) πάνω στο ερημονήσι, όμως δεν αρνούμαι ότι είμαι φαν της σειράς ειδικότερα, αλλά και γενικότερα της φαντασίας (επιστημονικής και μη ;) ). Η δική μου ταινία έρχεται από τα παλιά και σας βάζω κατευθείαν το πρωταγωνιστικό δίδυμο, καθώς πιστεύω ότι θα δυσκολευτείτε λιγάκι. http://briefcase.pathfinder.gr/download/ferengi/31848/499336/0/vlcsnap-55302.JPG Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faithless Δημ. November 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2005 Μηπως προκειται για το Circus World (1964) του Henry Hathaway? O τυπος μου θυμιζει τρομερα το John Wayne, και εχοντας μια φιλμογραφια με πανω απο 200 ταινιες ειναι δυσκολο να εντοπισεις περι τινος προκειται... αλλα αφου ως επι το πλειστον πρωταγωνιστουσε σε westerns και η συγκεκριμενη φωτο δεν παραπεμπει στο συγκερκιμενο ειδος θα δοκιμασω με μια απο τις ελαχιστες αλλου ειδους ταινιες που εχει κανει. Η γυναικα με παραπεμπει σε Rita Hayworth, αν και δεν βαζω το χερι στη φωτια γιατι την εχω δει μονο στα ασπρομαυρα της... Παράθεση FNK Creative Workshop http://fb.com/fnk.creative Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. November 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2005 Ακριβώς επειδή είναι τεράστια η φιλμογραφία του θα επιβεβαιώσω ότι πρόκειται για τον John Wayne, όμως η ταινία δεν είναι το Circus World, είναι μια από τις πιο ποιοτικές του Wayne κι από ένα ιδιαίτερα σημαντικό σκηνοθέτη. Όσο για τη γυναίκα, όχι δεν είναι η Rita Hayworth, αλλά άλλη σταρ της εποχής με εξίσου φλογερό ταμπεραμέντο. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2005 H γυναίκα είναι η Maureen O'Hara? Mήπως μιλάμε για το "The Quiet Man"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faithless Δημ. November 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2005 Ακριβώς επειδή είναι τεράστια η φιλμογραφία του θα επιβεβαιώσω ότι πρόκειται για τον John Wayne, όμως η ταινία δεν είναι το Circus World, είναι μια από τις πιο ποιοτικές του Wayne κι από ένα ιδιαίτερα σημαντικό σκηνοθέτη. Όσο για τη γυναίκα, όχι δεν είναι η Rita Hayworth, αλλά άλλη σταρ της εποχής με εξίσου φλογερό ταμπεραμέντο.Τοτε μαλλον προκειται γαι το The Quiet Man (1952) του μεγαλου John Ford. (Edit) : Aυτα παθαινεις οταν τρως πολυ ωρα στο editing... :mad: Παράθεση FNK Creative Workshop http://fb.com/fnk.creative Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. November 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2005 Σωστοί σε όλα! Πρόκειται για την ταινία που χάρισε Όσκαρ σκηνοθεσίας (και αρκετά ακόμα βραβεία) στον John Ford. Ήταν ένα προσωπικό σχέδιο του Ford, ο οποίος το ετοίμαζε από τα μέσα της δεκαετίας του '40 και κατάφερε να το γυρίσει το 1952 αφού δεσμεύτηκε ότι πρώτα θα γύριζε ένα γουέστερν (Rio Grande, 1950) με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Bayern7 συνεχίζεις! Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2005 Συνεχίζουμε λοιπόν. Κατί πολύ εύκολο για τη συνέχεια. Μάλλον θέμα ταχύτητας θα είναι. :) http://img203.imageshack.us/img203/5881/bscap0006bl.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. November 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2005 πφφφφ, καλά :shifty: :p Deer Hunter βεβαίως. Επειδή δεν έχω πρόσβαση στην ταινιοθήκη μου μέχρι να γυρίσω σπίτι, ας βάλει κάποιος άλλος αν δεν προλάβω εγώ. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2005 πφφφφ, καλά :shifty: :p Deer Hunter βεβαίως. E το πα ότι ειναι ευκολη. :O Και το screenshot ακόμα πιο ευκολο. Μονο η Μεριλ Στριπ έλειπε :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. November 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2005 πφφφφ, καλά :shifty: :p Deer Hunter βεβαίως. Επειδή δεν έχω πρόσβαση στην ταινιοθήκη μου μέχρι να γυρίσω σπίτι, ας βάλει κάποιος άλλος αν δεν προλάβω εγώ. ελα μια ευκολη και απο μενα http://www.patatoforums.gr/snapshot20051129173437.jpg Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. November 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2005 Οταν λεμε ευκολη; :confused: :p (..Δε την ξερω! :cry: ) Εχω την εντυπωση, ομως, οτι αυτος ειναι ο Mickey Rourke...οποτε θα πω οτι η ταινια ειναι το Homeboy (1988) :O Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faithless Δημ. November 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2005 Cinderella Man ? Παράθεση FNK Creative Workshop http://fb.com/fnk.creative Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts