Jump to content

Βρες την ταινία

teorizo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To κατεβασα πρωτος πρωτος αλλα αργησα λιγακι να το δοκιμασω...

Οχι!ΕΓΩ το κατεβασα πρωτος! :p :D

Με μια μικρη βοηθεια απο τους φιλους μου επιασα 48/60. Αυτα που με σπαζοκεφαλιαζουν ακομα ειναι τα : 2,4,9,11,12,15,22,26,29,34,39,59

Κλεφτη! :p Μονοι μας τα "λυνουμε" αυτα!Αν θες,πες να σου στειλω με pm τις απαντησεις για τα 11,12,22,26,34(καποια απο αυτα ειναι ευκολα!Πως και σου ξεφυγαν; ) !Εμενα μου λειπουν τα 2,4,5,9,15,19,23,29,37,39,45,48,52,53,57,59,60... :o Ειναι κανενα απο αυτα ευκολο (εκτος των 5,23,45,59 που ειμαι σιγουρος οτι τα ξερω!);

Ποιανου σειρα ειναι τωρα;!

EDIT:Τωρα ειδα οτι το 59 ουτε εσυ το εχεις βρει!

...Να πω και κατι που με παραξενεψε:Βρηκα το 53 χωρις να εχω δει την ταινια και (προφανως,αφου δεν φαινεται!) χωρις να ξερω ποιος ηθοποιος παιζει...Απλα και μονο επειδη ημουν σιγουρος οτι παιζει ο :X :X !Κατι περιεργο συμβαινει :worry: :p

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• faithless

2085

• ferengi

1218

• Xourxoulitsos

1418

• VeCo

1157

Top Posters In This Topic

Εμενα μου λειπουν τα 2,4,5,9,15,19,23,29,37,39,45,48,52,53,57,59,60... :o Ειναι κανενα απο αυτα ευκολο (εκτος των 5,23,45,59 που ειμαι σιγουρος οτι τα ξερω!);

Ποιανου σειρα ειναι τωρα;!

Τώρα βάζουμε nickvog κι η αφεντιά μου. Εγώ θα έλεγα να παιδευτείς λίγο ακόμα, καθώς πολλά από αυτά που σου λείπουν είναι εύκολα. Αν δεις τα σκούρα στείλε PM για απαντήσεις. Λοιπόοοοο, screenshot:

http://briefcase.pathfinder.gr/download/ferengi/31848/380619/0/guess_who1.jpg

Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+

Tablet: Kobo Arc 10HD

PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max

High Fidelity;Αυτο μου ρθε... :o

Εμενα μου λειπουν τα 2,4,5,9,15,19,23,29,37,39,45,48,52,53,57,59,60... :o Ειναι κανενα απο αυτα ευκολο (εκτος των 5,23,45,59 που ειμαι σιγουρος οτι τα ξερω!);

Επειδη σου αρεσουνε τα hints οριστε για μερικες απο τις ταινιες που σου λειπουν...

05 : Απο τις κλασσικοτερες κωμωδιες του 80, του γνωστου 3διμου Jim Abrahams / David Zucker / Jerry Zucker

19 : Κλασσικη ταινια για χορο, που προσφατα (2004) ειδαμε το sequel της, 17 ολοκληρα χρονια μετα την αρχικη (1987)

23 : Jeff Bridges, John Goodman σε μια απο τις πιο εμπνευσμενες κωμωδιες ever!

37 : ...introducing Drew Barrymore (Μα καλα αυτο πως σου ξεφυγε αθεοφοβε ???)

45 : Blockbuster με γρηγορα αμαξια και sequel την επομενη χρονια...

48 : Prince...

52 : Pam Grier και φορος τιμης στο Blaxploitation

57 : Renee Zelweger (Αυτη την βρηκα χωρις καν να την εχω δει...)

60 : David Duchovny, Ivan Reitman...

FNK Creative Workshop

http://fb.com/fnk.creative

All done!Δεν μπορεις να πεις,δεν αργησα! :p Τωρα μου μενουν μονο 7!Αυτο το 59 αρχιζει να μου τη δινει!Ειμαι σιγουρος οτι την ειδα και προσφατα μαλιστα και ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗ ΘΥΜΗΘΩ!!! :mad: :!: thanks για τα hints!

EDIT:To 5 ,ενω το εχω δει και μου αρεσε,για καποιο λογο το ειχα βαλει στο 9 (Τρεχα γυρευε γιατι! :p ) Στο 45 μου ερχοταν ενα αλλο (με Nicolas Cage,Anjelina Jolie...Και αν σου κολλησει η Anjelina στο μυαλο,αντε να την βγαλεις! :D ) Το 48 νομιζα οτι ηταν καποιος που εκανε τον Prince,οχι ο ιδιος!

57 : Renee Zelweger (Αυτη την βρηκα χωρις καν να την εχω δει...)
Εγω παλι που το χω δει και δεν μου ελεγε τιποτα;!

37 : ...introducing Drew Barrymore (Μα καλα αυτο πως σου ξεφυγε αθεοφοβε ???)

23 : Jeff Bridges, John Goodman σε μια απο τις πιο εμπνευσμενες κωμωδιες ever!

Το :X (37) δεν το εχω δει ποτε (εσκεμμενα...νομιζω δεν θα μου αρεσει καθολου!),και -αν και ντρεπομαι που το λεω- θεωρω την Drew Barrymore πολυυυυ ασχημη! :o :down:

Για το 23 ,ομως,οντως πως μου ξεφυγε;;;...The dude!

EDIT:Μονο εγω θα μπορουσα να αναγνωρισω το High Fidelity απο τον Todd Louiso και οχι απο τον John Cusack :stupid:

thanks για τα hints!

You're welcomed!

Εγω παλι που το χω δει και δεν μου ελεγε τιποτα;!

Αυτο αραγε σημαινει "don't bother"?

Το :X (37) δεν το εχω δει ποτε (εσκεμμενα...νομιζω δεν θα μου αρεσει καθολου!),και -αν και ντρεπομαι που το λεω- θεωρω την Drew Barrymore πολυυυυ ασχημη! :o :down:
Δεν θα διαφωνισω μαζι σου για την Drew, ειναι οντως ασχημουλα, στην συγκεκριμενη ταινια βεβαια ειναι πιτσιρικα... Πιστευω παντως οτι λαθος νομιζεις οτι δεν θα σου αρεσε η ταινια. Ειναι οπως και να το κανουμε ενας μυθος, μια ταινια για ολες τις εποχες και οσο "αμερικανικη" και αν φενεται θα εχει παντα μια θεση στη χωρα του celuloid.

Για το 23 ,ομως,οντως πως μου ξεφυγε;;;...The dude!
Αυριο με τον κηδεμονα σου!

EDIT:Μονο εγω θα μπορουσα να αναγνωρισω το High Fidelity απο τον Todd Louiso και οχι απο τον John Cusack :stupid:

Obviously...

FNK Creative Workshop

Φυσικά είναι το High Fidelity, PMNEDM παίρνεις τη σκυτάλη.

Το 59 το έχω δει κι εγώ, αλλά αρκετά παλιά κι ενώ θυμάμαι τι γίνεται στη συγκεκριμένη σκηνή (ο τύπος σκύβει να πάρει μπύρα από το ψυγείο και σηκώνεται με τις ρώγες υγρές), δεν μπορώ να θυμηθώ ηθοποιούς ούτε τίτλο. Νομίζω πως είναι κάποια φαρσοκωμωδία στο στυλ των αδερφών Φαρέλλι, αλλά πέραν τούτου...

Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+

Με τη βοήθειά σας έχω φτάσει πλέον στις 53/60. Αυτές που λείπουν είναι οι:

2. Πιθανώς παλιά ταινία, ίσως δεκαετίας 60, μπορεί όμως να είναι απλώς έτσι το styling και να είναι στην πραγματικότητα μοντέρνα.

4. Η κύρια με το κολλάρο κάτι μου θυμίζει αλλά ανάθεμα κι αν ξέρω τι είναι

9. Μάλλον παλιά ταινία, ο τύπος ή χορεύει (musical?) ή σκάβει.

15. Κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει... :confused:

29. αυτή πάλι δεν μου θυμίζει τίποτα

39. η σκηνή είναι μέσα σε καζίνο, από κει και πέρα το χάος

59. Τα είπαμε γι' αυτήν.

Ελπίζω να μην χαλάω τη σειρά κανενός...

Για να δούμε πόση εύκολη ή δύσκολη είναι αυτή... ;)

http://www.onlyimages.com/uploads/6591d60fc7.jpg

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Καλά εγώ στο ΧL είμαι πολύυυυυ πίσω. Το 23 όμως το έχω βρει από την πρώτη στιγμή (αγαπημένη ταινία) αλλά δεν μου το δέχεται είτε το βάλω με το The μπροστά είτε όχι :(

Το 5 είναι νομίζω κωμωδία από τις πρώτες του είδους (αν όχι η πρώτη) και αν δεν κάνω λάθος η συγκεκριμένη σκηνή ξεκινάει με κοντινό στο τηλέφωνο (οπότε φυσιολογικά φαίνεται τεράστιο) που μετά ανοίγει, ο τύπος σηκώνει το ακουστικό και το τηλέφωνο παραμένει τεράστιο :p

KCB

Καλά εγώ στο ΧL είμαι πολύυυυυ πίσω. Το 23 όμως το έχω βρει από την πρώτη στιγμή (αγαπημένη ταινία) αλλά δεν μου το δέχεται είτε το βάλω με το The μπροστά είτε όχι :(

Correct Spelling : The Big Lebowski και το δεχεται μια χαρα...

Το 5 είναι νομίζω κωμωδία από τις πρώτες του είδους (αν όχι η πρώτη) και αν δεν κάνω λάθος η συγκεκριμένη σκηνή ξεκινάει με κοντινό στο τηλέφωνο (οπότε φυσιολογικά φαίνεται τεράστιο) που μετά ανοίγει, ο τύπος σηκώνει το ακουστικό και το τηλέφωνο παραμένει τεράστιο :p

Ετσι οπως το γραφεις ακουγεται λιγο περιεργα... η πρωτη κωμωδια? Απο οσο ξερω κωμωδιες γυριζονται απο τις αρχες του προηγουμενου αιωνα, εκτος και αν εννοεις αυτο το συγκεκριμενο -ας πουμε- ειδος κωμωδιας που παρουσιασαν οι Jim Abrahams, David & Jerry Zucker, αλλα και παλι η ταινια ειναι 2η (χρονικα) στη λιστα μετα το θρυλικο "Airplane" του 1981, αλλα και το υποδεεστερο σε καθε περιπτωση sequel (1982). Προκειτε φυσικα για το "Top Secret!" (1984), μια κωμωδια ανταξια (ισως και καλυτερη) του Αirplane (εδω ισως ταιριαζει το "πρωτη"). Το 3διμο ξαναχτυπησε 4 χρονια μετα (1988) με το "Naked Gun" (βασισμενο βεβαια στη μινι σειρα του 1982, "Police Squad").

FNK Creative Workshop

Kλεβω σειρες τωρα, αλλα αυτη την ταινια θελω πολυ να την βαλω!

http://home.hiwaay.net/~tfharris/pulpculture/columns/030918b1.jpg

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Ας τα παρω με τη σειρα για να μην μπερδευτω:

Αυτο αραγε σημαινει "don't bother"?

Ε, υποθετω για να μην θυμαμαι καμια σκηνη ιδιαιτερως και για να μην μου αρεσε καθολου το sequel...μαλλον don't bother!Αν και νομιζω οτι δεν ειχα βαρεθει στο πρωτο,απλα δεν διασκεδασα κιολας! :D

Δεν θα διαφωνισω μαζι σου για την Drew, ειναι οντως ασχημουλα, στην συγκεκριμενη ταινια βεβαια ειναι πιτσιρικα... Πιστευω παντως οτι λαθος νομιζεις οτι δεν θα σου αρεσε η ταινια. Ειναι οπως και να το κανουμε ενας μυθος, μια ταινια για ολες τις εποχες και οσο "αμερικανικη" και αν φενεται θα εχει παντα μια θεση στη χωρα του celuloid.

Καλα δεν ειπα οτι δεν το βλεπω επειδη ειναι ασχημη (αν και αν ηταν ενηλικη,θα το σκεφτομουν σοβαρα! :p ) Απλα ,οντως,μου φαινοταν πολυ "αμερικανικη" και "παραμυθενια" για τα γουστα μου!Αλλα μιας και ειναι πραγματι μυθος,και την προτεινεις και εσυ...Θα το δοκιμασω!Παντως για αλλη μια φορα αποδεικνυεται οτι εχουμε κοινο γουστο! :p

Φυσικά είναι το High Fidelity, PMNEDM παίρνεις τη σκυτάλη.

http://img231.exs.cx/img231/9177/youdthinkwouldntyou5fk.jpg

Ως προς τις σκεψεις του ferengi για τις ταινιες που δεν εχουμε βρει ακομα...

2. Και εγω προς ταινια δεκαετιας 60 προσανατολιζομαι...

4. Μπα...εγω τιποτα

9. Εγω παλι ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ιππευει!

15. Τι,τι; :D

29. Εμενα μου θυμιζει αοριστα μια ταινια που ειχα δει οπου ο πρωταγωνιστης εργαζοταν ως ελεγκτης εναεριας κυκλοφοριας και νομιζω εκανε σεξ με τη γυναικα ενος συναδελφου του (και για καποιον λογο,ενω το εψαξα και δεν νομιζω,μου εχει κολλησει οτι επαιζε ο Kevin Spacey)

39.Συμφωνω και εγω οτι η σκηνή είναι μέσα σε καζίνο, στην αρχη υπεθεσα μαλιστα οτι ειναι το ocean's eleven...μπα! :O

59. $%&**$@#@#$ Μα την ξερω!Τοοοοσο να εχω κολλησει;;; :angry:

Τελος...faithless θα σε μαλωσω! :p Αφου ακομα καποιοι μπορει να το κανουν το test,μην τους λες τις απαντησεις! :!:

Υ.Γ:Σορρυ :oops: για το μεγαλο post!

swiffer,Once Upon a Time in Mexico (2003) ;

http://img231.exs.cx/img231/9177/youdthinkwouldntyou5fk.jpg

Ως προς τις σκεψεις του ferengi για τις ταινιες που δεν εχουμε βρει ακομα...

29. Εμενα μου θυμιζει αοριστα μια ταινια που ειχα δει οπου ο πρωταγωνιστης εργαζοταν ως ελεγκτης εναεριας κυκλοφοριας και νομιζω εκανε σεξ με τη γυναικα ενος συναδελφου του (και για καποιον λογο,ενω το εψαξα και δεν νομιζω,μου εχει κολλησει οτι επαιζε ο Kevin Spacey)

Να 'σαι καλά βρε PMNEDM, τη βρήκαμε κι αυτή. :up: Pushing Tin με John Cusack και Billy Bob Thornton.

BTW To screenshot είναι από το The Others. :)

Nai nai nai!

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Δεν είδα ακόμη απαντήσεις για το δικό μου screenshot... :rolleyes: :rolleyes:

Ως ΠΡΟς ΤΟ ΤΕΣΤ...

Το 29 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΖΙΝΟ... Πρέπει να είναι θάλαμος επιχειρήσεων ή κάτι τέτοιο (στο βάθος υπάρχουν οι στρογγυλοι πίνακες ελέγχου ραντάρ σε κάθε κονσόλα). Τώρα όσον αφορά ποια ακριβώς ταινία... :worry:

Δεν είδα ακόμη απαντήσεις για το δικό μου screenshot... :rolleyes: :rolleyes:

Δώσε hint :)

Ως ΠΡΟς ΤΟ ΤΕΣΤ...

Το 29 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΖΙΝΟ... Πρέπει να είναι θάλαμος επιχειρήσεων ή κάτι τέτοιο (στο βάθος υπάρχουν οι στρογγυλοι πίνακες ελέγχου ραντάρ σε κάθε κονσόλα). Τώρα όσον αφορά ποια ακριβώς ταινία... :worry:

To 29 το βρήκαμε, είναι το Pushing Tin που αναφέρω πιο πάνω. Τα περί καζίνο αναφέρονταν στο 39.

Δώσε hint :)

Χμμμ !!! Λοιπόν... Πρόκειται για remake της Columbia Pictures (1999) ενός γερμανικού φιλμ του 1974 και βασίζεται σε νουβέλα γερμανοεβραίου συγγραφέα... ;)

Αν χρειάζεστε κι άλλο hint... πείτε μου :)

Χμμμ !!! Λοιπόν... Πρόκειται για remake της Columbia Pictures (1999) ενός γερμανικού φιλμ του 1974 και βασίζεται σε νουβέλα γερμανοεβραίου συγγραφέα... ;)

Αν χρειάζεστε κι άλλο hint... πείτε μου :)

Jackob The Liar / Peter Kassovitz / 1999

FNK Creative Workshop

Jackob The Liar / Peter Kassovitz / 1999

ΣΩΣΤΟΟΟΣ !!!! (Ισως να το παράκανα στο hint :p )

Ελίζω να σας δυσκόλεψα (ευχάριστα πάντα) λιγουλάκι αυτή τη φορά :D

Δεν εχω δει την ταινια, αλλα το hint που εδωσες ηταν παραπανω απο helpfull... Οριστε και η δικια μου!

Απο Bollywood πως τα πατε?

http://users.otenet.gr/~faith76/aishwarya.jpg

Το ινδακι στη φωτο ειναι α-π-α-ι-χ-τ-ο !!!

FNK Creative Workshop

Να 'σαι καλά βρε PMNEDM, τη βρήκαμε κι αυτή. Pushing Tin με John Cusack και Billy Bob Thornton

Ευχαριστω,ευχαριστω! :happy: Τελικα εχω ενστικτο ο ατιμος!

BTW To screenshot είναι από το The Others.

Κανε δεξι κλικ στην εικονα και θα καταλαβεις! :X :p

Nai nai nai!

Μιας και υπαρχει ηδη αλλη μια δικη μου που δεν εχει βρεθει, θα περιμενω λιγο μεχρι να postαρω καινουργια.

faithless,αν αυτη ειναι η Sushmita Sen, τοτε μηπως CHAKRA (2000 );Ειπαμε να βαλουμε δυσκολες,αλλα BOLLYWOOD;;; :p

Eίχε βγει και μις κόσμος.;)

Που το θυμηθηκες βρε τσακαλι?

faithless,αν αυτη ειναι η Sushmita Sen, τοτε μηπως CHAKRA (2000 );Ειπαμε να βαλουμε δυσκολες,αλλα BOLLYWOOD;;;

Δεν ειναι η Sushmita. Δεν ειναι ακριβως απο τις δυσκολες, απλα προερχεται απο μια χωρα που αν και εχει τη μεγαλυτερη κινηματογραφικη βιομηχανια στον κοσμο (σε αριθμο ταινιων παντα) δεν εχουμε την ευκαιρια να βλεπουμε συχνα (η και καθολου) ταινιες της, εδω στην Ελλαδα... κριμα!

Επειδη δεν θελω να δυσκολευω καθολου τα πραγματα, στο αρχικο μου post υπαρχουν 2 εμμεσα hints. Το θεμα του post ειναι το tagline της ταινιας, και το filename της φωτο, ειναι το μικρο ονομα της πρωταγωνιστριας.

Θα δωσω και αλλα στοιχεια ομως, μιας και αμφιβαλω αν καποιος αλλος εχει δει την ταινια.

Η πρωταγωνιστρια ειναι η Aishwarya Rai, miss Κοσμος 1994, μια πραγματικα πανεμορφη γυναικα, με σημα κατατεθεν τα γαλαζοπρασινα ματια της, που σε σχετικα μικρη ηλικια εχει καταφερει μερικα απιστευτα πραγματα (δες τη λιστα παρακατω) και αποτελει για μενα, αλλα και για πολλους αλλους τον ορισμο της "εξωτικης καλλονης".

http://users.otenet.gr/~faith76/AishwaryaRai.jpg

Aishwarya Rai (01/11/1973) a.k.a "The Queen of Bollywood"

Miss World 1994

Is the highest paid actress in Bollywood.

Has achieved icon status all over South Asia.

Ambassador for Longines watches since 1999

In April of 2003, L'Oreal signed her as its new international brand ambassador.

Aamir Khan and Aishwarya Rai are the only stars to advertise for both Coca Cola and Pepsi.

The first Indian actress to be on the jury of the Cannes International Film Festival

The first Bollywood star to appear in Rolling Stone magazine (Issue 932, October 2, 2003)

Is the first actress and performer from India to be featured on the cover of Time magazine.

Was listed in Time magazine as one of 100 most influential people in the world (The 2004 TIME 100).

Is featured in the Guinness Book of World Records 2004.

Is fluent in the languages English, Hindi, Kannada, Tamil and Urdu.

Ran the Olympic-torch relay in June 2004.

FNK Creative Workshop