visualuser Δημοσιεύτηκε January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 8, 2016 Το παλιο μου κινητο αρχιζει και γινεται κουδουνιστρα, :mad: (αλλη απογοητευση αυτη, μου την δινει στα νευρα οταν καταλαβαινω οτι τα κινητα καθε δυο χρονια ειναι για πεταμα, ετσι ειναι?) και τελευταια ειδα σε μια γνωστη μου ενα DOOGEE και μου αρεσε αρκετα σαν συσκευη. Θα το παρω αρχες του αλλου μηνα - ισως και λιγο πιο νωρις - προς το παρον θελω να καταληξω σε συσκευη. Με κριτηριο λοιπον τα DOOGEE και κοστος απο 100 εως 150 ευρω, θα ηθελα να ειναι 5 εως 6", ποια συσκευη να διαλεξω? Επισης μου αρεσουν και τα LENOVO να κοιταζα και προς τα εκει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris6694 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Το παλιο μου κινητο αρχιζει και γινεται κουδουνιστρα, :mad: (αλλη απογοητευση αυτη, μου την δινει στα νευρα οταν καταλαβαινω οτι τα κινητα καθε δυο χρονια ειναι για πεταμα, ετσι ειναι?) και τελευταια ειδα σε μια γνωστη μου ενα DOOGEE και μου αρεσε αρκετα σαν συσκευη. Θα το παρω αρχες του αλλου μηνα - ισως και λιγο πιο νωρις - προς το παρον θελω να καταληξω σε συσκευη. Με κριτηριο λοιπον τα DOOGEE και κοστος απο 100 εως 150 ευρω, θα ηθελα να ειναι 5 εως 6", ποια συσκευη να διαλεξω? Επισης μου αρεσουν και τα LENOVO να κοιταζα και προς τα εκει? http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-2-hongmi-note-2-smartphone-4g-fdd-lte-mtk-helio-x10-octa-core-2-0ghz-2gb-16gb-5-5-inch-fhd-13-0mp.html Μακραν καλυτερο απο τα doogee. Το απολυτο κινητο για φετος σε αυτη τη τιμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. January 8, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 εχεις δικαιο τα XIAOMI ειναι σουπερ τηλεφωνα, τα ειχα υποψη προπερσυ οταν πηρα το JIAYU αλλα ειχαν 300 ευρω περιπου και δεν ασχοληθηκα. Σε αυτα τα λεφτα αντεχω να παρω καινουριο κινητο, λες οτι αυτο ειναι οτι καλυτερο παιζει μεχρι 150 ευρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Οντως καλύτερο το xiaomi απο οποιοδήποτε doogee με την μόνη υποσημείωση το 4G δίκτυο που δεν παίζει στα 800mhz που βάζουν οι πάροχοι -->κυρίως η wind προς το παρόν στην επαρχία.Και ότι σε Κατά τα άλλα σαφώς και αξίζει η αγορά του περισσότερο απο τα doogee μιας και εκτός του πολύ δυνατότερου επεξεργαστή έχει και μεγαλύτερη υποστήριξη απο developers. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. January 8, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 το 4G μαλλον δεν με ενδιαφερει, κυριως λογω κοστους και δεν κανω τρελλα πραγματα με ιντερνετ. Θελω ομως να ειναι δικαρτο απαραιτητα και να εχει στιβαρη κατασκευη και να ελπιζω οτι θα αντεξει παραπανω απο 2 χρονια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Αν Θες DOOGEE --> http://www.banggood.com/DOOGEE-F5-5_5-inch-4G-LTE-3GB-RAM-MTK6753-Octa-core-Smartphone-p-993187.html Αν θέλεις να ξεχωρίζεις .... Μακράν ομορφότερο από τις συνηθισμένες απρόσωπες "πλάκες" της αγοράς ... Έχει κάνει (αν θυμάμαι καλά) τέσσερα Sold Out ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. January 9, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 βασικα με κερδισε το design της συσκευης, αλλα τελικα θελω να τσεκαρω ποια συσκευη ειναι πιο στιβαρη και να μου αντεξει λιγο παραπανω απο δυο χρονια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsahmatsis Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 το 4G μαλλον δεν με ενδιαφερει, κυριως λογω κοστους και δεν κανω τρελλα πραγματα με ιντερνετ. Θελω ομως να ειναι δικαρτο απαραιτητα και να εχει στιβαρη κατασκευη και να ελπιζω οτι θα αντεξει παραπανω απο 2 χρονια. Αν παρεις το F5 και θέλεις οπωσδήποτε δικαρτο να προσέξεις ότι δεν θα εχεις επέκταση μνήμης (είναι είτε sim+sim ή sim+sd). Αν σου φτάνουν τα 16 gb χτυπά το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. January 9, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 πρακτικα μου φτανουν, στο JIAYU εχω μια καρτα 16 gb και με το ζορι εχω γεμισει την μιση.... Που υπερεχει ομως το F5 απο ΧΙΑΟΜΙ? περα απο το design που νομιζω οτι ειναι απαιχτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris6694 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 πρακτικα μου φτανουν, στο JIAYU εχω μια καρτα 16 gb και με το ζορι εχω γεμισει την μιση.... Που υπερεχει ομως το F5 απο ΧΙΑΟΜΙ? περα απο το design που νομιζω οτι ειναι απαιχτο? Μονο στη ραμ. Εξαρταται τη χρηση που το θες αλλα και τα 2gb πιστευω θα σε καλυψουν ανετα. Το design ειναι υποκειμενικο, αν σ αρεσει πανε προς τα κει. Προσωπικα θα επελεγα το xiaomi ειδικα αν δε σε νοιαζει το 4G. Λογω καλυτερης μπαταριας, καλυτερου επεργαστη και υποστηριξης στην ελληνικη κοινωτητα με αναβαθμισεις συνεχεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Kαταρχήν και στο banggood είναι out of stock.Κατά τα άλλα θα συμφωνήσω με τον dimitris6694 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. January 9, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 (edited) το 4G δεν με πολυενδιαφερει, κυριως λογω του οτι πιστευω οτι ειναι ακριβο τουλαχιστον για το 2016. Απο την αλλη ομως δεν ειναι κακο να υπαρχει μιας και ισως οι τιμες πεσουν οποτε καλο ειναι να υπαρχει. Οπως και να εχει ενα απο τα δυο θα επιλεξω. edit: τωρα ειδα οτι στο DOOGEE δεν μπορεις να αλλαξεις μπαταρια, το οποιο το θεωρω μεγαλο μειον! Οποτε αναγκαστικα στρέφομαι στο XIAOMI η σε κατι αλλο.... Αλλα βασικα θελω οπωσδηποτε να παιρνει 2 καρτες σιμ + μια καρτα μνημης. Επισης ταχυτητες 4G δεν με πολυσυγκινουν, ισως το επομενο κινητο. Οποτε λετε το XIAOMI δεν εχει αντιπαλο? Edited January 10, 2016 by visualuser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 το 4G δεν με πολυενδιαφερει, κυριως λογω του οτι πιστευω οτι ειναι ακριβο τουλαχιστον για το 2016. Απο την αλλη ομως δεν ειναι κακο να υπαρχει μιας και ισως οι τιμες πεσουν οποτε καλο ειναι να υπαρχει. Οπως και να εχει ενα απο τα δυο θα επιλεξω. edit: τωρα ειδα οτι στο DOOGEE δεν μπορεις να αλλαξεις μπαταρια, το οποιο το θεωρω μεγαλο μειον! Οποτε αναγκαστικα στρέφομαι στο XIAOMI η σε κατι αλλο.... Αλλα βασικα θελω οπωσδηποτε να παιρνει 2 καρτες σιμ + μια καρτα μνημης. Επισης ταχυτητες 4G δεν με πολυσυγκινουν, ισως το επομενο κινητο. Οποτε λετε το XIAOMI δεν εχει αντιπαλο? Εχει αντιπαλο,με Windows Phone.Το Lumia 640 Dual Sim.Ερχεται στην ελλαδα με 3G αλλα απο εξωτερικο βρισκεις και 4G Dual Sim.Με εγγυηση και παιζει και στην 800αρα για 4G(η Wind βαζει πολλες αλλα θα βαλουν και οι αλλοι 2 σιγα σιγα).Αμα ανεβεις τα 150€ πας στο 640xl με μεγαλυτερη οθονη,13αρα καμερα πισω.Μην κολλας στο 1GB RAM.Τα Windows τρεχουν σαν το iOS.Ειναι ευχρηστα,αρκετη παραμετροποιηση και ελευθερια(δεν εχεις ελεγχο στα παντα οπως στο android αλλα εισαι καπου στη μεση αναμεσα σε iOS και Android). Για εμενα ειναι καλη εναλλακτικη προταση και αξιζει να το δεις. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts