Jump to content

Doogee Homtom HT3

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εαν θες την συμβουλη μου,και βαση των προσφορων που βλεπω να το το εχουν τελευταια,θα αγοραζα αλλο κντ αμεσα.

Η οικονομικη διαφορα μεταξυ επισκευης η αγορας νεου ειναι απολυτα βατη και λογικη,προε την αγορα νεας συσκευης παντα.:)

Δεν είναι δικό μου και ο φίλος μου λέει να το αφήσει μάλλον έτσι όσο πάει και μετά να του πάρει άλλο.

Πάντως δεν έχεις άδικο σ'αυτες τις τιμές!

Στο vifocal την έχει 14$ όλο μαζί για όποιον ενδιαφέρεται.

Στάλθηκε απ εμενα

• Απαντήσεις 373
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χα χα δεν υπαρχει απλως κινδυνος να το κολησεις εχεις σιγουρο μπρικαρισμα

Αυτο που μπορεις να κανεις μετα το ρουτ ειναι να φλασαρεις εργοστασιακη rom και μετα να κανεις αναβαθμιση ota ( το εχω κανει στο ht7 και λειτουργησε)

Αυτο πιστευω και εγω. Οπως εγραψα και σε προηγουμενο ποστ, οταν εχεις ρουταρισμενο τηλεφ. δεν σου ερχεται καθολου η αναβαθμιση. Ετσι νομζω τουλαχιστον.

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Αυτο πιστευω και εγω. Οπως εγραψα και σε προηγουμενο ποστ, οταν εχεις ρουταρισμενο τηλεφ. δεν σου ερχεται καθολου η αναβαθμιση. Ετσι νομζω τουλαχιστον.

Η αναβάθμιση έρχεται κανονικά και μια χαρά, όταν δοκιμάσεις να την κάνεις σου βρίσκει ότι είσαι root και πως αν συνεχίσεις υπάρχει πιθανότητα να μπρικάρει. Και μόλις συνεχίσεις είναι σίγουρο πως δεν θα ανοίξει ξανά.... δοκιμασμένο σε πολλές συσκευές....

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Η αναβάθμιση έρχεται κανονικά και μια χαρά, όταν δοκιμάσεις να την κάνεις σου βρίσκει ότι είσαι root και πως αν συνεχίσεις υπάρχει πιθανότητα να μπρικάρει. Και μόλις συνεχίσεις είναι σίγουρο πως δεν θα ανοίξει ξανά.... δοκιμασμένο σε πολλές συσκευές....

Ακριβως!...

Καλα και εσυ,για 33 ευρο χαρισμα ειναι.......3 πιτσες πραμα.......:lol:

Χαχαχα ναι μου βγήκε τζαμπα απλα επειδή είμαι σε άλλη πόλη θέλω να του το δώσω και να μην έχει προβληματα......

Γενικά σας έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα?

Χαχαχα ναι μου βγήκε τζαμπα απλα επειδή είμαι σε άλλη πόλη θέλω να του το δώσω και να μην έχει προβληματα......

Γενικά σας έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα?

Για φιλο που εχω φερει 1 ακομα δεν εχει δειξει κατι το μεμπτο και αξιο αναφορας(βεβαια ακομα δεν εχει κλεισει μηνα,αλλα η καλη μερα λενε απο το πρωι φανεται),και εαν αναλογιστη καποιος το κοστος του ειναι μια αξιολογη προσφορα.:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Για φιλο που εχω φερει 1 ακομα δεν εχει δειξει κατι το μεμπτο και αξιο αναφορας(βεβαια ακομα δεν εχει κλεισει μηνα,αλλα η καλη μερα λενε απο το πρωι φανεται),και εαν αναλογιστη καποιος το κοστος του ειναι μια αξιολογη προσφορα.:)

μια χαρα!!!

να ρωτησω κατι τελευταιο απο ποιοτητα κλησεων πως τα παει? εχει δυνατο ακουστικο στις κλησεις ή δε θα ακουει τιποτα αν εχει λιγη φασαρια?

μια χαρα!!!

να ρωτησω κατι τελευταιο απο ποιοτητα κλησεων πως τα παει? εχει δυνατο ακουστικο στις κλησεις ή δε θα ακουει τιποτα αν εχει λιγη φασαρια?

Οκ και σε αυτο,το τσεκαρα προ ημερων σε καφετερια.:)

Καλημέρα σε όλους,

Μόλις χτες το παρέλαβα για 2η συσκευή. Φαίνεται πολύ καλύτερο από ότι το περίμενα. Έχω ένα θέμα με την φόρτιση. Όταν το φορτίζω με το δικό του φορτιστή όλα καλά. Αν συνδέσω άλλον φορτιστή ή pc ή powerbank το κινητό εκφοτίζει. Το σύνδεσα με xiaomi φορτιστή και απο 62% σε 10 λεπτά πήγε 40% με σβηστή την οθόνη. Μετά το σύνδεσα στο pc και σε 3 λεπτά πήγε 38%. Το έχει αντιμετωπίσει κανείς? Πως εξηγείται κάτι τέτοιο?

Επίσης όταν καλεί κάποιος το όνομα φαίνεται πολύ σκοτεινό. από που αλλάζει θέματα αυτό το πράγμα, δεν βρήκα τίποτα.

Η ρομ είναι V 2.0.8

Edited by c0rle0ne

Χαιρετώ τη παρέα.....

Το κινητό το παρήγγειλα από everbuying στοίχισε 45 ντόλαρς :) και ήρθε σε δέκα μέρες.

Για τα λεφτά του τίμια...η μάλλον τι λέω πολύ τίμια κατασκευή, καλύτερο από ότι το περίμενα!!

Σε σύγκριση με το Nokia Lumia 630 που χρησιμοποιώ τελευταία το μονο που υστερεί είναι στο GPS που αργεί να βρει δορυφόρους και όταν τους βρει τους χάνει σχετικά εύκολα σε αντίθεση με το Lumia που και μέσα στο δωμάτιο συνδέεται σε δορυφόρο σε πέντε δευτερόλεπτα!!

Μπορει κάποιος που ειναι root να πάρει backup με το flashify (google play) τη stock recovery της τελευταιας εκδοσης v 2.0.8 και να την ανεβασει κάπου γιατι καταλαθος την εσβησα και στο ιντερνετ βρισκω μονο την 2.0.6 που δουλευει αλλα προτιμω όλα να ειναι της ιδιας εκδοσης

edit: ακυρο το βρήκα

Edited by eddieobscurant

Μπορει κάποιος που ειναι root να πάρει backup με το flashify (google play) τη stock recovery της τελευταιας εκδοσης v 2.0.8 και να την ανεβασει κάπου γιατι καταλαθος την εσβησα και στο ιντερνετ βρισκω μονο την 2.0.6 που δουλευει αλλα προτιμω όλα να ειναι της ιδιας εκδοσης

edit: ακυρο το βρήκα

εαν το βρηκες ποσταρετο πως που μηπως το χρειαστει κανεις αλλος !!!!!

εγω το πηρα για μια φιλη απο bangood 45 ευρω ηρθε σε χρονο ρεκορ με Laos post 13/5 παραγγελια/πληρωμη και 25/5 τπ παρελαβα !!!! πολυ καλο για τα λεφτα του ηρθε με την 2.0.7 και εκανα αναβαθμηση σε 2.0.8 ολα δουλευουνε ρολοι gps κλειδωνει δορυφορους κανονικα /ηχος/οθωνη ποιοτητα πολυ καλη κανενα προβλημα δεν εχει φτου να μην το ματιασω κιολας!!!!!!!

Edited by viotos

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M

Hiaomi Redmy Note 2 Prime

τυχαια πετυχα στο youtube το προβλημα μου!

εχει τυχει σε κανενα?

για flash της rom μηπως επανελθει εχει κανενας κανενα λινκ?

....βρηκα και μια custom!

http://www.klausminator.de/custom-rom-kmdroid-v2-0-6fuer-das-homtom-ht3/

Edited by ulvergr

εαν το βρηκες ποσταρετο πως που μηπως το χρειαστει κανεις αλλος !!!!!

Μαλλον δεν το διατυπωσα σωστά. Βρήκα το backup μου , που νομιζα ότι καταλαθος ειχα σβήσει. Την στοκ recovery ολοι την εχουν. Αν καποιος την χρειαστει μπορουμε πολυ ευκολα να την ανεβασουμε με το flashify οπως ειπα πιο πανω

τυχαια πετυχα στο youtube το προβλημα μου!

εχει τυχει σε κανενα?

πιστευω οτι η καμερα σου ειναι ειτε χαλασμένη ειτε εχει αποσυνδεθει/δεν κανει καλη συνδεση το καλωδιο που τη συνδεει με τη μητρική. Αν ειναι το 2ο ισως αξίζει να το ανοιξεις, αν βαριεσαι να περιμενεις να το γυρισεις πισω στην κινα για εγγύηση.

Στο antutu στο info tab, σου βρίσκει και τις δυο καμερες? Αν ναι τότε μαλλον δεν ειναι το παραπανω που λεω.

Υπαρχει το mtk engineering mode , αλλα περισσοτερο θα κανεις ζημια παρα θα φτιαξεις κατι

Προσωπικα δεν νομιζω οτι ειναι θεμα rom. Ολοι την ιδια rom εχουμε

Edited by eddieobscurant

Παιδια ηρθε και η θηκη απο vifocal πολυ καλη αξιζει παρτε την θα σωσει το τηλεφωνο.

Σταλθηκε απο τα συνορα της Ελλαδας

Εχω Breeze και ειμαι σουπερ

Παιδια ηρθε και η θηκη απο vifocal πολυ καλη αξιζει παρτε την θα σωσει το τηλεφωνο.

Σταλθηκε απο τα συνορα της Ελλαδας

ποια θηκη πηρατε?

εγω εχω παρει και περιμενω να ερθει αυτο http://www.ebay.com/itm/131774342692 που εχει και tempered glass και θηκη.

Λοιπόν παιδιά εμένα με έχει κουράσει το κινητό. Έχω πάρει 3 κινητά για γονείς-πεθερικά και τα 2 από αυτά (όλα με την ίδια έκδοση) βάζουν εφαρμογές από μόνες τους. Δεν το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος;

Λοιπόν παιδιά εμένα με έχει κουράσει το κινητό. Έχω πάρει 3 κινητά για γονείς-πεθερικά και τα 2 από αυτά (όλα με την ίδια έκδοση) βάζουν εφαρμογές από μόνες τους. Δεν το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος;

όσοι ειχαν αυτο το προβλημα, κανοντας το update στην τελευταια εκδοση , 2.0.8, ειπαν οτι τους λυθηκε

όσοι ειχαν αυτο το προβλημα, κανοντας το update στην τελευταια εκδοση , 2.0.8, ειπαν οτι τους λυθηκε

δεν δοκιμασα να περασω στην 8 μηπως γινουν και χειροτερα τα πραγματα. Θα το δοκιμάσω. Επειδή το μεσημέρι θα τα πάρα όλα να τα ρυθμίσω και θα τα ρουτάρω. Μήπως ξέρουμε ποια εφαρμογή είναι αυτή που το προκαλέι αυτό;

Ή να κάνω πρώτα την αναβάθμιση και μέτα να δοκιμάσω με ρουτάρισμα;

Ευχαριστώ.

δεν δοκιμασα να περασω στην 8 μηπως γινουν και χειροτερα τα πραγματα. Θα το δοκιμάσω. Επειδή το μεσημέρι θα τα πάρα όλα να τα ρυθμίσω και θα τα ρουτάρω. Μήπως ξέρουμε ποια εφαρμογή είναι αυτή που το προκαλέι αυτό;

Ή να κάνω πρώτα την αναβάθμιση και μέτα να δοκιμάσω με ρουτάρισμα;

Ευχαριστώ.

πρωτα θα κανεις το update και μετα το ροοταρισμα, αναποδα δεν γινεται με ota.

Oχι μονο στην τελευταία εκδοση αλλα απο την εκδοση 2.0 και μετα δεν ειχαν προβλημα. Σε εσενα με ποια εκδοση στο κανει?

Λεγανε οτι εφταιγε ο launcher, αλλα βρήκανε και άλλες υποπτες εφαρμογες

Παιδια για αυτο βγαινουν τα update,για να διορθωνουν τα σφαλματα,καντε το τελευταιο update και το κντακι θα πεταει μετα.

Ναι ο launcher ειχε θεμα,αλλα δεν κατεβαζε ουτε ιους ουτε τιποτα παραξενα mailware που διαβαζω.:)

Να κανω μια ερωτηση με το τελευταιο update οταν σας καλουν φαίνεται καθαρα το ονομα ή είναι λιγο σκουρο?