dimi_1982 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Εαν θες την συμβουλη μου,και βαση των προσφορων που βλεπω να το το εχουν τελευταια,θα αγοραζα αλλο κντ αμεσα. Η οικονομικη διαφορα μεταξυ επισκευης η αγορας νεου ειναι απολυτα βατη και λογικη,προε την αγορα νεας συσκευης παντα.:) Δεν είναι δικό μου και ο φίλος μου λέει να το αφήσει μάλλον έτσι όσο πάει και μετά να του πάρει άλλο. Πάντως δεν έχεις άδικο σ'αυτες τις τιμές! Στο vifocal την έχει 14$ όλο μαζί για όποιον ενδιαφέρεται. Στάλθηκε απ εμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Χα χα δεν υπαρχει απλως κινδυνος να το κολησεις εχεις σιγουρο μπρικαρισμα Αυτο που μπορεις να κανεις μετα το ρουτ ειναι να φλασαρεις εργοστασιακη rom και μετα να κανεις αναβαθμιση ota ( το εχω κανει στο ht7 και λειτουργησε) Αυτο πιστευω και εγω. Οπως εγραψα και σε προηγουμενο ποστ, οταν εχεις ρουταρισμενο τηλεφ. δεν σου ερχεται καθολου η αναβαθμιση. Ετσι νομζω τουλαχιστον. Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Αυτο πιστευω και εγω. Οπως εγραψα και σε προηγουμενο ποστ, οταν εχεις ρουταρισμενο τηλεφ. δεν σου ερχεται καθολου η αναβαθμιση. Ετσι νομζω τουλαχιστον. Η αναβάθμιση έρχεται κανονικά και μια χαρά, όταν δοκιμάσεις να την κάνεις σου βρίσκει ότι είσαι root και πως αν συνεχίσεις υπάρχει πιθανότητα να μπρικάρει. Και μόλις συνεχίσεις είναι σίγουρο πως δεν θα ανοίξει ξανά.... δοκιμασμένο σε πολλές συσκευές.... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis11 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Η αναβάθμιση έρχεται κανονικά και μια χαρά, όταν δοκιμάσεις να την κάνεις σου βρίσκει ότι είσαι root και πως αν συνεχίσεις υπάρχει πιθανότητα να μπρικάρει. Και μόλις συνεχίσεις είναι σίγουρο πως δεν θα ανοίξει ξανά.... δοκιμασμένο σε πολλές συσκευές.... Ακριβως!... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Καλα και εσυ,για 33 ευρο χαρισμα ειναι.......3 πιτσες πραμα.......:lol: Χαχαχα ναι μου βγήκε τζαμπα απλα επειδή είμαι σε άλλη πόλη θέλω να του το δώσω και να μην έχει προβληματα...... Γενικά σας έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Χαχαχα ναι μου βγήκε τζαμπα απλα επειδή είμαι σε άλλη πόλη θέλω να του το δώσω και να μην έχει προβληματα...... Γενικά σας έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα? Για φιλο που εχω φερει 1 ακομα δεν εχει δειξει κατι το μεμπτο και αξιο αναφορας(βεβαια ακομα δεν εχει κλεισει μηνα,αλλα η καλη μερα λενε απο το πρωι φανεται),και εαν αναλογιστη καποιος το κοστος του ειναι μια αξιολογη προσφορα.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Για φιλο που εχω φερει 1 ακομα δεν εχει δειξει κατι το μεμπτο και αξιο αναφορας(βεβαια ακομα δεν εχει κλεισει μηνα,αλλα η καλη μερα λενε απο το πρωι φανεται),και εαν αναλογιστη καποιος το κοστος του ειναι μια αξιολογη προσφορα.:) μια χαρα!!! να ρωτησω κατι τελευταιο απο ποιοτητα κλησεων πως τα παει? εχει δυνατο ακουστικο στις κλησεις ή δε θα ακουει τιποτα αν εχει λιγη φασαρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 μια χαρα!!! να ρωτησω κατι τελευταιο απο ποιοτητα κλησεων πως τα παει? εχει δυνατο ακουστικο στις κλησεις ή δε θα ακουει τιποτα αν εχει λιγη φασαρια? Οκ και σε αυτο,το τσεκαρα προ ημερων σε καφετερια.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rle0ne Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 (edited) Καλημέρα σε όλους, Μόλις χτες το παρέλαβα για 2η συσκευή. Φαίνεται πολύ καλύτερο από ότι το περίμενα. Έχω ένα θέμα με την φόρτιση. Όταν το φορτίζω με το δικό του φορτιστή όλα καλά. Αν συνδέσω άλλον φορτιστή ή pc ή powerbank το κινητό εκφοτίζει. Το σύνδεσα με xiaomi φορτιστή και απο 62% σε 10 λεπτά πήγε 40% με σβηστή την οθόνη. Μετά το σύνδεσα στο pc και σε 3 λεπτά πήγε 38%. Το έχει αντιμετωπίσει κανείς? Πως εξηγείται κάτι τέτοιο? Επίσης όταν καλεί κάποιος το όνομα φαίνεται πολύ σκοτεινό. από που αλλάζει θέματα αυτό το πράγμα, δεν βρήκα τίποτα. Η ρομ είναι V 2.0.8 Edited May 24, 2016 by c0rle0ne Παράθεση www.servicethessaloniki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harri Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Χαιρετώ τη παρέα..... Το κινητό το παρήγγειλα από everbuying στοίχισε 45 ντόλαρς :) και ήρθε σε δέκα μέρες. Για τα λεφτά του τίμια...η μάλλον τι λέω πολύ τίμια κατασκευή, καλύτερο από ότι το περίμενα!! Σε σύγκριση με το Nokia Lumia 630 που χρησιμοποιώ τελευταία το μονο που υστερεί είναι στο GPS που αργεί να βρει δορυφόρους και όταν τους βρει τους χάνει σχετικά εύκολα σε αντίθεση με το Lumia που και μέσα στο δωμάτιο συνδέεται σε δορυφόρο σε πέντε δευτερόλεπτα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddieobscurant Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 (edited) Μπορει κάποιος που ειναι root να πάρει backup με το flashify (google play) τη stock recovery της τελευταιας εκδοσης v 2.0.8 και να την ανεβασει κάπου γιατι καταλαθος την εσβησα και στο ιντερνετ βρισκω μονο την 2.0.6 που δουλευει αλλα προτιμω όλα να ειναι της ιδιας εκδοσης edit: ακυρο το βρήκα Edited May 26, 2016 by eddieobscurant Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 (edited) Μπορει κάποιος που ειναι root να πάρει backup με το flashify (google play) τη stock recovery της τελευταιας εκδοσης v 2.0.8 και να την ανεβασει κάπου γιατι καταλαθος την εσβησα και στο ιντερνετ βρισκω μονο την 2.0.6 που δουλευει αλλα προτιμω όλα να ειναι της ιδιας εκδοσης edit: ακυρο το βρήκα εαν το βρηκες ποσταρετο πως που μηπως το χρειαστει κανεις αλλος !!!!! εγω το πηρα για μια φιλη απο bangood 45 ευρω ηρθε σε χρονο ρεκορ με Laos post 13/5 παραγγελια/πληρωμη και 25/5 τπ παρελαβα !!!! πολυ καλο για τα λεφτα του ηρθε με την 2.0.7 και εκανα αναβαθμηση σε 2.0.8 ολα δουλευουνε ρολοι gps κλειδωνει δορυφορους κανονικα /ηχος/οθωνη ποιοτητα πολυ καλη κανενα προβλημα δεν εχει φτου να μην το ματιασω κιολας!!!!!!! Edited May 26, 2016 by viotos Παράθεση http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 (edited) τυχαια πετυχα στο youtube το προβλημα μου! εχει τυχει σε κανενα? για flash της rom μηπως επανελθει εχει κανενας κανενα λινκ? ....βρηκα και μια custom! http://www.klausminator.de/custom-rom-kmdroid-v2-0-6fuer-das-homtom-ht3/ Edited May 27, 2016 by ulvergr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddieobscurant Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 (edited) εαν το βρηκες ποσταρετο πως που μηπως το χρειαστει κανεις αλλος !!!!! Μαλλον δεν το διατυπωσα σωστά. Βρήκα το backup μου , που νομιζα ότι καταλαθος ειχα σβήσει. Την στοκ recovery ολοι την εχουν. Αν καποιος την χρειαστει μπορουμε πολυ ευκολα να την ανεβασουμε με το flashify οπως ειπα πιο πανω τυχαια πετυχα στο youtube το προβλημα μου! εχει τυχει σε κανενα? πιστευω οτι η καμερα σου ειναι ειτε χαλασμένη ειτε εχει αποσυνδεθει/δεν κανει καλη συνδεση το καλωδιο που τη συνδεει με τη μητρική. Αν ειναι το 2ο ισως αξίζει να το ανοιξεις, αν βαριεσαι να περιμενεις να το γυρισεις πισω στην κινα για εγγύηση. Στο antutu στο info tab, σου βρίσκει και τις δυο καμερες? Αν ναι τότε μαλλον δεν ειναι το παραπανω που λεω. Υπαρχει το mtk engineering mode , αλλα περισσοτερο θα κανεις ζημια παρα θα φτιαξεις κατι Προσωπικα δεν νομιζω οτι ειναι θεμα rom. Ολοι την ιδια rom εχουμε Edited May 27, 2016 by eddieobscurant Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Παιδια ηρθε και η θηκη απο vifocal πολυ καλη αξιζει παρτε την θα σωσει το τηλεφωνο. Σταλθηκε απο τα συνορα της Ελλαδας Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis11 Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Κι εγω αυτη παρηγγειλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Παιδια ηρθε και η θηκη απο vifocal πολυ καλη αξιζει παρτε την θα σωσει το τηλεφωνο. Σταλθηκε απο τα συνορα της Ελλαδας ποια θηκη πηρατε? εγω εχω παρει και περιμενω να ερθει αυτο http://www.ebay.com/itm/131774342692 που εχει και tempered glass και θηκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_gol Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 http://vifocal.com/protective-silicone-tpu-case-back-cover-for-homtom-ht3-homtom-ht3-pro-smartphone.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Λοιπόν παιδιά εμένα με έχει κουράσει το κινητό. Έχω πάρει 3 κινητά για γονείς-πεθερικά και τα 2 από αυτά (όλα με την ίδια έκδοση) βάζουν εφαρμογές από μόνες τους. Δεν το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddieobscurant Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Λοιπόν παιδιά εμένα με έχει κουράσει το κινητό. Έχω πάρει 3 κινητά για γονείς-πεθερικά και τα 2 από αυτά (όλα με την ίδια έκδοση) βάζουν εφαρμογές από μόνες τους. Δεν το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος; όσοι ειχαν αυτο το προβλημα, κανοντας το update στην τελευταια εκδοση , 2.0.8, ειπαν οτι τους λυθηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 όσοι ειχαν αυτο το προβλημα, κανοντας το update στην τελευταια εκδοση , 2.0.8, ειπαν οτι τους λυθηκε δεν δοκιμασα να περασω στην 8 μηπως γινουν και χειροτερα τα πραγματα. Θα το δοκιμάσω. Επειδή το μεσημέρι θα τα πάρα όλα να τα ρυθμίσω και θα τα ρουτάρω. Μήπως ξέρουμε ποια εφαρμογή είναι αυτή που το προκαλέι αυτό; Ή να κάνω πρώτα την αναβάθμιση και μέτα να δοκιμάσω με ρουτάρισμα; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Parolos Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Επειδή το δικό μου έφτασε Ελλάδα επιτέλους.. Το κινητό παίρνει μόνο micro-SIM? ή μία και μία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddieobscurant Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 δεν δοκιμασα να περασω στην 8 μηπως γινουν και χειροτερα τα πραγματα. Θα το δοκιμάσω. Επειδή το μεσημέρι θα τα πάρα όλα να τα ρυθμίσω και θα τα ρουτάρω. Μήπως ξέρουμε ποια εφαρμογή είναι αυτή που το προκαλέι αυτό; Ή να κάνω πρώτα την αναβάθμιση και μέτα να δοκιμάσω με ρουτάρισμα; Ευχαριστώ. πρωτα θα κανεις το update και μετα το ροοταρισμα, αναποδα δεν γινεται με ota. Oχι μονο στην τελευταία εκδοση αλλα απο την εκδοση 2.0 και μετα δεν ειχαν προβλημα. Σε εσενα με ποια εκδοση στο κανει? Λεγανε οτι εφταιγε ο launcher, αλλα βρήκανε και άλλες υποπτες εφαρμογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Παιδια για αυτο βγαινουν τα update,για να διορθωνουν τα σφαλματα,καντε το τελευταιο update και το κντακι θα πεταει μετα. Ναι ο launcher ειχε θεμα,αλλα δεν κατεβαζε ουτε ιους ουτε τιποτα παραξενα mailware που διαβαζω.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rle0ne Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Να κανω μια ερωτηση με το τελευταιο update οταν σας καλουν φαίνεται καθαρα το ονομα ή είναι λιγο σκουρο? Παράθεση www.servicethessaloniki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts