Jump to content

vaggelis_gol

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About vaggelis_gol

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

vaggelis_gol's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Ok φιλε δεν πειραζει . Ευχαριστω για την προθυμια:D
  2. εχω την χ829 αλλα δεν το εχω παρει απο efox και ετσι και αλλιως δεν μπορω να κανω full backup για τον παραπανω λογο Για την internal ρωτησα γιατι ηθελα να δω αν μεσα σε αυτα τα partitions ειναι μεσα και αυτη και συνεπως δεν εχει αρκετο χωρο να τη γραψει ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αν updater εννοεις το ota system update τοτε ναι αυτη ειναι Μπορεις να την ανεβασεις μεσω MEGA?
  3. εχω την stock rom EUI 16s και εχω βαλει twrp . Προσπαθω να κανω backup τη rom αλλα οταν κανω το system και system image backup βγαζει το εξης προβλημα -> createTarFork() process ended with ERROR: 255. Ο χωρος υπαρχει (αν το twrp λεει σωστα το μεγεθος των partitions . Τι να κανω ? PS το twrp κανει backup το internal storage?
  4. ξερετε πως αλλαζουμε οψη ρολογιου και πως μπαινει η οψη με τον πρασινο κυκλο?
  5. http://vifocal.com/protective-silicone-tpu-case-back-cover-for-homtom-ht3-homtom-ht3-pro-smartphone.html
  6. notification led για κλησεις και φορτιση υπαρχει και σε ποιο χρωμα;
  7. αν χρισιμοποιησουμε το king root για ρουτ μπορουμε να το βγαλουμε για να κανουμε αναβαθμιση ota ή απαξ και το εβαλες τελος οι ota?
  8. Αν και δεν βρηκα πολλα για το SP flash tool στην αρχικη σελιδας , καταφερα να το σωσω κανοντας flash την rom που ειχα κατεβασει πιο καλα (αν την θελετε , την βρηκα σε αυτο το site: http://chinagadgetsreviews.blogspot.gr/2016/02/download-latest-android-lollipop-51_19.html ) και τα settings ρυθμισμενα σε download only . Και λειτουργει:) Βεβαια η rom ειναι 2.0.1 αλλα καλυτερα απο το να μην λειτουργει καθολου
  9. Επειδη δεν ειμαι πολυ εμπειρος με το flashing μπορεις να μου πεις πιο αναλυτικα τα βηματα ή να στειλεις ενα link? Επισης εχω κατεβασει αυτη την rom "HOMTOM HT7 Android 5.1 1GB 8GB MTK6580A Smartphone Firmware" . Ειναι η σωστη για το απλο ht7?
  10. μολις εκανα update το κινητο μου (ενω ειχα root απο το kingroot) σε 2.1.0 και ενω εκανε update παρουσιαστηκε προβλημα . Τωρα δεν ανοιγει . Τι μπορω να κανω?
×
×
  • Create New...