Jump to content

Προτάσεις για smartphone με 200-250 ευρώ....

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους!

Θέλω να αλλάξω το παλιό μου Galaxy S3mini..

Το έχω 2 χρόνια και έχει αρχίσει να κολλάει για τα καλά..

το budget μου είναι στα 200-250 ευρώ το πάαααρα πολύ..δεν είμαι τόσο σχετική φυσικά με την αγορά smartphones και για αυτο ζητάω βοήθεια!

Οι βασικές χρήσεις που του κάνω είναι web browsing και social media..Δεν με ενδιαφερει η τελεια αναλυση σε καμερα,απλά καλή!Θέλω καλή διάρκεια μπαταρίας,αυτα!

Είχα σκαλώσει κ ελεγα για iphone 5s αλλα απο ebay γιατι εδω οι τιμες ειναι εκτος του budget μου, αλλά φοβάμαι μην γίνει τπτ κ χασω τα λεφτα κ τι παιζει με τελωνεια κτλ...Διάβασα καποια αρθρα και προτασεις για κινητα αλλά έχω μπερδευτει πολύ!!Οπότε κάθε πρόταση και ιδέα απο καποιο smartphone που εχετε ή ξερετε, δεκτη!!!!

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά! :)

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους!

Θέλω να αλλάξω το παλιό μου Galaxy S3mini..

Το έχω 2 χρόνια και έχει αρχίσει να κολλάει για τα καλά..

το budget μου είναι στα 200-250 ευρώ το πάαααρα πολύ..δεν είμαι τόσο σχετική φυσικά με την αγορά smartphones και για αυτο ζητάω βοήθεια!

Οι βασικές χρήσεις που του κάνω είναι web browsing και social media..Δεν με ενδιαφερει η τελεια αναλυση σε καμερα,απλά καλή!Θέλω καλή διάρκεια μπαταρίας,αυτα!

Είχα σκαλώσει κ ελεγα για iphone 5s αλλα απο ebay γιατι εδω οι τιμες ειναι εκτος του budget μου, αλλά φοβάμαι μην γίνει τπτ κ χασω τα λεφτα κ τι παιζει με τελωνεια κτλ...Διάβασα καποια αρθρα και προτασεις για κινητα αλλά έχω μπερδευτει πολύ!!Οπότε κάθε πρόταση και ιδέα απο καποιο smartphone που εχετε ή ξερετε, δεκτη!!!!

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά! :)

Δες το Samsung Galaxy A5. Ξεκινάει από 253 στο skroutz.

Για αγορες με paypal από το εξωτερικό, φτιάχνεις λογαριασμό, συνδεεις μια πιστωτικη/χρεωστική (υποθεση 5 λεπτων) κ όταν προχωρησεις σε αγορά μέσω κάποιου εκ των κινεζικων καταστημάτων vickmall, minideal, merimobiles, fastcardtech κλπ, πριν την ολοκλήρωση της πατάς paypal checkout, συνδεεσαι στο λογαριασμό paypal που δημιούργησες στο προηγούμενο βήμα και ολοκληρώνεις την αγορά.

Με αυτό τον τρόπο είναι ασφαλής η αγορα κ ότι και να σου τύχει (ελαττωματική συσκευή, επιστροφή της στην Κίνα, μη παραλαβή της παραγγελίας κλπ) δεν χάνεις τα λεφτά σου, τα οποία σου επιστρέφει το paypal άμεσα.

Σε είκοσι περίπου μέρες παραλαμβάνεις από Κίνα.

Επειδή δεν ανέφερες "προδιαγραφες", σου παραθέτω ενδεικτικά μερικες δυνατες-οικονομικες συσκευές από Κινα:

1)xiaomi redmi note 3 χρυσό στις 5.5", μεταλλικο, μπαταρια 4000 mah, fingerprint sensor στα 215 ευρώ

https://www.fastcardtech.com/Xiaomi-Redmi-Note-3.html

2) xiaomi mi 4c στις 5", μαζεμενο κ ελαφρυ, την έκδοση 32/3GB στα 220 ευρω

https://www.fastcardtech.com/XIAOMI-Mi4C-MI-4C.html

3) samsung galaxy s5 στις 5.1" στα (!!!) 187 ευρώ

https://www.fastcardtech.com/Samsung-S5-G900f-Android-Phone.html

4) zte z9 max στις 5.5" ναυαρχίδα με καλή καμερα, σούπερ χαρακτηριστικά, πλαίσιο από τιτάνιο (!) στα 195 ευρώ.

https://www.fastcardtech.com/ZTE-Nubia-Z9-Max-Android-Phone.html

Από Ελλάδα, ενδεικτικά, θα μπορούσες να δεις samsung J5, Huawei P8 lite ή P8 (πιο ακριβό).

Μπορεί να σε βοήθησα, μπορεί να τα κάνα χειρότερα...;)

Δες το Samsung Galaxy A5. Ξεκινάει από 253 στο skroutz.

ευχαριστω παρα πολυ για την προταση!!φαινεται καλο,απλα ξεφευγει απο την τιμη που μπορω να δωσω με τα εξοδα μεταφορας κ την αντικαταβολη..ευχαριστω και παλι ομως,θα το εχω υπ΄οψιν μου!

Galaxy A5 και περιμένεις να περάσουν οι γιορτές και θα πέσει στα 220 σύντομα.Μετά είναι καλό και το j5 που είναι και ένα με τη μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας και είναι στα 180. Edited by Giannis114

Για αγορες με paypal από το εξωτερικό, φτιάχνεις λογαριασμό, συνδεεις μια πιστωτικη/χρεωστική (υποθεση 5 λεπτων) κ όταν προχωρησεις σε αγορά μέσω κάποιου εκ των κινεζικων καταστημάτων vickmall, minideal, merimobiles, fastcardtech κλπ, πριν την ολοκλήρωση της πατάς paypal checkout, συνδεεσαι στο λογαριασμό paypal που δημιούργησες στο προηγούμενο βήμα και ολοκληρώνεις την αγορά.

Με αυτό τον τρόπο είναι ασφαλής η αγορα κ ότι και να σου τύχει (ελαττωματική συσκευή, επιστροφή της στην Κίνα, μη παραλαβή της παραγγελίας κλπ) δεν χάνεις τα λεφτά σου, τα οποία σου επιστρέφει το paypal άμεσα.

Σε είκοσι περίπου μέρες παραλαμβάνεις από Κίνα.

Επειδή δεν ανέφερες "προδιαγραφες", σου παραθέτω ενδεικτικά μερικες δυνατες-οικονομικες συσκευές από Κινα:

1)xiaomi redmi note 3 χρυσό στις 5.5", μεταλλικο, μπαταρια 4000 mah, fingerprint sensor στα 215 ευρώ

https://www.fastcardtech.com/Xiaomi-Redmi-Note-3.html

2) xiaomi mi 4c στις 5", μαζεμενο κ ελαφρυ, την έκδοση 32/3GB στα 220 ευρω

https://www.fastcardtech.com/XIAOMI-Mi4C-MI-4C.html

3) samsung galaxy s5 στις 5.1" στα (!!!) 187 ευρώ

https://www.fastcardtech.com/Samsung-S5-G900f-Android-Phone.html

4) zte z9 max στις 5.5" ναυαρχίδα με καλή καμερα, σούπερ χαρακτηριστικά, πλαίσιο από τιτάνιο (!) στα 195 ευρώ.

https://www.fastcardtech.com/ZTE-Nubia-Z9-Max-Android-Phone.html

Από Ελλάδα, ενδεικτικά, θα μπορούσες να δεις samsung J5, Huawei P8 lite ή P8 (πιο ακριβό).

Μπορεί να σε βοήθησα, μπορεί να τα κάνα χειρότερα...;)

ευχαριστωωω πααααρα πολυ!!! για ολες τις συμβουλες και την αναλυση,ειχα διαβασει διαφορα για αγορες απο ebay και τελωνειο πανω απο 20 ευρω αγορες κτλ...

οσο για τα κινητα που μ προτεινεις,εχω δει κ εγω το Xiaomi Redmi Note 3 και μου εχει κεντρισει αρκετα το ενδιαφερον και το κοιταω...οπως και το huawei P8 lite...μετα σκεφτομαι για lumia ισως,πηρε τωρα η αδερφη μου απο αγγλια που μενει το microsoft lumia 550 και μου λεει ειναι αρκετα ευχαριστημενη μεχρι τωρα,εγω κοιταω και το 640 που με πληρει και σε εμφανιση :p

Τωρα ακομη συνεχιζω την εξερευνηση!!!

Edited by eutuxia15904

Το μόνο θέμα που θα χεις με τα windows phones, είναι μαλλον ο σημαντικά μικρότερος αριθμός

εφαρμογών/παιχνιδιών σε σχέση με το play των android συσκευών.

(Οχχχχ, θα μου την πέσουν τώρα....:cry: :X :lol: :rotfl:)

Το μόνο θέμα που θα χεις με τα windows phones, είναι μαλλον ο σημαντικά μικρότερος αριθμός

Browsing λέει ότι θέλει και social. Μια χαρά θα κάνει δουλειά και με wp.

Εγώ θα πρότεινα και meizu m2 note. Αλλιώς μαζί με το p8 lite βλέπεις και το m4 aqua.

χαχαχαχαχα!!!! :lol::lol::lol:

το ξερω αλλα επειδη δεν με ενδιαφερουν καθολου τα παιχνιδια και οι επιπλεον εφαρμογες απο τις κλασσικες, δλδ facebook, instagram, twitter, viber, αυτα πανω κατω,αν δεν εσω θεμα με αυτα νομιζω ειμαι οκ!! :)

Πραγματικά το λες ότι τα κορίτσια δεν ενδιαφέρονται και για κανα δύο, τρία, εικοσιτρία παιχνιδακια?? :blink: :X :lol:

Browsing λέει ότι θέλει και social. Μια χαρά θα κάνει δουλειά και με wp.

Εγώ θα πρότεινα και meizu m2 note. Αλλιώς μαζί με το p8 lite βλέπεις και το m4 aqua.

Πολύ καλή η προταση σου!!! Κολλησα καπως.... μεχρι τωρα ειδα πολλα που δεν τα ηξερα καν...Ευχαριστω! :)

Ως τωρα ειμαι αναμεσα σε meizu m2 note, Microsoft Lumia 640 Dual Sim και λιγοτερο μετα το xiaomi redmi note 3

----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πραγματικά το λες ότι τα κορίτσια δεν ενδιαφέρονται και για κανα δύο, τρία, εικοσιτρία παιχνιδακια?? :blink: :X :lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ως τωρα ειμαι αναμεσα σε meizu m2 note, Microsoft Lumia 640 Dual Sim και λιγοτερο μετα το xiaomi redmi note 3

Eιναι διαφορετικα τηλεφωνα αυτα αυτα που λες. Το meizu αν θες ανδροιδ, το 640 αν θες wp, και αν θες να παρεις απ εξω το note 3 ειναι φυσικα παρα πολυ καλο.

Να προτεινω και το ultra 6 που πληρει ολες τις προυπθεσεις που ζητας.

Eιναι διαφορετικα τηλεφωνα αυτα αυτα που λες. Το meizu αν θες ανδροιδ, το 640 αν θες wp, και αν θες να παρεις απ εξω το note 3 ειναι φυσικα παρα πολυ καλο.

Να προτεινω και το ultra 6 που πληρει ολες τις προυπθεσεις που ζητας.

Το ξερω οτι ειναι εντελως διαφορετικα! το κοιτουσα τωρα στην τηλεοραση και αναρωτιεμαι κατα ποσο ειναι καλο...???? Εννοω πολλα ακουμε για κινητα που δεν ειναι "μαρκας"....

Επισης ξεχασα κατι πολυυυυ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ που θελω να εχει, ραδιοφωνο!!! κ μολις ειδα οτι δεν εχει ραδιο το meizu....

Το ξερω οτι ειναι εντελως διαφορετικα! το κοιτουσα τωρα στην τηλεοραση και αναρωτιεμαι κατα ποσο ειναι καλο...???? Εννοω πολλα ακουμε για κινητα που δεν ειναι "μαρκας"....

Επισης ξεχασα κατι πολυυυυ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ που θελω να εχει, ραδιοφωνο!!! κ μολις ειδα οτι δεν εχει ραδιο το meizu....

Ποιο κοιταγες στην τηλεοραση? Παντως ολα αυτα ειναι "μαρκες", και το vf ειναι φτιαγμενο απο τη ζτε που ειναι καλη εταιρεια.

Ποιο κοιταγες στην τηλεοραση? Παντως ολα αυτα ειναι "μαρκες", και το vf ειναι φτιαγμενο απο τη ζτε που ειναι καλη εταιρεια.

το vodafone ultra 6 κοιτουσα...

Ευχαριστω!:)

Το p8 lite ειναι καλη περιπτωση.Ειναι ενα galaxy A5 απλα δεν γραφει samsung.Εχει παρομοια specs και οχταπυρηνο επεξεργαστη.Το κινητο δεν κολλαει καθολου και ειναι πολυ ομορφο.Και γινεται δικαρτο(χωρις SD) ή μονοκαρτο με SD.

Επισης το 640 ειναι πολυ καλο.Θα παρει update στα 10.

Για Apps,τα WP εχουν viber,facebook,messenger(αλλα δεν κανεις κλησεις),instagram,twitter.

Για ορισμενα εχει και μη επισημα apps τα οποια ειναι πολυ καλα.Εγω χρησιμοποιουσα το κανονικο instagram(Instagram BETA) και δοκιμασα και το 6tag που ειναι απλα απιστευτο.Ο Dev του εχει κανει και για το vine,για το tinder και αλλα.Επισης το J5 καλο αλλα δεν το προτεινω λογω του 8GB εσωτ. και οχι για την ραμ(τα 1,5 φτανουν και περισσευουν ακομα και στο s3 neo το οποιο εχει περισσοτερο bloatware απο το j5).Για εμενα στα 200€ το P8 Lite ειναι καλυτερο απο το J5.

Και το Lumia 640 ειναι πολυ καλο.Αρκει να συνηθησεις τα Windows(μοιαζουν πολυ με τα 8.1 στον υπολογιστη και εγω που εκανα μεταβαση απο Android σε WP δεν δυσκολευτικα.Τα Apps που θελω τα εχω βρει.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Το p8 lite ειναι καλη περιπτωση.Ειναι ενα galaxy A5 απλα δεν γραφει samsung.Εχει παρομοια specs και οχταπυρηνο επεξεργαστη.Το κινητο δεν κολλαει καθολου και ειναι πολυ ομορφο.Και γινεται δικαρτο(χωρις SD) ή μονοκαρτο με SD.

Επισης το 640 ειναι πολυ καλο.Θα παρει update στα 10.

Για Apps,τα WP εχουν viber,facebook,messenger(αλλα δεν κανεις κλησεις),instagram,twitter.

Για ορισμενα εχει και μη επισημα apps τα οποια ειναι πολυ καλα.Εγω χρησιμοποιουσα το κανονικο instagram(Instagram BETA) και δοκιμασα και το 6tag που ειναι απλα απιστευτο.Ο Dev του εχει κανει και για το vine,για το tinder και αλλα.Επισης το J5 καλο αλλα δεν το προτεινω λογω του 8GB εσωτ. και οχι για την ραμ(τα 1,5 φτανουν και περισσευουν ακομα και στο s3 neo το οποιο εχει περισσοτερο bloatware απο το j5).Για εμενα στα 200€ το P8 Lite ειναι καλυτερο απο το J5.

Και το Lumia 640 ειναι πολυ καλο.Αρκει να συνηθησεις τα Windows(μοιαζουν πολυ με τα 8.1 στον υπολογιστη και εγω που εκανα μεταβαση απο Android σε WP δεν δυσκολευτικα.Τα Apps που θελω τα εχω βρει.

Συμφωνω απολυτα για το microsoft lumia 640 dual sim και οσο κοιταω κινητα μεχρι τωρα και απο τιμη και οσα θελω που δεν ειναι τρελα, τεινω προς τα εκει και στο Vodafone smart ultra 6....Θα περιμενω λιγο ακομη μηπως δω ή μου πουν και κανενα αλλο!Ευχαριστω! :)

Και εγώ σαν χρηστης 1520, 520, 920, 930 τώρα και μελλοντικός αγοραστεις 950! :P σου προτείνω Lumia 640 xl ή το μικρό ltd το τηλέφωνο είναι ένας μικρός υποσταθμός της δεη! Έχει πολύ καλή αυτονομία και αν σου αρέσει όλα να ενημερώνονται μπροστά γρήγορα και εύκολα είναι τέλειο! Όσα για τα games υπάρχουν αρκετά και με δυνατά γραφικά! Αλλά γιατί υποψιάζομαι ότι θέλεις να είσαι μόνιμα δικτυωμένη σε fb, insta, viber, twitter, Skype και mail είναι ιδανικό!

Δώσε μια ευκαιρία στο Lumia και η επόμενη φορά που θα ξαναγράψεις θα είναι για να το προ τείνεις με την σειρά σου σε άλλους!

Σας ευχαριστω πολύ όλους για τις ιδέες και τις συμβουλές σας!!!

Νομίζω πως έχω αποφασίσει για το microsoft lumia 640 3g!!! Αλλωστε δεν θελω τιποτα τρελο σε χρηση και οπως λενε οι mixos_trophy και andjusticeforall θα του δωσω μια ευκαιρια και ναι εχεις δικιο mixos_trophy, αυτα θελω πανω κατω!!!!

Θα παω να το δω και απο κοντα και μαλλον σε λιγες μερες θα το παρω!!! :-)

Δες και το 640 xl.Το έχει και ο Γερμανός 204 μέχρι αύριο.Μολις το πήρα και αυτο το μέγεθός οθόνης είναι τέλειο!!!Και οι κάμερες φοβέρες!!!

Δες και το 640 xl.Το έχει και ο Γερμανός 204 μέχρι αύριο.Μολις το πήρα και αυτο το μέγεθός οθόνης είναι τέλειο!!!Και οι κάμερες φοβέρες!!!

Θα πάω σήμερα μαλλον μετά την δουλειά να τα δω! Απλά στα public το έβρισκα το 640 3g με 149 κ χθες που μπήκα να δω ξανά τιμές το είδα 169 κ λέω τι έγινε ανέβηκε, γιατί;! Ευχαριστώ!

Κοιτας σε κάποιο μαγαζί? ή στο σκρουτζ? Γιατί στο σκρουτζ αν τελειώσει η τιμή μιας συσκευής πάει στην επόμενη!