evmenis Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Η συγκριση coolpad f1 με umi rome ειναι σχεδον ανιερη ειναι 10 κλασεις πανω το f1 στα παντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Για μενα η καμερα του coolpad οπως και η μπαταρια του ειναι πολυ καλυτερα απο το umi. Με αρκετη χρηση ιντερνετ φορτιζω καθε 2 μερες το coolpad ενω το umi καθε βραδυ. Οι φωτογραφιες με το umi εχουν περισσοτερο θορυβο σε συνθηκες με χαμηλο φωτισμο και οχι μονο. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες Η συγκριση coolpad f1 με umi rome ειναι σχεδον ανιερη ειναι 10 κλασεις πανω το f1 στα παντα. Την ερώτηση για σύγκριση με το F1 την έκανα γιατί είδα ότι το έχει και ο panosk7dl και εγω, και ξέρουμε την απόδοσή του. Άρα θα καταλάβω καλύτερα και το τι κάνει το umi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasdiado Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Καλησπερα και απο μενα. το κινητο το παρελαβα πριν καμια εβδομαδα. οντως ειναι ταχυτατο. μοναδικο προβλημα...δεν εχω καλο σημα . ειμαι στην cosmote με 4g καρτα και το σημα ειναι τραγικο μεσα σε κτιρια. σε σημεια του ειχα 3g τωρα δεν δειχνει τιποτα. εχετε καμια ιδεα? ειναι το τηλ, ειναι η καρτα, ειναι η εταιρία, τι να πω!!! εχω ηδη στειλει μνμ εξω για αντικατασταση και περιμενω απαντηση. ευχαριστω για το χρονο σας Το τηλεφωνο επεστρεψε χτες 31-3-16 απο κινα. Εγινε επισκευη και οχι αντικατασταση. Δουλευει κανονικα πλεον και το 3g και το 4g. Σημα λοιπον εχουμε. Αντε να δουμε και η μπαταρια τη κανει τωρα. Για την ωρα με λιγη χρηση ειναι στο 54% απο φορτιση πληρη στις 7 το πρωι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts