Tr3LaRaS Δημοσιεύτηκε January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 3, 2016 εκανα σε ενα λαπτοπ που ειχα φορματ και περασα τα 7 οπως παντα μπηκα στο windows update να κανω τις ενημερωσεις του αφου εκανε καμια δεκαρια και του εκανα επανεκκινηση και ξαναπατησα να ξαναψαξει για ενημερωσεις απο το πρωι ψαχνει ψαχνει και μενει στο να ψαχνει το εκλεισα το ξαναανοιξα αλλα τπτ ψαχνει 10 ωρες τι μπορει να εχει και δε βρισκει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 μήπως τις εγκατέστησε όλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. January 3, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 μήπως τις εγκατέστησε όλες? ουτε καν 12 μονο και η πλακα ειναι οτι παταω να βαλω τα 10 και παλι κολλαει και ψαχνει ενημερωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. January 3, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 γνωριζει κανεις αλλος τι παιζει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 γνωριζει κανεις αλλος τι παιζει ? Τρεξε αυτο το fix μηπως και ξεκολλησει. Οσες φορες το εχω παθει συνηθως τον αφηνω κανα 24ωρο ανοιχτο μονο να ψαχνει και ξεκολλαει. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. January 4, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Τρεξε αυτο το fix μηπως και ξεκολλησει. Οσες φορες το εχω παθει συνηθως τον αφηνω κανα 24ωρο ανοιχτο μονο να ψαχνει και ξεκολλαει.το εχω τρεξει και αυτο αλλα δεν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhs07gg Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Εχω κ εγω το ιδιο προβλημα με τα 7 αλλα σε σταθερο υπολογιστη. Αλλεε φορες δεν κανει τπτ αλλες βγαζει σφαλμα κλπ Μαλλον κατι θα γίνεται με τα συστήματα τους. Η αλλη λυση είναι να κατβασω χειροκίνητα μερικες μπας κ ξεκολησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Δοκιμάστε να επιλέξετε να μην κάνει για ενημερώσεις, να εμφανίσει το κόκκινο Χ και στη συνέχεια, ενεργοποιήστε τες ξανά. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhs07gg Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Το εχω κανει και αυτο κ γενικα αρκετούς οδηγούς που βρηκα στο ίντερνετ. Κ πριν καποιους μηνες που εφτιαξα ενα ακόμα μηχάνημα στην δουλεια μου ειχα παλι θεματα. Κ εκει έστρωσε κανοντας πρωτα τις αναβαθμίσεις κ μετα την ενεργοποίηση και λυθηκε. Τωρα ουτε αυτο πιανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. January 4, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 παιζει να ναι κολλημα δικο τους η του λαπτοπ ? εχω τρελαθει το αφησα μια μερα ολοκληρη και τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhs07gg Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Εγω πιστευω οτι ειναι κατι απο αυτούς, εψαξα κ στο ιντερνετ κ πολλοί εχουν θεμα τέτοιο ακομα κ στα 8. Εκτος αν το κανουν κ επίτηδες ωστε να παμε στα 10 σιγα σιγά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. January 4, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Εγω πιστευω οτι ειναι κατι απο αυτούς, εψαξα κ στο ιντερνετ κ πολλοί εχουν θεμα τέτοιο ακομα κ στα 8. Εκτος αν το κανουν κ επίτηδες ωστε να παμε στα 10 σιγα σιγά.η πλακα ειναι οτι παταω να παει στα 10 και οταν ξεκιναει παλι ψαχνει για ενημερωσεις αλλα παλι κολλαει εκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhs07gg Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Εγω τις κατεβασα τις ενημερωσεις με ενα πρόγραμμα κ θα δοκιμασω το απογευμα να της περασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. January 6, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Εγω τις κατεβασα τις ενημερωσεις με ενα πρόγραμμα κ θα δοκιμασω το απογευμα να της περασω.με ποιο προγραμμα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 3.5 μέρες μου πήρε για αναβαθμίσεις μετά από καθαρή εγκατάσταση windows 7,οπότε είναι από αυτούς το θεμα....υπομονή Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. January 6, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 3.5 μέρες μου πήρε για αναβαθμίσεις μετά από καθαρή εγκατάσταση windows 7,οπότε είναι από αυτούς το θεμα....υπομονή3,5 μερες το ειχες ανοιχτο και εψαχνε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhs07gg Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 με ποιο προγραμμα ? Windows update downloader (wud) Κια αοκομα πιο ενημερωμενω αλλα κ για 8 κ 10 είναι το windows hotfix downloader (whd). Το δευτερο εχει και για office ενημερώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. January 6, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Windows update downloader (wud) Κια αοκομα πιο ενημερωμενω αλλα κ για 8 κ 10 είναι το windows hotfix downloader (whd). Το δευτερο εχει και για office ενημερώσεις.παιζει κανα λινκ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhs07gg Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 παιζει κανα λινκ ? Ειμαι απο κινητο τωρα, κανε μια αναζητηση θα τα βρεις πιστευω δεν ειναι τπτ. Αλλιως αυριο το μεσημέρι που θα εχω χρινο και θα ειμαι σπιτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. January 6, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Ειμαι απο κινητο τωρα, κανε μια αναζητηση θα τα βρεις πιστευω δεν ειναι τπτ. Αλλιως αυριο το μεσημέρι που θα εχω χρινο και θα ειμαι σπιτι.καλυτερα δωστο μου αυριο γιατι νομιζω κατι κατεβασα αλλα δεν ηταν αυτο τελικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhs07gg Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Αυτα ειναι. https://www.dropbox.com/sh/y2vu59u2l8g1hew/AADfW5rxEYRVeJMRUQrL2-eOa?dl=0. Ηταν μικρα κ τα ανεβασα απο το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. January 6, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 τις λυστες δε ξερω πως να κατεβασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhs07gg Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Στο windows downloader μωλις το ανοιξεις θα δεις θα εχει μια επιλογη για να δηλωσεις τον φακελο που θα τα βαλει,βαλε εκει οτι θες και ακριβως απο πανω θα σου ζηταει να βαλεις μια λιστα θα πατησεις στο πρωτο εικονίδιο που εχει στην δεξια πλευρα και θα σε παει στο site της εταιριας, εκει αν δεις στην πανω πλευρα θα εχει 4 επιλογες στην τελευταία θα γραφει κατι με list ,θα πατησεις εκει και θα διαλεξεις την εκδοση wundows που εχεις θα την κατεβασεις και αν δεν στην παρει αυτοματα θα ορισεις το αρχειο αυτο να στο ανοιξει το συγκεκριμενο πρόγραμμα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τωρα στο δευτερο με το που το ανοιγεις πανω δεξια εχει να επιλεξεις το λειτουργικο που θελεις να κατεβασεις, Μωλις επιλέξεις θα σου βγαλει στο κεντρο τις ενημερωσεις που υπαρχουν, εκει επιλεγεις ποιες θες οι ολες. Επιλεγεις επισης τον φακελο αποθήκευσης που θες εσυ κ πατας download. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. January 6, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 (edited) μου τη κατεβασε στο update lists μετα ? πως τη κανω εγκατασταση? Edited January 6, 2016 by Tr3LaRaS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhs07gg Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Το δεύτερο ειναι πιο ενημερωμένο απο οτι ειδα γιατι τα δοκιμασα κ τα δυο. Μωλις βρω χρόνο θα κοιταξω μηπως κ υπαρχει και κατι αντιστοιχο ωστε να τα κανει κ install ολα αυτα μαζι ωστε αμα χρειαστούν ξανα να ειναι ετοιμα σε ενα δισκακι για εγκατασταση. ----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μου τη κατεβασε στο update lists μετα ? Στην περασε κατευθειαν στο προγραμα η σου εδωσε την επιλογη οταν την κατεβασες να την ανοιξει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts