tommybertsen Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Καλημερα σε ολα τα παιδια. Εγω το εβγαλα αυτο το smart notice , γιατι δε θα αποτελουσε επιλογη στην αρχικη μου ουτως ή αλλως. Αλλαξα και το UI της LG ( μπορω να πω οτι οι 2 ωρες που τα καταφερα μαζι του ηταν αρκετες :p ) και επειδη ειμαι μετα απο την πρωτη φορτιση παρατηρησα τα εξης (ξερω και φανταζομαι ταυτοχρονα οτι θα βελτιωθει κατι ψιλα η μπαταρια μετα τους πρωτους κυκλους φορτισης) Lollipop εφυγε νερο η μπαταρια. Μου ηρθε η αναβαθμιση σε ΜΜ , και την εκανα ΟΤΑ. Μεχρι να το κατεβασει (οσο ηταν σε lollipop) , και με μερικες φορες να αναβω την οθονη να δω το ποσοστο που κατεβηκε, εφυγε 10% . Huge lol εδω. Τι στην ευχη τρεχει απο πισω και εφαγε 10% ; Μεχρι με τα πολλα να μπει η MM , να δω πως ρολλαρει , και να δω οτι χρειαζεται επαναφορα εργοστασιακων (την εκανα) , ειχα παει στο 80%. Απο το 80% το ελιωσα το κινητο (ουσιαστικα το εστηνα, αλλαξα launcher,widgets, εβαλα εφαρμογες, το σεταρα οπως τα ειχα συνηθισει στο προηγουμενο). Επαθα πλακα με την ταχυτητα που τα εκανα ολα (ειχα συνηθισει στο Optimus G και μου "κακοφανηκε" λιγο :p ) . Το αφησα συγκεκριμενα στο 31% μετα απο γεματες 3ω οθονης αφου μπηκε η ΜΜ και ημουν 80% (και ειμαι πρωτη φορτιση ). Οταν ξυπνησα ειχε 33% :lol: (μετα απο 6.5-7 ωρες). Μετα απο μερικους κυκλους φορτισης , θα τσεκαρω πως τα παει και θα ενημερωσω και εγω. ΥΓ:601 σειρα το κινητο, ελπιζω ολα να πανε κατ'ευχην :O Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Θα στρώσει η μπαταρία του μην μασάς ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikmav Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Καλημερα , εβαλα μια θηκη με Quick circle δουλευει μια χαρα μαρεσει κιολλας το κολπακι αλλα παρατηρησα πιο εντονη πτωση μπαταριας. Τσεκαρα την χρηση και ειδα οτι ειναι στο 10% και μου φαινεται πολυ , τοσο πολυ καταναλωνει ? ειναι μεγαλο το ποσοστο? γιατι αν ειναι ετσι μαλλον θα την βγαλω η καποια στιγμη στρωνει και καταναλωνει λιγοτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1961 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Καλημερα , εβαλα μια θηκη με Quick circle δουλευει μια χαρα μαρεσει κιολλας το κολπακι αλλα παρατηρησα πιο εντονη πτωση μπαταριας. Τσεκαρα την χρηση και ειδα οτι ειναι στο 10% και μου φαινεται πολυ , τοσο πολυ καταναλωνει ? ειναι μεγαλο το ποσοστο? γιατι αν ειναι ετσι μαλλον θα την βγαλω η καποια στιγμη στρωνει και καταναλωνει λιγοτερο? Από που είδες την χρήση της Quick circle; Γιατί σε μένα δεν βγάζει ούτε μέσα από τις ρυθμίσεις στη χρήση, αλλά και ούτε στο gsam battery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikmav Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Από που είδες την χρήση της Quick circle; Γιατί σε μένα δεν βγάζει ούτε μέσα από τις ρυθμίσεις στη χρήση, αλλά και ούτε στο gsam battery. Απο ρυθμισεις-μπαταρια και εξικοικονομηση-χρηση μπαταριας-και πιο κατω που εμφανιζει πιες εφαρμογες καταναλωνουν ενεργεια το εχει σε μενα τριτο με 10% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Απο ρυθμισεις-μπαταρια και εξικοικονομηση-χρηση μπαταριας-και πιο κατω που εμφανιζει πιες εφαρμογες καταναλωνουν ενεργεια το εχει σε μενα τριτο με 10% Αν και απενεργοποιησα την συγκεκριμενη εφαρμογουλα, ειναι αυτη εδω η θηκη που κανει για αυτο το σκοπο , και αν ναι πως λειτουργει; Σκεφτομαι να παρω μερικες να υπαρχουν. Για να μεινω ontopic, δεν ειδα και δε προλαβα να δω βασικα να καταναλωνει μπαταρια. Απλα ο,τι θεωρησα ασκοπο, εχει απενεργοποιηθει. Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikmav Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Αν και απενεργοποιησα την συγκεκριμενη εφαρμογουλα, ειναι αυτη εδω η θηκη που κανει για αυτο το σκοπο , και αν ναι πως λειτουργει; Σκεφτομαι να παρω μερικες να υπαρχουν. Για να μεινω ontopic, δεν ειδα και δε προλαβα να δω βασικα να καταναλωνει μπαταρια. Απλα ο,τι θεωρησα ασκοπο, εχει απενεργοποιηθει. Ειναι ωραια θηκουλα ολες ετσι καπως ειναι δεν ξερω αν παιζει ρολο αν ειναι γνησια η οχι βεβαια του κατεβασα και καποιεσ εφαρμογες επιπλεον και ενα ρολογακι ακομα απο lg world μηπως αυτο το φορτωνει δεν ξερω θα το παρακολουθησω καποιεσ μερες και αν συνεχισει να εχει μεγαλο ποσοστο καταναλωσης θα την εχω μονο για λιγο για αλλαγη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Λογικά αυτά τα έξτρα που κατέβασες κάνουν την ζημιά. ..εμένα συνήθως πρώτη σε κατανάλωση η οθόνη κλασσικά, ,μετά φωνητικές κλήσεις, ίντερνετ τηλέφωνο σε αναμονή και σύστημα Android. ..αν και σήμερα λόγω υποχρεώσεων ήταν οι φωνητικές κλήσεις μπροστά για πρώτη φορά. ..την Quick circle δεν μου την εμφανίζει καν. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikmav Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Λογικά αυτά τα έξτρα που κατέβασες κάνουν την ζημιά. ..εμένα συνήθως πρώτη σε κατανάλωση η οθόνη κλασσικά, ,μετά φωνητικές κλήσεις, ίντερνετ τηλέφωνο σε αναμονή και σύστημα Android. ..αν και σήμερα λόγω υποχρεώσεων ήταν οι φωνητικές κλήσεις μπροστά για πρώτη φορά. ..την Quick circle δεν μου την εμφανίζει καν. Θα το δοκιμασω να τα βγαλω και να αφησω αυτα που εχει και θα το τσεκαρω ... ευχαριστω :) ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα το δοκιμασω να τα βγαλω και να αφησω αυτα που εχει και θα το τσεκαρω ... ευχαριστω :) Ειχες δικιο εσβησα και το εξτρα ρολογακι και τις προσθετες εφαρμογες και εφυγε τελειως απο την καταναλωση μπταριας τωρα δεν ξερω αν ηταν και τα δυο μαζι θα το τσεκαρω ετσι για να δω πωσ θα παει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1961 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Απο ρυθμισεις-μπαταρια και εξικοικονομηση-χρηση μπαταριας-και πιο κατω που εμφανιζει πιες εφαρμογες καταναλωνουν ενεργεια το εχει σε μενα τριτο με 10% Αν και απενεργοποιησα την συγκεκριμενη εφαρμογουλα, ειναι αυτη εδω η θηκη που κανει για αυτο το σκοπο , και αν ναι πως λειτουργει; Σκεφτομαι να παρω μερικες να υπαρχουν. Για να μεινω ontopic, δεν ειδα και δε προλαβα να δω βασικα να καταναλωνει μπαταρια. Απλα ο,τι θεωρησα ασκοπο, εχει απενεργοποιηθει. Ειναι ωραια θηκουλα ολες ετσι καπως ειναι δεν ξερω αν παιζει ρολο αν ειναι γνησια η οχι βεβαια του κατεβασα και καποιεσ εφαρμογες επιπλεον και ενα ρολογακι ακομα απο lg world μηπως αυτο το φορτωνει δεν ξερω θα το παρακολουθησω καποιεσ μερες και αν συνεχισει να εχει μεγαλο ποσοστο καταναλωσης θα την εχω μονο για λιγο για αλλαγη Λογικά αυτά τα έξτρα που κατέβασες κάνουν την ζημιά. ..εμένα συνήθως πρώτη σε κατανάλωση η οθόνη κλασσικά, ,μετά φωνητικές κλήσεις, ίντερνετ τηλέφωνο σε αναμονή και σύστημα Android. ..αν και σήμερα λόγω υποχρεώσεων ήταν οι φωνητικές κλήσεις μπροστά για πρώτη φορά. ..την Quick circle δεν μου την εμφανίζει καν. Και σε μένα ποτέ δεν έχω δει στη χρήση μπαταρίας το Quick circle άρα πρέπει να είναι κάτω από 1%, στο μόνο που έχω δει 2% είναι στο quick watchfaces που προσθέτει έχτρα ρολόγια και αυτό δεν είναι σίγουρο ότι θα μου το δείχνει και τις επόμενες ημέρες μιας και εχθές το έβαλα οπότε μέχρι να το ρυθμίσω και να κατεβάσω διάφορα ρολόγια έκανε την κατανάλωση αυτή. Στη μόνη περίπτωση που είχα δει μεγάλη κατανάλωση ήταν πριν δυο εβδομάδες όταν δεν ξέρω γιατί είχε φάει ένα μπλοκάρισμα η quick circle και όταν την έκλεινα δεν έδειχνε το ρολόι ούτε όταν την άνοιγα άνοιγε το τηλέφωνο και είχα μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας, αλλά δεν πρόσεξα εάν στη χρήση μπαταρίας υπήρχε η quick circle φυσικά μετά από βγάλσιμο βάλσιμο και κανά δυο restart έστρωσε. Αλλά από τότε πάντα προσέχω όταν κλείνω την θήκη να βγάζει το ρολόι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikmav Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Tελικα μετα απο ,μια ωρα λειτουργιας με το Quick cirgle ανοικτο και μονο οι μαμισιες εφαρμογες και ρολογια ουτε καν αναφερετσι στη χρηση μπαταριας αρα επιρεαζαν πολυ τα εξτρα που κατεβασα οποτε μια χαρα μενει ετσι και το παρακολουθω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Το κινητό φορτιστηκε εχθές το πρωί. Το βράδυ το άφησα ανοιχτό στο 16% και το πρωί το βρήκα στο 21% :lol: Χρήση browsing με chrome, ταπατοκ, είδα κάνα δεκάλεπτο ποδόσφαιρο μέσω sopcast , 20 λεπτά runkeeper με ανοιχτό GPS , fb , κάποιες εφαρμογές και κάνα δεκαλεπτακι ένα γκειμ. WiFi on Εκτός νυχτας. Φωτειντητα αυτοματο. Τα αποτελεσματα (εεσβησα το runkeeper μιας και δε το χρειαζομαι ): https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160318/e464376e8acb403a798d89466ab5d2f9.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160318/3bc5f737f0c9e3a28a90cac040218424.jpg Ήταν η 2η φόρτιση μόλις και η πρώτη σε marshmallow. Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aekarakostas Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Όσοι αγοράσατε τώρα το κινητό και πάθατε πλάκα με το πόσο εύκολα ρουφάει μπαταρία χαλαρώστε γίνονται καλύτερα τα πράγματα. Μετά απο 2 εβδομάδες και αρκετές φορτίσεις κάτι έχω τέτοια αποτελέσματα: 2016-03-18_07-55-41 by aektzis21, on Flickr Ελπίζω όταν με το καλό πάρουμε την N, να κάνουν καλή δουλειά και να μην μας κάνουν να θέλουμε να αλλάξουμε τηλέφωνο. Παράθεση Δικέφαλε θα τρελαθώ.... :yahoo: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Χτες εγω ειχα 1ω κ κατι στο 80%. Τωρα εχω 87% και εχω μιση ωρα οθονη με παρομοια χρηση. Φανταζομαι οπως λες και εσυ, οτι θα "στρωσει" ... Ειδικα αυτα τα jumps απο 16% σε 21% , ειναι δειγμα οτι ειναι καινουργιο ακομη... Τα εκανε και στο παλιο, μεχρι να στρωσει. Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aekarakostas Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 (edited) Σίγουρα δεν είναι "καλή" η μπαταρία του κινητού. Αλλά προσωπικά και βλέποντας τι άλλο κυκλοφορεί στην αγορά (εξαιρόντας τα S7) θα την έλεγα σίγουρα "above average". Με νορμάλ χρήση και 50% φωτεινότητα έχει 4 κι ίσως και 5 ώρες για πλάκα. Α κι όταν πάει 100% το τηλέφωνο αφήστε το κανα 20λεπτο ακόμα αν δεν το βιάζεστε. Για κάποιο λόγο κάνει διαφόρά.. Edited March 18, 2016 by aekarakostas Παράθεση Δικέφαλε θα τρελαθώ.... :yahoo: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Σίγουρα δεν είναι "καλή" η μπαταρία του κινητού. Αλλά προσωπικά και βλέποντας τι άλλο κυκλοφορεί στην αγορά (εξαιρόντας τα S7) θα την έλεγα σίγουρα "above average". Με νορμάλ χρήση και 50% φωτεινότητα έχει 4 κι ίσως και 5 ώρες για πλάκα. Α κι όταν πάει 100% το τηλέφωνο αφήστε το κανα 20λεπτο ακόμα αν δεν το βιάζεστε. Για κάποιο λόγο κάνει διαφόρά.. Εχεις ενα point , την ιδια διαφορα εκανε και το G2 οταν αφηνες καπως παραπανω την μπαταρια να φορτισει (15-30 λεπτα). Το ιδιο ισχυει και εδω, χτες το αφησα περιπου μιση ωρα παραπανω και σημερα το εβγαλα σε 2-3 λεπτα αφοτου φορτισε, και πεφτει ταχυτερα. Παντως ειμαι συνηθισμενος σε μετριες μπαταριες. Αν θελω σουπερ αυτονομια, παιρνω το alcatel 813D που εχω στο ντουλαπι :p Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Εγώ 3 μήνες το έχω, τέτοια αποτελέσματα πάντως δεν έχω.. :cry: Με τι χρήση έχετε τέτοια μπαταρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aekarakostas Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 50% και κάτω φωτεινότητα (εγώ την ανεβάζω όταν είμαι έξω και τραβάω photo) και κοίταξε μήπως έχεις κάποια εφαρμογή/ές που ρουφάει μπαταρία. Εγώ εν τω μεταξύ έχω 602 (ήδη MM), έκανα factory reset κι είδα βελτίωση, αν δεν το έχεις κάνει κάντο κι αυτό. Παράθεση Δικέφαλε θα τρελαθώ.... :yahoo: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 50% και κάτω φωτεινότητα (εγώ την ανεβάζω όταν είμαι έξω και τραβάω photo) και κοίταξε μήπως έχεις κάποια εφαρμογή/ές που ρουφάει μπαταρία. Εγώ εν τω μεταξύ έχω 602 (ήδη MM), έκανα factory reset κι είδα βελτίωση, αν δεν το έχεις κάνει κάντο κι αυτό. Το έχω κάνει factory reset από όταν πέρασα ΜΜ. Την φωτεινότητα τώρα την έχω στο αυτόματο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Εγώ 3 μήνες το έχω, τέτοια αποτελέσματα πάντως δεν έχω.. :cry: Με τι χρήση έχετε τέτοια μπαταρία? Τι νούμερα βγάζεις? Έχεις κάνα πρόγραμμά και καλά καθαρισμού τις συσκευής? Εγώ έστειλα ένα τέτοιο και σώθηκα Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Τι νούμερα βγάζεις? Έχεις κάνα πρόγραμμά και καλά καθαρισμού τις συσκευής? Εγώ έστειλα ένα τέτοιο και σώθηκα Δυόμιση με τρεις ώρες στη καλύτερη. Όχι δεν έχω βάλει τέτοια προγράμματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Δυόμιση με τρεις ώρες στη καλύτερη. Όχι δεν έχω βάλει τέτοια προγράμματα. Αυτά ήταν περίπου τα νούμερα στις πρώτες μου φορτίσεις. Από gaming? Σήμα στην περιοχή σου? Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Αυτά ήταν περίπου τα νούμερα στις πρώτες μου φορτίσεις. Από gaming? Σήμα στην περιοχή σου? Όχι χωρίς gaming. Άμα παίξω κανένα παιχνίδι και ξεχαστώ πάει. Σήμα το έχω μόνο GSM και είναι στο τέρμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Όχι χωρίς gaming. Άμα παίξω κανένα παιχνίδι και ξεχαστώ πάει. Σήμα το έχω μόνο GSM και είναι στο τέρμα. Αδερφέ τόσο περίπου πάει και σε μένα. Μην κοιτάς νούμερα άλλων. Αρκετοί προκειμένου να πετύχουν αυτονομία κλείνουν πολλά πράγματα, κατεβάζουν πολύ φωτεινότητα κλπ. Απόλαυσε τη συσκευή και αν θες επιπλέον αυτονομία τσίμπα μια δεύτερη μπαταρία. ;) Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Αδερφέ τόσο περίπου πάει και σε μένα. Μην κοιτάς νούμερα άλλων. Αρκετοί προκειμένου να πετύχουν αυτονομία κλείνουν πολλά πράγματα, κατεβάζουν πολύ φωτεινότητα κλπ. Απόλαυσε τη συσκευή και αν θες επιπλέον αυτονομία τσίμπα μια δεύτερη μπαταρία. ;) Θα συμφωνήσω μαζί σου σχεδόν σε όλα. Την συσκευή την πήραμε να την χαιρόμαστε, επίσης με μια μπαταρία ακόμα το παλικάρι θα μια Χαρούλα αλλά εγώ της 4.30 ώρες της βγάζω χωρίς να κλείσω ότι χρειάζομαι και εξηγούμαι. Τα data τα ανοίγω οπότε τα χρειάζομαι και μόνο τότε, και το WI fi επίσης.. Όταν όμως χρειάζεται θα κάνω ότι θέλω χωρίς περιορισμούς δηλαδή μειλ face κλπ. Α και λίγο παιχνιδάκι με ένα που έχω κολλήσει αυτό τον καιρό. Στην δουλειά φωτεινότητα από 50 και πάνω και στο σπίτι κοντά στο 40. Τώρα είμαι 35. Το έχω λιώσει όλη μέρα γράφω πάντα από το κινητό έχω sot 4 ώρες και 15% ακόμα αυτή την στιγμή. Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts