Jump to content

Vodafone Smart Ultra 6 vs Lumia 640 LTE vs P8 Lite vs J5

fonzi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χρόνια Πολλά σε όλους.

Θέλω να μου κάνω δώρο μια συσκευή διότι βαρέθηκα το Samsung Wave που έχω και παραμένει σαν καινούριο όσος χρόνος και αν περνάει... Έλεγα ότι θα χαλάσει να το αλλάξω αλλά αυτό εκεί!

Δεν έχω θέμα αν θα είναι windows ή android αρκεί να μου καλύπτει τις ανάγκες μου που αφορούν κυρίως τηλεφωνικές κλήσεις, ελάχιστα sms και λίγο internet.

Καλό θα ήταν να μην ξεφύγω από τα 200 €. Ζητούμενο επίσης να μην έχει δείκτη sar που να είναι στα ύψη και η μπαταρία να κρατάει αρκετά.

Έχω δει τα κινητά του τίτλου αλλά δεν έχω κατασταλάξει και θα ήθελα τη βοήθειά σας:

1) Vodafone Smart Ultra 6 (κάποιοι λένε μακριά... Γιατί; )

2) Lumia 640 LTE (δεν κυκλοφορεί η έκδοση με 4G και dual sim που θα την προτιμούσα)

3) P8 Lite (μου αρέσει ίσως καλύτερα από όλα, αλλά διαβάζω παράπονα για τη μπαταρία του και το βρίσκω μόνο σε μαύρο. Νομίζω το λευκό είναι ωραιότερο. Επίσης δεν ξέρω γιατί χάνει τόσο χώρο στο κάτω μέρος όπου ούτε κουμπιά υπάρχουν ούτε τίποτα)

4) Samsung J5 (καλό αλλά έχουμε τρία ακόμα παρόμοια samsung στην οικογένεια και θα ήθελα κάτι διαφορετικό)

Μπορώ να το φέρω και από εξωτερικό (amazon κλπ) με προτίμηση σε κάτι επώνυμο και δοκιμασμένο.

Edited by fonzi

1. Απορω και γω! Πάντως δεν είναι ντουαλ σιμ

2. Πολύ καλη επιλογή! Αν μπορείς να πας και στο xl θα είναι ακόμη καλύτερη!!!

3. Άξιζει κάθε ευρώ που κοστίζει! Τα έχει όλα, τα κάνει όλα και δν κοστίζει μια περιουσία! Η μπαταρία του όντως έχει θεματακι.

4. Διαβάζω πολύ καλά σχόλια και οτι δεν έχει καμια σχέση με τα υπολοιπα σαμσουνγκ! Ρολαρει άψογα και έχει μπαταρία ακόμη πιο άψογη!

Παρολαυτά θα ήμουν αναμεσα σε 640/xl και p8 lite!

Φοβάμαι ότι το 640 XL θα μου πέσει πολύ μεγάλο...

Αν καταλήξω στο 640 να προτιμήσω τη μονόκαρτη 4G έκδοση καλύτερα ή τη δίκαρτη 3G; (αυτή τη στιγμή δεν χρειάζομαι τη δεύτερη sim. Ισως μελλοντικά όμως να χρειαστεί)

Σίγουρα το 4g είναι μεγάλο συν! Αλλά αν κάποια στιγμή χρειαστείς 2 σιμ τι θα κανεις?

Κρινεις και ανάλογα πραττεις

To Motorola XT1541 Moto G 3rd Gen που το έχουν στα 149 ευρώ τώρα, λέει τίποτα σε σχέση με τα υπόλοιπα;

(τη δυνατότητα του δίκαρτου αποφάσισα να τη βάλω σε δεύτερη προτεραιότητα σε σχέση με το 4G)

Πολύ καλη συσκευή, αξιόπιστη! Αλλά να δεις αν έχει 2γβ Ραμ.

Αν εχει 1, προσπέρασε την

με 1 είναι στα 149 ευρώ αλλά διαβάζω ότι δεν έχουν πρόβλημα όσοι το έχουν (λόγω καλής διαχείρισης).

Εκτός αν το φέρω από amazon με 2GB και 16 μνήμη στα 200 περίπου ευρώ.

Όπως και να χει, δε παύει να είναι μονο 1γβ ;)

Στα 200 μπορείς να πάρεις το π8 λιτε ή ακόμη καλυτερα κάποιο επώνυμο κινέζικο απ εξω

Για την απλη χρήση που αναφέρεις η καλυτερη λυση είναι το Lumia 640 (οποια εκδοση σε βολευει). Απροβληματιστο και ευχρηστο χωρις να δημιουργει μπελαδες. Να ξερεις ομως οτι τα windows phone δεν ειναι ιδιαιτερα ολοκληρωμενα απο αποψης ποικιλίας/ποιοτητας εφαρμογών σε σχεση με τα αλλα και αν αποφασισεις να αξιοποιησεις τις πληρεις δυνατοτητες ενός smartphone συντομα, τότε θα σου πρότεινα το Samsung J5. Huawei p8 lite, καλο μεν αλλα πιο καθιερωμένη η samsung στην ευρωπη σαν εταιρεία και πιο σίγουρη.

Για την απλη χρήση που αναφέρεις η καλυτερη λυση είναι το Lumia 640 (οποια εκδοση σε βολευει). Απροβληματιστο και ευχρηστο χωρις να δημιουργει μπελαδες. Να ξερεις ομως οτι τα windows phone δεν ειναι ιδιαιτερα ολοκληρωμενα απο αποψης ποικιλίας/ποιοτητας εφαρμογών σε σχεση με τα αλλα και αν αποφασισεις να αξιοποιησεις τις πληρεις δυνατοτητες ενός smartphone συντομα, τότε θα σου πρότεινα το Samsung J5. Huawei p8 lite, καλο μεν αλλα πιο καθιερωμένη η samsung στην ευρωπη σαν εταιρεία και πιο σίγουρη.

Aυτό. Εφόσον μιλάμε για πολύ βασική χρήση που δεν θα εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω μια χαρά είναι το 640.

Ειχα διαβασει οτι σε MSFT Stores ευρωπαικων χωρων εχουν το 4G Dual SIM Lumia 640.Ισχυει;

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

To Motorola XT1541 Moto G 3rd Gen που το έχουν στα 149 ευρώ τώρα, λέει τίποτα σε σχέση με τα υπόλοιπα;

(τη δυνατότητα του δίκαρτου αποφάσισα να τη βάλω σε δεύτερη προτεραιότητα σε σχέση με το 4G)

Που το βρήκες 149 ευρώ το 3rd Gen;