Vallinor Δημοσιεύτηκε December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 27, 2015 (edited) Καλησπέρα στο φόρουμ. Καινούριο μέλος εδώ, καλώς σας βρήκα! Μετά από παααρα πολύ καιρό παρέα με το Galaxy S μου (ναι, το πρώτο S, για να προλάβω αυτούς που θα ρωτούσαν σε ποιο αναφέρομαι) έφτασε η ώρα που δεν πάει άλλο και πρέπει να αλλάξω συσκευή. Αρχικά σκεφτόμουν για κάποιο μεταχειρισμένο γνωστού brand λόγω χαμηλού μπάτζετ, μέχρι που μίλησα με γνωστό που λειτουργεί αποκλειστικά κινέζικα εδώ και λίγα χρόνια και μου πρότεινε να το δοκιμάσω κι εγώ ως εναλλακτική. Μετά από λίγη συζήτηση με αυτόν και διαβάζοντας και μερικές απόψεις εδώ στο φόρουμ, ομολογώ ότι δεν μου φαίνεται κακή ιδέα. Μάλιστα πρόσφατα έπιασα στα χέρια μου και ένα Cubot X9 και με εντυπωσίασε, εμφανισιακά τουλάχιστον. Πριν πάω στα χαρακτηριστικά που θέλω περίπου να έχει, να αναφέρω ότι τα μόνα πράγματα που κάνω στο κινητό είναι το σερφάρισμα, οι εφαρμογες απο battlenet και steam που χρησιμοποιώ για ασφάλεια και άντε το πολύ πολύ να παίξω και κανένα hearthstone η clash of clans. -Σχεδιαστικά θα μου άρεσε να είναι λεπτό και ελαφρύ όπως το Cubot X9 που ανέφερα πιο πάνω. -Στα της οθόνης δεν έχω τρελές απαιτήσεις από θέμα ανάλυσης κτλπ απλά θα μου άρεσε να είναι λίγο μεγάλη. 5 ίντσες, ίσως και λίγο παραπάνω -Η camera με ενδιαφέρει από λίγο εώς καθόλου. -Από hardware ότι χρειάζεται για να καλύψει τις χρήσεις που ανέφερα παραπάνω. -Κατά προτίμηση να υπάρχει στην Ελληνική αγορά. Δεν έχω ξαναπάρει κάτι από έξω ξανά, ότι συναλλαγή έχω κάνει με εξωτερικό ήταν για digital προϊόντα. Αλλά αν έχετε κάποιο αξιόπιστο κατάστημα να προτείνετε, κάντε το ελεύθερα. Αυτά στο περίπου. Όπως καταλάβατε δεν ξέρω και πολλά από κινητά οπότε κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Συγνώμη αν ήταν μεγάλο το θέμα και σας κούρασα, άν έγραψα περιττά πράγματα που δεν χρειαζόταν άλλα μόλις πριν λίγο έκανα εγγραφή. Κάθε παρατήρηση δεκτή. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Χρόνια σας πολλά και καλές γιορτές! :) Edited December 28, 2015 by Vallinor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Samsung galaxy J5 η Samsung Galaxy A3. Το πρωτο έχει μεγαλύτερη και καλύτερη οθόνη, το δεύτερο εχει καλυτερη συνολική κατασκευη μεταλλική. Καλες γιορτες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vallinor Δημ. December 28, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Samsung galaxy J5 η Samsung Galaxy A3. Το πρωτο έχει μεγαλύτερη και καλύτερη οθόνη, το δεύτερο εχει καλυτερη συνολική κατασκευη μεταλλική. Καλες γιορτες :) Σε ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις. Καλές γιορτές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Ανάμεσα στα δύο θεωρώ το J5 καταλληλότερο από το A3 ανεξαρτήτως υλικών κατασκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vallinor Δημ. December 28, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Δηλαδή εσείς προτείνετε να μην πάω σε κινέζικο? Ευχαριστώ για την απάντηση Androeides. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Με κλειστα ματια j5;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Από κινέζικα αν θες μπορείς να δεις το xiaomi redmi note 2 που για τα λεφτά του είναι πολύ καλό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vallinor Δημ. December 28, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ αυτό κράτησα από όσα είδα.. Το μόνο που με προβληματίζει λίγο είναι το μέγεθος του. Και είδα ότι σε ελληνικό κατάστημα ανεβαίνει πολύ η τιμή (230 ευρώ). Αν το πάρεις από έξω φτάνει να έχεις κάρτα η πρέπει να χρησιμοποιήσεις paypal. Επίσης είναι έτοιμο για χρήση ή χρειάζεται root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Αγορές γίνονται με PayPal, και ζητάς και στο κάνουν ρουτ από την Κίνα και έρχεται έτοιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Ενας λόγος που εβαλα στην εξίσωση και το A3 είναι οτι είναι 16αρι και όχι 8αρι οσο αφορα την εσωτερική μνήμη. Περνανε μεν στην sd στο J5 αλλα οχι ολες, και ειναι αρκετες που οταν ενημερώνονται γυρνάνε πίσω στην εσωτερική. Ειναι θεμα προτιμησης αν χρειάζεσαι χώρο η όχι. Απο κινέζικα απο κινα xiaomi και γω θα πρότεινα. (Redmi note 2,3) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vallinor Δημ. December 29, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Η αλήθεια είναι ότι δε θέλω να πάω σε Samsung. Θα δω μήπως βγάλω άκρη να φέρω το xiaomi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 lenovo p1m €150 απο ελλαδα αλλα δεν ειναι λεπτο, λογω καλης-μεγαλης μπαταριας Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vallinor Δημ. December 30, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 (edited) lenovo p1m €150 απο ελλαδα αλλα δεν ειναι λεπτο, λογω καλης-μεγαλης μπαταριας Φαίνεται εξαιρετική περίπτωση. Παρ' ότι λίγο χοντρό (9.3mm), το βάρος του είναι στα 148gr. Και είναι και αρκετά όμορφο. Και προσθέτω ότι η μπαταρία είναι όχι απλά μεγάλη, αλλά κτηνώδης στα 4,000 μιλιαμπερ/ωρα. Edit: Σε άλλα θετικά βλέπω ότι είναι αδιάβροχο (σε περίπτωση που πέσει νερό, όχι για βουτιές) και θα πάρει update σε Android 6. Edited December 30, 2015 by Vallinor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Καλησπέρα στο φόρουμ. Καινούριο μέλος εδώ, καλώς σας βρήκα! Μετά από παααρα πολύ καιρό παρέα με το Galaxy S μου (ναι, το πρώτο S, για να προλάβω αυτούς που θα ρωτούσαν σε ποιο αναφέρομαι) έφτασε η ώρα που δεν πάει άλλο και πρέπει να αλλάξω συσκευή. Αρχικά σκεφτόμουν για κάποιο μεταχειρισμένο γνωστού brand λόγω χαμηλού μπάτζετ, μέχρι που μίλησα με γνωστό που λειτουργεί αποκλειστικά κινέζικα εδώ και λίγα χρόνια και μου πρότεινε να το δοκιμάσω κι εγώ ως εναλλακτική. Μετά από λίγη συζήτηση με αυτόν και διαβάζοντας και μερικές απόψεις εδώ στο φόρουμ, ομολογώ ότι δεν μου φαίνεται κακή ιδέα. Μάλιστα πρόσφατα έπιασα στα χέρια μου και ένα Cubot X9 και με εντυπωσίασε, εμφανισιακά τουλάχιστον. Πριν πάω στα χαρακτηριστικά που θέλω περίπου να έχει, να αναφέρω ότι τα μόνα πράγματα που κάνω στο κινητό είναι το σερφάρισμα, οι εφαρμογες απο battlenet και steam που χρησιμοποιώ για ασφάλεια και άντε το πολύ πολύ να παίξω και κανένα hearthstone η clash of clans. -Σχεδιαστικά θα μου άρεσε να είναι λεπτό και ελαφρύ όπως το Cubot X9 που ανέφερα πιο πάνω. -Στα της οθόνης δεν έχω τρελές απαιτήσεις από θέμα ανάλυσης κτλπ απλά θα μου άρεσε να είναι λίγο μεγάλη. 5 ίντσες, ίσως και λίγο παραπάνω -Η camera με ενδιαφέρει από λίγο εώς καθόλου. -Από hardware ότι χρειάζεται για να καλύψει τις χρήσεις που ανέφερα παραπάνω. -Κατά προτίμηση να υπάρχει στην Ελληνική αγορά. Δεν έχω ξαναπάρει κάτι από έξω ξανά, ότι συναλλαγή έχω κάνει με εξωτερικό ήταν για digital προϊόντα. Αλλά αν έχετε κάποιο αξιόπιστο κατάστημα να προτείνετε, κάντε το ελεύθερα. Αυτά στο περίπου. Όπως καταλάβατε δεν ξέρω και πολλά από κινητά οπότε κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Συγνώμη αν ήταν μεγάλο το θέμα και σας κούρασα, άν έγραψα περιττά πράγματα που δεν χρειαζόταν άλλα μόλις πριν λίγο έκανα εγγραφή. Κάθε παρατήρηση δεκτή. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Χρόνια σας πολλά και καλές γιορτές! :) Αμα θελεις κατι εκτος Android,κοιταξε και το Lumia 640.Ειναι πολυ καλη συσκευη σε γενικες γραμμες. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts