vasilis_hd2 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Τηλεφωναρα το nubia..........με αυτα τα σπεκς 190 ευρω!!! Να με θυμάστε... και να πίνετε κανένα ποτηράκι στην υγειά μου:lol::p:lol: Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Μη σου πω καμία κουβέντα, μέρες που ναι...:X :innocent: Από τα 13,8 cm του mi 4c που ειχα αρχικα καταληξει κ εκανα την υπερβαση για τα 15 cm του RN3, να πάω στα 15,5 cm του nubia? :mad: Πες μου κάτι, έχω παγώσει μια παραγγελία του RN3 στο gearbest, γιατί σκεφτόμουν για το mi 4c. Μπορώ να τους πω να μου επιστρέψουν τα λεφτά να ψωνισω το nubia από fastcardtech? (Κακουργε!) Λογικά, το nubia θα χει καλύτερη κάμερα από το RN3 (η οποία δεν είναι κ άσχημη) κ αυτη ειναι μια σημαντική λεπτομέρεια για καινούρια αγορά. Α, ποτε περίπου παραλαμβάνεις για να μου πεις εντυπώσεις πριν καταλήξω ανάμεσα σε RN3 & Nubia Z9? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 (edited) Τωρα θα σε στενοχωρησω παραπανω εγω αδερφε σορρυ......:lol::lol: H καμερα του Nubia ειναι η ιδια με του LG G4 και αν δεις reviews λενε οτι ειναι μια παρα παρα πολυ καλη καμερα σε νορμαλ συνθηκες!!! Ο φακος ειναι ο sony imx234!! Δες εδω review του android authority που μιλαει και για την καμερα (στο Z9 Borderless βεβαια αλλα την ιδια καμερα φορανε και γενικα εχουν τα ιδια σπεκς εκτος απο την ελλειψη πλαινων bezels στο Z9 Borderless): Oσον αφορα την συγκριση που κανεις με το Xiaomi mi4c και το Redmi Note 3 θα σε στενοχωρησω αδερφε αλλα δεν υφίσταται συγκριση!!! Το Nubia Z9 Max συγκρινεται μονο με το Xiaomi Mi Note Pro και μαλιστα συμφωνα με τον ιταλο που βγαζει τις cuocco roms στα LeTV ειναι καλυτερο στα σημεια!!!:shock::shock: Δες εδω: Edited January 1, 2016 by akis44 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Τέλεια στεναχώρια!! Απ ότι καταλαβα λοιπόν, το RN3 καλύτερο από το mi 4c, με το RN3, που έχει την ίδια (μετρια προς καλη) κάμερα με το RN2, να είναι υποδεέστερο σε κάμερα του NUBIA Z9, το οποίο έχει εξαιρετική κάμερα. Λίγο πιο μαζεμένο να ήταν μονο..:cry: Όσον αφορά για το αν είναι εύκολο να μου επιστραφούν τα χρήματα από παραγγελία που εκκρεμεί στο gearbest, γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Πανευκολο ειναι τους ζητας refund και απο την στιγμη που δεν σου εχουν στειλει κατι ειναι υποχρεωμενοι να σου κανουν!!! Υ.Γ. Αν τα χρηματα τα ειχες στο balance του paypal θα φανουν αμεσως (η αντε να καθηστερησουν καμια μερα) αν ομως τραβηξε το paypal απο καρτα μπορει να κανουνε και μια εβδομαδα!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Demakhs αγορινα μου εσυ :lol: ολο ωραιες αποριες μου εισαι :chair: Εχει φυγει απο Κινα αλλα δεν μπορω να πω ποτε θα παραλαβω... Εννοειται κανεις refund και χτυπας Nubia:) Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Οκ, refund λοιπόν. Ο λόγος που μια συσκευή που κοστίζει 350+ στα υπόλοιπα μαγαζιά δεν μας ενδιαφέρει, ή θα πρεπε? Μάλλον όχι, ο Μπίλης λέει ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το εν λόγω κατάστημα. Δεν βλέπω πολύ κίνηση στο θέμα της συσκευής, :worry:, φαντάζομαι θα είναι λόγω της ακριβής τιμής που έχει στα υπόλοιπα μαγαζια, αλλά βλέπω μεγάλη κίνηση στο xda από άποψη custom roms. Νομίζω θα ριξω παραγγελία (για να προλαβω) πριν καν ζητησω refund από τους άλλους..:lol:..παρότι με φρενάρει λιγο που δεν έχω εικόνα από κατόχους για το λογισμικό, τη συμπεριφορά της μπαταρίας, το GPS κ.λ.π....:worry: Λοξοδρομησα πάλι γμτκρτμ..:dash: Σας ευχαριστώ ολους σας για τη σύγχυση που μου έχετε προκαλέσει.... :wacko: :rotfl: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Οκ, refund λοιπόν. Ο λόγος που μια συσκευή που κοστίζει 350+ στα υπόλοιπα μαγαζιά δεν μας ενδιαφέρει, ή θα πρεπε? Μάλλον όχι, ο Μπίλης λέει ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το εν λόγω κατάστημα. Δεν βλέπω πολύ κίνηση στο θέμα της συσκευής, :worry:, φαντάζομαι θα είναι λόγω της ακριβής τιμής που έχει στα υπόλοιπα μαγαζια, αλλά βλέπω μεγάλη κίνηση στο xda από άποψη custom roms. Νομίζω θα ριξω παραγγελία (για να προλαβω) πριν καν ζητησω refund από τους άλλους..:lol:..παρότι με φρενάρει λιγο που δεν έχω εικόνα από κατόχους για το λογισμικό, τη συμπεριφορά της μπαταρίας, το GPS κ.λ.π....:worry: Λοξοδρομησα πάλι γμτκρτμ..:dash: Σας ευχαριστώ ολους σας για τη σύγχυση που μου έχετε προκαλέσει.... :wacko: :rotfl: Ολα σωστα τα εγραψες αλλα....Ειναι δυνατον να μην ειναι καλα ολα αυτα σε ναυαρχιδα του 2015?:mad: Εδω θα ειμαστε να σε επαναφερουμε στον ισιο δρομο:oops::offtopic::rocket: Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 (edited) Ok, δε χρειάζεται να προσπαθήσεις αλλο, εχεις δικιο, τι στα διαλα, ρίχνω παραγγελία!:secret: Το ότι δεν έχει sd card στην περιγραφή του fastcardtech, προφανώς δεν ισχύει έτσι? Κ μια τελευταία ερώτηση...τι χρώμα το πήρες? Κ μια επισημανση....να δεις κακομοιρη μου τι θα παθεις αν μας βγει ναυαρχίδα χωρίς το ναυ! :knife: Edited January 1, 2016 by demakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 (edited) Ριξε κι εσυ μια παραγγελια να γινουμε τρεις που θα κλαιμε.......:cry::cry: Ο Βασιλης βεβαια θα κλαψει πρωτος και θα μας εχει προετοιμασει!!! :chair::rocket: Edited January 1, 2016 by akis44 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Από τις τρεις επιλογές αποστολής, επιλέγουμε : Free Shipping Service When over 200USD? (Το πα κ το κάνα!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 (edited) Εγω επελεξα "Registered Airmail Service" (αυτο που ειχε προεπιλεγμενο δηλαδη), αλλα δεν νομιζω να εχει καμια διαφορα!!! Επισης μην ξεχασεις το κουπονακι 888200 βγαινει στα 188 ευρω περιπου!! Τι χρωμα το πηρες?? Edited January 1, 2016 by akis44 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Άσπρο. Το κουπόνι δεν το ξερα, ευχαριστώ. Θα τους ζητησω να το ενεργοποιήσουν κ να μου πιστωσουν τη διαφορά για μελλοντική αγορά (με τέτοιες τιμές, θα ξαναγίνει σίγουρα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Για να δουμε τι θα δουμε!!! Εγω βεβαια ημουνα τολμηρος και παλιοτερα απο το συγκεκριμενο καταστημα και ειχα παρει ενα meizu m1 note......μια χαρα ειχε ερθει!! Αν θυμαμαι καλα βεβαια ειχαν καθυστερησει λιγο να το κανουν dispach (5-6 μερες) αλλα η συσκευη ηταν κομπλε, ολοκαινουργια και κανενα θεμα μεχρι προσφατα που το πουλησα!! Τρελη εμπιστοσυνη δεν τους εχω ομως........ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Τα λεφτά δεν τα χάνουμε. Κ σε 2 μήνες να ρθει δε με νοιάζει, προχειρη συσκευή έχω (κατά την αναμονή όμως θα μαι λιιιιγο στα κάρβουνα...:lol:). Ο Βασίλης υπογράφει ότι το μαγαζί είναι εντάξει (αυτόν θα βαραμε :chair:). Αν τσιμπησουμε όμως τέτοια συσκευή με τέτοια τιμή, του κάνουμε κ άγαλμα! :yahoo: :clap: :up: :bow: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Ενδιαφέρον! Το fastcardtech έχει τιμές πολύ καλές για να ναι αληθινές! Θα μας βάλεις σε πειρασμό. Μια χαρά συσκευές έχει, ότι δεν είναι καινούργιο ή αυθεντικό το αναγράφει. Απλά βάζει μικρότερο καπέλο από τα υπόλοιπα sites και σας φαίνονται οι τιμές περίεργες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 (edited) Χμμμ το να εξηγησεις μια διαφορα 10-20-30 δολαρια με το καπελο οκ το καταλαβαινω αλλα εδω μιλαμε για 150 -200 δολλαρια διαφορες (του alliexpress στα 209$ δεν το βαζω μεσα ειναι το μοντελο με τον 615/2gb)!! http://www.kimovil.com/el/khoro-agora-zte-nubia-z9-max Edited January 2, 2016 by akis44 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Χμμμ το να εξηγησεις μια διαφορα 10-20-30 δολαρια με το καπελο οκ το καταλαβαινω αλλα εδω μιλαμε για 150 -200 δολλαρια διαφορες (δεν βαζω τον πωλητη με το 0 feedback του alliexpress μεσα)!! http://www.kimovil.com/el/khoro-agora-zte-nubia-z9-max Κι όμως, η διαφορά της τιμής στην Κίνα και τον Κινεζομάγαζων μετά από λίγο καιρό από την κυκλοφορία της συσκευής είναι τρομερή. Εδώ συγκεκριμένα για το mi4 το Vickmall μου έλεγε ότι δεν έχει βγάλει καν έκδοση των 64GB η Xiaomi και ότι ανέβασε λίγο και την τιμή της έκδοσης των 16gb ( όταν ήταν να το αγοράσω πρίν 2-3 μήνες ) 3 Mi4 64gb, 1 LG G3 και 2 Note2 της xiaomi έχω πάρει από αυτό και ήταν ολοκαίνουργια και γνησιότατα. Τώρα έχω παραγγείλει και ένα Xiaomi note pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Mηπως να αλλαξεις να γινουμε 4!!! :frog::frog: Δες τι συμπερασμα βγαζει ο ιταλος των LeTV!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Mηπως να αλλαξεις να γινουμε 4!!! :frog::frog: Δες τι συμπερασμα βγαζει ο ιταλος των LeTV!!! Χαχαχα, μωρέ το σκεφτόμουν κι εγώ πολύ για το nubia αλλά έχω αδυναμία στα Xiaomi και ειδικά το pro το καλό έβλεπα από την ημέρα που κυκλοφόρησε αλλά η τιμή ήταν πολύ τσιμπημένη :D Καλοδούλευτο πάντως και καλή χρονιά να έχετε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Και εγω φιλε μου......και το redmi note 3 το περιμενω απο μερα σε μερα (απο αλλο μαγαζι βεβαια)!!! Το nubia δεν ηταν στις προτεραιοτητες μου αλλα σε αυτην την τιμη δεν το σκέφτηκα πολυ!!!! Χαμενος δεν βγαινεις με τιποτα!!! Επισης, καλη χρονια με υγεια πανω απολα!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Η Μια χαρά συσκευές έχει, ότι δεν είναι καινούργιο ή αυθεντικό το αναγράφει. Απλά βάζει μικρότερο καπέλο από τα υπόλοιπα sites και σας φαίνονται οι τιμές περίεργες. Είχαμε και μαζί μια έντονη διαμάχη με αφορμή το fastcardetch.... Να ξέρεις ξέρετε το ότι γράφω είναι από προσωπική εμπειρία τεκμηριωμενο και το κάνω για καλό όλων, δεν είμαι μοναχοφαεις και παρτακιας.. . Ποιος άλλος θα το έγραφε αυτό να γίνουν πολλοί μάγκες? Περασμένα ξεχασμένα και χαίρομαι που πλέον έχεις την ίδια άποψη με εμενα:) Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Εσύ δεν είσαι ένας απλός Βασίλης, είσαι ο Αη Βασίλης!:p Πολύ καλά κάνεις & η πλειοψηφία εδώ μέσα αυτό κανει γιατί οι εποχές είναι δύσκολες. Χρονια πολλά & για την ονομαστική σου εορτή. Tracking number έχεις πάρει ή είναι φρέσκια η παραγγελία ακομα? Την εριξα & εγω, δεν αντεξα...πάει το mi 4c,πάει το rn3, τα φάγε η μαρμαγκα!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Η Είχαμε και μαζί μια έντονη διαμάχη με αφορμή το fastcardetch.... Να ξέρεις ξέρετε το ότι γράφω είναι από προσωπική εμπειρία τεκμηριωμενο και το κάνω για καλό όλων, δεν είμαι μοναχοφαεις και παρτακιας.. . Ποιος άλλος θα το έγραφε αυτό να γίνουν πολλοί μάγκες? Περασμένα ξεχασμένα και χαίρομαι που πλέον έχεις την ίδια άποψη με εμενα:) Στα των προιόντων πάντα την ίδια άποψη είχα φίλε μου, αλλά σαφώς χαίρομαι που δεν διαφέρουν οι απόψεις μας. Απλά οι περισσότεροι κρύβονται πίσω από το ''ότι πιο ακριβό, είναι και πιό καλό/σίγουρο'' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Στα των προιόντων πάντα την ίδια άποψη είχα φίλε μου, αλλά σαφώς χαίρομαι που δεν διαφέρουν οι απόψεις μας. Απλά οι περισσότεροι κρύβονται πίσω από το ''ότι πιο ακριβό, είναι και πιό καλό/σίγουρο'' Ναι σίγουρα ο Νέο πλούτος Νέο Έλληνας πάντα.... Αλλά εμένα με λένε Βασίλη και όχι ΘΥΜΑ:lol: Το πήρες τελικά? Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts