grigas Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Αντιμετωπιζω προβλημα με την εφαρμογη Runtastic pro που χρησιμοποιω για τρεξιμο...γραφει άλλα ντ αλλων...εννοω ταχυτητα,διαρκεια ,αποσταση κλπ... Παρατήρησα και εγώ ακριβώς το ίδιο. Στον χάρτη την ώρα που έτρεχα, έδειχνε σαν να έκανα ζιγκ ζαγκ. Άνοιξα από περιέργεια το here maps και το στίγμα μου φαινόταν κανονικότατα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Ερώτηση: Η συσκευή στα καλά καθούμενα μερικές φορές κλείνει μόνη της. Την πρώτη φορά μου φαίνεται οτι έκλεισε μόνο η οθόνη γιατί όταν πατούσα τα πλήκτρα έντασης άκουγα αυξομείωση ήχου. Την δεύτερη φορά πρέπει να έκλεισε τελείως γιατί δεν ακουγόταν τίποτα. Βγάζω την μπαταρία, την ξαναβάζω και όλα οκ. Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Η rom που φοράει είναι η CUBOT_5265C_NOTE_S_20160411 Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Ερώτηση: Η συσκευή στα καλά καθούμενα μερικές φορές κλείνει μόνη της. Την πρώτη φορά μου φαίνεται οτι έκλεισε μόνο η οθόνη γιατί όταν πατούσα τα πλήκτρα έντασης άκουγα αυξομείωση ήχου. Την δεύτερη φορά πρέπει να έκλεισε τελείως γιατί δεν ακουγόταν τίποτα. Βγάζω την μπαταρία, την ξαναβάζω και όλα οκ. Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Η rom που φοράει είναι η CUBOT_5265C_NOTE_S_20160411 Είχα ακριβώς το ίδιο. Πήγαινέ το στην InfoQuest. Σε 5 εργάσιμες, θα το έχεις πίσω, στο σπίτι σου. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 (edited) Είχα ακριβώς το ίδιο. Πήγαινέ το στην InfoQuest. Σε 5 εργάσιμες, θα το έχεις πίσω, στο σπίτι σου. Εμ δεν είναι απο εδώ αγορασμένο... Απο China είναι :-/ Την ίδια συσκευή σου στείλανε ή στην αλλάξανε; Σου είπαν τι επισκευάσανε; Edited June 4, 2016 by pavlidisc Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Εμ δεν είναι απο εδώ αγορασμένο... Απο China είναι :-/ Την ίδια συσκευή σου στείλανε ή στην αλλάξανε; Σου είπαν τι επισκευάσανε; Την ίδια. Εννοείται είχα κρατήσει αριθμούς imei, είχα βγάλει φωτογραφίες κλπ. Έκαναν reset. Αλλά, παρατηρώ διαφορές. Κρυώνει πιο γρήγορα η συσκευή και "ρολάρει" καλύτερα από πριν. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Την ίδια. Εννοείται είχα κρατήσει αριθμούς imei, είχα βγάλει φωτογραφίες κλπ. Έκαναν reset. Αλλά, παρατηρώ διαφορές. Κρυώνει πιο γρήγορα η συσκευή και "ρολάρει" καλύτερα από πριν. Απλά reset έκαναν δηλαδή;;;;; Έτσι είπαν;;;; Η αλήθεια είναι οτι και εμένα για πρόβλημα software μου μοιάζει αλλά ... ξέρω γω...! Λές να κάνω μία πλήρη επαναφορά τηλεφώνου; ή να κατεβάσω την rom απο το site τους και να την ξαναπεράσω;:confused: Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 (edited) Δεν το έστειλα. Το πήγα. Την προηγούμενη Πέμπτη και το πήρα χτες. Επίσης, το έφεραν στο σπίτι μου, χωρίς έξοδα αποστολής. εγω ειμαι απο επαρχεια το service απο το τηλεφωνο μου ειπε οτι το να στειλω τα εξοδα αποστολης ειναι δικα μου το να μου το φερουν ειναι δικα τους.Αφου ειναι μεσα στην εγγυηση γιατι να χρεωθω με εξοδα αποστολης στο πηγαινε...;;;;; Το μαγαζι λεει οτι δεν υπαρχει χρεωση ..Ομως. Δεν το στελνουν.Αντε βγαλε ακρη και με τους δυο . Edited June 4, 2016 by foust Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Εχω το κινητο περιπου 3 μηνες σαν βασικη συσκευη με 2 καρτες.Εχοντας μεινει απολυτα ικανοποιημενος απο το απιστευτο μεγαφωνο του (καθως κατα 90% μιλαω με ανοιχτη ακροαση) και την εξαιρετικη οθονη του,η μονη απογοητευση ειναι η μπαταρια του. Μεχρι σημερα το εχω φορτισει με διαφορους φορτιστες 1000αρηδες και 2000αρους. Αποτελεσμα?Απο το 100% στο 80% μεσα σε μιση ωρα το πολυ σε αναμονη,ενω με χρηση απο το 100% εως το 0 σε 3-4 ωρες.Χτες απο 0% με εναν 1000αρη φορτιστη εδειχνε σε λιγοτερο απο ωρα,52%.Μολις το εβγαλα απ την μπριζα μεσα σε 20 λεπτα χρησης ειχε παει 25%.Και το βραδυ σε λειτουργια πτησης μεχρι τις 08.00 ειχε παει 15%. Τωρα το φορτιζω με εναν 700αρη απο ενα παλιο Alcatel-Vodafone με κουμπια που ειχα παρει πριν 5 χρονια.Σε 3.5 ωρες φορτισης απο 2% δειχνει 60%.Για να δουμε μηπως στρωσει... Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Απλά reset έκαναν δηλαδή;;;;; Έτσι είπαν;;;; Η αλήθεια είναι οτι και εμένα για πρόβλημα software μου μοιάζει αλλά ... ξέρω γω...! Λές να κάνω μία πλήρη επαναφορά τηλεφώνου; ή να κατεβάσω την rom απο το site τους και να την ξαναπεράσω;:confused: Έτσι έγραφε το χαρτί του service. Αλλά, όταν ξεκίνησα να το στήνω, μου έβγαλε update, για τα google apps, που δε μου έτυχε βγάλει με το δικό μου reset. Ίσως να είχαν κολλήσει. Κάνε μόνο επαναφορά. Για from δε γνωρίζω να σου πω κάτι, γιατί ήμουν σε άλλο λειτουργικό πολλά χρόνια. εγω ειμαι απο επαρχεια το service απο το τηλεφωνο μου ειπε οτι το να στειλω τα εξοδα αποστολης ειναι δικα μου το να μου το φερουν ειναι δικα τους.Αφου ειναι μεσα στην εγγυηση γιατι να χρεωθω με εξοδα αποστολης στο πηγαινε...;;;;; Το μαγαζι λεει οτι δεν υπαρχει χρεωση ..Ομως. Δεν το στελνουν.Αντε βγαλε ακρη και με τους δυο . Ναι, το πήγαινε χρεώνεται σε μας. Το έλα, όχι. Από το κατάστημα που το είχα πάρει, μου είχαν πει ότι ήθελα, να πηγαίνω σε αυτούς. Αλλά, επειδή το service ήταν πιο κοντά από το κατάστημα, πήγα εκεί. Εχω το κινητο εριπου 3 μηνες σαν βασικη συσκευη με 2 καρτες.Εχοντας μεινει απολυτα ικανοποιημενος απο το απιστευτο μεγαφωνο του (καθως κατα 90% μιλαω με ανοιχτη ακροαση) και την εξαιρετικη οθονη του,η μονη απογοητευση ειναι η μπαταρια του. Μεχρι σημερα το εχω φορτισει με διαφορους φορτιστες 1000αρηδες και 2000αρους. Αποτελεσμα?Απο το 100% στο 80% μεσα σε μιση ωρα το πολυ σε αναμονη,ενω με χρηση απο το 100% εως το 0 σε 3-4 ωρες.Χτες απο 0% με εναν 1000αρη φορτιστη εδειχνε σε λιγοτερο απο ωρα,52%.Μολις το εβγαλα απ την μπριζα μεσα σε 20 λεπτα χρησης ειχε παει 25%.Και το βραδυ σε λειτουργια πτησης μεχρι τις 08.00 ειχε παει 15%. Τωρα το φορτιζω με εναν 700αρη απο ενα παλιο Alcatel-Vodafone με κουμπια που ειχα παρει πριν 5 χρονια.Σε 3.5 ωρες φορτισης απο 2% δειχνει 60%.Για να δουμε μηπως στρωσει... Οθόνη βγάζω σχεδόν στάνταρ 8 ώρες. Με μικτή χρήση 3g και wifi. Αν είμαι αποκλειστικά σε wifi, βγάζω 10+ ώρες. Επίσης, όταν φτάσει για πρώτη φορά στο 100%, δεν είναι στην πραγματικότητα 100%. Θέλει άλλη μισή ώρα, με 40 λεπτά. Ίσα-ίσα, που η μπαταρία του ήταν ο κύριος λόγος που το πήρα και δεν είμαι ούτε στο ελάχιστο απογοητευμένος. Μόνο με το δικό του φορτιστή το φορτίζω. Περίπου 4 ώρες θέλει. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Έτσι έγραφε το χαρτί του service. Αλλά, όταν ξεκίνησα να το στήνω, μου έβγαλε update, για τα google apps, που δε μου έτυχε βγάλει με το δικό μου reset. Ίσως να είχαν κολλήσει. Κάνε μόνο επαναφορά. Για from δε γνωρίζω να σου πω κάτι, γιατί ήμουν σε άλλο λειτουργικό πολλά χρόνια. Ναι, το πήγαινε χρεώνεται σε μας. Το έλα, όχι. Από το κατάστημα που το είχα πάρει, μου είχαν πει ότι ήθελα, να πηγαίνω σε αυτούς. Αλλά, επειδή το service ήταν πιο κοντά από το κατάστημα, πήγα εκεί. Οθόνη βγάζω σχεδόν στάνταρ 8 ώρες. Με μικτή χρήση 3g και wifi. Αν είμαι αποκλειστικά σε wifi, βγάζω 10+ ώρες. Επίσης, όταν φτάσει για πρώτη φορά στο 100%, δεν είναι στην πραγματικότητα 100%. Θέλει άλλη μισή ώρα, με 40 λεπτά. Ίσα-ίσα, που η μπαταρία του ήταν ο κύριος λόγος που το πήρα και δεν είμαι ούτε στο ελάχιστο απογοητευμένος. Μόνο με το δικό του φορτιστή το φορτίζω. Περίπου 4 ώρες θέλει. Απο οτι καταλαβα σου περασαν απο την αρχη rom; και αν ναι αυτη που φορουσε20160411 ή την καιρνουρια που υπαρχει 20160526 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Απο οτι καταλαβα σου περασαν απο την αρχη rom; και αν ναι αυτη που φορουσε20160411 ή την καιρνουρια που υπαρχει 20160526 Την 20160411. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Το κουφό είναι ότι εμένα τρώει κάποια κολλήματα ....όχι πάντα σήμερα κατά λάθος έβαλα hotknot και βλέπω ότι πάει καλά Καλά θα το δω καμιά μέρα και αν κάνει τα ίδια φεύγει πακέτο για σερβις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Το κουφό είναι ότι εμένα τρώει κάποια κολλήματα ....όχι πάντα σήμερα κατά λάθος έβαλα hotknot και βλέπω ότι πάει καλά Καλά θα το δω καμιά μέρα και αν κάνει τα ίδια φεύγει πακέτο για σερβις Α, όχι, κολλήματα ποτέ. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Α, όχι, κολλήματα ποτέ. :) Από ότι δείχνει το κινητό είναι τελείως άχρηστο, εκτός εάν η μαμά rom το κάνει να έχει προβλήματα .Οπως και να εχει το πραγμα ο πελατης την πληρωνει....με εξοδα αποστολης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Από ότι δείχνει το κινητό είναι τελείως άχρηστο, εκτός εάν η μαμά rom το κάνει να έχει προβλήματα .Οπως και να εχει το πραγμα ο πελατης την πληρωνει....με εξοδα αποστολης Ε όχι και άχρηστο το κινητό, το έχω κανένα δίμηνο και φυσάει σε όλα.... Έλεος, δεν σημαίνει επειδή σε κάποιον δεν έκατσε καλά η αγορά να τα γκρεμίζουμε όλα. Το κινητό για τα χρήματα του είναι αξιοπρεπέστατο. Sent from mTalk Κώστας!! Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Ε όχι και άχρηστο το κινητό, το έχω κανένα δίμηνο και φυσάει σε όλα.... Έλεος, δεν σημαίνει επειδή σε κάποιον δεν έκατσε καλά η αγορά να τα γκρεμίζουμε όλα. Το κινητό για τα χρήματα του είναι αξιοπρεπέστατο. Sent from mTalk Κώστας!! Σωστός, 6 μήνες μόνο μια φορά έσβυσε η οθόνη, αλλά μετά από φόρτιση δεν παρουσίασε τίποτα ξανά.. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Σωστός, 6 μήνες μόνο μια φορά έσβυσε η οθόνη, αλλά μετά από φόρτιση δεν παρουσίασε τίποτα ξανά.. Έλλην αθάνατε, γκρεμίζουμε και χτίζουμε σε δευτερόλεπτα...... Sent from mTalk Κώστας!! Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 (edited) Ε όχι και άχρηστο το κινητό, το έχω κανένα δίμηνο και φυσάει σε όλα.... Έλεος, δεν σημαίνει επειδή σε κάποιον δεν έκατσε καλά η αγορά να τα γκρεμίζουμε όλα. Το κινητό για τα χρήματα του είναι αξιοπρεπέστατο. Sent from mTalk Κώστας!! Που το ειδες το αξιοπρεπεστατο εδω στο φορουμ ολο προβλγματα γραφουν Για τα χρηματα του 100 απο την πρωτη μερα να παρουσιαζει θεματα λειτουργιας ειναι πολλα τα χρηματα Απο τα χερια μου παιρασαν κινητα και κινητα τα περισσοτερα απο κινα τετοιο χαλι δεν......σαν αυτο απο την πρωτη μερα αγορας χαλασμενο και τωρα μου λενε για παει στο σερβις 12 ευρω απο μενα ελεος και γιατι .Απο eshop και να εχεις το κεφάλι ήσυχο και σΝ πάθει κάτι αναλαμβάνει όλα τα έξοδα!! Και αντικατάσταση σε θέμα λειτουργίας μέσα σε 7ημερες Edited June 4, 2016 by foust Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Που το ειδες το αξιοπρεπεστατο εδω στο φορουμ ολο προβλγματα γραφουν Για τα χρηματα του 100 απο την πρωτη μερα να παρουσιαζει θεματα λειτουργιας ειναι πολλα τα χρηματα Απο τα χερια μου παιρασαν κινητα και κινητα τα περισσοτερα απο κινα τετοιο χαλι δεν......σαν αυτο απο την πρωτη μερα αγορας χαλασμενο και τωρα μου λενε για παει στο σερβις 12 ευρω απο μενα ελεος και γιατι Για δες καλά, πόσοι είναι αυτοί που γράφουν για προβλήματα; Εκτός αν εννοείς το πρόβλημα με την ένδειξη της μπαταρίας... Τότε πάω πάσο!!!! Sent from mTalk Κώστας!! Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 (edited) Για δες καλά, πόσοι είναι αυτοί που γράφουν για προβλήματα; Εκτός αν εννοείς το πρόβλημα με την ένδειξη της μπαταρίας... Τότε πάω πάσο!!!! Sent from mTalk Κώστας!! Και αυτό και με την οθόνη και που κολλάει όπως σε μένα Αν ήταν σωστή η αντιπροσωπία και το σέρβις να μην τα έβγαζαν στην αγορά πληρώνω ενα προϊόν έστω για ενα χρόνο να λειτουργεί οκ δηλαδή τι; μπαταρία ας τα φτιάξουν προτού την πώληση του, δεν κατάλαβα και τα 100ευρω που τα βάζεις ;Τι ;;να δουλεύουν τα κούριερ με ρωτάνε εμένα; αν διαθέτω αλλα 12ευρω για αυτό το πράγμα να χαλούσε στο χρόνο ούτε να το λέμε Πείρα ενα κινητό που κολλάει και θέμα με μπαταρία απο τη πρώτη μέρα αρα για μένα οτι το ποιό μάπα ! Edited June 4, 2016 by foust Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Και αυτό και με την οθόνη και που κολλάει όπως σε μένα Αν ήταν σωστή η αντιπροσωπία και το σέρβις να μην τα έβγαζαν στην αγορά πληρώνω ενα προϊόν έστω για ενα χρόνο να λειτουργεί οκ δηλαδή τι; μπαταρία ας τα φτιάξουν προτού την πώληση του, δεν κατάλαβα και τα 100ευρω που τα βάζεις ;Τι να δουλεύουν τα κούριερ με ρωτάνε εμένα; αν διαθέτω 12ευρω Μόνο ένας παραπονέθηκε για την οθόνη, ο mr_47. Και το παλικάρι το έστειλε αντιπροσωπεία και ουσιαστικά το μόνο που έκαναν ήταν ένα hard reset ή πέρασαν ξανά την Rom, τίποτα άλλο δεν έκαναν. Και από όσο λέει το πρόβλημα δεν παρουσιάστηκε ξανά. Τώρα αν εσένα σου ζητάν 12€ για να το στείλεις για επισκευή, Αν είναι αγορασμένο από Ελλάδα να απαιτήσεις δωρεάν να γίνει όλη η διαδικασία. Όπως δωρεάν θα έκανα ακριβώς κι εγώ σε συνεννόηση με την επίσημη BlackView την διαδικασία αποστολής για την επισκευή του τηλεφώνου μου BV500, μετά το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την αναβάθμιση σε 6.0. Sent from mTalk Κώστας!! Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Μόνο ένας παραπονέθηκε για την οθόνη, ο mr_47. Και το παλικάρι το έστειλε αντιπροσωπεία και ουσιαστικά το μόνο που έκαναν ήταν ένα hard reset ή πέρασαν ξανά την Rom, τίποτα άλλο δεν έκαναν. Και από όσο λέει το πρόβλημα δεν παρουσιάστηκε ξανά. Τώρα αν εσένα σου ζητάν 12€ για να το στείλεις για επισκευή, Αν είναι αγορασμένο από Ελλάδα να απαιτήσεις δωρεάν να γίνει όλη η διαδικασία. Όπως δωρεάν θα έκανα ακριβώς κι εγώ σε συνεννόηση με την επίσημη BlackView την διαδικασία αποστολής για την επισκευή του τηλεφώνου μου BV500, μετά το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την αναβάθμιση σε 6.0. Sent from mTalk Κώστας!! Είναι η πολιτική της αντιπροσωπίας και του σέρβις να πληρώνει ο κόσμος το κούριερ το ρώτησα σε κατάστημα που έχει ταλαβερια με το σέρβις αυτό!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Είναι η πολιτική της αντιπροσωπίας και του σέρβις να πληρώνει ο κόσμος το κούριερ το ρώτησα σε κατάστημα που έχει ταλαβερια με το σέρβις αυτό!! Πάντως από εκεί που το πήρα εγώ, αν, που το απεύχομαι πάθει κάτι το δικό μου, δεν θα πληρώσω τίποτα. Εγγυημένα θα πάει με δικά τους έξοδα για να το επισκευάσουν. Sent from mTalk Κώστας!! Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Πάντως από εκεί που το πήρα εγώ, αν, που το απεύχομαι πάθει κάτι το δικό μου, δεν θα πληρώσω τίποτα. Εγγυημένα θα πάει με δικά τους έξοδα για να το επισκευάσουν. Sent from mTalk Κώστας!! Καλά συζήτηση κάνουμε αυτό που θέλω να πω τόση ώρα είναι ότι παίζουν απάτες στην πλάτη του πελάτη. Μην νομίζεις είναι μαγαζί του διαδικτύου και είναι στη περιοχή μου την Δεύτερα θα φύγει πακέτο από αυτούς.... ΑΣΕ που θα τους στολίσω με σχόλια διότι λένε και ψέματα δεν πληρώνω άλλο μία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Καλά συζήτηση κάνουμε αυτό που θέλω να πω τόση ώρα είναι ότι παίζουν απάτες στην πλάτη του πελάτη. Μην νομίζεις είναι μαγαζί του διαδικτύου και είναι στη περιοχή μου την Δεύτερα θα φύγει πακέτο από αυτούς.... ΑΣΕ που θα τους στολίσω με σχόλια διότι λένε και ψέματα δεν πληρώνω άλλο μία Εννοείται πως κάνουμε συζήτηση, κι εγώ μαζί σου είμαι μην νομίζεις κάτι άλλο. Αν υπάρχει πρόβλημα φυσικά και θα σου το φτιάξουν και δωρεάν, κι εγώ άπλα ήθελα να πω μην τα κατεδαφίζουμε όλα με την πρώτη στραβή που γίνεται σε εμάς. Το τηλέφωνο για τα χρήματα του είναι πραγματικά value for money..... Sent from mTalk Κώστας!! Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts