Jump to content

Τάμπλετ με 2GB RAM έως €150 υπάρχει;

ereynitis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα και καλές γιορτές να έχουμε όλοι! Παιδιά θα ήθελα τα φώτα σας! Όπως γράφω και στον τίτλο ψάχνω ταμπλέτΑ :p με 2GB RAM, Wi-Fi και θύρα USB. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά ή η μάρκα δε με πολυαπασχολούν, απλά θα παίξουν ένα μικρό ρόλο στην τελική απόφαση. Η συσκευή θα χρησιμοποιείται κυρίως για Φέισμπουκ, Γιουτιούμπ, ταινιο-σειρές και παιχνίδια επιπέδου Φέισμπουκ. Ό,τι έχετε ευχαρίστηση παρακαλώ! :D

Υ.Γ. Αποκλείονται οι μάρκα-μάπα τύπου Turbo-X και λοιπές προχειράτζες. Ξαναλέω δε με πειράζει η προέλευση αρκεί να ξέρουμε σίγουρα ότι η συσκευή είναι ανθεκτική. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προταίρων! :)

Edited by ereynitis

Γνωρίζει κάποιος να μου πει εάν μπορώ να εμπιστευτώ αυτό ; Γιατί η σχέση τιμής / χαρακτηριστικών μου φαίνεται πολύ καλή!

Χαρακτηριστικά του HD μοντέλου λεπτομερώς εδώ. Nομίζω η μόνη διαφορά τους είναι ότι το σκέτο H δεν παίρνει SIM.

Edited by ereynitis

Teclast X98 Air III

XiaoMi Mi Pad 2

Κοίτα κι αυτά τα 2.

Ωραίος! Καλημέρα και καλή χρονιά! Το Χ98 απ' ότι είδα στα συγκριτικά έχει τον καλύτερο συνδυασμό χαρακτηριστικών/τιμής! Το Xiaomi είναι πολύ καλό, αλλά του λείπουν κάποια σχετικά βασικά όπως το ότι δε δέχεται εξωτερική κάρτα μνήμης, ότι δεν έχει θύρα HDMI, ότι έχει μόνο 6000mAh μπαταρία κ.α. Το Χ10Η είναι ελαφρώς υποδιαίστερο του Χ98, αλλά και ελαφρώς ακριβότερο, οπότε προς το παρόν το Χ98 είναι πρώτο στις επιλογές μου! Ευχαριστώ πολύ! :)

Έχω το chuwi hi8 και έχω μειενι απόλυτα ικανοποιημένος. Πήρα για δώρο το chuwi vi10 που είναι παρόμοιο με το hi8 με μεγαλύτερη οθόνη και πιο πλήρης και από το λίγο που το δουλειά νομίζω σε καλύπτει. Βγήκε και το hi10 με ίδια ποιότητα οθόνης με το hi8

leftko από ποια καταστήματα έχεις αγοράσει τα εν λόγω tablets; είχες θεματάκια με capital controls?

Ωραίος! Καλημέρα και καλή χρονιά! Το Χ98 απ' ότι είδα στα συγκριτικά έχει τον καλύτερο συνδυασμό χαρακτηριστικών/τιμής! Το Xiaomi είναι πολύ καλό, αλλά του λείπουν κάποια σχετικά βασικά όπως το ότι δε δέχεται εξωτερική κάρτα μνήμης, ότι δεν έχει θύρα HDMI, ότι έχει μόνο 6000mAh μπαταρία κ.α. Το Χ10Η είναι ελαφρώς υποδιαίστερο του Χ98, αλλά και ελαφρώς ακριβότερο, οπότε προς το παρόν το Χ98 είναι πρώτο στις επιλογές μου! Ευχαριστώ πολύ! :)

Προσωπικά το Xiaomi θα το διάλεγα μόνο στην μεγαλύτερη έκδοση απλά ανέβενε η τιμή του γι'αυτό έβαλα το μικρότερο.

Όσο για το x98, το χω δουλέψει και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος, πλέον το χω δώσει στον ανηψιό μου για παιχνίδια και όσο και να το λιώνει συνεχίζει να δουλεύει ρολόι.

Έχω το chuwi hi8 και έχω μειενι απόλυτα ικανοποιημένος. Πήρα για δώρο το chuwi vi10 που είναι παρόμοιο με το hi8 με μεγαλύτερη οθόνη και πιο πλήρης και από το λίγο που το δουλειά νομίζω σε καλύπτει. Βγήκε και το hi10 με ίδια ποιότητα οθόνης με το hi8

Καλή χρονιά και σε 'σένα φίλε μου! Το Hi10 ξεφεύγει σε τιμή για τα δεδομένα μου. Το Chuwi Vi10 Pro φαίνεται πολύ δυνατό και για να πω την αλήθεια θα το προτιμούσα από το X98 Air III κυρίως λόγω docking. Το βρήκα εδώ σε πολύ καλή τιμή. Πάω μόνο λίγο φρεναριστός για την τελική απόφαση, γιατί δεν έχω εμπειρία ούτε από Teclast ούτε από Chuwi και δε γνωρίζω κατά πόσο είναι αποδοτικές και αξιόπιστες. Δεν είναι και από τις γνωστότερες κινέζικες και εφόσον δεν έχω περισσότερες πληροφορίες, είμαι λίγο επιφυλακτικός.

Σ' ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σου! :)

----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Προσωπικά το Xiaomi θα το διάλεγα μόνο στην μεγαλύτερη έκδοση απλά ανέβενε η τιμή του γι'αυτό έβαλα το μικρότερο.

Όσο για το x98, το χω δουλέψει και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος, πλέον το χω δώσει στον ανηψιό μου για παιχνίδια και όσο και να το λιώνει συνεχίζει να δουλεύει ρολόι.

Σημαντικές πληροφορίες! Πόσον καιρό το δουλεύετε το Χ98;

Σημαντικές πληροφορίες! Πόσον καιρό το δουλεύετε το Χ98;

Από τις 2 Νοεμβρίου εως σήμερα, ασταμάτητα.

Η αυτονομία του πολύ καλή και εως τώρα ακόμα και στα παιχνίδια που παίζει ο ανηψιός μου δεν έχω δει κανένα lag κτλπ.

Γι'αυτά που το θες πιστεύω είναι πολύ καλή επιλογή σε σχέση με τα λεφτά του.

Από τις 2 Νοεμβρίου εως σήμερα, ασταμάτητα.

Η αυτονομία του πολύ καλή και εως τώρα ακόμα και στα παιχνίδια που παίζει ο ανηψιός μου δεν έχω δει κανένα lag κτλπ.

Γι'αυτά που το θες πιστεύω είναι πολύ καλή επιλογή σε σχέση με τα λεφτά του.

Οκ, σ' ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σου! Θα περιμένω να δω μήπως γνωρίζει κανείς να μ' ενημερώσει λεπτομερέστερα και για το Vi10 Pro, για να δω ποιο θα επιλέξω τελικά.

leftko από ποια καταστήματα έχεις αγοράσει τα εν λόγω tablets; είχες θεματάκια με capital controls?

Απο geekbuying και gearbest τα αγορασα.στο vi10 πηρα καιο dock.οταν ειναι σε windows δουλευει σαν ενα "ελαφρυ" λαπτοπ. Η μπαταρια και στα 2 δεν ειναι στα συν του και ουτε και η καμερα. Αλλα δεν εχω αντιμετωσει καποιο προβλημα σε καποιο απο τα 2.παιχνιδια δεν παιζω για να συγκρινω.

Τωρα μαζι μου εχω το hi8,αν θες να τρεξω κατι για να σουβνπω εντυπωσεις

Η αγορα εγινε απο αγγλικο λογαριασμο,οποτε δεν ειχα θεμα με capital controls.

Το bangood ξερω οτι ειναι αξιοπιστο μαγαζι,απλα οταν τα πηρα ηταν πιο ακριβο.

Edited by leftko

Απο geekbuying και gearbest τα αγορασα.στο vi10 πηρα καιο dock.οταν ειναι σε windows δουλευει σαν ενα "ελαφρυ" λαπτοπ. Η μπαταρια και στα 2 δεν ειναι στα συν του και ουτε και η καμερα. Αλλα δεν εχω αντιμετωσει καποιο προβλημα σε καποιο απο τα 2.παιχνιδια δεν παιζω για να συγκρινω.

Τωρα μαζι μου εχω το hi8,αν θες να τρεξω κατι για να σουβνπω εντυπωσεις

Η αγορα εγινε απο αγγλικο λογαριασμο,οποτε δεν ειχα θεμα με capital controls.

Το bangood ξερω οτι ειναι αξιοπιστο μαγαζι,απλα οταν τα πηρα ηταν πιο ακριβο.

Ευχαριστώ κι εγώ για τις πληροφορίες! :)

Από Ελλάδα μπορείς να κοιτάξεις και το lenovo a10 70f στα 210 ευρώ. Πολύ καλή μπαταρία (11 ώρες) και υπέροχη οθόνη.

http://www.skroutz.gr/s/7289256/Lenovo-Tab-2-A10-70F-10-1-16GB.html

Και το αντίστοιχο θέμα στο forum:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=422931

Αν τελικά το επιλέξεις, ΜΗΝ κάνεις αναβάθμιση σε σε 5.0.1 γιατί έχει κάποια προβληματάκια.

συγγνωμη δεν πρόσεξα το μπάτζετ σου
Edited by tsahmatsis
Δεν πρόσεξα το μπάτζετ σου συγγνωμη

Από Ελλάδα μπορείς να κοιτάξεις και το lenovo a10 70f στα 210 ευρώ. Πολύ καλή μπαταρία (11 ώρες) και υπέροχη οθόνη.

http://www.skroutz.gr/s/7289256/Lenovo-Tab-2-A10-70F-10-1-16GB.html

Και το αντίστοιχο θέμα στο forum:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=422931

Αν τελικά το επιλέξεις, ΜΗΝ κάνεις αναβάθμιση σε σε 5.0.1 γιατί έχει κάποια προβληματάκια.

Καλημέρα και σ' ευχαριστώ κι εσένα φίλε για τις πληροφορίες σου! :)

chuwi hi8 dual boot windows 10 ελληνικα κανενα κολλημα android kitkat 4.4 κανενα κολλημα 90 ευρω ερχετε σπιτι σου παιρνεις 32 gb 2 ram 1920x1080 και sd card slot βαζεις μια 64αρα και εχεις computer και tablet ευκολα γρηγορα. Υπαρχει και root οδηγος. Το λεω για δευτερη φορα δεν θα κλαψεις ποτε τα 90 σου ευρω. Μονο απο κινα αγορασες :ninja::ninja::ninja::ninja::ninja:

chuwi hi8 dual boot windows 10 ελληνικα κανενα κολλημα android kitkat 4.4 κανενα κολλημα 90 ευρω ερχετε σπιτι σου παιρνεις 32 gb 2 ram 1920x1080 και sd card slot βαζεις μια 64αρα και εχεις computer και tablet ευκολα γρηγορα. Υπαρχει και root οδηγος. Το λεω για δευτερη φορα δεν θα κλαψεις ποτε τα 90 σου ευρω. Μονο απο κινα αγορασες :ninja::ninja::ninja::ninja::ninja:

Καλημέρα! Δε νομίζω ότι θα μπορούσες να είσαι πιο σαφής και πιστεύω ότι αυτή η δήλωσή σου θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην τελική μου απόφαση. Σ' ευχαριστώ πολύ! :)