gkr41 Δημοσιεύτηκε July 17, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 17, 2003 Γιατί το My Music και το Bug Report είναι subfoums; Προσωπική μου άποψη είναι οτι θα ήταν πιο εύχρηστο αν υπήρχαν και τα δύο στη main page του forum. Αν κάποιος θέλει να δει το My Music πρέπει να περάσει αναγκαστικά και από το Chat & Fun χωρίς λόγο. :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. July 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2003 Οχι απαραίτητα. Απλά πρώτα κάνεις ενα κλίκ στο My Playground. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2003 Πάλι πρέπει να κάνεις δύο κλικ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. July 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2003 βασικά αν τα βάλουμε στο βασικό φόρουμ... θα πίξουμε από θέματα. δεν πιστεύω να είναι και τόσο βασικά. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2003 Το bug report δεν είναι πολύ σημαντικό αλλά το my music πιστεύω θα έπρεπε να είναι σε πιο εμφανές σημείο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. July 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2003 παιδιά... φόρυμ για κινητά είναι και όχι για μουσική. εκεί που είναι καλά είναι πιστεύω. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. July 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2003 To My Music αποφασίστηκε να μπει σαν sub forum στο Chat & Fun. Έτσι είναι πιο ομοιόμορφο το forum. Δεν είναι τίποτα ένα κλικ παραπάνω πιστεύω... Δεν έχουμε άλλες απορίες, και το ρίξαμε στη θέση των forums? :p Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SNikolaidis Δημ. July 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον johner Το bug report δεν είναι πολύ σημαντικό αλλά το my music πιστεύω θα έπρεπε να είναι σε πιο εμφανές σημείο! Πέραν αυτού που λέει ο Alexkass σχετικά με το ότι μιλάμε για κινητά και όχι για μουσική, το bug report έχει να κάνει με την βελτίωση αυτού καθ'αυτού του forum, την ώρα που η μουσική είναι εκ των πραγμάτων υποενότητα του chat & fun.. :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. July 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2003 γκρ41 :) αν σε ενδιαφέρει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο επέλεξε "παρακολούθηση forum" το Music και μετά κάνε bookmark τη σελίδα http://www.myphone.gr/forum/usercp.php?s= ... έτσι μπορείς να δημιουργήσεις ένα προσωποποιημένο forum, μόνο με τα forum που σε ενδιαφέρουν :) Αυτό έχω κάνει εγώ προσωπικά! :P Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. July 23, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2003 Hmmmm καλή λύση ΜουΣουΚου :) , αλλά θέλω να περνάω πρώτα από την κεντρική σελίδα του site οπότε δε βολεύει. Anyway, με τον καιρό συνηθίζω σιγά σιγά και δε με πολυενοχλεί το θέμα... :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. July 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2003 Μπορείτε πάντα να πηγαίνετε στα Sub-forums από το "Forum Jump" μενού που έχουν όλες οι σελίδες. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. July 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2003 αποψή μου είναι όσο πιο πολλα subforums τόσο καλύτερα....γίνεται πιο "καθαρό" το forum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrolabos Δημ. July 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2003 Αλλά ας μη ξεχνάμε οτι αυτός ο δικτυακός τόπος είναι για τα κινητά τηλέφωνα (εξού και το όνομα "myphone"). Και πάλι καλά να λέμε που έχουμε και αυτές τις υποενότητες... Παράθεση I Am The One, Orgasmatron... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts