Jump to content

Android to Windows..

Tolakos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παίδες ας πούμε την εφαρμογή της eurobank που χρησιμοποιώ στο Android..στο Windowsstore την βρήκα αλλά θα μπαίνω με τους ίδιους κωδικούς?είναι το ίδιο πράμα?

Εννοείται φίλε.

Κάνε την δοκιμή σου και αν δεν σου αρέσει επιστρέφεις εκεί που είσαι Δεν χάνεις κάτι. Θα στοιχιμάτιζα όμως πως θα ικανοποιηθείς και θα αράξεις. Ακόμη και με το 640 που δεν είναι και ναυαρχίδα όπως το s4 που συγκρίνεις....;) Βέβαια μετά θα έχεις πρόβλημα με τον άλλον που θα θέλει να σε βγάλει τρελό που σου άρεσαν τα wp, θα σε αποκαλεί μέτοχο κλπ αλλά θα το συνηθίσεις και μετά θα γελάς μαζί του.....:D

Περιμένω εντυπώσεις.

Υ.Γ. Όπως αναφέρθηκε, θα είσαι από τους πρώτους που θα πάρεις windows 10.

Η γυναικα μου ειχε το s4 και πριν 2 εβδομαδες την καταφερα και της πείρα το 640 το μικρό σε πορτοκαλι. Πλεον λεει πως επρεπε να την πείσω πιο νωρίτερα. Στο θεμα μας τωρα, η συσκευη ειναι πολυ καλή για να γνωρίσεις τα win μου αρεσε και εμένα λ, εχω μεινει στο καταπληκτικο 925 ακομα και απο οτι λενε θα εισαι απο τους πρωτους που θα παρεις τα win10, οσο για την εφαρμογή της eurobank ειναι αυτονοητο οτι μπενεις με τον ιδιο κωδικο.

Τα είπες όλα και μάλιστα στην πράξη, όχι στη θεωρία....;) Άσε τον άλλον να γαβγίζει......:p

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Προσδοκίες χαμηλότερες κι από θερμοκρασία στο Νευροκόπι θα έλεγα εγώ. Ναι για γυναίκες-όσες δεν θέλουν εφαρμογές-μια χαρά είναι.

Επίσης δεν αποκάλεσα κανέναν μέτοχο.

Προσδοκίες χαμηλότερες κι από θερμοκρασία στο Νευροκόπι θα έλεγα εγώ. Ναι για γυναίκες-όσες δεν θέλουν εφαρμογές-μια χαρά είναι.

Επίσης δεν αποκάλεσα κανέναν μέτοχο.

Βαρετά μονοτονος χωρίς να έχεις πιάσει για πάνω από 2 μέρες συσκευή με Windows. Οκ Android rules κι έτσ' much apps, wow os κοκ.

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

@Androides Ενώ οι "άντρακλες" μόνο android, έτσι; Πραγματικά δεν περίμενα να εκστομίσεις τόσο σεξιστικό/ρατσιστικό σχόλιο... Κρίμα...

1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763

2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312.

Μα βέβαια εμείς οι γυναίκες δεν χρησιμοποιούμε εφαρμογές γιαυτο η Νοκια θα βγάλει το 3260 σε επετειακή έκδοση μόνο για εμάς ..anyway στο θέμα μας τώρα ,έχω περάσει και από τις τρεις πλατφόρμες και όλες έχουν τα θετικά και αρνητικά.στο συγκεκριμένο ερώτημα που θέτεις ανάμεσα στα δυο τηλέφωνα και εγω θα πήγαινα άνετα στο 640. Η Nokia έχει βγάλει πολυ καλά τηλέφωνα και έχει πολυ καλή υποστήριξη..πέρα από κει για να είσαι σίγουρος δες κανένα review στο YouTube και κυρίως δες την συσκευή από κοντά..αν σου κάνει κλικ τότε καλορίζικο αν όχι εδώ είμαστε και πάλι..

Βαρετά μονοτονος χωρίς να έχεις πιάσει για πάνω από 2 μέρες συσκευή με Windows. Οκ Android rules κι έτσ' much apps, wow os κοκ.

Πέρασα 20 μέρες με ένα 920 πριν τα 8.1 όμως. Μετά απολάμβανα το 930 κολλητού μου μέχρι που το βαρέθηκε και πήγε σε Iphone. Όσο και να με κράζετε, το ξέρετε καλύτερα από τον καθένα πως όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.

Πέρασα 20 μέρες με ένα 920 πριν τα 8.1 όμως. Μετά απολάμβανα το 930 κολλητού μου μέχρι που το βαρέθηκε και πήγε σε Iphone. Όσο και να με κράζετε, το ξέρετε καλύτερα από τον καθένα πως όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.

Μα γιατί δεν παραδέχεσαι ότι κρυφογουσταρεις τα WP? Αλλιώς ποιος ο λόγος να ασχολείσαι συνεχώς μαζί τους????? Βλέπεις πχ εμένα να ασχολουμε με κάτι που δεν με ενδιαφέρει? Βέβαια μετά τα όσα έχεις ξεστομίσει ειναι δύσκολη η κωλοτουμπα οπότε ξεστομίζεις άλλες τόσες... για να καλύψεις τις προηγούμενες.....

Συνέχισε να ασχολείσαι με κάτι "που δεν σε ενδιαφέρει". Έτσι θα αισθάνεσαι ΣΑΝ να το έχεις αφού αλλιώς δεν μπορείς....... χαχαχαχα

Καλημέρα κ χρόνια πολλά.. Το xl LTE πήγε στα 190..

Σε βολεύει το μέγεθος??

Φιλε μου πειραξε το S4 και κρατα το τηλεφωνο σου. Το εχει φιλος μου με Cyanogenmod και ειναι εξαιρετικο. Θα δωσεις λεφτα και θα παρεις ενα χειροτερο τηλεφωνο.

Και μην ξεχνιομαστε. Ερχονται τα δεκααααα. Που θα μπορεις να κανεις και reply στο FB

Φιλε μου πειραξε το S4 και κρατα το τηλεφωνο σου. Το εχει φιλος μου με Cyanogenmod και ειναι εξαιρετικο. Θα δωσεις λεφτα και θα παρεις ενα χειροτερο τηλεφωνο.

Και μην ξεχνιομαστε. Ερχονται τα δεκααααα. Που θα μπορεις να κανεις και reply στο FB

Τι εννοείς "πείραξε"? Δηλαδή αν δεν το πειράξεις δεν δουλεύει???!!! Όταν παίρνεις ένα αυτοκίνητο, μια τηλεόραση ή μια τοστιέρα, τα πειράζεις για να δουλέψουν καλά? Και εσένα δεν δημιουργήθηκε ποτέ η επιθυμία για κάτι καινούριο, νέο, διαφορετικό? Καλύτερο ή χειρότερο δεν παίζει και τόση σημασία. Απορώ ειλικρινά. Τεχνολογικό φόρου που μέλη του αφορίζουν την δοκιμή κάποιου διαφορετικού λειτουργικού. Εγώ προτείνω πάντα την δοκιμή διαφόρων λειτουργικών, WP, Jolla, bb ή ότι άλλο.

Τι εννοείς "πείραξε"? Δηλαδή αν δεν το πειράξεις δεν δουλεύει???!!! Όταν παίρνεις ένα αυτοκίνητο, μια τηλεόραση ή μια τοστιέρα, τα πειράζεις για να δουλέψουν καλά? Και εσένα δεν δημιουργήθηκε ποτέ η επιθυμία για κάτι καινούριο, νέο, διαφορετικό? Καλύτερο ή χειρότερο δεν παίζει και τόση σημασία. Απορώ ειλικρινά. Τεχνολογικό φόρου που μέλη του αφορίζουν την δοκιμή κάποιου διαφορετικού λειτουργικού. Εγώ προτείνω πάντα την δοκιμή διαφόρων λειτουργικών, WP, Jolla, bb ή ότι άλλο.

Προφανώς για να σκέφτεται αλλαγή, η απόδοση του S4 του έχει μειωθεί σε σύγκριση με όταν το πρωτοαγορασε. Αν αυτό είναι ο λόγος της αλλαγής του, μπορεί να του αλλάξει rom και να μεγαλώσει τη διάρκεια ζωής του κινητου του. Δεν βρίσκω κάτι αρνητικό σε αυτό. Είναι σα να μου λες "καλά πειράζεις τον υπολογιστή σου; Δεν δουλεύει όπως τον αγόρασες;" Αν είναι δυνατόν σε τεχνολογικό φόρουμ να θεωρούμε αρνητικό το πείραγμα των συσκευών μας.

Και έχοντας επαφή με Windows Phone και μάλιστα αρκετή, πιστεύω ότι για έναν που έρχεται από High end Android είναι υποβάθμιση. Κι εγώ θα ήθελα να δοκιμάσω blackberry OS αλλά για να κάνω την αλλαγή θα ήθελα να είμαι σίγουρος ότι καλύπτει τις απαιτήσεις μου έστω σε βασικά πράγματα.

Εγώ διαφωνώ και με τη λογική "δες ποιες εφαρμογές χρησιμοποιείς και αν υπάρχουν κάνε την αλλαγή". Βγαίνουν καινούριες εφαρμογές κάθε μέρα και στην πλειοψηφία τους είναι διαθέσιμες για μήλα και ανδροιδη. Εγώ δεν ξέρω τι εφαρμογές θα χρησιμοποιώ σε δύο μήνες και δεν νομίζω ότι μπορεί και κανένας μας, με την προϋπόθεση ότι στο κινητό του ανοίγει κι άλλες εφαρμογές πέρα από τηλέφωνο, μηνύματα, κάμερα και Facebook

Προφανώς για να σκέφτεται αλλαγή, η απόδοση του S4 του έχει μειωθεί σε σύγκριση με όταν το πρωτοαγορασε. Αν αυτό είναι ο λόγος της αλλαγής του, μπορεί να του αλλάξει rom και να μεγαλώσει τη διάρκεια ζωής του κινητου του. Δεν βρίσκω κάτι αρνητικό σε αυτό. Είναι σα να μου λες "καλά πειράζεις τον υπολογιστή σου; Δεν δουλεύει όπως τον αγόρασες;" Αν είναι δυνατόν σε τεχνολογικό φόρουμ να θεωρούμε αρνητικό το πείραγμα των συσκευών μας.

Και έχοντας επαφή με Windows Phone και μάλιστα αρκετή, πιστεύω ότι για έναν που έρχεται από High end Android είναι υποβάθμιση. Κι εγώ θα ήθελα να δοκιμάσω blackberry OS αλλά για να κάνω την αλλαγή θα ήθελα να είμαι σίγουρος ότι καλύπτει τις απαιτήσεις μου έστω σε βασικά πράγματα.

Εγώ διαφωνώ και με τη λογική "δες ποιες εφαρμογές χρησιμοποιείς και αν υπάρχουν κάνε την αλλαγή". Βγαίνουν καινούριες εφαρμογές κάθε μέρα και στην πλειοψηφία τους είναι διαθέσιμες για μήλα και ανδροιδη. Εγώ δεν ξέρω τι εφαρμογές θα χρησιμοποιώ σε δύο μήνες και δεν νομίζω ότι μπορεί και κανένας μας, με την προϋπόθεση ότι στο κινητό του ανοίγει κι άλλες εφαρμογές πέρα από τηλέφωνο, μηνύματα, κάμερα και Facebook

Έχω αναφέρει και πριν ότι το s4 είναι μια ναυαρχίδα (έστω και διετίας νομίζω) ενώ το 640 δεν είναι. Υπό αυτό το πρίσμα, μιλάμε για υποβάθμιση ούτως ή άλλως, ομως όταν μιλάμε για ΔΟΚΙΜΗ, τότε θεωρώ έξυπνη την κινηση του φίλου να μη τα σκάσει για μια ναυαρχίδα. Αν του αρέσει το λειτουργικό και θέλει να παραμείνει, τότε κοιτάζει και παραπάνω αν και όπως εινσι γνωστό, το λειτουργικό δεν έχε ιδιαίτερες απαιτήσεις ώστε να απαιτεί να τα σκάσεις για μια ναυαρχίδα εκτός κι αν θέλεις πχ μια καλύτερη κάμερα ή μια καλύτερη οθόνη.

Στο θέμα των δοκιμών διαφωνώ (μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια). Όπως το σκέφτεσαι εσυ, μαλλον πολύ δύσκολα να κάνει κάποιος ΔΟΚΙΜΗ. Και μιλαμαι πάντα για δοκιμή που δεν ξέρουν που θα μας βγάλει. Εγώ πχ, είχα σχεδόν τα πάντα για την εποχή του με το Symbian και δοκίμασα το meego γνωρίζοντας για το ανύπαρκτο store του. Με την δική σου λογική δεν έπρεπε να δοκιμάσω. Με την δική μου όμως μπορούσα να το δοκιμάσω και πραγματικά ήταν κατι το ξεχωριστό.

Τέλος, το Lumia 920 φίλου μου, που το έχει απο το 2011 σε συνεχή χρήση και με καμία 200ρια εφαρμογές, λειτουργεί άψογα και χωρίς να πρέπει να το σκαλίσει. Όπως και να το κάνουμε, ειναι μια επιτυχία του λειτουργικού....;)

Το s4 το ρουταρα στο πρώτο χρόνο..δεν έχω κανένα πρόβλημα με το s4 είναι ταχύτατο κ πολύ Καλή κάμερα..Απλά θέλω μεγαλύτερη οθόνη κ έλεγα να δοκιμάσω τα Windows..Σε όλα τα φορουμς βγάζουν value for money to 640xl που έχει οθοναρα..

Το s4 το ρουταρα στο πρώτο χρόνο..δεν έχω κανένα πρόβλημα με το s4 είναι ταχύτατο κ πολύ Καλή κάμερα..Απλά θέλω μεγαλύτερη οθόνη κ έλεγα να δοκιμάσω τα Windows..Σε όλα τα φορουμς βγάζουν value for money to 640xl που έχει οθοναρα..

Όντως ειναι πολύ καλή συσκευή για τα λεφτά της και εχει Zeiss φακό! Πιστεύω ότι απο τη κάμερα τουλάχιστον, δεν θα απογοητευτείς καθόλου! Αλλά κι από τη μπαταρία του!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Χαίρομαι που τα γράφει άλλος ένας γιατί προσπάθησαν να με βγάλουν τρελό.

Χαίρομαι που τα γράφει άλλος ένας γιατί προσπάθησαν να με βγάλουν τρελό.

Το παιδί θέλει να δοκιμάσει τα windows και δεν έχει να κάνει τόσο με την συσκευή. Έπίσης κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ποιότητα του 640XL η οποία είναι σε πολύ καλό επίπεδο σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς.

TCL 40 NXTPAPER

Το παιδί θέλει να δοκιμάσει τα windows και δεν έχει να κάνει τόσο με την συσκευή. Έπίσης κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ποιότητα του 640XL η οποία είναι σε πολύ καλό επίπεδο σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς.

Εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι οτι τον ενδιέφερε μια καλύτερη συσκευή από αυτή που έχει αλλά δεν θα είχε πρόβλημα να δοκιμάσει και windows και αναφέρει μια συσκευή για την οποία ακούγονται καλά λόγια. Από εκεί και πέρα ανέφερα οτι θεωρώ πως το S4 είναι ανώτερη συσκευή σε ποιότητα οθόνης/κάμερας και κάποιοι θίχτηκαν.

Παιδιά νομίζω ότι το ανέφερα..ότι θέλω μεγαλύτερη οθόνη αλλά μέχρι 250 ευρώ..Το redmi note 3 είναι οτι πρεπει αλλά έλεγα να δοκιμάσω αυτά τα Windows Phone..

Το s4 τοχω 2.5 χρόνια κ δεν με χει απογοητεύσει ποτε(εννοείται με rom από xda Omega)

Δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις. Άλλωστε κοστίζει λιγότερο από 200€ (πλέον) κι εάν τελικά δεν σου αρέσει δεν νομίζω να έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα να το πουλήσεις...

1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763

2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312.

Μέχρι να το αγοράσεις θα έχουν έρθει και τα W10M έτσι όπως το πάμε!!!! :lol:

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂