djkostas20 Δημ. March 15, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Ωστόσο με Magisk μερικοί έχουν bootloop όταν βάζουν το Magisk module. Εάν γίνει αυτό πρέπει να αλλαχτει μια γραμμή σε ένα αρχείο που έχει μέσα το module. Αλλά επειδή δεν είναι λίγοι που λένε ότι τους δούλεψε χωρίς το module εάν έχεις Magisk τότε δοκίμασε πρώτα χωρίς το module να δεις αν παίξει. Για ARISE χρησιμοποίησε AROMA Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Σε εμένα δουλεύει χωρίς το module αλλά μόνο με flash kernel. Ναι aroma installer Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 15, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 (edited) Μήπως έχει να κάνει ότι ο Flash βάσει έχει permissive και όχι enforced(ας δείχνει enforced είναι permissive αν θυμάμαι καλά το είχε γράψει κιόλας σε ένα ποστ)??? Βέβαια και εγώ Flash έχω οπότε δεν ξέρω τι γίνεται με τους άλλους. Edited March 15, 2017 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Μήπως έχει να κάνει ότι ο Flash βάσει έχει permissive και όχι enforced(ας δείχνει enforced είναι permissive αν θυμάμαι καλά το είχε γράψει κιόλας σε ένα ποστ)??? Βέβαια και εγώ Flash έχω οπότε δεν ξέρω τι γίνεται με τους άλλους. Σωστά, το έχω γράψει παραπάνω. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 15, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Πάντως όπως λέει και ένας dev το οποίο το είχα προσπεράσει και μου το είπε τώρα, το module το μόνο που κάνει είναι να σετάρει κάποια πράγματα on boot και αυτή είναι διαφορά του. Δεν είναι ότι δεν θα δουλεύει χωρίς αυτό. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Να σας ρωτήσω παιδιά γιατί βλέπω έχετε ασχοληθεί. Είπα και εγώ να φλασάρω το arise να το δοκιμάσω. Τον πέρασα με aroma installer από twrp και πέρασα μερικά plugins στην τύχη. Ενώ στην αρχή δείχνει ότι δούλευε το dolby atmos και έβλεπα διαφορά στον ήχο μόλις το έκλεισα και το ξαναάνοιξα δεν κάνει τίποτα και είναι στα normal επίπεδα. Τα υπόλοιπα επίσης δείχνουν να μη δουλεύουν(a.r.i.s.e, dolby,viper4android, viper4arise). Μπορείτε να με συμβουλέψετε εν τέλη αν χρειάζεται να περάσω plugins και ποια ή αλλιώς να φλασάρω ξανά το arise χωρίς τα έξτρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 16, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Εγώ απλώς σετάρω τις ρυθμίσεις που θέλω στο Viper4A και παίζει. Αν σου δείχνει στον driver processing τότε λειτουργεί. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vogias Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Τυχερός είσαι που σου κλείνει στο 10%. Εμένα πλέον κλείνει και στο 45% και στο 50%. Μίλησα με arvato και η αλλαγή της μπαταρίας κοστίζει αν θυμάμαι καλά 35 € +ΦΠΑ, αλλά θέλει 2-3 μέρες. Ευτυχώς που την συσκευή την έχω για δεύτερη και δεν με καίει να το πάω άμεσα και μπορώ να περιμένω την 7.1.2 για να δούμε αν θα αλλάξει κάτι. Αλλιώς πάω να αλλάξω μία μπαταρία να τελειώνω. Επίσης το καλοκαίρι είχα αλλάξει και εγώ πλακέτα. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελικά δεν άντεξα να κλείνει σε ότι ποσοστό θέλει και να με κρεμάει και το έστειλα στην Arvato (TS SOLUTION). Ζήτησα να γίνει αλλαγή μπαταρίας με δική μου χρέωση μιας και έχει περάσει το ένα έτος που έχει εγγυήση η μπαταρία, αλλά μου είπαν θα το δει πρώτα τεχνικός γιατί μπορεί να έχει κάποιο άλλο πρόβλημα η συσκευή και μιας και έχει εγγύηση δεν χάνουμε τίποτα να το δει. Τώρα όπως βλέπω στο live σύστημα το κινητό φαίνεται να πέρασε στην εγγύηση και περιμένουν τα ανταλλακτικά. Μόλις με το καλό παραλάβω θα ενημερώσω ξανά αν όντως πέρασε στην εγγύηση και τι αλλάξανε. Οπότε όποιος έχει παρόμοιο πρόβλημα καλό είναι να κάνει μια επίσκεψη στο service γιατί είναι hardware πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Τελικά δεν άντεξα να κλείνει σε ότι ποσοστό θέλει και να με κρεμάει και το έστειλα στην Arvato (TS SOLUTION). Ζήτησα να γίνει αλλαγή μπαταρίας με δική μου χρέωση μιας και έχει περάσει το ένα έτος που έχει εγγυήση η μπαταρία, αλλά μου είπαν θα το δει πρώτα τεχνικός γιατί μπορεί να έχει κάποιο άλλο πρόβλημα η συσκευή και μιας και έχει εγγύηση δεν χάνουμε τίποτα να το δει. Τώρα όπως βλέπω στο live σύστημα το κινητό φαίνεται να πέρασε στην εγγύηση και περιμένουν τα ανταλλακτικά. Μόλις με το καλό παραλάβω θα ενημερώσω ξανά αν όντως πέρασε στην εγγύηση και τι αλλάξανε. Οπότε όποιος έχει παρόμοιο πρόβλημα καλό είναι να κάνει μια επίσκεψη στο service γιατί είναι hardware πρόβλημα. Δες τι ανταλλακτικά έχουν παραγγείλει και πες μας. Το γράφει στην ηλεκτρονική καρτέλα σου. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vogias Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 (edited) Αυτό μου εμφανίζει: http://imgur.com/a/oFKmC Από ότι βλέπω τα 2 αφορούν τα πάνω και κάτω πίσω καλύματα και το άλλο γράφει για μπροστινό κάλυμα οθόνης;;; Edited March 21, 2017 by vogias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Το μπροστινό μάλλον είναι για τον γυαλακια :D :D :D :D Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Αυτό μου εμφανίζει: http://imgur.com/a/oFKmC Από ότι βλέπω τα 2 αφορούν τα πάνω και κάτω πίσω καλύματα και το άλλο γράφει για μπροστινό κάλυμα οθόνης;;; Ναι. Μπαταρία δεν σου έβαλαν στα ανταλλακτικά. Και γω περιμένω οθόνη. :mad: :mad: :mad: Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafirelos Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Ναι. Μπαταρία δεν σου έβαλαν στα ανταλλακτικά. Και γω περιμένω οθόνη. :mad: :mad: :mad: Sent from my Nexus 5X using Tapatalk http://imgur.com/a/f6qAD καλησπέρα.. και γω στην αναμονή αλλά χωρίς οθόνη.. μίλησε μήπως κάνεις με αρβατο για τον χρόνο παραλαβής των ανταλλακτικών? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vogias Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Ναι. Μπαταρία δεν σου έβαλαν στα ανταλλακτικά. Και γω περιμένω οθόνη. :mad: :mad: :mad: Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Δηλαδή το έστειλα με πρόβλημα στην μπαταρία και αντί να μου την αλλάξουν, θα μου αλλάξουν οθόνη χωρίς να έχει τίποτα;; Εγώ ζήτησα αλλαγή μπαταρίας έστω και με δίκη μου χρέωση. Θα τους πάρω το πρωί τηλέφωνο να μάθω τι έχουν στο μυαλό τους. Μου είπαν για 2 μέρες αναμονή για τα ανταλλακτικά όποτε μεθαύριο θα πρέπει να είναι οκ. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 http://imgur.com/a/f6qAD καλησπέρα.. και γω στην αναμονή αλλά χωρίς οθόνη.. μίλησε μήπως κάνεις με αρβατο για τον χρόνο παραλαβής των ανταλλακτικών? Μίλησα εγώ. Υπάρχει έλλειψη οθόνης λέει και δεν τους ενημερώνουν ούτε για το πότε περίπου θα είναι εδώ... Έχω κλείσει 30 ημέρες... Και με Huawei μίλησα και μου είπαν ότι σου πει η tssolutions. Αυτοί είναι υπεύθυνοι για τα ανταλλακτικά... :eek: Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 21, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Αν και είμαστε εκτός θέματος εδώ με όλο αυτό με το service και τα ανταλλακτικά μου κάνετε μία χάρη. Σε ερώτηση που είχα κάνει σε άλλη εταιρεία επισκευής κινητών για αλλαγή μπαταρίας, είχα ρωτήσει και αλλαγή του πλαισίο το οποίο αφού θα έπρεπε να αφαιρεθεί για να βγει η μπαταρία είπα να το άλλαζα και αυτό. Ωστόσο η απάντηση τους ήταν ΟΚ για την μπαταρία αλλά για αλλαγή πλαισίου μου είπαν ότι δεν το προτείνουν καθώς υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για σπάσιμο οθόνης!!! Και μου φάνηκε πολύ περίεργο αφού έτσι και αλλιώς πρέπει να αφαιρεθεί. Αφού επικοινωνείτε με το επίσημο service αυτές τις μέρες, μπορείτε να κάνετε την σχετική ερώτηση έτσι διερευνητικά? Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafirelos Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 Μίλησα εγώ. Υπάρχει έλλειψη οθόνης λέει και δεν τους ενημερώνουν ούτε για το πότε περίπου θα είναι εδώ... Έχω κλείσει 30 ημέρες... Και με Huawei μίλησα και μου είπαν ότι σου πει η tssolutions. Αυτοί είναι υπεύθυνοι για τα ανταλλακτικά... :eek: Sent from my Nexus 5X using Tapatalk 30 μέρες??:cry::cry::cry: μαχαίρι στην καρδιά μου έβαλες...εγώ βεβαία περιμένω μπαταριά... άρα περιμένουμε και κάνουμε προσευχές :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 40 μέρες σε εμένα για αλλαγή πλακέτας! Στάλθηκε από το Nexus+6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrixios3650 Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Παιδιά από χθες έβγαλα σε Resurrection rexix την εφαρμογή της Google για μήνυμα τα και το κινητό συνήλθε στο θέμα μπαταρίας σταμάτησαν ένα σωρό wakelock κλπ Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 27, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Τυχαίο γεγονός λογικά. Κάτι άλλο είναι κατά πάσα πιθανότατα απλώς συνέπεσε με αυτή την αλλαγή που έκανες! Εγώ από τότε που βγήκε χρησιμοποιώ την εφαρμογή της Google για sms. Άσε που τα wakelocks που θεωρητικά έχουμε δεν τα τριγγάρουν οι συγκεκριμένες εφαρμογές. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrixios3650 Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Τυχαίο γεγονός λογικά. Κάτι άλλο είναι κατά πάσα πιθανότατα απλώς συνέπεσε με αυτή την αλλαγή που έκανες! Εγώ από τότε που βγήκε χρησιμοποιώ την εφαρμογή της Google για sms. Άσε που τα wakelocks που θεωρητικά έχουμε δεν τα τριγγάρουν οι συγκεκριμένες εφαρμογές. Δεν είναι τυχαίο καιρό το έχω παρατηρησει το είδα και σε ενα ποστ την εβγαλα την ξαναβαλα και είδα οτι έχει θέμα. Οποτε την πεταξα και το κινητό έστρωσε Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 27, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Θα το δοκιμάσω αν και δεν έχω θέμα με wakelocks. Για ποιο wakelock θεωρητικά ευθυνεται? Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vogias Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Επιτέλους το κινητό είναι έτοιμο. Από ότι βλέπετε και στο screenshot http://imgur.com/a/V2Lr0 μου άλλαξαν μπαταρία αλλά και οθόνη. Τώρα γιατί άλλαξαν την οθόνη, ενώ είχε πρόβλημα με την μπαταρία δεν το γνωρίζω. Πάντως αφού πριν μεικούς μήνες είχε αλλάξει και μητρική μενεί μόνο το πίσω καπάκι για να γίνει καινούριο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 28, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Μήπως την έσπασαν στην προσπάθεια να αφαιρέσουν την μπαταρία??? :p Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrixios3650 Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Θα το δοκιμάσω αν και δεν έχω θέμα με wakelocks. Για ποιο wakelock θεωρητικά ευθυνεται? Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Φίλε μου δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά σίγουρα το icing. Αν θες ψάξε στο Google αν η εφαρμογή έχει brain και θα το βρεις. Εμένα σε κάποια φάση στο BBS ήταν πρώτη σε brain Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts