tiffany Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Αν φλασαρεις ρομ χωρις gapps είναι λάθος. Έπρεπε να βάλεις άλλα gapps για δοκιμή όπως Dynamic. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk 2 Gapps που δοκίμασα να κατεβάσω δε δούλεψαν. Συνήθως βάζω τα stock καθώς δουλεύω αρκετά τις υπηρεσίες της Google. Αλλά χτες για κάποιο διαολεμενο λόγο δεν τελείωνε το κατέβασμα ο IDM και ο Firefox κατέβαζε με λιγότερα από 200kbps. Φεξε μου και γλυστρισα. Tragic. Θα δοκιμάσω πάλι σε λίγο καιρό. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 28, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Το θέμα είναι ότι χωρίς Gapps δεν μπορείς να κατεβάσεις τα πάντα από το playstore. Είναι υπηρεσίες που δεν παρέχονται στο Playstore για να λειτουργήσει 100% χωρίς gapps. Στο θέμα της lineage τι λένε για όλα όσα αναφέρεις??? Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Το θέμα είναι ότι χωρίς Gapps δεν μπορείς να κατεβάσεις τα πάντα από το playstore. Είναι υπηρεσίες που δεν παρέχονται στο Playstore για να λειτουργήσει 100% χωρίς gapps. Στο θέμα της lineage τι λένε για όλα όσα αναφέρεις??? Επίσης αν βάλεις εκ των υστέρων gapps δημιουργείται πρόβλημα. Θέλει πάντα μαζί με τη ρομ πριν το πρώτο Boot. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Gialakias να σε ρωτησω επειδη εισαι και εσυ με krexus. Οταν εχεις εισερχομενη κλήση παρατηρείς να αργει να αναψει η οθονη ενώ χτυπάει το τηλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 28, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Gialakias να σε ρωτησω επειδη εισαι και εσυ με krexus. Οταν εχεις εισερχομενη κλήση παρατηρείς να αργει να αναψει η οθονη ενώ χτυπάει το τηλ? Έχεις ενεργοποιήσει hotplugging??? Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Ναι. Λες να φταίει αυτό? Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 28, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 (edited) Ναι. Λες να φταίει αυτό? Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Για δοκίμασε χωρίς το hotplug. Είναι μερικά από τα μείον που έχουν παρουσιαστεί κατά καιρούς σε αρκετούς. Εμένα το είχε σαν θέμα. Και είναι ένας από τους λόγους που σε ποστ σε προηγούμενες σελίδες λέω ότι το profit/loss δεν είναι αρκετό για να το έχω ενεργοποιημενο. Ειδικά το msm hotplug. Sent from my Pixel XL using Tapatalk Edited January 28, 2017 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Gialakias να σε ρωτησω επειδη εισαι και εσυ με krexus. Οταν εχεις εισερχομενη κλήση παρατηρείς να αργει να αναψει η οθονη ενώ χτυπάει το τηλ? Ότι έχει ο Flash. Μόνο τα wake gestures αλλάζω. Lazyplug έχει έχω δει. Δεν αργεί πάνω από ένα δευτερόλεπτο. Edit : μερικές φορές σχεδόν 2. Αυτό είναι το Max που έχω δει. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Εμένα κάνει 3-4 δευτερόλεπτα σίγουρα αρκετές φορές. Τώρα απενεργοποίησα το hotplug να δω πως θα πάει Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Εμένα κάνει 3-4 δευτερόλεπτα σίγουρα αρκετές φορές. Τώρα απενεργοποίησα το hotplug να δω πως θα πάει Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Γενικότερα τον δοκιμάζω ως έχει και σε 15 μέρες θα δω αν αλλάξω κάτι. Προς το παρόν έχει πολύ καλό idle, δεν έχει κολλήματα, και βγάζει 4μιση ώρες οθόνη με την κανονική μου χρήση μέσα σε 15-16 ώρες και με 10-15% πάντα να απομένει. Υπόψιν ότι έχω ανοιχτά τα πάντα, location reporting, gps high accuracy , assistant, Google now, wifi, Bluetooth, αυτόματη φωτεινότητα(στη μέση ο δείκτης) κλπ.... Κλπ... Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Πολύ καλή απόδοση με αυτά που γράφεις. Και εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την μπαταρία με μοναδικό θέμα το νεκρό touch στην οθόνη πάνω(θέμα ρομ)και στις εισερχόμενεσ την καθυστέρηση της οθόνης. Στάλθηκε από το Nexus 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 28, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Εμένα κάνει 3-4 δευτερόλεπτα σίγουρα αρκετές φορές. Τώρα απενεργοποίησα το hotplug να δω πως θα πάει Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Απενεργοποίησε και το hexacore εαν για κάποιο λόγο το έχεις on. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Πολύ καλή απόδοση με αυτά που γράφεις. Και εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την μπαταρία με μοναδικό θέμα το νεκρό touch στην οθόνη πάνω(θέμα ρομ)και στις εισερχόμενεσ την καθυστέρηση της οθόνης. Στάλθηκε από το Nexus 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Νεκρό touch ; που πάνω; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Νεκρό touch ; που πάνω; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Μόλις μπουταρω στην αρχή υπάρχει ένα νεκρό διάστημα που το touch επάνω στην περιοχή της notification bar δεν δουλεύει. Μόλις το κλειδώσω μία φορά και το ξεκλειδώσω στρώνει. Απενεργοποίησε και το hexacore εαν για κάποιο λόγο το έχεις on. Τελικά δεν φταίνε οι ρυθμίσεις του κερνελ. Απενεργοποίησα hotplug και κάνει το ίδιο. Hexacore είναι ήδη disabled. Θα περιμένω το επόμενο update της ρομ. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Μόλις μπουταρω στην αρχή υπάρχει ένα νεκρό διάστημα που το touch επάνω στην περιοχή της notification bar δεν δουλεύει. Μόλις το κλειδώσω μία φορά και το ξεκλειδώσω στρώνει. Τελικά δεν φταίνε οι ρυθμίσεις του κερνελ. Απενεργοποίησα hotplug και κάνει το ίδιο. Hexacore είναι ήδη disabled. Θα περιμένω το επόμενο update της ρομ. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Minor. Έβγαλε αναβάθμιση ο φλας. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 (edited) Thanks Gialakias. Τον πέρασα μόλις και δείχνει να πηγαίνει πολύ πιο smooth. Θα δω και με μπαταρία πως πάει αλλά και με τις κλήσεις. Edit: το θέμα με τις κλήσεις παραμένει. Όταν το κινητό είναι σε deep sleep κάνει 3-4 δευτερόλεπτα να ανοίξει η οθόνη. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Edited January 29, 2017 by than0s7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 30, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Thanks Gialakias. Τον πέρασα μόλις και δείχνει να πηγαίνει πολύ πιο smooth. Θα δω και με μπαταρία πως πάει αλλά και με τις κλήσεις. Edit: το θέμα με τις κλήσεις παραμένει. Όταν το κινητό είναι σε deep sleep κάνει 3-4 δευτερόλεπτα να ανοίξει η οθόνη. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Τι να πω. Ίσως να έχει να κάνει με την rom. Εγώ για krexus περιμένω την έκδοση Φεβρουαρίου και φυσικά να βγει από την beta φάση που είνια τώρα. Μέχρι τότε η Nitrogen με καλύπτει πλήρως. Αλλά επειδή είμαι φαν της Krexus όταν βγει η σταθερή έκδοση τότε θα την βάλω σίγουρα. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Όσοι είστε σε krexus, σας περνάει το safetynet test? Εμένα όλο fail βγάζει, μέχρι και την ρομ ξανά φλασαρα αλλά τίποτα. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Όσοι είστε σε krexus, σας περνάει το safetynet test? Εμένα όλο fail βγάζει, μέχρι και την ρομ ξανά φλασαρα αλλά τίποτα. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Βάλε magisk και δουλεύει και η Πειραιώς. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Βάλε magisk και δουλεύει και η Πειραιώς. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Gialakias μπορείς να μου πεις λίγο την διαδικασία? Είμαι full unroot, κατεβάζω magisk και μόλις πάω να φλασάρω magisk v11 μου λέει πρέπει να είσαι ροοτ. Επειδή με το supersu έχω ακούσει υπάρχουν προβλήματα, πιο προτείνεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. February 13, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Gialakias μπορείς να μου πεις λίγο την διαδικασία? Είμαι full unroot, κατεβάζω magisk και μόλις πάω να φλασάρω magisk v11 μου λέει πρέπει να είσαι ροοτ. Επειδή με το supersu έχω ακούσει υπάρχουν προβλήματα, πιο προτείνεις? Καλύτερα με magisk να βάλεις superuser και όχι superSU. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Καλύτερα με magisk να βάλεις superuser και όχι superSU. Το κατάφερα τελικά. Φλάσαρα το magisk v11 και μετά μέσα από την εφαρμογή έκανα το hide και πέρασε το safetynet. Το περίεργο είναι ότι η εφαρμογή της Πειραιώς αναγνωρίζει ακόμα ότι είναι rooted παρόλο που είναι στην λίστα με τις εξαιρέσεις.:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Καλύτερα με magisk να βάλεις superuser και όχι superSU. Δουλεύει με όλα. Αν φλασαρεις το τελευταίο magisk Zip σου δίνει δικαιώματα Root χωρίς άλλα su zips. Βασίζεται στο superuser open source. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. February 13, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Δουλεύει με όλα. Αν φλασαρεις το τελευταίο magisk Zip σου δίνει δικαιώματα Root χωρίς άλλα su zips. Βασίζεται στο superuser open source. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Δουλεύει δεν είπα το αντίθετο. Αλλά αρκετοί έχουν θέματάκια με superSU και δεν τους δουλεύει. Οπότε πας σε superuser εξαρχής και είσαι πιο σίγουρος ότι δεν φταίει κάτι άλλο. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Δουλεύει δεν είπα το αντίθετο. Αλλά αρκετοί έχουν θέματάκια με superSU και δεν τους δουλεύει. Οπότε πας σε superuser εξαρχής και είσαι πιο σίγουρος ότι δεν φταίει κάτι άλλο. Σωστός, διευκρίνηση έκανα γιατί με το τελευταίο magisk zip δεν θέλει τίποτα άλλο, είναι και magiskSu. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts