vogias Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Μήπως την έσπασαν στην προσπάθεια να αφαιρέσουν την μπαταρία??? :p Το πιο πιθανό. Εκεί πάει το μυαλό μου. Σε λίγο θα το έχω στα χέρια μου και θα τους ρωτήσω. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 28, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Φίλε μου δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά σίγουρα το icing. Αν θες ψάξε στο Google αν η εφαρμογή έχει brain και θα το βρεις. Εμένα σε κάποια φάση στο BBS ήταν πρώτη σε brain Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ για παράδειγμα δεν το είχα ποτέ αυτό το wakelock και ούτε το έχω! Έχει αναφερθεί πολύ πιο παλιά αυτό. Πριν περίπου 2 χρόνια. Τώρα μάλλον για να το είχες δεν το έχουν φτιάξει. Ίσως επειδή δεν χρησιμοποιώ και πολύ SMS. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Επιτέλους το κινητό είναι έτοιμο. Από ότι βλέπετε και στο screenshot http://imgur.com/a/V2Lr0 μου άλλαξαν μπαταρία αλλά και οθόνη. Τώρα γιατί άλλαξαν την οθόνη, ενώ είχε πρόβλημα με την μπαταρία δεν το γνωρίζω. Πάντως αφού πριν μεικούς μήνες είχε αλλάξει και μητρική μενεί μόνο το πίσω καπάκι για να γίνει καινούριο! Μήπως την έσπασαν στην προσπάθεια να αφαιρέσουν την μπαταρία??? :p Εμένα ακόμη... Πάει και η οθόνη στο δικό σου. Μπουυυυυυ Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vogias Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Μιας και το παρέλαβα, βλέπω όση ώρα το στήνω η μπαταρία επιτέλους να αντέχει και να μην φεύγει νεράκι όπως πριν. Μένει μόνο να δούμε αν θα φτάσει στο 0% και δεν κλείσει νωρίτερα. Τους ρώτησα γιατί αφού είχε πρόβλημα η μπαταρία μου αλλάξατε οθονη; Μου απάντησαν ότι κάτι είδε ο τεχνικός που δεν του άρεσε και την άλλαξε. Από ότι κατάλαβα πρέπει να την έσπασε καθώς το άνοιγε γιατί η οθόνη ήταν οκ. Τέλος να ενημερώσω πως η μπαταρία αλλάχθηκε εντός εγγύησης, παρόλο που είχε περάσει το 1 έτος που έχει εγγύηση και είχα ζητήσει να γίνει η αλλαγή με χρέωση δική μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrixios3650 Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Ούτε εγώ και να είμαι ειλικρινής τελευταία το παρατήρησα τόσο έντονο. Βασικά πολλές εφαρμογές της google το χρησιμοποιούν και όταν είχα το xposed + amplify το είχα block αλλά μετά από μία αναβάθμιση τον υπηρεσιών της google επειδή το χρειαζόντουσαν κάποιες εφαρμογές αν το είχες block έτρωγες ένα σωρό fc Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 29, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Το icing είναι υπηρεσία για τα SMS. Τώρα τι να σου πω. Εγώ δεν έχω γενικότερα καθόλου wakelocks. Μόνο alarms το οποίο είναι κάτι διαφορετικό. Δυστυχώς αυτά δεν περιορίζονται εύκολα. Γενικότερα wakelocks εχω να δω από Lollipop σε κινητό μου. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrixios3650 Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Το icing είναι υπηρεσία για τα SMS. Τώρα τι να σου πω. Εγώ δεν έχω γενικότερα καθόλου wakelocks. Μόνο alarms το οποίο είναι κάτι διαφορετικό. Δυστυχώς αυτά δεν περιορίζονται εύκολα. Γενικότερα wakelocks εχω να δω από Lollipop σε κινητό μου. Είναι σίγουρα και για το maps δεν ξέρω τι ακριβώς κάνει αλλά το χρησιμοποιούν αρκετές εφαρμογές της google Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 29, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Σε κάθε περίπτωση πάντως εγώ δεν έχω γενικότερα θέμα με wakelocks. Είναι μηδενικα! Μόνο alarms έχω και εκεί στην 7αρα έχει ανέβει πολύ το android. Σίγουρα έχει βελτιωθεί αλλά κάποιες υπηρεσίες προσθεσαν. Και τα οποία δύσκολα να κόψεις χωρίς Amplify και xposed. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Παίδες σε ποιό partition φλασαρουμε bootloader img και radio img, recovery,vendor,boot,system;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 4, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Παίδες σε ποιό partition φλασαρουμε bootloader img και radio img, recovery,vendor,boot,system;; Το κάθε ένα στο δικό του! Τα είπες ήδη. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Το κάθε ένα στο δικό του! Τα είπες ήδη. Bootloader img στο boot ok και radio στο system ή στο vendor; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Στο radio. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Bootloader img στο boot ok και radio στο system ή στο vendor; Bootloader.img στο bootloader. Και Boot.img στο boot. Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις; Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 5, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Bootloader img στο boot ok και radio στο system ή στο vendor; Το κάθε ένα στο δικό του!!! Όλα ξεχωριστά είναι. Για αυτό λες "fastboot flash bootloader bootloader.img" ή "fastboot flash radio radio.img". Μετά το flash του λες τι είναι το αρχείο που θες να φλασάρεις. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Καλημέρα! Μαλλον διατύπωσα ελλιπής την ερώτηση.Θέλω να φλασάρω το νέο bootloader 3.67 img και το νέο radio 3.81 img μέσω TWRP 3.1.0.0. Όταν επιλέγω το αρχείο για φλασάρισμα, έχει επιλογή σε πιο partition θα φλασάρεις και οι επιλογές είναι οι εξής: Boot, SystemImage, Vendor Image, Recovery.Ρωτάω που θα φλασάρω το ένα img και που το άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 5, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 (edited) bootloader και radio δεν φλασάρονται μέσω twrp! Μόνο με adb εντολές σε fastboot mode(bootloader mode). Αφού έχεις εγκαταστήσει adb tool, τότε με το κινητό σε bootloader mode θα πρέπει να ανοίξεις ένα cmd window από τον φάκελο που έχεις τα adb/fastboot tools. Εκεί μέσα να έχεις και τα 2 αρχεία που θες να βάλεις για να γίνουν πιο έυκολα οι εντολές χωρίς paths. Μετά τσεκάρεις στο cmd ότι βλέπει το κινητό σου με την εντολή fastboot devices. Θα δεις το serial! Οι εντολές είναι οι εξής: fastboot flash bootloader name_of_bootloader_file.img fastboot reboot-bootloader fastboot flash radio name_of_radio_file.img fastboot reboot-bootloader τσεκάρεις ότι έχουν αλλάξει και κάνεις reboot. Edited April 5, 2017 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Μέσω fastboot την ξέρω την διαδικασία απλά αναρωτήθηκα μήπως γινόταν μέσω twrp. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 bootloader και radio δεν φλασάρονται μέσω twrp! Μόνο με adb εντολές σε fastboot mode(bootloader mode). Αφού έχεις εγκαταστήσει adb tool, τότε με το κινητό σε bootloader mode θα πρέπει να ανοίξεις ένα cmd window από τον φάκελο που έχεις τα adb/fastboot tools. Εκεί μέσα να έχεις και τα 2 αρχεία που θες να βάλεις για να γίνουν πιο έυκολα οι εντολές χωρίς paths. Μετά τσεκάρεις στο cmd ότι βλέπει το κινητό σου με την εντολή fastboot devices. Θα δεις το serial! Οι εντολές είναι οι εξής: fastboot flash bootloader name_of_bootloader_file.img fastboot reboot-bootloader fastboot flash radio name_of_radio_file.img fastboot reboot-bootloader τσεκάρεις ότι έχουν αλλάξει και κάνεις reboot. Κώστα υπάρχουν στο xda zip που τα φλασαρεις τουλάχιστον πριν κάνα δύο μήνες που το ξαναειχα το είχα κάνει με επιτυχία Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 6, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Ναι όντως υπάρχουν αλλά δεν ανανεώνονται το ίδιο γρήγορα! Αλλά ξεχάστηκα. Ξέμεινα στην ερώτηση για τα img, όπως τα δίνει η google. Συν ότι έχω λόξα και συνήθως κατεβάζω όλο το image της stock rom της google για να τα έχω αυτά τα αρχεία από εκεί. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Επιτέλους παρέλαβα το πρωί, όλα καλά. Ευχάριστα νέα όμως και για το σέρβις αφού Μιχαλακοπούλου 178 άνοιξε Huawei service center επίσημο ακόμα και με αυθημερόν επισκευή. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Τέλειο νέο! Νομίζω προς το καλοκαίρι θα αλλάξω μία μπαταρία προληπτικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Παιδιά ξέρουμε λεπτομέρειες για το καινουριο service της huawei? Θέλω να αλλάξω κι εγώ μπαταρία. Από arvato μου έκαναν 40 μέρες για να μου αλλάξουν πλακέτα αλλά έκαναν τέλεια δουλειά, δεν υπάρχει το παραμικρό σημάδι που να δείχνει ότι ανοίχτηκε η συσκευή. Αλλά δεν θέλω πάλι να περιμένω τόσο καιρό. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Παιδιά ξέρουμε λεπτομέρειες για το καινουριο service της huawei? Θέλω να αλλάξω κι εγώ μπαταρία. Από arvato μου έκαναν 40 μέρες για να μου αλλάξουν πλακέτα αλλά έκαναν τέλεια δουλειά, δεν υπάρχει το παραμικρό σημάδι που να δείχνει ότι ανοίχτηκε η συσκευή. Αλλά δεν θέλω πάλι να περιμένω τόσο καιρό. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk http://consumer.huawei.com/gr/support/service-center/index.htm Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Παιδιά άλλαξε κανείς μπαταρία και είδε αλλαγή στην αυτονομία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vogias Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Έχω αλλάξει εγώ μπαταρία και η αυτονομία αυξήθηκε και έφτασε στα επίπεδα που είχε όταν πήρα το κινητό πριν περίπου ένα χρονο και 2 μήνες. Sent from my iPhone 7 plus using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts