Jump to content

Ανάμεσα σε 4. Ποιο όμως;

Tekmaster
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γειά σε όλους,

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια συσκευή η οποία να έχει καλά χαρακτηριστικά ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει στις σημερινές εφαρμογές, να έχει ικανοποιητική μπαταρία και καλή κάμερα. Το budget είναι αρκετά στενό και ανέρχεται στα 150€.

Η συσκευή θα προτιμούσα να απέχει από την κινέζικη αγορά αλλά δεν έχω τόσο μεγάλο θέμα εφόσον υπάρχει καλή υποστήριξη.

Οι υποψήφιοι από δικιά μου μεριά:

Samsung Note 2, Samsung Galaxy S4, LG G2 και Xiaomi Redmi Note 2

Γειά σε όλους,

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια συσκευή η οποία να έχει καλά χαρακτηριστικά ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει στις σημερινές εφαρμογές, να έχει ικανοποιητική μπαταρία και καλή κάμερα. Το budget είναι αρκετά στενό και ανέρχεται στα 150€.

Η συσκευή θα προτιμούσα να απέχει από την κινέζικη αγορά αλλά δεν έχω τόσο μεγάλο θέμα εφόσον υπάρχει καλή υποστήριξη.

Οι υποψήφιοι από δικιά μου μεριά:

Samsung Note 2, Samsung Galaxy S4, LG G2 και Xiaomi Redmi Note 2

Απο αυτα ξεχωριζω s4 και g2 θα προτιμουσα g2 λογω σερβις

android or ios or wm......who cares.....???

Επειδή έτυχε να περασω και απο τα 4 παραπανω θα διάλεγα G2..Αν και οι φωτογραφιες του,ειδικα το βραδυ θα σε απογοητευσουν λιγακι.

Κατα τ'αλλα ειναι υπεροχο με τη καλυτερη μπαταρια που ειχα ποτε.

Το s4 ηταν τραγικο διπλα του και το note 2 μια χρονιά παλαιοτερο.Για το xiaomi δεν εχω σωστη αποψη γιατι το κρατησα ελαχιστα καθως δεν μου αρεσε.

Καλύτερα καινούργιο xiaomi παρά μεταχειρο g2 ή s4. Επειδή είχα και τα 4 πιστεύω συνολικά και σαν εμπειρία χρήσης το xiaomi είναι πιο πλήρες και πολύ νεώτερο από τα άλλα κινητά. Και ξαναλεω, άλλο καινούριο και άλλο μεταχειρισμένο!

To Xiaomi εννοείται, θα το πάρεις καινούργιο, είναι φρέσκια συσκευή και όχι ξεχασμένη απ'τον κατασκευαστή της και πολύ καλό για τα λεφτά του ( ειδικά στο ποσό που κάνει αυτόν τον καιρό)

To Xiaomi εννοείται, θα το πάρεις καινούργιο, είναι φρέσκια συσκευή και όχι ξεχασμένη απ'τον κατασκευαστή της και πολύ καλό για τα λεφτά του ( ειδικά στο ποσό που κάνει αυτόν τον καιρό)

Lg g2 και s4 δεν είναι ξεχασμενες. Βγήκαν πριν 2 χρόνια. Άρα κάποτε σταματάει η εταιρεία την υποστήριξη για κάποια συσκευή της.

Πήγαινέ η σε g2 η σε xiaomi.

Το δεύτερό σαφώς πιο φρέσκο και σαφώς αξίζει.

Το g2 πολύ καλή αυτονομία,πολύ καλή συσκευή,μέτρια κάμερα ρε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Το xiaomi δε το εχω δουλέψει,ακούω όμως θετικά σχόλιά και κατά δεύτερον εχω μία εμπιστοσύνη προς αυτή την εταιρεία.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Lg g2 και s4 δεν είναι ξεχασμενες. Βγήκαν πριν 2 χρόνια. Άρα κάποτε σταματάει η εταιρεία την υποστήριξη για κάποια συσκευή της.

Υπάρχουν και εταιρείες που και συσκευές 2χρόνων και πάνω, τις υποστηρίζει κανονικότατα ακόμα. ( και το mi3 την εποχή του G2 βγήκε αλλά δεν βλέπω να στάματησε να παίρνει αναβαθμίσεις π.χ )

Όμως δεν είπα ότι η κακιά εταιρεία τις ξέχασε ένω είναι νέες συσκευές, ακριβώς αυτό εννοούσα ότι πλέον το s4 και το g2 δεν αξίζει να τα πάρεις όταν υπάρχει η δυνατότητα στα χρήματα που θα πάρεις αυτά μεταχειρισμένα, να πάρεις ολοκαίνουργιο το note 2 και 1-2 ακόμα που είναι φρέσκιες συσκευές.

Edited by adversus

Ενώ ξέρω ότι το g2 έχει καλύτερα χαρακτηριστικά κάτι με τραβάει στο samsung κάτι μου λέει ότι θα είναι πιο αξιόπιστο.