Jump to content

Oukitel K4000

ygik
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

φωτός και gsam αλλά δεν μετράει δεδομένα με 3g ;p το χα αρκετή ώρα ανοιχτό

περιμένω σχόλια

https://drive.google.com/folderview?id=0Bw1PUCR2yTiDdnZfQW9HdnBlZGM&usp=sharing

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 80
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αφησε το μεχρι να αδειασει και πες μου αν σου κανει και εσενα ''σκαλοπατια''στο 15% και στο 1%. Σε αυτα τα δυο ποσοστα η μπαταρια ειναι βραχος και δεν πεφτει με τιποτα

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

θα το τσεκάρω και θα σου πω.η lenovo super camera νομίζει το βοηθάει καλύτερα στις φωτό την τελευταία version έχω

εσύ καμία app για φωτό βρήκες?

μήπως θέλει και στρώσιμο η μπαταρία?

αύριο θα κάνω μέτρηση με gsam με 3g ανοιχτά όλη την μέρα.

https://drive.google.com/folderview?id=0Bw1PUCR2yTiDdnZfQW9HdnBlZGM&usp=sharing

όντως από χθες το βράδυ μέχρι τώρα το πρωί είναι στο 15% τώρα το φορτίζω!!

Edited by markosch
[sIGPIC][/sIGPIC]

Η μπατιαρια ειναι πραγματικα 4000mah αρκει να την δεις και να την "ζυγισεις" στο χερι και καταλαβαινεις οτι ειναι 4000mah.

τι εννοείς?

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...
Το παρήγγειλα από το tinydeal.de και το περιμένω... Διάβασα τις σελίδες αλλά θα ρωτήσω... Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω?

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Το παρήγγειλα από το tinydeal.de και το περιμένω... Διάβασα τις σελίδες αλλά θα ρωτήσω... Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω?

Ναι, το καταστημα.

Το γνωρίζω αυτό :P απλά δεν υπήρχε κάποιο άλλο που να βρήκα να το έχει Ευρώπη... Οπότε επειδή βιάζομαι η επιλογή ήταν μονόδρομος :X

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

λοιπόν με lenovo super camera (snapit)βγάζει καλύτερες φωτό αν θέλετε να σας στείλω link για ποιο apk παίζει καλύτερα.

ή δοκιμάστε και μόνοι σας ένα είναι χωρίς bugs άμα ενδιαφέρεστε να σας στείλω link δεν το έχω αυτή την στιγμή από xda το κατέβασα νομίζω η προ τελευταία έκδοση ,λειτουργεί καλύτερα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα παιδιά . Η μπαταρία αδειάζει γρήγορα ή είναι η ιδέα μου ...?

Στη πλήρη φόρτιση μου λεει ότι έχω 9 ώρες :X

Γεια σας παιδια, πηρα το k4000 pro για εναν κολλητο και θελω να μαθω εαν πρεπει να σεταρω κατι πριν να του το παραδωσω. Υπαρχει καποιο προβλημα που πρεπει να λυσω πχ γλωσσα κτλ ; Η απλα sim και ολα οκ;

Ρωταω γιατι θα ειναι το πρωτο android κινητο του... :rolleyes:

Ευχαριστω :)

Γεια σας παιδια, πηρα το k4000 pro για εναν κολλητο και θελω να μαθω εαν πρεπει να σεταρω κατι πριν να του το παραδωσω. Υπαρχει καποιο προβλημα που πρεπει να λυσω πχ γλωσσα κτλ ; Η απλα sim και ολα οκ;

(Το Pro εχει δικο του νημα.)

Δεν πρεπει να εχει παραλαβει κανεις ακομα!

Λογικα ομως πρεπει να ειναι ετοιμο προς χρηση και δεν θα χρειαστει κατι περισσοτερο.

Εσυ πως το πηρες τοσο γρηγορα?

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Το κινητό είναι απροβλημάτιστο εξ'αρχής. Δε χρειάζεται να σετάρεις οτιδήποτε φίλε.. :)

• 3 weeks later...

To βρήκα 80$

Αξίζει σε αυτή την τιμή;;

Ψαχνω5αρι με αυτονομία και καλή καμερα

In the down down of the writing we became robes...

To βρήκα 80$

Αξίζει σε αυτή την τιμή;;

Ψαχνω5αρι με αυτονομία και καλή καμερα

Η κάμερα δεν είναι καλή. Ειδικά το Autofocus θέλει 1.5 - 3 sec αναλόγως το περιβάλλον, από ποιότητα πάλι δεν τρελάθηκα μέτρια πράγματα. Άμα το Autofocus ήταν στα 1-2 sec θα ήταν καλύτερα.

Η κάμερα δεν είναι καλή. Ειδικά το Autofocus θέλει 1.5 - 3 sec αναλόγως το περιβάλλον, από ποιότητα πάλι δεν τρελάθηκα μέτρια πράγματα. Άμα το Autofocus ήταν στα 1-2 sec θα ήταν καλύτερα.

Αυτονομία;;

GPS?

Θα πάρει το 6.0.1?

Αυτονομία;;

GPS?

Θα πάρει το 6.0.1?

Το απλο δεν θα παρει το 6 android το Προ ναι

Η καμερα του δεν την λες χαλια, μια χαρα ειναι. Στο autofocus δεν ειδα χρονο 3 δευτερολεπτα.

Βλεπει δορυφορους πολυ γρηγορα.

Το απλο δεν θα παρει το 6 android το Προ ναι

Η καμερα του δεν την λες χαλια, μια χαρα ειναι. Στο autofocus δεν ειδα χρονο 3 δευτερολεπτα.

Βλεπει δορυφορους πολυ γρηγορα.

Τελικά αξίζει 80$

Ή να πάω στο προ με 95$?

Τελικά αξίζει 80$

Ή να πάω στο προ με 95$?

Tα σοβαρα καταστηματα το εχουν 100 ευρω το απλο και 110 το προ

Κραταω επιφυλαξεις για την τιμη, και περισσοτερο για το καταστημα.

Σε γενικες γραμμες αξιζει το απλο, για το προ δεν το επιασα στα χερια μου

Σήμερα το πήρα για την μητέρα μου κυρίως λόγο μπαταρίας και μετά λόγο εληψης σφιριου στο σπίτι.

Ρωτα μια, μιας και θα το χει δοκιμασει αρκετες φορες η μαμα μέχρι τώρα, χρησιμοποιειται σαν απλό σφυράκι, ή

μπορείς, σε ειδικές καταστάσεις, να το χρησιμοποιήσεις και σαν βαριοπουλα?? :blink: :blink: :lol: :rotfl: :p

Ελιωσα, είσαι θεός...:bow:

• 2 weeks later...

Παιδιά έχει κανείς πρόβλημα με το 3g? Με 4g έχω ίντερνετ κανονικά ενο με 3g όχι.

Στάλθηκε από το ONE A2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ έχω ένα άλλο πρόβλημα, σε random στιγμές χάνει τα data και πρέπει είτε να μπω σε flight mode είτε να κάνω restart.... Το έχει και κανένας άλλος;