Barbaros Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Παω στο instragram να ενεργοποιησω τις ειδοποιησεις και μ λεει ouups,an error occured..ξερει κανεις τι παιζεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pr_mp Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Παω στο instragram να ενεργοποιησω τις ειδοποιησεις και μ λεει ouups,an error occured..ξερει κανεις τι παιζεται? Σε τι συσκευή πας να το κάνεις αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barbaros Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Σε meizu m2 note! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 εχω προβλημα με το viber.με καλουν και δεν χτυπαει.μονο αν το δω το σηκωνω.σαν να εχει τελειως κλειστη την ενταση. Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos8 Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Καλησπέρα σας.ΌΠως λέει και ο τίτλος,επειδή θέλω να ακούσω διαδικτυακό ραδιόφωνο με κλειστή(σβηστή) την οθόνη,υπάρχει κάποιος τρόπος ή εφαρμογή να το κάνω αυτό? Thanks :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 (edited) Καλησπέρα σας.ΌΠως λέει και ο τίτλος,επειδή θέλω να ακούσω διαδικτυακό ραδιόφωνο με κλειστή(σβηστή) την οθόνη,υπάρχει κάποιος τρόπος ή εφαρμογή να το κάνω αυτό? Thanks :) Υπαρχει! Greek Radios λέγεται η εφαρμογή!! Και το Ε-radio κάνει την ίδια δουλεια!!! Λογικά είναι κ άλλα, αλλά σου λέω τα 2 δοκιμασμένα και σίγουρα από μενα!! Επίσης το θετικό είναι ότι δεν θα δεις και κατανάλωση μπαταρίας από αυτές. Το Greek Radios Δεν έχει και διαφιμησεις μέσα στην εφαρμογη!!! Για το Ε-radio δεν ξέρω μιας κ Έχω να το χρησιμοποιήσω κάτι μήνες. Παλιά δεν είχε. Έχω το πρώτο τωρα. Edited October 5, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Υπαρχει! Greek Radios λέγεται η εφαρμογή!! Και το Ε-radio κάνει την ίδια δουλεια!!! Λογικά είναι κ άλλα, αλλά σου λέω τα 2 δοκιμασμένα και σίγουρα από μενα!! Επίσης το θετικό είναι ότι δεν θα δεις και κατανάλωση μπαταρίας από αυτές. Το Greek Radios Δεν έχει και διαφιμησεις μέσα στην εφαρμογη!!! Για το Ε-radio δεν ξέρω μιας κ Έχω να το χρησιμοποιήσω κάτι μήνες. Παλιά δεν είχε. Έχω το πρώτο τωρα. Από κατανάλωση data Πως πάει; έχεις κάποια ένδειξη; Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Καλησπέρα σας.ΌΠως λέει και ο τίτλος,επειδή θέλω να ακούσω διαδικτυακό ραδιόφωνο με κλειστή(σβηστή) την οθόνη,υπάρχει κάποιος τρόπος ή εφαρμογή να το κάνω αυτό? Thanks :) TuneIn Radio https://play.google.com/store/apps/details?id=tunein.player Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yperkatanalotis Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Καλησπέρες, αντιμετωπίζω πρόβλημα με το viber (αρκετες φορές κατα την διαρκεια της ημερας κλείνει και δεν ερχονται τα μηνυματα παρα μονο αν μπω εγω στο app) Δίκτυο (παντα ενεργό), δεν εχω το viber σε κάποιο πρόγραμμα αυτοματου κλεισιματος. reboot την συσκευη, σβησιμο και ξανακαταβεσμα απο το play store. καθαρισμα cache. Λίγο πολυ τα εχω κάνει ολα... Εχω android 5.1.1 galaxy J5) και viber το τελευταιο update 5.6.0 (και με παλιότερα την ίδια συμπεριφορά είχε η εφαρμογή) Το περίεργο είναι οτι το κανει μονο σε αυτη! Ολα τα υπόλοιπα app μου ερχονταί κανονικά οι ενημερώσεις! Εχει εγκαταστήσει κανείς τα push notifications fixer ή heartbeat fixer for GCM; Λειτουργούν; Θα δω διαφορά στην κατανάλωση μπαταρίας; Και αν ναι, θα είναι μεγάλη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Από κατανάλωση data Πως πάει; έχεις κάποια ένδειξη; Όχι δεν τα έχω δοκιμάσει καθόλου με data Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasm Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Έχω το εξής πρόβλημα. Εχω εγκαταστήσει το pages του facebook στο samsung s6 και σε ενα ipad που έχω. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να πάρω τα notifications στο κινητό και στο ipad τα παίρνω κανονικά. Έχω ψάξει τα πάντα (νομίζω) και δεν έχω καταφέρει να τα πάρω στο κινητό. Μπορεί κανεις να βοηθήσει ? Ευχαριστώ!!! Παράθεση ||| Samsung S8+ | MSi GS63 7RD ||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Σας ηρθε κατι σαν αυτο μεσα απο την εφαρμογη??ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι ειναι βλακεια αλλα ποιος το στελνει τωρα αυτο περα απο ενα νουμερο κινητου που φαινεται πανω πανω? Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Μου έχει έρθει κι εμένα. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να το αγνοήσεις... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Εμένα μου ήρθε κάτι παρόμοιο στο Viber και το ανέφερα σαν spam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Απορία: Σε φίλο του είχαν στείλει μέσω viber φωτογραφίες. Μετά από καιρό όταν θέλησε να κάνει back up διαπίστωσε ότι δεν τις είχε κατεβάσει στο κινητό του και τώρα αν ανατρέξει στις παλιές συνομιλίες βλέπει την επισκόπηση των εικόνων αλλά δεν μπορεί να τις κατεβάσει. Όταν πάει να τις κατεβάσει, ενώ είναι σε wifi, του εμφανίζει μήνυμα ότι δεν έχει σύνδεση με το internet. Καμιά ιδέα πως μπορεί να πάρει το αρχείο;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Απορία: Σε φίλο του είχαν στείλει μέσω viber φωτογραφίες. Μετά από καιρό όταν θέλησε να κάνει back up διαπίστωσε ότι δεν τις είχε κατεβάσει στο κινητό του και τώρα αν ανατρέξει στις παλιές συνομιλίες βλέπει την επισκόπηση των εικόνων αλλά δεν μπορεί να τις κατεβάσει. Όταν πάει να τις κατεβάσει, ενώ είναι σε wifi, του εμφανίζει μήνυμα ότι δεν έχει σύνδεση με το internet. Καμιά ιδέα πως μπορεί να πάρει το αρχείο;;; Να κοιτάξει με έναν file explorer στην εσωτερική μνήμη του κινητού του. Εκεί θα υπάρχει ο φάκελος Viber -> Media -> Viber Images. Εκεί λογικά θα βρει τις εικόνες που έχουν αποσταλεί στις συνομιλίες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Υπάρχει τρόπος στην εφαρμογη viber να κάνω σιγαση μιας συγκεκριμένης επαφής για Όταν μου στέλνει μήνυμα να μην ακούγεται ;;; Μόνο για συγκεκριμένη επαφή ! Οι αλλλες να χτυπάνε κανονικά με ήχο! Ξέρω ότι αυτό γίνεται σίγουρα στην εφαρμογη του messenger (fb) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 δεν μου έρχονται οι ειδοποιήσεις στο twitter, πρέπει να κάνω με το χέρι την ανανέωση για να έρθουν, τι παίζει? Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Υπάρχει τρόπος στην εφαρμογη viber να κάνω σιγαση μιας συγκεκριμένης επαφής για Όταν μου στέλνει μήνυμα να μην ακούγεται ;;; Μόνο για συγκεκριμένη επαφή ! Οι αλλλες να χτυπάνε κανονικά με ήχο! Ξέρω ότι αυτό γίνεται σίγουρα στην εφαρμογη του messenger (fb) Ξέρω ότι μπορείς να κάνεις block μια επαφή στο viber πατώντας το γρανάζι πάνω δεξιά όντας μέσα στη συνομιλία. Στη συνέχεια, επιλέγεις την επαφή από το μενού δεξιά και πατάς το πλήκτρο μενού (τρείς τελείες) όπου μπορείς να επιλέξεις να μπλοκάρει την επαφή. Για mute ξέρω μόνο σε συνομιλίες με πολλά άτομα ;-) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Ξέρω ότι μπορείς να κάνεις block μια επαφή στο viber πατώντας το γρανάζι πάνω δεξιά όντας μέσα στη συνομιλία. Στη συνέχεια, επιλέγεις την επαφή από το μενού δεξιά και πατάς το πλήκτρο μενού (τρείς τελείες) όπου μπορείς να επιλέξεις να μπλοκάρει την επαφή. Για mute ξέρω μόνο σε συνομιλίες με πολλά άτομα ;-) Όχι, δεν θέλω να τον μπλοκαρω τον άνθρωπο! Θέλω να παίρνω κανονικά τα μηνύματα του Αλλά να μην μου χτυπάνε με ήχο μόνο για την συγκεκριμένη επαφή!! Αλλά δεν γίνεται βλέπω... Κρίμα, και θα βόλευε πολλους! Σ'ευχαριστώ πάντως!!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Όχι, δεν θέλω να τον μπλοκαρω τον άνθρωπο! Θέλω να παίρνω κανονικά τα μηνύματα του Αλλά να μην μου χτυπάνε με ήχο μόνο για την συγκεκριμένη επαφή!! Αλλά δεν γίνεται βλέπω... Κρίμα, και θα βόλευε πολλους! Σ'ευχαριστώ πάντως!!!! :) Δεν το έχω το Viber, αλλά εάν μπορείς να ορίσεις διαφορετικούς ήχους σε κάθε επαφή μέσα από την εφαρμογή, υπάρχει λύση. Φτιάχνεις ένα μικρό αρχείο ήχου λίγων δευτερολέπτων χωρίς ήχο και ορίζεις να χτυπάει αυτό για την συγκεκριμένη επαφή. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 δεν μου έρχονται οι ειδοποιήσεις στο twitter, πρέπει να κάνω με το χέρι την ανανέωση για να έρθουν, τι παίζει? Δοκίμασε μια επανεκκίνηση της συσκευής για αρχή, το σύστημα μάλλον για κάποιον λόγο "σκοτώνει" τη διεργασία της εφαρμογής. Αν δεν δουλέψει δοκίμασε εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής, απεγκατάσταση και καθαρή εγκατάσταση ξανά (Προσοχή θα σου διαγράψει πιθανές ρυθμίσεις κλπ.). Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Δοκίμασε μια επανεκκίνηση της συσκευής για αρχή, το σύστημα μάλλον για κάποιον λόγο "σκοτώνει" τη διεργασία της εφαρμογής. Αν δεν δουλέψει δοκίμασε εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής, απεγκατάσταση και καθαρή εγκατάσταση ξανά (Προσοχή θα σου διαγράψει πιθανές ρυθμίσεις κλπ.). τα δοκίμασα όλα, τίποτα.ούτε στο greenify την έχω, στο powernap είναι στις εξαιρέσεις και δεν την δείχνει στα block.στο wacklock πχ χτες μου έκανε wake το τηλέφωνο αλλά ειδοποιήσεις δεν έπαιρνα και δεν παίρνω ακόμα Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Δεν το έχω το Viber, αλλά εάν μπορείς να ορίσεις διαφορετικούς ήχους σε κάθε επαφή μέσα από την εφαρμογή, υπάρχει λύση. Φτιάχνεις ένα μικρό αρχείο ήχου λίγων δευτερολέπτων χωρίς ήχο και ορίζεις να χτυπάει αυτό για την συγκεκριμένη επαφή. Δεν γινεται να ορίσεις διαφορετικό ήχο για κάθε μια επαφή! Ορίζεις όποιον ήχο θες για όλες τις επαφές όμως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Γιατί το facebook lite τόσο lag? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts