freddaras Δημ. 8 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Φεβρουαρίου Παιδια σταματτησε να μου δουλευει απο χθες το google speach στο messenger ? δεν επανέρχεται με τίποτε ! εχει συμβει σε καποιον αλλο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. 22 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Φεβρουαρίου Τα ιδια παλι στο messenger ! Το google speech ενω ειχε στρώσει λιγο παλι δε δουλευει αε καμια συσκευη που εχω! Έχω κουραστει με το facebook ! Συνεχώς κανουν αλλαγες και ολο η εφαρμογη παει απο το κακο στο χειροτερο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου Εμένα το Facebook με πετάει συνεχώς έξω. Στο Messenger δεν μπορώ να στείλω τίποτα, το ίδιο και στο Instagram. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου Αυτό πάλι ρε παιδιά τι είναι; Κάθε φορά που κάνω like μία ιστορία στο instagram και πάω μετά να δω τα μηνύματα η ιστορία δεν φαίνεται και μου λέει κατεβάστε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής.. μα την τελευταία έκδοση έχω..😛 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου εχουμε κατι δωρεαν για boomerang? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts