polhs Δημ. March 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 Απορία για Facebook lite ....... στο κινητό μου ( xiaomi mi a2 ) δεν έχει έρθει ακόμη dark mode , στης συζύγου ( Nubia z17 lite ) έχει επιλογή . Και τα δύο τηλέφωνα έχουν την ίδια έκδοση , πως γίνεται ??? Πρέπει να κάνω κάτι για να έχω σκοτεινό θέμα ??? Ευχαριστώ προκαταβολικά και καλό βράδυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 Απορία για Facebook lite ....... στο κινητό μου ( xiaomi mi a2 ) δεν έχει έρθει ακόμη dark mode , στης συζύγου ( Nubia z17 lite ) έχει επιλογή . Και τα δύο τηλέφωνα έχουν την ίδια έκδοση , πως γίνεται ??? Πρέπει να κάνω κάτι για να έχω σκοτεινό θέμα ??? Ευχαριστώ προκαταβολικά και καλό βράδυνομίζω το mi a2 lite πήρε την 10αρα Android που δίνει dark theme! το nubia έχει πάρει 10 android? Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. March 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 Απορία για Facebook lite ....... στο κινητό μου ( xiaomi mi a2 ) δεν έχει έρθει ακόμη dark mode , στης συζύγου ( Nubia z17 lite ) έχει επιλογή . Και τα δύο τηλέφωνα έχουν την ίδια έκδοση , πως γίνεται ??? Πρέπει να κάνω κάτι για να έχω σκοτεινό θέμα ??? Ευχαριστώ προκαταβολικά και καλό βράδυXiaomi mi a2 lite το δικό μου και με το Facebook lite βλέπω αυτήν την εικόνα.... Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polhs Δημ. March 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2020 νομίζω το mi a2 lite πήρε την 10αρα Android που δίνει dark theme! το nubia έχει πάρει 10 android? Sent from my Mi A3 using Tapatalk Καλημέρα Δεν έχω το mi a2 lite , έχω το κανονικό a2 που έχει πάρει android 10 ......όσο για το nubia z17 lite έχει android nougat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2020 Καλημέρα Δεν έχω το mi a2 lite , έχω το κανονικό a2 που έχει πάρει android 10 ......όσο για το nubia z17 lite έχει android nougatα τότε θα έπρεπε με την 10 να έχεις dark Mode! δεν ξέρω τι παίζει! Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Καλησπέρα! Θέλω μια εφαρμογή messaging όπου να μη μπορεί ο παραλήπτης να αποθηκεύσει τις εικόνες που στέλνω ή να βγάλει screenshot. Υπάρχει κάτι τέτοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Καλησπέρα! Θέλω μια εφαρμογή messaging όπου να μη μπορεί ο παραλήπτης να αποθηκεύσει τις εικόνες που στέλνω ή να βγάλει screenshot. Υπάρχει κάτι τέτοιο; Για το πρώτο δεν ξέρω, αλλά για το δεύτερο σίγουρα δεν γίνεται. Το screenshot δεν μπορείς να το περιορίσεις σε κάποιον. Δεν είναι θέμα εφαρμογής. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Και όμως γίνεται. Πολλές εφαρμογές το έχουν. Δε σε αφήνει να βγάλεις screenshot. Πχ στο telegram αν βάλεις μυστική συζήτηση, δε μπορείς να βγάλεις screenshot και αν βάλεις το μήνυμα να αυτοκαταστραφεί δε μπορεί ο άλλος να αποθηκεύσει το βίντεο ή τη φωτογραφία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Και όμως γίνεται. Πολλές εφαρμογές το έχουν. Δε σε αφήνει να βγάλεις screenshot. Πχ στο telegram αν βάλεις μυστική συζήτηση, δε μπορείς να βγάλεις screenshot και αν βάλεις το μήνυμα να αυτοκαταστραφεί δε μπορεί ο άλλος να αποθηκεύσει το βίντεο ή τη φωτογραφία. Δεν ξέρω για το Telegram. Δεν έχω. Πάντως τα κρυφά μηνύματα του Messenger μπορείς να τα κάνεις screenshot! Πάντως όπου ήθελα να κάνω screenshot γινόταν. Δεν έχω συναντήσει ακόμα μπλοκάρισμα screenshot, γι αυτό το είπα. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 μπορει να μην μπλοκαριστηκες αλλά αν ο αλλος ειδοποιηθηκε για την ενεργεια σου;:rolleyes: Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Καλά αν ο άλλος θελήσει να κρατήσει αντίγραφο του μηνύματος που έστειλες το βγάζει φωτογραφία με άλλο κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Καλά αν ο άλλος θελήσει να κρατήσει αντίγραφο του μηνύματος που έστειλες το βγάζει φωτογραφία με άλλο κινητό Σωστό κι αυτό!!! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 (edited) Πως κάνω διαγραφή λογαριασμού Instagram? Όχι απλή αποσύνδεση. Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 27, 2020 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Πως κάνω διαγραφή λογαριασμού Instagram? Όχι απλή αποσύνδεση. Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜε μια απλή αναζήτηση στο Google, θα βρεις το link. Το έκανα τις προάλλες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Πως κάνω διαγραφή λογαριασμού Instagram? Όχι απλή αποσύνδεση. Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk https://www.instagram.com/accounts/remove/request/permanent/ Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2020 Ξέρει κανείς πως κατεβαίνει η νέα έκδοση YouTube vanced; Πήγα στη σελίδα τους, είδα την νέα έκδοση. Πάτησα να κατέβει η νέα ακδιση YouTube vanced πάτησα και το MicroG για non root συσκευές κατέβηκαν στον Chrome κανονικά. Μετά πάω να κάνω εγκατάσταση το YouTube vanced αλλά δεν το κάνει. Ενώ το MicroG εγκαταστάθηκε κανονικά! Η νέα έκδοση είναι η 15.05.53. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2020 Ξέρει κανείς πως κατεβαίνει η νέα έκδοση YouTube vanced; Πήγα στη σελίδα τους, είδα την νέα έκδοση. Πάτησα να κατέβει η νέα ακδιση YouTube vanced πάτησα και το MicroG για non root συσκευές κατέβηκαν στον Chrome κανονικά. Μετά πάω να κάνω εγκατάσταση το YouTube vanced αλλά δεν το κάνει. Ενώ το MicroG εγκαταστάθηκε κανονικά! Η νέα έκδοση είναι η 15.05.53. εχει αλλαξει πλεον ο τροπος εγκαταστασης του vanced, διαβασε στο xda.. δεν το ανελυσα πολυ για να σου πω με βεβαιοτητα αλλα νομιζω εγινε πιο δυσκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2020 Ξέρει κανείς πως κατεβαίνει η νέα έκδοση YouTube vanced; Πήγα στη σελίδα τους, είδα την νέα έκδοση. Πάτησα να κατέβει η νέα ακδιση YouTube vanced πάτησα και το MicroG για non root συσκευές κατέβηκαν στον Chrome κανονικά. Μετά πάω να κάνω εγκατάσταση το YouTube vanced αλλά δεν το κάνει. Ενώ το MicroG εγκαταστάθηκε κανονικά! Η νέα έκδοση είναι η 15.05.53.Χρειάζεται να το κάνεις μέσω 3ου προγράμματος την εγκατάσταση. Βάζεις αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aefyr.sai και μέσω αυτού περνάς το .apks που κατεβάζεις από το site του vanced για την εγκατάσταση Αν έχεις miui ίσως χρειαστεί να πας στις ρυθμίσεις για προγραμματιστές και να ξετσεκαρεις την βελτιστοποίηση εφαρμογών της miui Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2020 παιδια ειμαι Moderator σε μια ομαδα στο facebook και δεν μπορω να προσκαλέσω μελη στην ομαδα εκτος αν ειναι φιλοι μου ..παλιότερα δεν θυμομουν να ίσχυε αυτο ..εχει αλλαξει κατι ? ειχα καιρο να προσκαλεσω μελος και σκάλωσα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2020 (edited) Χρειάζεται να το κάνεις μέσω 3ου προγράμματος την εγκατάσταση. Βάζεις αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aefyr.sai και μέσω αυτού περνάς το .apks που κατεβάζεις από το site του vanced για την εγκατάσταση Αν έχεις miui ίσως χρειαστεί να πας στις ρυθμίσεις για προγραμματιστές και να ξετσεκαρεις την βελτιστοποίηση εφαρμογών της MIUI Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχω MIUI.... Edit: Ούτε με την εφαρμογή αυτή κατεβαίνει. Μάλλον θα χρειαστεί και αυτό το τελευταίο που ειπες. Edit: Ούτε και το τελευταίο που έκανα με το MIUI δεν κατεβάζει τη νέα έκδοση vanced!!! :( Δεν είμαι και προγραμματιστής στην ουσία... Το παράκαναν στη δυσκολία. :( :( Edited May 14, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2020 Δεν το κατεβάζεις μέσω της εφαρμογής. Το εγκαθιστας μέσω της εφαρμογής. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. May 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2020 παιδια ειμαι Moderator σε μια ομαδα στο facebook και δεν μπορω να προσκαλέσω μελη στην ομαδα εκτος αν ειναι φιλοι μου ..παλιότερα δεν θυμομουν να ίσχυε αυτο ..εχει αλλαξει κατι ? ειχα καιρο να προσκαλεσω μελος και σκάλωσα ...Έτσι είναι τουλάχιστον τώρα, μπορείς να προσκαλεσεις μόνο τους φίλους σου, παλιότερα δε ξέρω αν ίσχυε κάτι άλλο. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2020 Δεν το κατεβάζεις μέσω της εφαρμογής. Το εγκαθιστας μέσω της εφαρμογής. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ότι και να κάνω δεν εγκαθίσταται... Αυτό λέω. Ούτε μέσω της εφαρμογής ούτε μέσω του λινκ της εφαρμογής. Μόνο το MicroG κάνει εγκατάσταση. Στο vanced με βγάζει έναν κυκλικό τόξο και τίποτα άλλο. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2020 Εδώ https://we.tl/t-bA5OCS8bZP σεκανονική μορφή apk. Κάνε ένα τσεκ μήπως το πάρει Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2020 Εδώ https://we.tl/t-bA5OCS8bZP σεκανονική μορφή apk. Κάνε ένα τσεκ μήπως το πάρει Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η εφαρμογή δεν εγκαταστάθηκε μου βγάζει. Εν το μεταξύ ήταν μόλις 18,80MB. Ενώ η άλλη 33,40MB. Τώρα όμως χάλασε και η υπάρχουσα έκδοση. Μου βγάζει πρόβλημα με τον διακομιστή. :( Τι κάνουμε τώρα; :worry: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts