danorfias Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Στειλε μηνυμα στο info@homtom.cc και ζητα τον ανταπτορα αν σου πουν παρετον απο το μαγαζι που αγορασες το κινητο πες τους οτι αρνειται και ζητα να σου τον στειλουν αυτοι Παραλληλως ταραξε το lightinthebox στα ticket μηπως καταφερεις καποιο partial refund ( εκτος αν εισαι large τυπος και δε σε νοιαζει επιστροφη 10$) Αν ολα αποτυχουν μπορεις να φτιαξεις/τροποποιησεις δικο σου ανταπτορα ομορφο και ωραιο πχ οι ανταπτορες που κυκλοφορουν για τη μετατροπη στο νεο πρωτοκολλο κανουν (τουλαχιστο σε εφαρμογη ακουστικων (δε ξερω για το μικροφωνο) αν τους λιμαρεις 1χιλιοστο περιπου Σε αυτους τους ανταπτορες αναφερεσε http://www.ebay.com/itm/2PCS-OMPT-to-CTIA-CTIA-to-OMTP-Audio-Adapter-Converter-For-Headphone-Earphone-/321838110436?hash=item4aef0bd6e4:g:BHUAAOSw~gRV1UjN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis11 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 http://www.ebay.com/itm/4-Pole-3-5-Adapter-Cable-Convert-Headsets-from-OMTP-to-CTIA-AHJ-007412-/191478731018?hash=item2c9505910a:g:0NgAAOSwmrlUuzMN αυτον μετετρεψα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madprofessorus Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Εγώ θα τους γράψω να μου στείλουν κανά δυό, γιατί καλώδιο είναι πες κόπηκε, τι γίνεται; ούτε λύση είναι να μπλεξουμε με λιμες και τα σχετικά Παράθεση Android uber alles Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Εγώ θα τους γράψω να μου στείλουν κανά δυό, γιατί καλώδιο είναι πες κόπηκε, τι γίνεται; ούτε λύση είναι να μπλεξουμε με λιμες και τα σχετικά Αν και δεν κοβετε,εκτος και ενα θες εσυ να κοπει,ειναι παρα πολυ ευκολο να φτιαξεις οσα θες,εκανα για δοκιμη σε ενα παλιο set ακουστικα που ειχα,2 λεπτα μου πηρε,και δεν ειμαι ο καλυτερος με τα εργαλεια....:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Παιδια παρηγγειλα απο europe warehouse το κινητο για τον πατερα μου.οταν το παραλαβω πρεπει να προσεξω κατι?αφηνω την μαμα ρομ η περναω καποια αλλη?ευχαριστω! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Παιδια παρηγγειλα απο europe warehouse το κινητο για τον πατερα μου.οταν το παραλαβω πρεπει να προσεξω κατι?αφηνω την μαμα ρομ η περναω καποια αλλη?ευχαριστω! Και οπως ερχεται να το αφησεις δεν εχει θεματα.Μια χαρα παει.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Ευχαριστω!!απο ροοτ τι κανουμε?υπαρχει τροπος? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Ευχαριστω!!απο ροοτ τι κανουμε?υπαρχει τροπος? Διαβασε λιγο το νημα,ολα υπαρχουν,και root,και rom και οτι θες.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madprofessorus Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Αν και δεν κοβετε,εκτος και ενα θες εσυ να κοπει,ειναι παρα πολυ ευκολο να φτιαξεις οσα θες,εκανα για δοκιμη σε ενα παλιο set ακουστικα που ειχα,2 λεπτα μου πηρε,και δεν ειμαι ο καλυτερος με τα εργαλεια....:) Θα κάνω μια δοκιμή Παράθεση Android uber alles Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oceanus Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Παιδια παρηγγειλα απο europe warehouse το κινητο για τον πατερα μου.οταν το παραλαβω πρεπει να προσεξω κατι?αφηνω την μαμα ρομ η περναω καποια αλλη?ευχαριστω! απο που το αγορασες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 απο tinydeal.θα σταλει απο γερμανια!! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oceanus Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 απο tinydeal.θα σταλει απο γερμανια!! ok ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Απ τη στιγμη που το ρουταρισες ολα ειναι θεμα λεπτου Βαζεις τη ρομ στη καρτα vol+ power ταυτοχρονα Επιλεγεις recovery Install Τικαρεις το ζιπ της ρομ(αν θελεις να πας 1.1.4 βαλε πρωτα 1.1.2 εγω ετσι το δοκιμασα) Σκρολαρεις με το δακτυλο απο αριστερα προς τα δεξια Περιμενεις κανα λεπτο Μπουταρει μονο του Οκ ετοιμος! Προαιρετικα πριν την εγκατασταση κανεις αν θες και wipe Τελικα ολα πηγαν καλα! Ειναι πολυ απλο και με την βοηθεια σου εγινε ακομη απλουστερο.:) Σημερα δοκιμασα και το GPS της συσκευης σε πλοηγηση στο κεντρο των Αθηνων. Μια χαρα τα πηγε! Μπορει καποιος να το εμπιστευτει! Αξιολογωντας, θα ελεγα οτι προκειται για μια χαρα συσκευη. Κριμα που <λερωθηκε> η συνολικη του εικονα με καποια μικροπροβληματα στην αρχη που ομως επιλυονται ωστε να σου μενει στο τελος η ...γλυκα της φθηνης αγορας! Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Σκεφτομαι γιαυτην την θηκη http://m.aliexpress.com/item/32552633820.html τι λετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Σκεφτομαι γιαυτην την θηκη http://m.aliexpress.com/item/32552633820.html τι λετε; Εμενα δεν μου αρεσει αυτος ο τυπος θηκης με παραθυρακι. Μια φοΡα σε ενα BREEZE χρησιμοποιησα και νομιζα οτι δεν το προστατευε. Δεν μου αρεσει και αισθητικα, αλλα αυτα εναι γουστα! Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Εμενα δεν μου αρεσει αυτος ο τυπος θηκης με παραθυρακι. Μια φοΡα σε ενα BREEZE χρησιμοποιησα και νομιζα οτι δεν το προστατευε. Δεν μου αρεσει και αισθητικα, αλλα αυτα εναι γουστα! Σκεφτομαι αυτην μαζι με t.glass να προστατευη το κινητο. απλως δεν ξερω στο κατω παραθυρακι αν καποιος μου τηλεφωνη και εμφανιζετε το πληκτρο απαντησης θα μπορω να απαντησω η θα πρεπει να ανοιξω την θηκη,να απανυησω,να κλεισω την θηκη για να μιλησω; με λιγα λογια θα εμφανιζετε το πληκτρο απαντησης στο κατω παραθυρακι η θα κρυβεται ποιο πανω. αυτο το πληκτρο το υψος του ρυθμηζεται καπως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros1969 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Με αφορμη ενα ποστ που διαβασα στο xda σημερα το απογευμα για μια ρομ(Asus_ZenFone_Go_HT7)ψαχτηκα λιγο στο 4pda να δω τι παιζει Βρηκα οτι για το τηλεφωνο εχουν βγει 2 custom 1)Asus_ZenFone_Go_HT7 2)CUBOT P11 Διαβαζοντας παρακατω και τα σχολια του τυπου στο xda,εγραψε παρ οτι η ρομ ειναι αρκετα μπαμπατσικη(700mb) ειναι αρκετα ικανοποιητικη Μαλιστα αναφερει οτι με το νεο recovery 3.0 εχει τη δυνατοτητα να πεταξει οτι"περιττο"ϋπαρχει στη ρομ Απλα λεει οτι υπαρχουν πολλες προεγκατεστημενες εφαρμογες της Asus Αντιθετα με τη 2η η οποια ειναι πιο "στεγνη"(381mb)δυστυχως με τις τσατρα-πατρα μεταφρασεις του google δεν μπορεσα να βγαλω ακρη(καποιοι αναφερουν για bootloop,αλλοι για θεμα με τη καμερα κλπ) Φωτο υπαρχουν και για τις δυο) http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=725483&st=0#entry47073123 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barabakos Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Μου στείλανε αυτό το μήνυμα από την homtom σχετικά με τα trojans. Επειδή δεν έχω το κινητό πρόχειρο, μπορεί να το επιβεβαιώσει κανείς ότι υπάρχει όντως update? new firmware can be download now via FOTA, it will solve the problem. thank you Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Ειδα και εγω στο fb οτι εχει βγει update 2.0.1 δεν το δοκιμασα ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros1969 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 (edited) Εδω τα λινκ V 2.0.1 https://drive.google.com/file/d/0Bwt-yELgdcW_Qlc0ZVlLTmowWTQ/view?pref=2&pli=1 Κι εδω για τους ρουταρισμενους με recovery https://yadi.sk/d/g0rT5XrRouRLc Ξεκιναμε τεστ HOMTOM HT7 new firmware V2.0.1 now is available for download. Now you can click here for download https://недопустимая ссылка/iCgI2z Or upgrade by FOTA. This version solved 3 problems: 1. The battery curve which shown the wrong percentage of the battery left. 2. The phone automatically downloads the malware in Russian language system. 3. The insensitive of the touch screen. PS: We've never put virus in our phones and we will never do it in the future, because we don't have any point to do negative things to ruin our reputation. This malware problem was caused by the Russian antivirus software when you download. Thanks for your support Смайлик «smile» Edit: Μολις τη περασα Τα εικονιδια τα βλεπουν μεχρι και τυφλοι Οι επιλογες bt,wi-fi κλπ που ειναι κατω ειναι λιγο σπαστικο Edited February 16, 2016 by petros1969 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 V 2.0.1 Μολις τη περασα Τα εικονιδια τα βλεπουν μεχρι και τυφλοι Οι επιλογες bt,wi-fi κλπ που ειναι κατω ειναι λιγο σπαστικο Ανέβασε screenshot όταν μπορέσεις, για να δούμε τις διαφορές. Τη βλέπεις πιο γρήγορη; Τα βγάλανε τα ύποπτα app από μέσα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros1969 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Ανέβασε screenshot όταν μπορέσεις, για να δούμε τις διαφορές. Τη βλέπεις πιο γρήγορη; Τα βγάλανε τα ύποπτα app από μέσα; Ετσι λενε τουλαχιστον,αν και ειναι λιγο νωρις Π.χ τωρα που κοιταξα caller id δεν φαινεται να τρεχει Σκρολαρει καλυτερα απ τις προηγουμενες btw επειδη δεν το χω ψαξει screenshots πως στελνουμε; Δεν εχω ασχοληθει καθολου:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madprofessorus Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Είναι root η θα πρέπει να κάνουμε τη διαδικασία των ισπανων ξανά; αν βέβαια δουλεύει σε αυτή τη Rom Παράθεση Android uber alles Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Ποιος ειναι ο σωστος τροπος να περασω την ρομ ωστε να μην χασω της εφαρμογς μου και τα δεδομενα μου απο την προηγουμενη ρομ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madprofessorus Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Ετσι λενε τουλαχιστον,αν και ειναι λιγο νωρις Π.χ τωρα που κοιταξα caller id δεν φαινεται να τρεχει Σκρολαρει καλυτερα απ τις προηγουμενες btw επειδη δεν το χω ψαξει screenshots πως στελνουμε; Δεν εχω ασχοληθει καθολου:) Έκανες wipe data /factory reset πρίν την περάσεις η κατευθείαν; Παράθεση Android uber alles Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts