Jump to content

Doogee Homtom HT7

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ποιο ιδιο καταστημα βρε φιλε για διαβασε καλυτερα απο διαφορετικα ειναι μην γραφουμε οτι να ειναι λαμογια απο τους κινεζους ειναι

......συγκεκριμενο......γραψε λαθος στα //α//.Αρα εχουνε να κανουμε 2 καταστηματα,και αυτα που εχουν...θεμα...και ειναι αυτα απο την προσφορα,η 1η παρτιδα δηλαδη,ηκαταλαβα κατι λαθος??

Τα 1α που εφερα εχουν περασει ηδη τον μηνα.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

......συγκεκριμενο......γραψε λαθος στα //α//.Αρα εχουνε να κανουμε 2 καταστηματα,και αυτα που εχουν...θεμα...και ειναι αυτα απο την προσφορα,η 1η παρτιδα δηλαδη,ηκαταλαβα κατι λαθος??

Τα 1α που εφερα εχουν περασει ηδη τον μηνα.

οχι εγω μετρησα 3 καταστηματα γκιαρ μπεστ , αληεχπρες, λαιτινδεμποξ και σιγουρα ειναι κιαλα

βαζω το χερι στην φωτια οτι δεν εχει να κανει με καταστημα αλλα με την κωλοεταιρια που μπλεξαμε :mad:

εσενα μπορει να αρχισει να κατεβαζει μετα απο δυο μηνες η μετα απο ενα χρονο απο οτι ειδες οι κινεζοι ειναι για κλωτσιες

Edited by mples

οχι εγω μετρησα 3 καταστηματα γκιαρ μπεστ , αληεχπρες, λαιτινδεμποξ και σιγουρα ειναι κιαλα

βαζω το χερι στην φωτια οτι δεν εχει να κανει με καταστημα αλλα με την κωλοεταιρια που μπλεξαμε :mad:

Οκ να το δεχτω,και προφανως μιλαμε για την 1η παρτιδα,αυτην της προσφορας,αλλα για εξηγησε μου κατι,γιατι να το κανει αυτο η εταιρια?Για ποιον λογο να χαλασει το ονομα της?Και γιατι σε αυτα τα 6 που εχω φερει εως τωρα δεν εχει γινει το παραμικρο??

Μου κανει τρομρρη εντυπωση αυτο που γινεται,και φυσικα δεν λεω οτι λετε ακυρα πραματα.Εχω φερει δεκαδες μοντελα απο κατασκευαστες απο Κινα,ποτε μα ποτε δεν ειχα παρομοια θεματα.

Κανω τον δικηγορο του δ...... τωρα αλλα ετσι πρεπει για να βρεθει μια ακρη.

Οκ να το δεχτω,και προφανως μιλαμε για την 1η παρτιδα,αυτην της προσφορας,αλλα για εξηγησε μου κατι,γιατι να το κανει αυτο η εταιρια?Για ποιον λογο να χαλασει το ονομα της?Και γιατι σε αυτα τα 6 που εχω φερει εως τωρα δεν εχει γινει το παραμικρο??

Μου κανει τρομρρη εντυπωση αυτο που γινεται,και φυσικα δεν λεω οτι λετε ακυρα πραματα.

Κανω τον δικηγορο του δ...... τωρα αλλα ετσι πρεπει για να βρεθει μια ακρη.

γιατι σιγουρα τα εχει παρει φιλε αν κανεις το λαθος και ανοιξεις εφαρμογη τα 5ψηφια πανε συννεφο

γιατι σιγουρα τα εχει παρει φιλε αν κανεις το λαθος και ανοιξεις εφαρμογη τα 5ψηφια πανε συννεφο

Τα εχει παρει η εταιρια doogee απο τον-τους dev του εκαστοτε app???

Για να εχει κερδος τι ακριβως??????Να τους κραζουν παντου μετα και να μην αγοραζει κανεις της συσκευες τους??

Τα εχει παρει η εταιρια doogee απο τον-τους dev του εκαστοτε app???

Για να εχει κερδος τι ακριβως??????Να τους κραζουν παντου μετα και να μην αγοραζει κανεις της συσκευες τους??

και τι αλλο εχει γινει ??

και μην μου πεις τα καταστηματα

και σιγα τον γιγαντα homtom χαχαχαχαχαχα

σουβαρα απλα μακρια

ρε φωτιές που ανάψανε και εχω παραγγείλει εκτός από το δικό μου άλλα 3 από το μπανγοοντ για γνωστούς μου,ας ελπίσουμε με καπιο update να φτιαχτή γιατί με βλέπω να τρώω πολύ κρακσιμο

Οσοι εχουν προβλημα με εφαρμογες που κανουν τα δικα τους θα ελεγα να φλασαρετε παλι τη rom απο την αρχη. Με την επαναφορα δεν νομιζω να φτιαχνει το προβλημα.

Κωστα (kostast1) μιας και βλεπω οτι τα δικα σου δεν εχουν προβλημα, μηπως θα μπορουσες να ζητησεις στο καταστημα που τα αγορασες να σου δωσουν link με τη rom που εχουν και να δοκιμασουν αυτη τη rom τα υπολοιπα παιδια ?

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

και τι αλλο εχει γινει ??

και μην μου πεις τα καταστηματα

και σιγα τον γιγαντα homtom χαχαχαχαχαχα

σουβαρα απλα μακρια

Γραφεις σε ενα δημοσιο φορα,και κατηγορεις μια εταιρια,οποια και εαν ειναι αυτη,ετσι απλα??

Αυτα τωρα ειναι σοβαρα επιχειρηματα??...σαβουρα....γιγανντας κτλ?

Και ναι να σου πω για καταστηματα,καθως τα δικα μου δεν εχουν θεματα.

Εαν ειχα θεμα σε εστω και ενα θα ελεγα οκ εχεις δικαιο.

Εαν λοιπον εχεις θεμα μπορεις καλιστα να ερθεις σε επαφη με το καταστημα αγορας,η την ιδια την εταιρια και να το λυσεις.

Αλλα δεν μπορεις να γραφεις τετοια πραματα.Το τι ακριβως εχει γινει στην δικη σου συσκευη δεν ξερω.

Αλλα καταλαβαινω οτι σε αυτα που αγοραστηκαν με την προσφορα κατι παιζει........

@

Karthan7

Ναι ευχαριστως.

Edited by kostast1

Απο οτι βλεπω εχετε ιδια ρομ με το Χ5. Καποιος που το ειναι γνωστης ας του περασει την ΡΟΜ και ας μας πει.

Ευχαριστως να το εκανα αλλα δεν το εχω στα χερια μου

@

Karthan7

Ναι ευχαριστως.

μα καλα τωρα εισαι σοβαρος εδω εχουν γινει σημεία και τερατα και εσυ ακομα του υποστηρίζεις συγνώμη κιολας αλλα για εμενα σιγουρα εχεις προσωπικο οφελος !!!

και εμεις εχουμε την ιδια σαβουρα αλλα δεν κανουμε ετσι οκ οτι πληρωνεις παιρνεις φιλε μου

εγω προσωπικα δεν θα το ξανααγοραζα ουτε για 30 ευρω

Edited by navi55

μα καλα τωρα εισαι σοβαρος εδω εχουν γινει σημεία και τερατα και εσυ ακομα του υποστηρίζεις συγνώμη κιολας αλλα για εμενα σιγουρα εχεις προσωπικο οφελος !!!

και εμεις εχουμε την ιδια σαβουρα αλλα δεν κανουμε ετσι οκ οτι πληρωνεις παιρνεις φιλε μου

εγω προσωπικα δεν θα το ξανααγοραζα ουτε για 30 ευρω

Ειμαι απολυτα σοβαρος σε αυτα που γραφω,το εχω αποδειξη κατα επαναληψη,δες και λιγο το topik της doogee με το F5......

Οχι φιλε μου προσπαθω να ειμαι αντικειμενικος,δεν υποστιριζω κανενα,γεγονοτα αναλυω,αυτη ειναι η δουλεια μου αλλωστε.

Την ιδια σαβουρα σιγουρα δεν εχουμε,αυτο ειναι γεγονος........

Εχεις δει να πουλαω-η να κανω promo σε καποια απο αυτες της συσκευες εδω μεσα καπου εσυ,και γραφεις για προσωπικο οφελος?

Θα σε παρακαλεσω λοιπον να εισαι πιο προσεκτικος σε αυτα που γραφεις και να μην προσβαλεις ετσι ατσαλα.......:X

Ειμαι απολυτα σοβαρος σε αυτα που γραφω,το εχω αποδειξη κατα επαναληψη,δες και λιγο το topik της doogee με το F5......

Οχι φιλε μου προσπαθω να ειμαι αντικειμενικος,δεν υποστιριζω κανενα,γεγονοτα αναλυω,αυτη ειναι η δουλεια μου αλλωστε.

Την ιδια σαβουρα σιγουρα δεν εχουμε,αυτο ειναι γεγονος........

Εχεις δει να πουλαω-η να κανω promo σε καποια απο αυτες της συσκευες εδω μεσα καπου εσυ,και γραφεις για προσωπικο οφελος?

Θα σε παρακαλεσω λοιπον να εισαι πιο προσεκτικος σε αυτα που γραφεις και να μην προσβαλεις ετσι ατσαλα.......:X

δεν σε προσβαλα φιλε αντικειμενικα μιλαω και καλυτερα να το αφησουμε

οσο για την γνωμη μου θα την λεω και αν δεν σου αρεσει μην την βλεπεις

προκειτε για την μεγαλυτερη σαβουρα που εχω φερει απο κινα !!!

μπας κα μπορεσει να γλυτωσει καποιος αυτο το σκοπο εχει το φορουμ και οχι να υπερασπιζομαστε τους κινεζους για την λαμογια τους ελεος

δηλ εγω εχω αλλο τηλ και ποιο εχω μηπως το homtom h7star trek ??????

Edited by mples

δεν σε προσβαλα φιλε αντικειμενικα μιλαω και καλυτερα να το αφησουμε

οσο για την γνωμη μου θα την λεω και αν δεν σου αρεσει μην την βλεπεις

προκειτε για την μεγαλυτερη σαβουρα που εχω φερει απο κινα !!!

Φυσικα και η γνωμη σου ειναι σεβαστη,δεν εγραψα καπου να μην την γραφεις,Δημοκρατια το λενε.

Τωρα εαν εσυ επεσες σε συσκευη,απο οτι καταλαβα προπαραγωγης με ελλατωματικο-προβληματικο software,ειναι αλλο θεμα.

Και φυσικα αφου εσυ εισαι δυσαρεστημενος μην ξανααγορασεις τιποτα απο τα.....λαμογια........ τους Κινεζους.

Και ελα σε αμεση επαφη με το καταστημα αγορας,αλλα και την μητρικη εταιρια,και γραψε ολα αυτα που γραφεις και εδω.

Ευτηχως λοιπον για ολους εμας δεν ειναι ολοι οι Κινεζοι λαμογια,και η περιπτωση σου δεν ειναι ο κανονας,οποτε και θα συνεχιαζουμε της αγορες μας απο αυτους.Και εξακολουθω να πιστευω οτι σε αυτην την τιμη ειναι μια vfm συσκευη(και ας μην πουλαω κανενα).

(Ειχα διακοπη ρευματος και εκανα edit το σχολιο μου τωρα).

Edited by kostast1

Ρε παιδια εχω και εγω παρει δυο 7ρια απο το http://www.vickmall.com για εμενα και τον αδερφο μου,τα εχω μηνα.ολα οκ και τους αντπτορες ειχαν μεσα ολα τζιτζι.Τρενο το μηχανακι και η μπαταρια στην αρχη δεν κραταγε πολυ,μετα απο πεντε εξη φορτισεις ολα good!!Ανετα την μερα και το δουλευουμε το μηχανακι.Αυτα για κουλα για τις εφαρμογες που γραφουν εδω δεν τα προσεξα,και βασικα δεν μου εχει κανει καποιο update aκομα,ενω σε ενα χ5 προ poy εχουμε εχει κανει 2.Μαλλον ψιλομουφα σας εστειλαν μποιζ,για ψαξτε το λιγο.

Και ραβει το κινητακι για τα λεφτα που εδωσα,τι να λεμε τωα.

Να πω ρε παιδιά και εγώ μια βλακεία.

Επειδή απ ότι κατάλαβα η μονή rom που τρέχει καλά είναι από το vickmall,

γίνεται ή να μας δώσει το vickmall την rom που έχει ή με κάποιο τρόπο να την πάρουμε από τα κινητά που έχουν έρθει από εκεί.

Είχα παραγγείλει και εγώ από το gearbest (λόγω κουπονιού)και τα ακύρωσα μέχρι να βρεθεί μια λύση στο θέμα.

Να πω ρε παιδιά και εγώ μια βλακεία.

Επειδή απ ότι κατάλαβα η μονή rom που τρέχει καλά είναι από το vickmall,

γίνεται ή να μας δώσει το vickmall την rom που έχει ή με κάποιο τρόπο να την πάρουμε από τα κινητά που έχουν έρθει από εκεί.

Είχα παραγγείλει και εγώ από το gearbest (λόγω κουπονιού)και τα ακύρωσα μέχρι να βρεθεί μια λύση στο θέμα.

εγω παντως εαν φταιει το καταστημα δεν ξερω αν κ για το gearbest δεν διαβασα κ τα καλυτερα.πολυ κραξιμο ρε φιλε τους χωνουν ισως ναναι αυτα που πηραν απο την προσφρα που λενε και να καποια πειραγμενη rom,ολα παιζουν.

ρε παιδια δεν ειναι θεμα καταστηματος αφου ειναι αρκετα καταστηματα με το προβλημα

και κατι νεο που παρατήρησα ειναι οτι η μπαταρια απο12% εως 1% κραταει περισσότερο απο το 100% εως στο12%

οτι ναναι μια τα ακουστικά μια οι λαμογιες θα σας ελεγα να προσεχεται γιατι αυτο εγινε εντελώς ξαφνικα και το περιεργο ειναι γιατι δεν εγινε απο την αρχη

καμια αξιοπιστια το κινητο καμια και η εταιρια

είπαμε κινεζικο αλλα υπαρχουν και ορια

στα παιδια που εχουν το προβλημα και οχι μονο θα συμβουλευα να παρουν τους παροχους τους για φραγη στα 5ψηφια νουμερα SOS

Edited by mples

Ρε τους γελοίους..Οσο καλή αρχή κάνανε με το homtom ht6,τόσο σκ..α τα κάνανε με το ht7.Eιχα παραγγείλει απο banggood το ht3 για να δοκιμάσω και τον 6580 αλλά μετά απο αυτά που διάβασα εδώ και στο fb τους για το ht7 το ακύρωσα.Ασχετο αλλά μου αρέσει που στο banggood μέχρι να το κάνουν ship σου δίνουν δικαίωμα refund και τα χρήματα επιστρέφουν σε 1-2 ημέρες στο pp χωρίς άλλα παρατράγουδα.. Edited by bbbb

Αυτο παλι με τα μαγαζια ρε μαγκες δεν μπορω να το καταλαβω

Λες και το vickmall,mickmall ειναι τιποτα harrods και τ αλλα ειναι ο μπαρμπαμητσος της γειτονιας

Το να εχει καλυτερο after sale να το δεχτω

Αλλα δεν γινεται να παιρνει ενα μαγαζι τη κρεμα,και τ αλλα τη σαβουρα

Αποκλειεται

Πολυ πιθανο λοιπον η εταιρεια να εστειλε σ αυτα με τις προσφορες με προβληματικο s/w

Πιθανο το ξαναλεω

Αρα ειναι(αν ειναι ετσι)προβλημα της εταρειας κι οχι των μαγαζιων

Φιλος που μου παρηγγειλε το κινητο απο ali εχει παρει 6 κινητα τα 2 τελευταια χρονια και δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ προβλημα

Το μαγαζι αναφερθηκε τυχαια για να μη λετε καποιοι για αβαντα

Θα μπορουσε να ηταν αλλο

Η συσκευη μου ηρθε κομπλε,αψογη,και με ανταπτορα ακουστικου

Εσεις τουλαχιστον που εχετε προβλημα πειτε αν η συσκευασια που σας ηρθε ηταν οκ,η οχι

Αν οχι το βραδυ ισως αυριο να προσπαθησω να το ρουταρω

Αν πετυχει με τον Ισπανο θα σας πω

Edited by petros1969

εγω παντως το κοβω να σας εχουν στειλει με πειραγμενη rom........αυτη ειναι λαμογια καταστηματος και οχι εταιριας ρε boyz......δεν παιζει κατι αλλο,δεν μπορει αυτα με με την χαμηλη τιμη να κανουν αυτα που λετε και ολα τα αλλα να ειναι οκ.αμα ηταν απο την εταιρια δεν θα εκανα ολα κουλα???

Φυσικα και η γνωμη σου ειναι σεβαστη,δεν εγραψα καπου να μην την γραφεις,Δημοκρατια το λενε.

Τωρα εαν εσυ επεσες σε συσκευη,απο οτι καταλαβα προπαραγωγης με ελλατωματικο-προβληματικο software,ειναι αλλο θεμα.

Και φυσικα αφου εσυ εισαι δυσαρεστημενος μην ξανααγορασεις τιποτα απο τα.....λαμογια........ τους Κινεζους.

Και ελα σε αμεση επαφη με το καταστημα αγορας,αλλα και την μητρικη εταιρια,και γραψε ολα αυτα που γραφεις και εδω.

Ευτηχως λοιπον για ολους εμας δεν ειναι ολοι οι Κινεζοι λαμογια,και η περιπτωση σου δεν ειναι ο κανονας,οποτε και θα συνεχιαζουμε της αγορες μας απο αυτους.Και εξακολουθω να πιστευω οτι σε αυτην την τιμη ειναι μια vfm συσκευη(και ας μην πουλαω κανενα).

ακυρω ξυπναει ξανα κ ξανα ο launcher οποτε δε γινετε κατι.αληθεια τα συνεχιζει τα κολπα;εμενα ειναι ηρεμο 2 μερες τωρα.αλλα συνεχιζω κ το ψαγνω αλλα δυστυχως δεν εχω πολλες γνωσεις κ χωρις εναν ευκολο μπουσουλα δεν μπορω να κανω τιποτα.

(Ειχα διακοπη ρευματος και εκανα edit το σχολιο μου τωρα).

Θα ελεγα να μην μαλωνετε ο ενας με τον αλλο ουτε να παρεξηγηστε.σε εμενα πρωτοεμφανιστηκε κ ειναι οντως περιεργο κ πρωτογνωρο.το παλικαρι το καταλαβαινω του εχει βγαλει την ψυχη κ του εφαγε κ την καρτα.οταν λοιπον υποστηριζετε την εταιρεια που μπορει να εχετε κ δικιο την ωρα που ο αλλος δεν εχει σωστο μηχανημα τον προκαλειται οποτε καλο ειναι να ειστε πιο χαλαροι κ δεκτηκοι μαζι του.επισης κατα τα αλλα το τηλ παει ταπα κ ειναι πολυ καλο δεν εχουμε παρει δηλαδη καποια σαβουρα εμεις.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ρε παιδια δεν ειναι θεμα καταστηματος αφου ειναι αρκετα καταστηματα με το προβλημα

και κατι νεο που παρατήρησα ειναι οτι η μπαταρια απο12% εως 1% κραταει περισσότερο απο το 100% εως στο12%

οτι ναναι μια τα ακουστικά μια οι λαμογιες θα σας ελεγα να προσεχεται γιατι αυτο εγινε εντελώς ξαφνικα και το περιεργο ειναι γιατι δεν εγινε απο την αρχη

καμια αξιοπιστια το κινητο καμια και η εταιρια

είπαμε κινεζικο αλλα υπαρχουν και ορια

στα παιδια που εχουν το προβλημα και οχι μονο θα συμβουλευα να παρουν τους παροχους τους για φραγη στα 5ψηφια νουμερα SOS

Φιλε κατι τελευταιο που εκανα ειναι επηδη εχω αγορασμενο το greenify μου δεινει την δυνατοτητα να κοιμηζω κ εφαρμογες συστηματος κ ετσι εκλεισα τον μαμα launcher που απο οτι εχω ακουσει εχει ενα script που τα κανει αυτα.θελει δηλαδη το greenify k το donation package μαζι.

ακυρο ο launcher ξυπνα ξανα κ ξανα οποτε αστο.αληθεια πως παει ακομα τα ιδια;το δικο μου 2 μερες τωρα ηρεμησε.αλλα συνεχιζω κ το ψαγνω.βλεπεις δεν ειμαι κ κανας γνωστης κ χωρις εναν σαφη μπουσουλα δε μπορω να κανω κ πολλα.

Edited by georgerapp
συμπληρωσα κατι στο αρχικο κειμενο.

Θα ελεγα να μην μαλωνετε ο ενας με τον αλλο ουτε να παρεξηγηστε.σε εμενα πρωτοεμφανιστηκε κ ειναι οντως περιεργο κ πρωτογνωρο.το παλικαρι το καταλαβαινω του εχει βγαλει την ψυχη κ του εφαγε κ την καρτα.οταν λοιπον υποστηριζετε την εταιρεια που μπορει να εχετε κ δικιο την ωρα που ο αλλος δεν εχει σωστο μηχανημα τον προκαλειται οποτε καλο ειναι να ειστε πιο χαλαροι κ δεκτηκοι μαζι του.επισης κατα τα αλλα το τηλ παει ταπα κ ειναι πολυ καλο δεν εχουμε παρει δηλαδη καποια σαβουρα εμεις.

Φιλε μου δεν νομιζω να ημουν καπου εριστικος,και φυσικα δεν προκαλω καποιον,αλλα δεν μπορουμε να γραφουμε για σκαρτες εταιριες και σαβουρα προιοντα και να προσβαλουμε τον αλλο ετσι απλα.Νομιζω οτι ο τονος της γραφεις μου ειναι απολυτα φιλικος προς ολους.

Να παρεξηγηθω με καποιον που γραφει εντελως ανωνυμα πισω απο ενα πληκτρολογιο δεν εχει νοημα.

Εγω λοιπον που δεν εχω το παραμικρι θεμα,και μαλιστα σε 6 συσκευες τι να γραψω οτι η ετιαρια ειναι σκαρτη και με κοροιδεψαν???

Σε αλλες συσκευες της εταιριας που οντως ειχα θεμα το εγραψα αμεσα.

Φιλε μου δεν νομιζω να ημουν καπου εριστικος,και φυσικα δεν προκαλω καποιον,αλλα δεν μπορουμε να γραφουμε για σκαρτες εταιριες και σαβουρα προιοντα και να προσβαλουμε τον αλλο ετσι απλα.Νομιζω οτι ο τονος της γραφεις μου ειναι απολυτα φιλικος προς ολους.

Να παρεξηγηθω με καποιον που γραφει εντελως ανωνυμα πισω απο ενα πληκτρολογιο δεν εχει νοημα.

Εγω λοιπον που δεν εχω το παραμικρι θεμα,και μαλιστα σε 6 συσκευες τι να γραψω οτι η ετιαρια ειναι σκαρτη και με κοροιδεψαν???

Σε αλλες συσκευες της εταιριας που οντως ειχα θεμα το εγραψα αμεσα.

απλα ελεγα να μην ερχεσε σε αντιπαραθεση με τον φιλο παραπανω γιατι του εχει βγαλει το λαδι οποτε ειναι εκνευρισμενος κ δεν οδηγει πουθενα η κουβεντα.

απλα ελεγα να μην ερχεσε σε αντιπαραθεση με τον φιλο παραπανω γιατι του εχει βγαλει το λαδι οποτε ειναι εκνευρισμενος κ δεν οδηγει πουθενα η κουβεντα.

Οποτε για αυτο και εγω προσπαθω να ειμαι αντικειμενικος,εαν ειμαι εκνευρισμενος ηρεμω πρωτα και μετα κανω δηλωσεις......και δεν προσβαλω κανενα.:)

Εδω ειμαστε για ανταλλαγη αποψεων=λυσεων σε διαφορα προβληματα νομιζω,και ολοι οικιοθελως.