pikosapikos Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Ξέρει κάποιος να μου προτείνει θήκη απο Ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Ξέρει κάποιος να μου προτείνει θήκη απο Ελλάδα; http://youhou.gr/HOMTOM-HT7-SILICONCASETEMPERED-GLASS ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Καποιοι φιλοι εδω ρωταγαν για adblock.χρησιμοποιω εδω κ μερες το adguard απο το xda το οποιο δε χρειαζετε root κ σε μενα κανει δουλεια.κ τις διαφημησεις κοβει κ η πλοηγηση στο διαδυκτιο γινετε ποιο γρηγορα πλεον.οποιος θελει ας του δωσει μια ευκαιρια πιστευω αξιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danorfias Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Παρέλαβα 2 τηλ σήμερα (περιμένω άλλα 4) και έχω πρόβλημα με το gps και στα 2. Δεν βλέπουν δορυφόρους με τίποτα (εγκατέστησα το gps test ) Παρατήρησα επίσης ότι η τελευταία αναβάθμιση είναι ενώ σε αυτά που έχω είναι η 2.1.2 Επίσης διόρθωσαν το πρόβλημα με το βύσμα του ακουστικού δεν χρειάζεται αντάπτορα τώρα!! Λέτε να είναι θέμα ρομ το πρόβλημα του gps ή κάνω κάτι λάθος Ακόμα δοκίμασα να εγκαταστήσω με sp flash tool την 2.1.2 αλλά δεν μπόρεσε να ξεκινήσει το πρόγραμμα την εγκατάσταση σαν να μην έχω drivers Να πω εδώ οτι την εγκατάσταση αυτή την έχω κάνει πάρα πολλές φορές σε HT7 χωρίς ποτέ κανένα πρόβλημα. Τελικά μετά από 55 λεπτά βρήκε δορυφόρους!!! Έβαλα το sygic κλείδωσε μετά από 20 λεπτά και από τότε χάνει και ξαναβρίσκει το σήμα συνεχεία Προφανώς είναι θέμα ρομ ,με την 1.0.5 το gps δεν..... Το sp flash tool μπορείτε να μου πείτε γιατί δεν λειτουργεί έτσι ώστε να περάσω την 2.1.2 που δουλεύει άψογα το gps? Edited June 25, 2016 by danorfias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
semola1967 Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 (edited) Ξέρει κάποιος φίλος, αν γίνεται να αλλάξουν χρώμα οι ενδείξεις των καρτών sim όπως δείχνω στην φωτό; Από τις ρυθμίσεις δεν αλλάζουν οι χρωματισμοί. Ότι και να βάλω παραμένουν άσπρες. http://i1093.photobucket.com/albums/i439/semola1/585560.png Edited July 3, 2016 by semola1967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madprofessorus Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Αυτό μόνο αν κάνεις root το κινητό κ εγκαταστησεις το xposed Sent from my HT7 Pro using Tapatalk Παράθεση Android uber alles Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
semola1967 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Ας το αφήσω καλύτερα. Το root θα μου χαλάσει το ΟΤΕ tv GO. Να είσαι καλά φίλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BillChiotis Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Καλησπέρα στο Forum.Είμαι καινούργιος εδώ και θελώ να κάνω μια ερώτηση για λογαριασμό μιάς φίλης. Της παρήγγειλα το ΗΤ7.Ήρθε πριν δύο μέρες. Στην αρχή όλα καλά.Ξαφνικά όταν πήγε να το ανοίξει κανει μόνο του εκκίνηση-ενημερωση εφαρμογών συστήματος και όταν τελειώνει σβήνει αντί να προχώρα στην εκκίνηση.Όταν το ξανανάβει κανει πάλι το ίδιο απ΄την άρχη.Έχει τύχει σε κάποιον κάτι παρόμοιο; Υπάρχει κάποια εύκολη λύση.Να τονίσω οτι το τηλέφωνο δεν ειναι ροοτ και με το τελευταίο update.Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 (edited) Καλησπέρα στο Forum.Είμαι καινούργιος εδώ και θελώ να κάνω μια ερώτηση για λογαριασμό μιάς φίλης. Της παρήγγειλα το ΗΤ7.Ήρθε πριν δύο μέρες. Στην αρχή όλα καλά.Ξαφνικά όταν πήγε να το ανοίξει κανει μόνο του εκκίνηση-ενημερωση εφαρμογών συστήματος και όταν τελειώνει σβήνει αντί να προχώρα στην εκκίνηση.Όταν το ξανανάβει κανει πάλι το ίδιο απ΄την άρχη.Έχει τύχει σε κάποιον κάτι παρόμοιο; Υπάρχει κάποια εύκολη λύση.Να τονίσω οτι το τηλέφωνο δεν ειναι ροοτ και με το τελευταίο update.Ευχαριστώ δηλαδη το προβλημα ειναι οτι ανοιγει και σβηνει μονο του???αυτο που δειχνεις στην φωτο πρεπει να το αφησεις να ολοκληρωθει,το αφηνεις? Edited July 13, 2016 by bill27 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BillChiotis Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Το αφήνω να ολοκληρωθεί και απλά σβήνει αντι να κάνει εκκίνηση.'Οταν ξαναπατάω το power ξανακάνει τη διαδικασία απ΄την αρχή και ξανά και ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Το αφήνω να ολοκληρωθεί και απλά σβήνει αντι να κάνει εκκίνηση.'Οταν ξαναπατάω το power ξανακάνει τη διαδικασία απ΄την αρχή και ξανά και ξανά. φλασαρε την 2.1.2 που θα βρεις στο needrom ,διαβασε τον οδηγο επιβιωσης για flashing. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Αφου πρωτα εκανα μια γρηγορη αναζητηση στο παρον θεμα αλλα και του Pro, χωρις αποτελεσμα, αν καποιος φιλος εχει αντιμετωπισει προβλημα με σπασιμο - αντικατασταση οθονης, βρηκε λυση και θελει να βοηθησει, ας το κανει απαντωντας εδω η με πμ. Αφορα το Pro, του μικρου γυιου μου το οποιο μετα απο βιαιη αναμετρηση με τα πλακακια, εχασε με βαρυ σκορ, και τα λαδια γεμισαν την μιση οθονη. :( Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonis_B Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 (edited) Καλημέρα Κάτοχος του HT7 εδώ και 2 εβδομάδες, και σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος. Σε σχέση με το ΜLAIS M9 που είχα βέβαια με λιγότερη'σπιρτάδα'... Δεν μπορώ να κάνω συγχώνευση κλήσεων... Δεν εμφανίζεται καθόλου στις επιλογές κλήσης. Είναι θέμα συσκευής ή της έκδοσης Android ? Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ? Edited July 22, 2016 by Antonis_B Διευκρίνηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilikos Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Καλησπέρα παίδες,παρήγγειλα σήμερα το κινητό για την σύζυγο. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι θα παίζει κομπλέ out of the box ή καλύτερα να το ρουτάρω;Η χρήση που κάνει είναι τα κλασικά:τηλεφωνα,Facebook,φωτογραφιες και μερικά παιχνιδάκια που κατεβάζει η μικρή και παίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis11 Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Αν θες το ρουταρεις ξερουταρεται ευκολα με flash tools Κατα τη γνωμη μου παντα αστο να δουλεψει καμθα δεκαρια μερες μηπως παρουσιασει προβλημα και χρειαστει να μιλησεις με το καταστημα μια που ρουταρισμενο δεν εχει εγγυηση την οποια εγγυηση Αν το πηρες απο Ελλαδα μην το ρουταρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilikos Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Αν θες το ρουταρεις ξερουταρεται ευκολα με flash tools Κατα τη γνωμη μου παντα αστο να δουλεψει καμθα δεκαρια μερες μηπως παρουσιασει προβλημα και χρειαστει να μιλησεις με το καταστημα μια που ρουταρισμενο δεν εχει εγγυηση την οποια εγγυηση Αν το πηρες απο Ελλαδα μην το ρουταρεις Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonis_B Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Καλημέρα Κάτοχος του HT7 εδώ και 2 εβδομάδες, και σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος. Σε σχέση με το ΜLAIS M9 που είχα βέβαια με λιγότερη'σπιρτάδα'... Δεν μπορώ να κάνω συγχώνευση κλήσεων... Δεν εμφανίζεται καθόλου στις επιλογές κλήσης. Είναι θέμα συσκευής ή της έκδοσης Android ? Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ? Έχω κάνει και μία τροποποίηση.... Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Έχω κάνει και μία τροποποίηση.... Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ? Οταν λες συνχωνευση κλησεων τι εννοεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkamas Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Γεια χαρά Σε homtom ht7 φίλου έχει σπάσει το touch screen και θέλω να το αλλάξω, έχει κανείς ανάλογη εμπειρία? Σκέφτομαι να παραγγείλω το παρακάτω: http://www.ebay.com/itm/Original-Touch-Screen-for-Homtom-HT7-Pantalla-Tactil-Digiziter-Replacement-/262248583447?hash=item3d0f3bd117:g:W7oAAOSwL7VWnfDj Ξέρει κανείς εάν το touch screen είναι κολλημένο με την οθόνη και πρέπει να αλλάξουν μαζί? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonis_B Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Καλημέρα Συγχώνευση κλήσεων: Για να συγχωνεύσετε ξεχωριστές κλήσεις σε μία κλήση διάσκεψης, αγγίξτε το εικονίδιο [ATTACH]65794[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonis_B Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Οταν λες συνχωνευση κλησεων τι εννοεις?? Καλημέρα Συγχώνευση κλήσεων: Για να συγχωνεύσετε ξεχωριστές κλήσεις σε μία κλήση διάσκεψης, αγγίξτε το εικονίδιο [ATTACH]65794[/ATTACH] Συγνώμη αν διπλογράφω .....αλλά θα μάθω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskam Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Καλησπέρα έχει αντιμετωπίσει κανένας πρόβλημα με τον ήχο κατά τις κλήσεις? Έχω δύο τηλ. στο ένα ο συνομιλητής κάποιες φορές δεν ακούγεται καθόλου, στο άλλο σαν να ακούγεται με αντίλαλο (έκο) με το hands free είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα αλλά όχι τέλεια. Καμία πρόταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonis_B Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Συγνώμη αν διπλογράφω .....αλλά θα μάθω Καλησπέρα Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilikos Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 (edited) Καλησπέρα στην παρέα.Παρέλαβα σήμερα το κινητό και μου έκανε αναβάθμιση στην v1.0.5 20/6/2016.Από αυτά που διάβασα όμως η τελευταία είναι η 2.12,έκτος και εαν κάπου κάνω λάθος. Edited August 8, 2016 by lilikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Καλησπέρα στην παρέα.Παρέλαβα σήμερα το κινητό και μου έκανε αναβάθμιση στην v1.0.5 20/6/2016.Από αυτά που διάβασα όμως η τελευταία είναι η 2.12,έκτος και εαν κάπου κάνω λάθος. ναι η 2.1.2 ειναι η τελευταια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts