Jump to content

Doogee Homtom HT7

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εγω εστειλα στο email τους και μου απαντησαν αμεσως και μου ειπαν θα το στειλουν

Επιβεβαιωνω οτι και σε εμενα με μαιλ, ζητησαν την διευθυνση μου για να μου στειλουν, οπως ειπαν, τα δυο ανταπτορακια. Τωρα θα μου πειτε πολυ φασαρια για ενα ευρω.... :O

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Το κυρίως θέμα δεν είναι το κόστος του αντάπτορα, αλλά το ότι δεν υπάρχει στο εμπόριο (όλοι είναι των 14mm). Μόνο με πατέντα όπως είπα πριν. Κανονικά θα πρέπει να το αναφέρουν οι μεταπωλητές, αλλά νομίζω θα το πουν όταν ξεστοκάρουν.

@kostas123464

και γω με το πρόσθετο google translator for firefox το διαβάζω

Θα συμμαζέψω αυτά για το ρουτ και θα τα ποστάρω εδώ.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν μου ήρθε ακόμη το τηλέφωνο, μόλις χθες φάνηκε στην Ολλανδία, για να δοκιμάσω πρώτα και μετά να τα ποστάρω, για να είμαι σίγουρος.

Το κυρίως θέμα δεν είναι το κόστος του αντάπτορα, αλλά το ότι δεν υπάρχει στο εμπόριο (όλοι είναι των 14mm). Μόνο με πατέντα όπως είπα πριν. Κανονικά θα πρέπει να το αναφέρουν οι μεταπωλητές, αλλά νομίζω θα το πουν όταν ξεστοκάρουν.

@kostas123464

και γω με το πρόσθετο google translator for firefox το διαβάζω

Θα συμμαζέψω αυτά για το ρουτ και θα τα ποστάρω εδώ.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν μου ήρθε ακόμη το τηλέφωνο, μόλις χθες φάνηκε στην Ολλανδία, για να δοκιμάσω πρώτα και μετά να τα ποστάρω, για να είμαι σίγουρος.

Οκ φιλε αναμενουμε.

Για οσους θελουν να πειραματιστουν κι εχουν περισευουμενα ακουστικα και δεν μπορουν να περιμενουν τον ανταπτορα εμενα μου ειπε η homtom θα τον στειλει απο 15 Φεβρουαριου γιατι τωρα γιορταζουν το νεο ετος στην Κινα (κι υστερα λενε οτι οι Ελληνες καθονται πολυ!) με μια λιμα μπορεις να φας πισω απο την την τριτη μαυρη γραμμη και μεχρι την τεταρτη σε headset ακουστικα οπως φαινετσι στη φωτογραφια

Καποια ειναι λιγο πιο χοντρα εκει και πρεπει να γινουν σε παχος οσο το μπροστινο τμημα

Καλησπερα συνφορουμητες:D

Πριν καμια 10ρια μερες παρελαβα και γω το HT7 και για τα λεφτα του πιστευω οτι ειναι οτι καλυτερο.

Σε μενα δεν υπηρχε ο ανταπτορας μεσα στο κουτι και αναγκαστηκα να φτιαξω μονος μου(οπως θα δειτε παρακατω).

Ποια εκδοση λογισμικου φοραει το κινητο σας?Εμενα λεει HT7_V1.0.8.

http://s18.postimg.org/qggcp6mcp/rsz_img_20160129_142532.jpg

http://s18.postimg.org/7cn18u9ih/rsz_img_20160129_142550.jpg

Homtom HT7

Καλησπερα συνφορουμητες:D

Πριν καμια 10ρια μερες παρελαβα και γω το HT7 και για τα λεφτα του πιστευω οτι ειναι οτι καλυτερο.

Σε μενα δεν υπηρχε ο ανταπτορας μεσα στο κουτι και αναγκαστηκα να φτιαξω μονος μου(οπως θα δειτε παρακατω).

Ποια εκδοση λογισμικου φοραει το κινητο σας?Εμενα λεει HT7_V1.0.8.

http://s18.postimg.org/qggcp6mcp/rsz_img_20160129_142532.jpg

http://s18.postimg.org/7cn18u9ih/rsz_img_20160129_142550.jpg

Και εμενα αυτη την εκδοση εχει. Το παραξενο ειναι οτι καπου ειδα στο fb οτι εχει βγει και αλλο update ποιο νεο απο αυτο που εχουμε τωρα, αλλα μεσα απο το κινητο δεν βρισκη τιποτα ωστε να κανει ενημερωση.

Τώρα, σε περίπτωση που κάποιος χάσει τον αντάπτορα που θα του στείλουν ή χαλάσει, να ενημερώσω ότι συμβατό βύσμα είναι το 4πολικό 3.5mm σε 3 RCA (left, right, video), τα είχαν οι βιντεοκάμερες miniDV, φυσικά με κόψιμο του καλωδίου και τοποθέτηση θηλυκού 3.5mm αντί των 3 RCA

σαν αυτό

http://g02.a.alicdn.com/kf/HTB10wxCIXXXXXbUXFXXq6xXFXXXT/3-5mm-4-pole-plug-Male-To-3-RCA-plug-Female-A-V-Composite-video-Cable.jpg_640x640.jpg

Και συνδεεις και ένα στερεοφωνικό rca σε καρφί 3,5 αν δεν θες να μπλεξεις με κολλητήρια

Android uber alles

λοιπον μετα απο πρηξιμο στο lightinthebox στο customer servise και supervisor μου κανανε partial refund 7$ 20% της αξιας του κινητου

και μου ηρθε τελικα το τηλεφωνο 33.41 € μαζι με τα εξοδα αποστολης!

λοιπον μετα απο πρηξιμο στο lightinthebox στο customer servise και supervisor μου κανανε partial refund 7$ 20% της αξιας του κινητου

και μου ηρθε τελικα το τηλεφωνο 33.41 € μαζι με τα εξοδα αποστολης!

Εμπρος στο δρομο

που χαραξε ο συνονοματος!:)

θα σου στειλουνε και ανταπτορακια;

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

οχι αυτοι η homtom αλλα μετα τις 15/2

προσπαθουσα τοσο καιρο να τους πω οτι δεν υπηρχε ανταπτορας στη συσκευασια και αυτοι μου λεγανε οτι στα χαρακτηριστικα του κινητου δεν περιγραφεται οτι υπαρχει ανταπτορας στο τελος για να με ξεφορτωθουν μου προτειναν 7$ refund ή 10$ για το site τους δωρο

Ακουστε τωρα τι μου εβγαλε περα απο το touch που ειχα αναφερει καποιες μερες πριν κ το οποιο δεν εχει ξαναεμφανισει (δε ξερω μεχρι ποτε).το κουμπι on off κολλαει κ το κινητο οταν ειναι να ανοιξει κολλαει ξανα κ ξανα στο logo.βγαζω μπαταρια το σκαλιζω λιγο ξεσκαλωνει κ μετα οκ.καποια στιγμη αν δε βαριεμε η δε γινει χειρωτερο θα το λυσω να δω.πισω δε το στελνω αυτο κ αν το βαριεμε.σαν δευτερο για πλακα το εχω κ μακαρι να με διαψευσει δεν εχει πολλα ψωμια 40,50€ καλα ειναι τοσα αξιζει γιατι παει μπαλα αλλα θα ψωφισει σε μικρο διαστημα οποτε ειπαμε 40 καλα ειναι. Edited by georgerapp

Καλα περασα novago και οτε tv go και η εικονα σκοτωνη στο κινητο. Εχει κανεις να προτεινη κανεναν ελαφρυ και απλο launcher. Απο θεμα μπαταριας εσας πως σας παη; Μου φενεται μετα απο 4-5 φορτισης στρωνη.

μια χαρα ειναι ρε παιδια το κινητο για τα λεφτα του θα ελεγα κορυφη η εμπαταριαμενα τωρα κραταει σχεδον το διπλο απο οτι κραταγε μετα απο 4-5 φορτισεις

Καλα περασα novago και οτε tv go και η εικονα σκοτωνη στο κινητο. Εχει κανεις να προτεινη κανεναν ελαφρυ και απλο launcher. Απο θεμα μπαταριας εσας πως σας παη; Μου φενεται μετα απο 4-5 φορτισης στρωνη.

ο πιο ελαφρυς launcher εκει εξω ειναι ο μινι desktop launcher.ετσι ακριβως γραφετε στο playstore.ειναι οτι πιο λιτο κ μικρο υπαρχει.αν κ δεν αντιμετωπιζει καποιο θεμα το τηλ κ θα σου ελεγα να βαλεις καποιον με gestures διοτι μεγαλη οθονη βολευουν οπως πχ σερνεις απλα κατω κ κατεβενει η μπαρα ειδοποιησεων.υπαρχουν αρκετοι ωραιοι που υποστηριζουν.εγω εχω βολευτει smartlauncher που υποστηριζει double tap to sleep κ πιστεψε με οσο πιο λιγο χρησιμοποιεις το power button τοσο καλυτερα γιατι ειναι ευαισθητο.

Ποσες ωρες οθονης σας κραταη;

Εχετε δει στα δικα σας οταν ανοιγης και κλεινης το gps μενη το εικονιδιο του gps πανω στην μπαρα;

Επισης υπαρχη τροπος να ενεργοποιης και απενεργοποιης την οθονη χωρις το πληκτρο on-off κατι σαν διπλο tap την οθονη για ενεργοποιηση-απενεργοποιηση της;

Edited by kostas123464

Καλημέρα, αν έχει κάποιος περισσευούμενο τον περιβόητο αντάπτορα για τα ακουστικά θα με εξυπηρετούσε να μου τον πουλήσει ή να μου τον δανείσει μέχρι να έρθουν οι δικοί μου. Περιοχή Αττική.

Ποσες ωρες οθονης σας κραταη;

Εχετε δει στα δικα σας οταν ανοιγης και κλεινης το gps μενη το εικονιδιο του gps πανω στην μπαρα;

Επισης υπαρχη τροπος να ενεργοποιης και απενεργοποιης την οθονη χωρις το πληκτρο on-off κατι σαν διπλο tap την οθονη για ενεργοποιηση-απενεργοποιηση της;

Επηδη δε κανω ολοκληρομενες φορτισεις αλλα οποτε βρω του κοτσαρω τον φορτιστη για την μπαταρια δε θα σου πω με στοιχεια απλα οτι ειμαι ικανοποιημενος.το gps πραγματι παρολο που το κλεινεις παραμενει στην οθονη με ενα reboot φευγει.για απενεργοποιηση της οθονης κυκλοφορουν εφαρμογες double tap to sleep αρκετες κ οπως σου ειπα παραπανω ο smart launcher το εχει αυτο το χαρακτηριστικο.για να αναβει πιστευω δεν γινετε ευκολα εγω δεν εχω βρει κατι.αλλα κ ετσι γλυτωνεις τα μισα πατηματα.

Επηδη δε κανω ολοκληρομενες φορτισεις αλλα οποτε βρω του κοτσαρω τον φορτιστη για την μπαταρια δε θα σου πω με στοιχεια απλα οτι ειμαι ικανοποιημενος.το gps πραγματι παρολο που το κλεινεις παραμενει στην οθονη με ενα reboot φευγει.για απενεργοποιηση της οθονης κυκλοφορουν εφαρμογες double tap to sleep αρκετες κ οπως σου ειπα παραπανω ο smart launcher το εχει αυτο το χαρακτηριστικο.για να αναβει πιστευω δεν γινετε ευκολα εγω δεν εχω βρει κατι.αλλα κ ετσι γλυτωνεις τα μισα πατηματα.

Αυτο τον launcher εβαλα και ειναι πολυ καλος αλλα νομιζα οτι ειχε ανοιξε-κλεισε οθονη.του περασα οτε tv,nova,kodi και το εχω σαν ταμπλετ κυριως για ταινειες,σειρες,μπαλα και σερφαρισμα.Χωρις καρτες σιμ μονο wifi φωτησμος στο 30% βγαζη 6+ ωρες σερι.

εμενα με double tap αναβει η οθόνη μια χαρα

εμενα με double tap αναβει η οθόνη μια χαρα

Πως το ρυθμησες αυτο;

edit: το βρηκα

Edited by kostas123464

Ενα να γραψω,για τα λεφτα του το κντ ειναι απλα εξαιρετικο,η doogee,γιατι δικο της ειναι μην κρυβομαστε,δειχνει μια εξαιρετικη πορεια στα vfm κντ...δειτε και το X5.....μακαρι να το παει ετσι και στις αλλες συσκευες της.Και τωρα ερχεται και με τον ανταπτορα στο κουτακι ολα κομπλε!!:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......