georgerapp Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Το εχω στα χερια μου απο εχθες το πρωι που το παρελαβα. Το προηγουμενο μου τηλ ειναι στην κατηγορια των 4,3 ιντσων και τωρα στης 5,5 ειναι λιγακι επιφοβο τετοιο μεγεθος. εγω να σου πω τηλεφωνα ανω τον 5 ιντζων δε τα θεωρω τηλεφωνα σου βγαζουν την πιστη για χρηση οταν εισαι σε κινηση.για αραχτος στον καναπε καλα ειναι.ελπιζω να το συνηθίσεις κ να ξερεις με θηκη πορτοφολι ακομα χειρωτερα (αντε σηκωσε τηλ στο σουπερμαρκετ σε τσαντες στα χερια η στο αμαξι) αλλα ειναι σιγουρα με διαφορα οι πιο ασφαλης.πως σου φαινετε;δουλευουν ολα;wifi,gps,3g;αντε να μου ερθει κ μενα να πω κ εγω εντυπωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Εγω απο την αλλη να υποθεσω οτι πριν αγορασουμε κατι το ψιλοκοιταμε,π.χ. παμε σε ενα καταστημα και τσεκαρουμε το μεγεθος την ευκολια χρησης κτλ.Εδω ακομα και απο τις 5 στις 5,5' η διαφορα στην εμπειρια χρησης ειναι μεγαλη.......:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 εγω να σου πω τηλεφωνα ανω τον 5 ιντζων δε τα θεωρω τηλεφωνα σου βγαζουν την πιστη για χρηση οταν εισαι σε κινηση.για αραχτος στον καναπε καλα ειναι.ελπιζω να το συνηθίσεις κ να ξερεις με θηκη πορτοφολι ακομα χειρωτερα (αντε σηκωσε τηλ στο σουπερμαρκετ σε τσαντες στα χερια η στο αμαξι) αλλα ειναι σιγουρα με διαφορα οι πιο ασφαλης.πως σου φαινετε;δουλευουν ολα;wifi,gps,3g;αντε να μου ερθει κ μενα να πω κ εγω εντυπωσεις. Δουλευουν ολα τελεια. θελω λιγο να δω πως θα συμπεριφερθη η μπαταρια. για 40€ πηραμε τρελο δωρο ολοι εμεις. περιμενω να βρουμε ρουταρισμα γιατι με εχουνε τρλανη οι διαφημησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Δουλευουν ολα τελεια. θελω λιγο να δω πως θα συμπεριφερθη η μπαταρια. για 40€ πηραμε τρελο δωρο ολοι εμεις. περιμενω να βρουμε ρουταρισμα γιατι με εχουνε τρλανη οι διαφημησεις. διαφημησεις;που;σε εφαρμογες δικες τους;πιανεις ιντερνετ κ σου ερχονται απο που; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 διαφημησεις;που;σε εφαρμογες δικες τους;πιανεις ιντερνετ κ σου ερχονται απο που; Και σε καποιες εφαρμογες αλλα και οταν σερφαρω με τον dolphin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Και σε καποιες εφαρμογες αλλα και οταν σερφαρω με τον dolphin. Σε ολα τα κντ ειναι αυτο φιλε μου,βαλε καποιο προγραμματακι απο το store να σου κοβει της διαφημησεις.....:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Σε ολα τα κντ ειναι αυτο φιλε μου,βαλε καποιο προγραμματακι απο το store να σου κοβει της διαφημησεις.....:) Πηγα να βαλω το αdaway αλλα θελη ρουτ. εχεις να προτεινης καποιο αλλο που να μην χρειαζεται ρουτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laggis Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Παιδιά παρέλαβα και εγώ σήμερα. Νομίζω ότι το κινητό για τα λεφτά που το πήραμε από την προσφορά, αλλά και για την τωρινή τιμή του είναι μεγάλο vfm. Μια μικρή άποψη μέχρι στιγμής: Από κατασκευή είναι αρκετά στιβαρό. Η οθόνη είναι πολύ καλή. Η κάμερα από τις καλές για αυτή τη κατηγορία. Τι ηχείο πολύ δυνατό και χωρίς μεγάλες αλλοιώσεις. Το wifi δεν είναι πολύ δυνατό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Διαβάζω στο fb τους https://www.facebook.com/homtomchina/?fref=nf για έναν αντάπτορα που χρειάζεται για τα ακουστικά του κινητού.Τι ακριβώς εννοούν; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Παρήγγειλα και γω το μαυρο μαζί με τη θήκη και το προστατευτικό γυαλι 56€. Ρουτ ρε παιδιά δεν γίνεται ακόμη με τα γνωστά προγράματα απο pc? Τελικά με τα ακουστικά τι γίνεται; Δεν λειτουργούν τα νέα ακουστικά (τυπου CTIA)? είναι δηλαδή παλιού τύπου OMTP; Έχει βάλει κανείς ακουστικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reddevils.gr Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 (edited) Καμια θηκη πορτοφολι εχει βρει κανεις; επισης με ρουταρισμα; θηκη σε στυλ flip μονο στο geekbuing εχω βρει αυτη εδω http://www.geekbuying.com/item/Original-Flip-Cover-Protective-Case-with-Back-Shell-for-HOMTOM-HT7-Smartphone---Black-361426.html και απο ali αυτο το σετακι http://www.aliexpress.com/item/Original-High-Quality-Flip-Leather-Case-Anti-Explosion-Tempered-Glass-Silicon-case-for-HOMTOM-HT7-Smartphone/32595230025.html Edited January 18, 2016 by reddevils.gr Παράθεση [85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 θηκη σε στυλ flip μονο στο geekbuing εχω βρει αυτη εδω http://www.geekbuying.com/item/Original-Flip-Cover-Protective-Case-with-Back-Shell-for-HOMTOM-HT7-Smartphone---Black-361426.html και απο ali αυτο το σετακι http://www.aliexpress.com/item/Original-High-Quality-Flip-Leather-Case-Anti-Explosion-Tempered-Glass-Silicon-case-for-HOMTOM-HT7-Smartphone/32595230025.html Το 1/5 της αξιας του κινητου για μια θηκη....:wacko: Εγω πηρα αυτην που δινανε μαζι με το κινητο σε προσφορα. Μουαρεσει η πλατη του και ηθελα να φαινεται!:) http://www.everbuying.net/product1126353.html Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Εχει παραλαβη κανεις αλλος να μου πει την γνωμη του για την συμπεριφορα της μπαταριας γιατι την βλεπω καπως παραξενα την δικια μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Εχει παραλαβη κανεις αλλος να μου πει την γνωμη του για την συμπεριφορα της μπαταριας γιατι την βλεπω καπως παραξενα την δικια μου. Δεν μας γραφεις και τι ακριβως εννοεις? Ποσες πληρες φορτισεις εχεις κανει? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Παίδες καλησπέρα, μήπως ξέρουμε το SAR? Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Δεν μας γραφεις και τι ακριβως εννοεις? Ποσες πληρες φορτισεις εχεις κανει?[/QU3 Καλημερα.εχω κανει 3 πληρης φορτισης και παρατηρω με στο 0% ο φωτησμος σερφαρωντας μεσω wifi ρουφαη ενα 20% σε λιγοτερο απο μια ωρα. και θελω να μου πει αν το εχει καποιος αλλος ποση ωρα οθονη του βγαζη, ποσο αναμονη και τι χρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Δεν μας γραφεις και τι ακριβως εννοεις? Ποσες πληρες φορτισεις εχεις κανει?[/QU3 Καλημερα.εχω κανει 3 πληρης φορτισης και παρατηρω με στο 0% ο φωτησμος σερφαρωντας μεσω wifi ρουφαη ενα 20% σε λιγοτερο απο μια ωρα. και θελω να μου πει αν το εχει καποιος αλλος ποση ωρα οθονη του βγαζη, ποσο αναμονη και τι χρηση. Με τετοια μεγεθος σε οθονη τι περιμενεις.:)Αμα σου βγαλει 4-5 ωρες οθονη μια χαρα ειναι. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Με τετοια μεγεθος σε οθονη τι περιμενεις.:)Αμα σου βγαλει 4-5 ωρες οθονη μια χαρα ειναι. Περιμενω να πω την αληθεια για παραπανω με τετοια μπαταρια αλλα τετοιο μεγεθος οθονης και hd αμα βγαζη 4-5 ωρες οθονη και οχι κατι λιγοτερο καλα θα ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Περιμενω να πω την αληθεια για παραπανω με τετοια μπαταρια αλλα τετοιο μεγεθος οθονης και hd αμα βγαζη 4-5 ωρες οθονη και οχι κατι λιγοτερο καλα θα ναι. Για το κοστος της συσκευης,οχι παλα καλα.......:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Για το κοστος της συσκευης,οχι παλα καλα.......:) Κωστα, καλα κανεις και τονιζεις σε πολα θεματα το κοστος των συσκευων, γιατι νομιζω πολλοι το ξεχναμε! :) Εγω παρελαβα σημερα 2 και αρχιζουν τα τεστ ντραιβ! Μια χαρα τα βλεπω. (Μου αρεσουν τα εικονιδια :O) Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JABAikanos Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Από που ενημερώνεστε για προσφορές όπως αυτή με τα 40$? από το newsletter? to FB? ή αλλού? Παράθεση Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού, ελέησόν με Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Κωστα, καλα κανεις και τονιζεις σε πολα θεματα το κοστος των συσκευων, γιατι νομιζω πολλοι το ξεχναμε! :) Εγω παρελαβα σημερα 2 και αρχιζουν τα τεστ ντραιβ! Μια χαρα τα βλεπω. (Μου αρεσουν τα εικονιδια :O) Απο που τα πηρες; σε γενικες γραμμες ποια ειναι η γνωμη σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Απο που τα πηρες; σε γενικες γραμμες ποια ειναι η γνωμη σου; Απο το λαιτινδεμποχ τα πηρα! Δεν εχω σκοπο να αγορασω παλι απο εκει για πολλους λογους. Δεν μπορω να γραψω ακομη κατι τεκμηριωμενο γιατι δεν τα εχω δουλεψει. Η πρωτη εντυπωση ομως ειναι θετικη. Μου αρεσουν σαν συσκευες, παντα σε σχεση με την κατηγορια τους. :) Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Απο το λαιτινδεμποχ τα πηρα! Δεν εχω σκοπο να αγορασω παλι απο εκει για πολλους λογους. Δεν μπορω να γραψω ακομη κατι τεκμηριωμενο γιατι δεν τα εχω δουλεψει. Η πρωτη εντυπωση ομως ειναι θετικη. Μου αρεσουν σαν συσκευες, παντα σε σχεση με την κατηγορια τους. :) Οκ σε γενικες γραμμες σχεση τιμη που το πηραμε σε προσφορα γιαυτα που προσφερη ειναι τελειο. δες και πες μου πως σου συμπερηφερεται η μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paan71 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Μόλις έφτασε στα χέρια μου. Μου έκανε εντύπωση το ότι έφτασε σε 15 ημέρες. Μου ήρθε σφραγισμένο (από "φωστοκουτί") με ζελατίνα, δεν μου έχει τύχει αυτό ποτέ σε όσα κινέζικα έχω παραλάβει. Προφανώς δεν ελέγχονται οι συσκευές πριν σταλούν. Τό'χω βάλει να φορτίσει και το πρώτο που πρόσεξα είναι ότι με άλλο φορτιστή όχι τον δικό του, δεν "σφηνώνει" το βύσμα αλλά είναι πολύ "χαλαρό", παρ'όλα αυτά φορτίζει. Μέχρι τώρα (εδώ και μία ώρα) από το 65 έχει πάει στο 79% με απλό φορτιστή 1Α. Βαρύ μου φαίνεται αλλά δεν με χαλάει αυτό. Παράθεση me paan71 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts