Jump to content

Doogee Homtom HT7

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

χαχχααχα εχεις καταφερει να επικοινωνησεις μαζι τους εγω με τιποτα και με κανενα τροπο

πας εκει που λεει τελωνειακες κατι και ανοιγεις ticket εκει για οποιο λογο , το λεει και στις ερωτησεις κατω

εγω εκει ρωτησα ειπε οτι θα στειλει 4/2 και το ακυρωσα , μπηκαν τα χρηματα στο λογαριασμο μου εκει και μετα μονος μου τα

εκανα transfer sto paypal..

[85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3]

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

χαχχααχα εχεις καταφερει να επικοινωνησεις μαζι τους εγω με τιποτα και με κανενα τροπο

Oxi kai δεν το επεδίωξα!

Πηρα 2 σε καλη τιμη, δεν τα βιαζομαι και οποτε ελθουν!

Αυτο που με απασχολει ομως ειναι οτι εχουν μικρη χρονικη διαρκεια εγγυησης και το οτι γραφουν εξωτερικα του φακελου την πραγματικη τιμη! :cry:

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Oxi kai δεν το επεδίωξα!

Πηρα 2 σε καλη τιμη, δεν τα βιαζομαι και οποτε ελθουν!

Αυτο που με απασχολει ομως ειναι οτι εχουν μικρη χρονικη διαρκεια εγγυησης και το οτι γραφουν εξωτερικα του φακελου την πραγματικη τιμη! :cry:

καλα και εγω απλα μου κανει εντυπωσει που δεν μπορεις να μιλησεις μαζι τους

καλα και εγω απλα μου κανει εντυπωσει που δεν μπορεις να μιλησεις μαζι τους

Η πρωτη μου και η τελευταια ηταν απο αυτους! :X

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Κι εγω σιπινγκ παιδια!

Τι στα κοματια γραφανε για αρχες Φλεβαρη τοτε?

Τα αλλα μαγαζια δινουν ημερομηνιες νωριτερα και τουτοι δω δινουνε ημερομηνιες αργοτερα? :lol:

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

εμενα ακομα αυτο γραφει Εκτιμώμενη ημερομηνία αποστολήςΦεβρουάριος 04, 2016

και στην αρχη μου λεει ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ Ιανουάριος 05, 2016 1512130016068655 EUR € 42.40 Γίνεται επεξεργασία

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ Ιανουάριος 05, 2016 ?????

τι λενε ρε παιδια αυτοι πλακα μας κανουν το εχω κανει παραγγελια κοντα ενα μηνα

εμενα ακομα αυτο γραφει Εκτιμώμενη ημερομηνία αποστολήςΦεβρουάριος 04, 2016

και στην αρχη μου λεει ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ Ιανουάριος 05, 2016 1512130016068655 EUR € 42.40 Γίνεται επεξεργασία

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ Ιανουάριος 05, 2016 ?????

τι λενε ρε παιδια αυτοι πλακα μας κανουν το εχω κανει παραγγελια κοντα ενα μηνα

Αν μπορώ να ορμηνεψω καλά, η δικιά μου παραγγελία έγινε 12/12 και έφυγε 5 όποτε λογικά η δίκη σου που έγινε 13 (φαίνεται και απο τα πρώτα έξι ψηφία στην παραγγελία σου) θα φύγει οσονουπω, δηλαδή σήμερα αύριο, ελπίζω.

me paan71

Αν μπορώ να ορμηνεψω καλά, η δικιά μου παραγγελία έγινε 12/12 και έφυγε 5 όποτε λογικά η δίκη σου που έγινε 13 (φαίνεται και απο τα πρώτα έξι ψηφία στην παραγγελία σου) θα φύγει οσονουπω, δηλαδή σήμερα αύριο, ελπίζω.

μολις έφυγε και εμενα φιλε μου :X

αυτο που φανταζομαι ειναι οτι εβαλαν ημερομηνια τοσο πισω για να ψαρωσουν καποιοι και να ακυρώσουν πραγμα που σιγουρα εκαναν πολλοι

ξερει κανεις αν εχει notification led ??

Edited by mples

Ειχα ενα σημερα για καμια ωρα πριν το δωσω σε φιλο.

Καλα ειναι απιστευτο το ποσο καλο κντ παιρνεις σημερα σε αυτα τα λεφτα...και μαλιστα με πενταμισαρα οθονη...απλα δεν το πιστευα.

Εξαιρετικη ποιοτητα κατασκευης,πολυ καλη οθονη,ips σιγουρα ειναι με πολυ καλες γωνιες θεασης και πολυ καλα χρωματα,καθεται πολυ καλα στο χερι σαν συσκευη,και το πισω καπακι ολα τα λεφτα.

Ειδικα σε μαυρο ειναι πολυ ωραιο σαν συσκευη.Αν και με 1 gb ram παει τρενο σε ολα τα μενου,κανενα κολλημα.Σχεδον 700 mb ελευθερα.

Παναλαφρο το ui,και σχεδον vanilla καταστασεις.Καμερα-μπαταρια κτλ δεν τσεκαρα,δεν ειχα χρονο,gps κλειδωσε σε 50sec περιπου.

Τι να πω......

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Ειχα ενα σημερα για καμια ωρα πριν το δωσω σε φιλο.

Καλα ειναι απιστευτο το ποσο καλο κντ παιρνεις σημερα σε αυτα τα λεφτα...και μαλιστα με πενταμισαρα οθονη...απλα δεν το πιστευα.

Εξαιρετικη ποιοτητα κατασκευης,πολυ καλη οθονη,ips σιγουρα ειναι με πολυ καλες γωνιες θεασης και πολυ καλα χρωματα,καθεται πολυ καλα στο χερι σαν συσκευη,και το πισω καπακι ολα τα λεφτα.

Ειδικα σε μαυρο ειναι πολυ ωραιο σαν συσκευη.Αν και με 1 gb ram παει τρενο σε ολα τα μενου,κανενα κολλημα.Σχεδον 700 mb ελευθερα.

Παναλαφρο το ui,και σχεδον vanilla καταστασεις.Καμερα-μπαταρια κτλ δεν τσεκαρα,δεν ειχα χρονο,gps κλειδωσε σε 50sec περιπου.

Τι να πω......

Έχει notification LED??

In the down down of the writing we became robes...

Έχει notification LED??

Δυστηχως δεν προσεξα,αν και βαλαμε καρτες μεσα και καναμε κλησεις,ολα οκ και σε αυτο το κομματι μικροφωνο-ακουστικο-ποιοτητα κλησεων,δεν το τσεκαρα να πω την αληθεια αυτο.Και να μην εχει,που προφανως σε αυτην την κατηγορια τιμης δεν θα εχει,δεν με χαλαει.

Αλλωστε υπαρχουν σχετικες εφαρμογες για αυτο.

Δυστηχως δεν προσεξα,αν και βαλαμε καρτες μεσα και καναμε κλησεις,ολα οκ και σε αυτο το κομματι μικροφωνο-ακουστικο-ποιοτητα κλησεων,δεν το τσεκαρα να πω την αληθεια αυτο.Και να μην εχει,που προφανως σε αυτην την κατηγορια τιμης δεν θα εχει,δεν με χαλαει.

Αλλωστε υπαρχουν σχετικες εφαρμογες για αυτο.

Καλημερα. Απο που το ειχες παραγγειλη; απο σημα wifi αλλα και κινητης τι λεη;

Καλημερα. Απο που το ειχες παραγγειλη; απο σημα wifi αλλα και κινητης τι λεη;

Καλημερα wifi οκ,κινητης σe κλησεις δοκιμης που εγιναν οκ,και το σημσ φυσικα οκ.καταστημα v.......:)

Καλημερα wifi οκ,κινητης σe κλησεις δοκιμης που εγιναν οκ,και το σημσ φυσικα οκ.καταστημα v.......:)

Εισαι τυχερος και λογικα πρεπει να το ειχες παραγγειλη πριν της γιορτες γιατι εμεις ακομα ειμαστε στο περιμενε. Μαλλον και εγω μεσα στην αλλη βδομαδα παραλαμβανω.

Κι εγω σιπινγκ παιδια!

Τι στα κοματια γραφανε για αρχες Φλεβαρη τοτε?

Τα αλλα μαγαζια δινουν ημερομηνιες νωριτερα και τουτοι δω δινουνε ημερομηνιες αργοτερα? :lol:

Βιαστηκα (ως συνηθως) να χαρω! :(

Σιπινγκ ελεγε στις παραγγελίες μου αλλα σημερα φανηκε στο Trackchecker (Τhe item is pre-advised).

Οποτε .....:X

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Kάποιος κάτοχος της συσκευής μπορεί να πληκτρολογήσει στον dialer *#*#3646633#*#* -->mtk settings-->band mode και να γράψει ποιες συχνότητες υποστηρίζονται στο wcdma mode; Ευχαριστώ

Σημερα παρελαβα. Το ειχα παραγγειλη απο το g....t και παρολο που το εκραζα το καταστημα πηγανε ολα καλα. Τελικα το τηλεφωνο για τα λεφτα που το πηραμε σε προσφορα αξιζη με το παραπανω.Εδω θα ελεγα την γνωστη παροιμια πιασαμε μακακα τον κινεζο

Σημερα παρελαβα. Το ειχα παραγγειλη απο το g....t και παρολο που το εκραζα το καταστημα πηγανε ολα καλα. Τελικα το τηλεφωνο για τα λεφτα που το πηραμε σε προσφορα αξιζη με το παραπανω.Εδω θα ελεγα την γνωστη παροιμια πιασαμε μακακα τον κινεζο

Και λιγα λες για τον Κινεζο..........το παλικαρι που το εδωσα εχει μεινει χαζος απο το ποσο καλο κντακι ειναι.Πηρα αλλα 3 τεμαχια εχθες.:)

Και λιγα λες για τον Κινεζο..........το παλικαρι που το εδωσα εχει μεινει χαζος απο το ποσο καλο κντακι ειναι.Πηρα αλλα 3 τεμαχια εχθες.:)

ποσο και απο που???

Καμια θηκη πορτοφολι εχει βρει κανεις; επισης με ρουταρισμα;

Κατσε αδελφε ενα ενα ακομα το περιμενουμε.εσυ το εχεις στα χερια σου;εγω το πηρα για την τιμη σκανδαλο που ειχε καπου στα 40ραντα φευγα αν θυμαμαι ετσι για γουστο.οχι οτι εχω κ κανα πυραυλο αυτη τη στιγμη στα χερια μου,ενα s3 ειναι που του εχω αλλαξει τα φωτα στα φλασαρισματα αλλα ο παππους αντεχει αξιοπρεπεστατα.να μας ερθει ενας ενας κ θα το μονταρουμε κ αυτο.

Κατσε αδελφε ενα ενα ακομα το περιμενουμε.εσυ το εχεις στα χερια σου;εγω το πηρα για την τιμη σκανδαλο που ειχε καπου στα 40ραντα φευγα αν θυμαμαι ετσι για γουστο.οχι οτι εχω κ κανα πυραυλο αυτη τη στιγμη στα χερια μου,ενα s3 ειναι που του εχω αλλαξει τα φωτα στα φλασαρισματα αλλα ο παππους αντεχει αξιοπρεπεστατα.να μας ερθει ενας ενας κ θα το μονταρουμε κ αυτο.

Το εχω στα χερια μου απο εχθες το πρωι που το παρελαβα. Το προηγουμενο μου τηλ ειναι στην κατηγορια των 4,3 ιντσων και τωρα στης 5,5 ειναι λιγακι επιφοβο τετοιο μεγεθος.