Jump to content

LG G4 vs Samsung Galaxy S6

razorkop
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά σκέφτομαι την αγορά καινουργιας συσκευης ... Μιας και εχουν πεσει οι τιμες των lg g4 και galaxy s6 ειναι καλη ευκαιρια να αποκτησω καποιο απο τα δυο... Ποιο θα επιλέγατε εσείς και γιατι ;;;
Never give up

Εγώ πήρα πρόσφατα το S6 γιατί στη ζυγαριά σχετικά με αυτά που ήθελα και με αυτά που δεν ήθελα υπερτερούσε το S6. πχ. μικρότερες διαστάσεις, αισθητική, fingerprint scanner, επεξεργαστής, βελτιωμένο software σε σχέση με προηγούμενα μοντέλα. Για την μπαταρία είχα κι έχω επιφυλλάξεις αλλά και για το G4 δεν έχω ακούσει τα καλύτερα. Μάλλον καλύτερα για το S6 έχω ακούσει! Όποιο κι αν πάρεις δε θα έχεις χάσιμο, η ουσία είναι ποιο σε τραβάει εσένα πιο πολύ.
ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Εγώ πήρα πρόσφατα το S6 γιατί στη ζυγαριά σχετικά με αυτά που ήθελα και με αυτά που δεν ήθελα υπερτερούσε το S6. πχ. μικρότερες διαστάσεις, αισθητική, fingerprint scanner, επεξεργαστής, βελτιωμένο software σε σχέση με προηγούμενα μοντέλα. Για την μπαταρία είχα κι έχω επιφυλλάξεις αλλά και για το G4 δεν έχω ακούσει τα καλύτερα. Μάλλον καλύτερα για το S6 έχω ακούσει! Όποιο κι αν πάρεις δε θα έχεις χάσιμο, η ουσία είναι ποιο σε τραβάει εσένα πιο πολύ.

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση εννοειται πως και τα δυο κινητα ειναι πολυ καλα ... Θα περιμενω και αλλες απαντησεις για να κρινω πιο ολοκληρωμενα !!!

Never give up

Καλησπέρα παιδιά σκέφτομαι την αγορά καινουργιας συσκευης ... Μιας και εχουν πεσει οι τιμες των lg g4 και galaxy s6 ειναι καλη ευκαιρια να αποκτησω καποιο απο τα δυο... Ποιο θα επιλέγατε εσείς και γιατι ;;;

Και εγώ ακριβώς στο ίδιο δίλημμα είμαι, αν και κλείνω πιο πολύ προς το LG G4, λόγω της αποσπόμενη μπαταρίας, της micro SD και του FM (πριν κάτοχος iphone και είναι πράγματα τα οποία μπορώ να πω ότι μου έλειψαν), ωστόσο φοβάμαι τις 5,5 ίντσες, οπότε είμαι μπερδεμένος....

Επίσης στα + μου αρέσει περισσότερο το software της LG, για κάποιο λόγο μου φαίνεται πολύ μπερδεμένο το μενού των Samsung

Άντε να προστεθώ και 'γω στην παρέα σας! :)

Είναι καιρό τώρα που σκέφτομαι και 'γω τις εν λόγω συσκευές!

Είχα "στόχο" αρχικά το S6, τώρα νομίζω ότι κλίνω λίγο προς το G4. Λόγω αποσπώμενης μπαταρίας, sd και λίγο καλύτερης κάμερας (σύμφωνα με τους γνώστες) σε in door και low light.

Νομίζω ότι θα αντέξω το μέγεθος του G4. Από μπαταρία δεν νομίζω να με ενθουσιάσει κανένα απ' τα 2, λόγου του G2 που έχω τώρα!!

Αυτό που μ' ενδιαφέρει πιο πολύ (πέραν της κάμερας) είναι η γενική εμπειρία χρήσης που προσφέρει η κάθε συσκευή και η απροβλημάτιστη και "ομαλή" λειτουργία του!

Μου φαινεται πολυ περιεργο που τα 32GB σας είναι λίγα! Πόσα αρχεία θα του φορτώσετε πια;;!!
ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Και εγώ ακριβώς στο ίδιο δίλημμα είμαι, αν και κλείνω πιο πολύ προς το LG G4, λόγω της αποσπόμενη μπαταρίας, της micro SD και του FM (πριν κάτοχος iphone και είναι πράγματα τα οποία μπορώ να πω ότι μου έλειψαν), ωστόσο φοβάμαι τις 5,5 ίντσες, οπότε είμαι μπερδεμένος....

Επίσης στα + μου αρέσει περισσότερο το software της LG, για κάποιο λόγο μου φαίνεται πολύ μπερδεμένο το μενού των Samsung

Η αληθεια να λεγεται ειναι πλεονεκτηματα αυτα που αναφερεις : αποσπόμενη μπαταρία, micro SD και FM οπως και να το κανουμε αλλα οντως πραγματικα χρειαζομαστε παραπανω μνημη απο την υπαρχουσα που εχει ;;; ( ανεφερομαι στο s6 .... 32 Gb ) για την μπαταρια παλι ποτε δεν εχω αλλαξει μπαταρια σε κινητο μα ποτε ομως !!!! Το fm νταξει το χρησιμοποιω αλλα νομιζω θα ζησω και χωρις αυτο !!! Οι ιντσες παλι ειναι ενα θεματακι η αληθεια ειναι στο λεω γιατι ειμαι κατοχος lg g3 αυτην την στιγμη ( 5,5 ιντσες και αυτο ) και πρωην κατοχος Lg g2 .... το οποιο Lg g2 εχει τις ιδανικοτερες ιντσες που μπορει να εχει ενα τηλεφωνο (5,2 ) .... Αυτα για την ωρα ελπιζω να κανουμε την καλυτερη επιλογη !!!

Άντε να προστεθώ και 'γω στην παρέα σας! :)

Είναι καιρό τώρα που σκέφτομαι και 'γω τις εν λόγω συσκευές!

Είχα "στόχο" αρχικά το S6, τώρα νομίζω ότι κλίνω λίγο προς το G4. Λόγω αποσπώμενης μπαταρίας, sd και λίγο καλύτερης κάμερας (σύμφωνα με τους γνώστες) σε in door και low light.

Νομίζω ότι θα αντέξω το μέγεθος του G4. Από μπαταρία δεν νομίζω να με ενθουσιάσει κανένα απ' τα 2, λόγου του G2 που έχω τώρα!!

Αυτό που μ' ενδιαφέρει πιο πολύ (πέραν της κάμερας) είναι η γενική εμπειρία χρήσης που προσφέρει η κάθε συσκευή και η απροβλημάτιστη και "ομαλή" λειτουργία του!

Titarasaudi σε θυμαμαι απο τις ενοτητες του G2 χρυσες εποχες .... Τι κινητο και αυτο .... Πραγματικα μετανιωσα που πουλησα το g2 μου και πηγα σε Lg g3... Οι λογοι ποικίλοι αλλα ας μην βγουμε off topic !!! Μεχρι στιγμης τεινω προς S6 λογο των specs περισσοτερο αλλα η γενική εμπειρία χρήσης που προσφέρει το Lg g4 και η ομαλή λειτουργία του απο οτι διαβαζω μεχρι τωρα ισχυει και με το παραπανω .... Ενα σημαντικο κοματι για να προσεξει καποιος ειναι και τα updates που δινει η Lg σε βαθος χρονου κατι που στην Sammy δεν ισχυει !!!!

Never give up

Μου φαινεται πολυ περιεργο που τα 32GB σας είναι λίγα! Πόσα αρχεία θα του φορτώσετε πια;;!!

Εντάξει, λίγα σίγουρα δεν είναι τα 32gb!

Το θέμα είναι πόσα αρχεία θέλει να 'χει κάποιος στο κινητό του, τι χρήση κάνει και πόσο καιρό έχει σκοπό να κρατήσει το κινητό!

Εγώ για παράδειγμα θέλω να 'χω σχεδόν όλα τα βίντεο και τις φώτο που βγάζω τα παιδιά μου! Όταν έχεις παιδιά συχνά-πυκνά σου χρειάζεται η κάμερα, κάτι το οποίο είναι ο νούμερο ένα παράγοντας που σου γεμίζει τη μνήμη! Στο G2 βγάζω βίντεο σε 720p και έχω "αδειάσει" αρκετές φορές αρχεία στον υπολογιστή για να ξαλαθρώσει!

Και υπόψιν έχω 32αρι G2 και όχι 16αρι! Αλλά το έχω 25 μήνες ;)

Τα 32gb είναι λίγα. Εγώ έχω συμπληρώσει τα 32gb και την 64αρα micro sd. Ταινίες, σειρές, videos, φωτογραφίες, εκατοντάδες εφαρμογές. Αυτή είναι η χρήση ενός smartphone. Ντροπή σε όποια εταιρεία δεν βάζει micro sd.

G4 λόγω της πρόσθετης μνήμης και μεγαλύτερης οθόνης σε παρόμοιο μέγεθος. Οι κάμερες είναι κοντά, καλύτερη του G4 αλλά με μικρή διαφορά που δεν είναι και τόσο άξιο λόγου, εκτός και αν είσαι φανατικός της φωτογραφίας που τότε αλλάζει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Και εγώ μπήκα στο δίλλημα αυτό αλλά κατέληξα στο S6. Tο μέγεθος και η ποιότητα κατασκευής ήταν τα βασικά κριτήρια.

Προερχόμενος από το LG G2 η μπαταρία δεν θα μπορούσε να είναι συγκριτικό πελονέκτημα για κανένα.

Αυτό που βάρυνε ΠΟΛΥ υπέρ του SAMSUNG ήταν και το SERVICE.

To service PROCORDIA της LG το χρειάστηκα 2 φορές για το γνωστό πρόβλημα οθόνης και γιατί έχανε τις ρυθμίσεις του mail.

Η εξυπηρέτηση κατ' εμέ ΤΡΑΓΙΚΗ και στυλάκι "χάρη σου κάνω" με ανάγκασε να παραπονεθώ και στην LG και να πω τέλος με αυτούς!

Επειδή στο παρελθόν με Samsung ήταν άψογοι έπαιξε και αυτό τον ρόλο του.

Η κάμερα του G4 είναι τόσο καλή που θα θέλεις να τραβάς φωτός και video συνέχεια. Πίστεψέ με, τα 32 GB δεν φτάνουν ούτε για ζήτω..θα είσαι συνέχεια στο ράβε-ξήλωνε στον υπολογιστή για να αδειάζεις χώρο. Οι μπαταρίες είναι και οι 2 μέτριες στην καλύτερη περίπτωση, του g4 τουλάχιστον αλλάζει.

G4 από εμένα, με το καφέ-πορτοκαλί δερμάτινο καπάκι φυσικά

iPhone 3GS - iPhone 4s - Nokia Lumia 735 - Nokia Lumia 930 - Lumia 650 - Lumia 950 XL

iPad 2 Samsung Galaxy Tab Pro 8.4

παιδες για μενα το διλημμα ειναι καθαρα το μεγεθος..

Θεωρω πως τα κινητα ειναι κορυφαια αλλα κακα τα ψεματα, οι 5,5" δεν παλευονται. Και δεν εννοω το συνολικο μεγεθος, αλλα οταν πρεπει να χειριστις 5,5" οθονη, δηλαδη να φτασεις το δαχτυλο σου σε καποια σημεια, οι 5,5" ειναι πολλες. το S6 εγω το παλευω με το 1 χερι αλλα οριακα..

Επισης το μενου των LG απο το G2mini της κοπελας μου μου φανηκε τραγικο, δεν ξερω γιατι, απλα δε μαρεσαν 2-3 πραγματα καθολου.

Αντιθετα η samsung το εχει βελτιωσει αρκετα και πλεον το θεωρω ικανοποιητικο, καθως παλια την εκραζα και εγω.

Οσο για καμερες κτλ, ειναι και οι 2 πολυ καλες αλλα δεν παυουν να ειναι κινητα, μην τρελαινεστε δηλαδη....

Ο χωρος ειναι πολυ σημαντικος, προσωπικα πηρα 128αρι, αλλα εχω σε usb on the go την Sd Μου, αλλα 64GB και ριχνω και εκει πραμα! ο λογος για μενα που θελω την SD ειναι καθαρα για την περιπτωση ατυχηματος, σωζεις τα δεδομενα σου (παιρνω και back up τον καταλογο εκει καθε τοσο) και ξερεις οτι αν σπασει πχ η οθονη σου, δεν θα εισαι υποχρεωμενος να σκασεις πχ 200 ευρω για αντικατασταση, μονο και μονο για να σωσεις τα αρχεια..

Οποτε εχω βολευτει με αυτον τον τροπο και κανω δουλεια.

Το ραδιο επισης πολυ σημαντικο, απλα εγω δεν το χρησιμοποιω γιατι εχω το ΒΤ μου και ακουω απο εκει..

Τελος, η μπαταρια ειναι πονεμενη ιστορια. ΚΑνενα απο τα 2 δε θα βγαλει μερα αν αρχισεις και παιζεις με καμερα και ιντερνετ..πχ εισαι βολτα εξω, και μιλας viber, τραβας φωτο τοπια κτλ και το κανεις μιση μερα, δε θα την κλεισεις την μερα ευκολα. Αυτο ειναι κανονας. Απο την αλλη, το edge Που εχω, οσο το ζω βλεπω οτι αν το προσεξεις λιγο, κλεινεις μερα ανετα. ΠΧ η πλαινη οθονη μου καιει πανω απο 7-8%, κατι που το καταλαβα οταν το αφησα βραδυ σε flight mode με ανοιχτη την πλαινη. Χωρις την πλαινη δεν επεσε ουτε 1%!

Για μενα αυτη τη στιγμη λοιπον η ιδανικη επιλογη ειναι το edge καθως το θεωρω ο,τι πιο ομορφο υπαρχει, με 2η επιλογη το G4 Και τριτη το Ζ3 το οποιο απλα εχει το πλεονεκτημα της μπαταριας και του αδιαβροχου που τα εχω κατευχαριστηθει και τα 2 πολυ, με μια πιο μετρια καμερα που δε με απασχολουσε προσωπικα τοσο πολυ. Το Μ9 που το πηρε ο κολλητος μου λεει οτι του βγαζει 2 ημερες μπαταρια, αλλα ξερω οτι δεν το χρησιμοποιει πολυ, απο καμερα ομως ειναι ακομα για κλαμματα παρα τα Updates Και δεν θεωρω οτι αξιζει, πιο πολυ το Μ8 θα επαιρνα.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

s6 gold το πηρα χθες...θα τρελαθεις..ποιο ολοκληρωμενο κινητο με πολυ δυνατο επεξεργαστη και φωτογραφικη στα ιδια επιπεδα με του g4..
I Want To Believe

Περα απο τις διαφορες στα χαρτια που εύκολα τις βλεπει κανεις και αποφασίζει υπάρχουν και τα υπολοιπα. Πχ αξιοπιστια λογισμικού. Ως χρήστης 4 samsung smartphones και αλλων τοσων LG, η LG εχει πιο πολλα bugs στο λογισμικό και απροσεξιες και καποια απο αυτα ειναι ενοχλητικά οπως το ξυπνητηρι στα LG G2 και G3 που μπορει να του καπνισει και να μη χτυπησει.

Εαν λογω διαφορων στα χαρτια εισαι αδιαπραγματευτος για το g4, δεν έχει νοημα να δεις για το s6 (πχ αν θες οπωσδηποτε sd). Δε θα σου πω παρε το s6 (αυτο εχω τωρα και το προτιμησα απο το g4), απλα ψαξου και ρωτα περισσότερο για πραγματα που δε φαίνονται στα specs. Ακομα και το αν εχει out-of-the-box autobackup των μηνυμάτων/κλήσεων πχ μπορει να σε ενδιαφερει. Το s6 μεσω samsung account στα συγχρονίζει ενω το LG θέλει χειροκινητο backup.

Μιλάμε για τις δύο κορυφαίες προτάσεις του α' εξαμήνου του 15', όποια και να πάρει ο φίλος θα την ευχαριστηθεί.

Προσωπικά θα πήγαινα σε g4 γιατί οι 5,5'' είναι το χαμηλότερο όριο για τη δική μου χρήση. Ταυτόχρονα το g4 για μένα είναι το πιο πλήρες all around σύνολο.

Υπερ g4 (σε σχέση με s6):

-μεγαλύτερη οθόνη(και οριακά καλύτερη για μένα)

-καλύτερη κάμερα(μιλάμε για μικρολεπτομέρεις+manual ρυθμίσεις(που αν δεν κάνω λάθος λείπουν από το s6)

-radio

-αποσπώμενη μπαταρία

-Δεν έχει knox!!!! (Μπορείς να απολαύσεις ανώδυνα και το υπόλοιπο ήμισυ της συσκευής που η samsung μας το στερεί)

-καλύτερη τιμή

Από την άλλη s6 κερδίζει σε:

-καλύτερες φυσικές διαστάσεις,(και πολύ πιο λεπτό)

-καλύτερη ποιότητα κατασκευής,

-ελαφρώς καλύτερη μπαταρία(αν και στο g4 μπορείς να έχεις μια 2η και να είσαι πολύ μπροστά τελικά)

Σε όποιον δεν τον πειράζει το μεγαλύτερο μέγεθος & η πλαστική κατασκευή, θα πρότεινα το g4.

Περα απο τις διαφορες στα χαρτια που εύκολα τις βλεπει κανεις και αποφασίζει υπάρχουν και τα υπολοιπα. Πχ αξιοπιστια λογισμικού. Ως χρήστης 4 samsung smartphones και αλλων τοσων LG, η LG εχει πιο πολλα bugs στο λογισμικό και απροσεξιες και καποια απο αυτα ειναι ενοχλητικά οπως το ξυπνητηρι στα LG G2 και G3 που μπορει να του καπνισει και να μη χτυπησει.

Εαν λογω διαφορων στα χαρτια εισαι αδιαπραγματευτος για το g4, δεν έχει νοημα να δεις για το s6 (πχ αν θες οπωσδηποτε sd). Δε θα σου πω παρε το s6 (αυτο εχω τωρα και το προτιμησα απο το g4), απλα ψαξου και ρωτα περισσότερο για πραγματα που δε φαίνονται στα specs. Ακομα και το αν εχει out-of-the-box autobackup των μηνυμάτων/κλήσεων πχ μπορει να σε ενδιαφερει. Το s6 μεσω samsung account στα συγχρονίζει ενω το LG θέλει χειροκινητο backup.

Ετσι ειναι, και δεν ξερω αν ηταν η ιδεα μου, αλλα το μενου της LG απο το G2mini που δουλεψα, ειχε πολλες ελλειψεις, ισχυει και στο G4? Γενικα δηλαδη μου φανηκε πολυ μετριο και προχειρα στημενο, θα κατσω να το ξανα δουλεψω να θυμηθω τι δε μαρεσε καθως δεν αντεξα να ασχοληθω παρα πολυ.

Επισης οι καμερες νομιζω οτι ειναι πολυ κοντα για να ειναι κριτηριο, αλλα το μεγεθος και η SD,radio,Μπαταρια Που λεει και ο φιλος παραπανω ισως ειναι πιο σημαντικα κριτηρια.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Είναι απλό το s6 είναι ένα κλικ καλύτερο σε υλικά και για μένα πιο βολικό μενού.Και οι 2 συσκευές είναι top τώρα σου αρέσει η lg η η σαμσουνγκ.και ύστερα η μεγαλύτερη διαφορά είναι το μέγεθος οθόνης.

Τελικα μετα απο σκεψη αποφασισα να παρω το G4 .... Ενας σημαντικος λογος που με εκανε να επιλεξω αυτο και οχι το S6 ( knox και τα λοιπα ) ηταν το root ... Δυσκολα μπορω χωρις αυτο ... Καλες αγορες παιδια οτι και αν επιλέξετε το αποτελεσμα θα ειναι καλο ... Και οι 2 συσκευες ειναι εξισου καλες !!!!
Never give up

Πάντως θέμα με το ξυπνητήρι είχα πολύ συχνά με το s2. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι επομένως θέμα συσκευής.

Τελικα μετα απο σκεψη αποφασισα να παρω το G4 .... Ενας σημαντικος λογος που με εκανε να επιλεξω αυτο και οχι το S6 ( knox και τα λοιπα ) ηταν το root ... Δυσκολα μπορω χωρις αυτο ... Καλες αγορες παιδια οτι και αν επιλέξετε το αποτελεσμα θα ειναι καλο ... Και οι 2 συσκευες ειναι εξισου καλες !!!!

Καλοριζικο και να το χαιρεσαι!

Πιστευω οτι σημερα οι συσκευες ειναι κατι παραπανω απο υπερπληρεις για την καθημερινη μας χρηση. Απο εκει και περα ολοι ψαχνουμε το τελειο και δυστυχως κανεις δεν το δινει. Δεν ξερω αν δεν μπορουν ή αν δεν το βλεπουν (εξαλλου για τον καθε εναν μας το τελειο διαφερει) ή αν απλα δε θελουν για να αγοραζουμε συνεχως, ομως νομιζω οτι το παν ειναι να ξερουμε τι ζηταμε εμεις οι ιδιοι, και οταν μας ρωταει καποιος τι κινητο να παρει, να μπορουμε να μπουμε στη θεση του και οχι να λενε παρε αυτο (επειδη μαρεσει εμενα).

Εγω για φετος ξεχωρισα το edge λογω ιδανικου μεγεθους και διαφορετικου σχεδιου, αλλα και επειδη αξιζει σαν h/w - s/w. ελπιζω μελλοντικα να δουμε δυνατες υλοποιησεις με καλες μπαταριες, καλες καμερες και SD, σε ολους τους κατασκευαστες αλλα και σε τουλαχιστον 2 μεγεθη, καθως πολλες φορες βλεπουμε οτι στις 5,5" πχ υπαρχουν υπερουμπανα-πληρεις συσκευες αλλα μας πεφτουν μεγαλες.

Φιλε μου, ευχομαι καλοριζικο να ειναι!!

Σιγουρα και τα δυο ειναι πολυ καλα τηλεφωνα, δεν το συζηταμε! Οι διαφορες ειναι στις λεπτομεριες και στα "θελω" του καθενος! Περιμενουνε εντυπωσεις στο αναλογο θεμα, και σε σχεση με το G2 (αυτο με καιει εμενα :p :lol: )

Είναι απλό το s6 είναι ένα κλικ καλύτερο σε υλικά και για μένα πιο βολικό μενού.Και οι 2 συσκευές είναι top τώρα σου αρέσει η lg η η σαμσουνγκ.και ύστερα η μεγαλύτερη διαφορά είναι το μέγεθος οθόνης.

καλορίζικο!! περιμένουμε εντυπώσεις!

ποιο χρώμα διάλεξες;

Καλοριζικο και να το χαιρεσαι!

Πιστευω οτι σημερα οι συσκευες ειναι κατι παραπανω απο υπερπληρεις για την καθημερινη μας χρηση. Απο εκει και περα ολοι ψαχνουμε το τελειο και δυστυχως κανεις δεν το δινει. Δεν ξερω αν δεν μπορουν ή αν δεν το βλεπουν (εξαλλου για τον καθε εναν μας το τελειο διαφερει) ή αν απλα δε θελουν για να αγοραζουμε συνεχως, ομως νομιζω οτι το παν ειναι να ξερουμε τι ζηταμε εμεις οι ιδιοι, και οταν μας ρωταει καποιος τι κινητο να παρει, να μπορουμε να μπουμε στη θεση του και οχι να λενε παρε αυτο (επειδη μαρεσει εμενα).

Εγω για φετος ξεχωρισα το edge λογω ιδανικου μεγεθους και διαφορετικου σχεδιου, αλλα και επειδη αξιζει σαν h/w - s/w. ελπιζω μελλοντικα να δουμε δυνατες υλοποιησεις με καλες μπαταριες, καλες καμερες και SD, σε ολους τους κατασκευαστες αλλα και σε τουλαχιστον 2 μεγεθη, καθως πολλες φορες βλεπουμε οτι στις 5,5" πχ υπαρχουν υπερουμπανα-πληρεις συσκευες αλλα μας πεφτουν μεγαλες.

Νομίζω ότι όλη η ουσίαμ κρύβεται στην παρένθεση που έκανα και γω bold.

Για παράδειγμα, για μένα, τέλειο είναι μια μίξη του s6 edge plus, note edge, lg g4, χωρίς knox, σε 6-6,2''.

Αντίστοιχα, εσύ(ξέρω ότι σ'αρέσουν τα μαζεμένα) κάτι τέτοιο ούτε που θα το κοίταζες :p

Ταυτόχρονα, και οι εταιρίες δεν θέλουν να βγάλουν το ''τέλειο'' , γιατί μετά δεν θα χούμε τόσο ισχυρό λόγο να πάρουμε το επόμενο & θα επέλθει στασιμότητα.

Στην πράξη ας ελπίσουμε να υπάρχει ποικιλία, για να καλύπτονται όλα τα γούστα!

razorkop καλορίζικο! :)

ετσι ειναι ακριβως. Το κακο ειναι οτι υπαρχει ποικιλια αλλα δεν καλυπτει τα γουστα. Χθες πηρε μια φιλη το Ζ3c και της το εστηνα και εβλεπα ποσο μου λειπει η απλοτητα και η ευκολια χρησης του σε σχεση με το edge το οποιο ομως ειναι πολυ πιο ομορφο.