lek88 Δημοσιεύτηκε November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 24, 2015 Γεια σας! Ένας φίλος σκέφτεται για αγορά κινητού και είναι ανάμεσα στο samsung galaxy s6 το απλό και το s6 edge! Μιας και μου αρέσουν κ εμένα και το κινητό μου τελευταία μου κάνει νερά, σκεφτομαι κ εγώ το ιδιο!! Δεν μπορώ να αποφασίσω όμως.... Θέλουμε λοιπόν την γνώμη σας και για τα 2! Τα υπέρ και τα κατά και οτιδήποτε άλλο. Κάθε γνώμη και άποψη δέκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 το edge κανει την διαφορα! αυτο θα επελεγα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 24, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Λόγω του ότι είναι κύρτη η οθόνη του δεν φαίνεται λίγο σαν να είναι μικρότερη η οθόνη από το απλο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Invoked Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Εγώ κατέληξα στο s6 πριν μια εβδομάδα . Αν το edge είχε λιγο μεγαλύτερη οθόνη για να ισοσταθμισει την κυρτοτητα ίσως να το προτιμούσα. Τώρα απλά το βλέπω ότι μου κόβει από τις οριακες 5.1" στο ματι και πιστεύω ότι μετά από τον πρώτο μήνα ενθουσιασμού θα με κούραζε σε games/browsing. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Προσωπικά ούτε καν μπήκα στη διαδικασία να το σκεφτώ... S6 δαγκωτό! Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demarko007 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Κάτοχος S6 edge. Παρτο κανονικο φίλε μου. Και πιο φτηνό και καλύτερο για το μάτι. Χωρις θηκη σε κουράζει στα πλαινα να το κρατάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristhess Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 καλύτερα edge.Με την κυρτή οθόνη είναι πιο όμορφο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Το edge είναι πιο όμορφο, όμως σε χρηστικοτητα στην καθημερινότητα το απλό είναι καλύτερο. Χάνεις οθόνη χωρίς λόγο στο edge. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beamex Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Σε μακροσκελή συζήτηση που ειχα με πωλητή η κατάληξη ηταν η εξής: Αν θες edge πηγαινε σε edge+ ενα γίγα παραπάνω ραμ και κερδίζεις την επιφάνεια που χάνεις λόγο της κυρτότητας. Επίσης επειδη ειναι μακρόστενο δεν ξενίζει τοσο πολυ. Αλλιώς ανάμεσα σε απλό s6 και edge, το απλό. Ειναι ακριβώς ίδια σε χαρακτηριστικά με διαφορα μονο τη κυρτή οθόνη τη οποία πληρώνεις γύρω στα 150€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 29, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 (edited) Σε μακροσκελή συζήτηση που ειχα με πωλητή η κατάληξη ηταν η εξής: Αν θες edge πηγαινε σε edge+ ενα γίγα παραπάνω ραμ και κερδίζεις την επιφάνεια που χάνεις λόγο της κυρτότητας. Επίσης επειδη ειναι μακρόστενο δεν ξενίζει τοσο πολυ. Αλλιώς ανάμεσα σε απλό s6 και edge, το απλό. Ειναι ακριβώς ίδια σε χαρακτηριστικά με διαφορα μονο τη κυρτή οθόνη τη οποία πληρώνεις γύρω στα 150€ Σκέφτηκα και το edge plus αλλά πάει πολύ παραπάνω η τιμή του...... Διαφορετικά θα κατεληγα σε αυτό από την αρχή μιας και μου αρέσουν τα κινητά Με μεγάλη οθόνη. Η τιμή του όμως τσιμπάει κατά πολυ γι αυτό και είπα Μετά η το απλό ή το edge Το edge plus είναι πενεμορφο!!!!!!! Αλλά....... Το είδα σε κατάστημα γερμανος. Βέβαια ήταν ψεύτικο πλαστικό δεν ήταν Από αυτά που λειτουργούν και τα δοκιμάζεις. 642€ το βρίσκω το edge plus. Θα έχει πέσει καθόλου λες Μέχρι τελος Ιανουαρίου ;; Edited November 29, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 S6 gold και απο μενα..καθεται ποιο ωραια στο χερι.ειναι λιγο ποιο φωτεινη η οθονη..μπαινει καλυτερα tempered glass Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 S6..το edge είναι μόνο για μούρη..κατα τα άλλα, και μικρότερη φαίνεται η οθόνη του, και tempered glass δύσκολα, και στο χέρι δεν κάθεται καλά, και ούτε καν από το τραπέζι δεν μπορείς να το σηκώσεις γιατί δεν έχει πλαϊνά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 29, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 (edited) Μάλλον Παιδιά απ'οτι βλέπω στο απλό θα καταλήξω..... Τώρα το κινητό που έχω (lg g2) είναι 5,2 ιντσες. Το s6 είναι 5,1 ιντσα........ Πόση είναι η διαφορά ;; 1 χιλιοστό οθόνης η 1 εκατοστο; Edited November 29, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Μάλλον Παιδιά απ'οτι βλέπω στο απλό θα καταλήξω..... Τώρα το κινητό που έχω (lg g2) είναι 5,2 ιντσες. Το s6 είναι 5,1 ιντσα........ Πόση είναι η διαφορά ;; 1 χιλιοστό οθόνης η 1 εκατοστο; 0,1 της ίντσας είναι :p (2,5 χιλιοστά) Πήγαινε να τα βάλεις δίπλα, δίπλα ένα κλικ μικρότερη θα είναι η οθόνη του s6, σχεδόν αμελητέα η διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 30, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 0,1 της ίντσας είναι :p (2,5 χιλιοστά) Πήγαινε να τα βάλεις δίπλα, δίπλα ένα κλικ μικρότερη θα είναι η οθόνη του s6, σχεδόν αμελητέα η διαφορά. Αυτό ακριβώς έκανα!!! Είναι ένα τακ μικρότερη του s6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts