Jump to content

Ποιό από τα 2; s6 η s6 edge

lek88
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας! Ένας φίλος σκέφτεται για αγορά κινητού και είναι ανάμεσα στο samsung galaxy s6 το απλό και το s6 edge! Μιας και μου αρέσουν κ εμένα και το κινητό μου τελευταία μου κάνει νερά, σκεφτομαι κ εγώ το ιδιο!! Δεν μπορώ να αποφασίσω όμως....

Θέλουμε λοιπόν την γνώμη σας και για τα 2! Τα υπέρ και τα κατά και οτιδήποτε άλλο. Κάθε γνώμη και άποψη δέκτη.

Λόγω του ότι είναι κύρτη η οθόνη του δεν φαίνεται λίγο σαν να είναι μικρότερη η οθόνη από το απλο ;

Εγώ κατέληξα στο s6 πριν μια εβδομάδα . Αν το edge είχε λιγο μεγαλύτερη οθόνη για να ισοσταθμισει την κυρτοτητα ίσως να το προτιμούσα. Τώρα απλά το βλέπω ότι μου κόβει από τις οριακες 5.1" στο ματι και πιστεύω ότι μετά από τον πρώτο μήνα ενθουσιασμού θα με κούραζε σε games/browsing.

Προσωπικά ούτε καν μπήκα στη διαδικασία να το σκεφτώ... S6 δαγκωτό!
ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Κάτοχος S6 edge. Παρτο κανονικο φίλε μου. Και πιο φτηνό και καλύτερο για το μάτι. Χωρις θηκη σε κουράζει στα πλαινα να το κρατάς.

Το edge είναι πιο όμορφο, όμως σε χρηστικοτητα στην καθημερινότητα το απλό είναι καλύτερο. Χάνεις οθόνη χωρίς λόγο στο edge.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Σε μακροσκελή συζήτηση που ειχα με πωλητή η κατάληξη ηταν η εξής:

Αν θες edge πηγαινε σε edge+ ενα γίγα παραπάνω ραμ και κερδίζεις την επιφάνεια που χάνεις λόγο της κυρτότητας. Επίσης επειδη ειναι μακρόστενο δεν ξενίζει τοσο πολυ. Αλλιώς ανάμεσα σε απλό s6 και edge, το απλό. Ειναι ακριβώς ίδια σε χαρακτηριστικά με διαφορα μονο τη κυρτή οθόνη τη οποία πληρώνεις γύρω στα 150€

Σε μακροσκελή συζήτηση που ειχα με πωλητή η κατάληξη ηταν η εξής:

Αν θες edge πηγαινε σε edge+ ενα γίγα παραπάνω ραμ και κερδίζεις την επιφάνεια που χάνεις λόγο της κυρτότητας. Επίσης επειδη ειναι μακρόστενο δεν ξενίζει τοσο πολυ. Αλλιώς ανάμεσα σε απλό s6 και edge, το απλό. Ειναι ακριβώς ίδια σε χαρακτηριστικά με διαφορα μονο τη κυρτή οθόνη τη οποία πληρώνεις γύρω στα 150€

Σκέφτηκα και το edge plus αλλά πάει πολύ παραπάνω η τιμή του...... Διαφορετικά θα κατεληγα σε αυτό από την αρχή μιας και μου αρέσουν τα κινητά Με μεγάλη οθόνη. Η τιμή του όμως τσιμπάει κατά πολυ γι αυτό και είπα Μετά η το απλό ή το edge

Το edge plus είναι πενεμορφο!!!!!!! Αλλά....... Το είδα σε κατάστημα γερμανος. Βέβαια ήταν ψεύτικο πλαστικό δεν ήταν Από αυτά που λειτουργούν και τα δοκιμάζεις.

642€ το βρίσκω το edge plus. Θα έχει πέσει καθόλου λες Μέχρι τελος Ιανουαρίου ;;

Edited by lek88

S6 gold και απο μενα..καθεται ποιο ωραια στο χερι.ειναι λιγο ποιο φωτεινη η οθονη..μπαινει καλυτερα tempered glass
I Want To Believe

S6..το edge είναι μόνο για μούρη..κατα τα άλλα, και μικρότερη φαίνεται η οθόνη του, και tempered glass δύσκολα, και στο χέρι δεν κάθεται καλά, και ούτε καν από το τραπέζι δεν μπορείς να το σηκώσεις γιατί δεν έχει πλαϊνά..

Μάλλον Παιδιά απ'οτι βλέπω στο απλό θα καταλήξω.....

Τώρα το κινητό που έχω (lg g2) είναι 5,2 ιντσες. Το s6 είναι 5,1 ιντσα........ Πόση είναι η διαφορά ;; 1 χιλιοστό οθόνης η 1 εκατοστο;

Edited by lek88

Μάλλον Παιδιά απ'οτι βλέπω στο απλό θα καταλήξω.....

Τώρα το κινητό που έχω (lg g2) είναι 5,2 ιντσες. Το s6 είναι 5,1 ιντσα........ Πόση είναι η διαφορά ;; 1 χιλιοστό οθόνης η 1 εκατοστο;

0,1 της ίντσας είναι :p

(2,5 χιλιοστά)

Πήγαινε να τα βάλεις δίπλα, δίπλα ένα κλικ μικρότερη θα είναι η οθόνη του s6, σχεδόν αμελητέα η διαφορά.

0,1 της ίντσας είναι :p

(2,5 χιλιοστά)

Πήγαινε να τα βάλεις δίπλα, δίπλα ένα κλικ μικρότερη θα είναι η οθόνη του s6, σχεδόν αμελητέα η διαφορά.

Αυτό ακριβώς έκανα!!! Είναι ένα τακ μικρότερη του s6