poseidon2004 Δημ. January 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2005 Με CosmOte συμβόλαιο απόλυτος κανένα πρόβλημα !έλαβα sms πήρα αρκετά τηλεφωνά σε COSMOTE χωρίς πρόβλημα !πρόβλημα είχα για κλήσεις προς voda μέχρι τις 1,15 … Και φέτος άψογη (τουλάχιστον στις περιοχές που κινήθηκα ) :happy: Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. January 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2005 ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα με Cosmote.Και κλήσεις και μηνύματα!Περιοχές: -Πειραιά -Ν.Σμύρνη -Γλυφάδα/Βούλα Αλλά και όσοι φίλοι μου είχαν Cosmote δεν είχαν κανενα πρόβλημα! Αυτό που παρατήρησα ήταν ότι υπήρχαν κάποια προβλήματα στην ΤΙΜ για κανένα 15-20λεπτο και στην Vodafone καθυστερούσαν τα μηνύματα ή (αυτό συνέβη σε αρκετούς φίλους/ες) μου ερχόντουσαν τα ίδια μηνύματά τους 2-3 φορές!!!!!!! Ξέχασα να αναφέρω ότι αυτά τα δοκίμασα και με κάρτα και συμβόλαιο! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. January 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2005 Kanena apolitos provlima me thn COSMOTE.Pragmatopoihsa kai elava polles kliseis,eno elava kai minimata. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος runner ( 2 Ιαν. 2005 , 23:08) ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα με Cosmote.Και κλήσεις και μηνύματα!Περιοχές: -Γλυφάδα/Βούλα Πάντως σε έναν φίλο μου που έστειλα μήνυμα και ήταν στην Γλυφάδα ενώ του έστειλα μήνυμα με ΤΙΜ στις 00:15 παραδόθηκε στις 3:00(!) ενώ όταν προσπάθησα να τον πάρω τηλέφωνο στις 00:10 δεν μπόρεσα!!!Δεν τίθεται θέμα ΤΙΜ,λειτουργούσε άψογα...! τουλάχιστον στην περιοχή μου :D Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAAD Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Egw me voda apo glyfada meta katexaki kifisia kai peiraia meta ola mia xara.. Fetos liga lepta apo tin allagi toy xronoy me brike sto car kai etsi katafera na testarw arketes perioxes kai ola mia xara apo emena. Ontws kaue xrono kai poly kalytera. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mixtri ( 3 Ιαν. 2005 , 13:31) Πάντως σε έναν φίλο μου που έστειλα μήνυμα και ήταν στην Γλυφάδα ενώ του έστειλα μήνυμα με ΤΙΜ στις 00:15 παραδόθηκε στις 3:00(!) ενώ όταν προσπάθησα να τον πάρω τηλέφωνο στις 00:10 δεν μπόρεσα!!!Δεν τίθεται θέμα ΤΙΜ,λειτουργούσε άψογα...! τουλάχιστον στην περιοχή μου :D Δηλαδή εννοείς ότι αυτός είχε Cosmote στην Γλυφάδα κι εσύ ΤΙΜ στην Καρδίτσα; Από αυτά που λες μάλλον η ΤΙΜ φταίει αλλά δεν παίρνω και όρκο!Γιατί δεν έχει καμιά σχέση η ΤΙΜ στην Καρδίτσα ή όπου αλλού ήσουν σε σχέση με τις κεραίες της Γλυφάδας!Όταν λες ότι δεν μπόρεσες να πάρεις τηλέφωνο...τι εννοείς;;;Έπαιρνες τηλέφωνο και έδειχνε ότι μιλάει;Τι; Αν για λίγα λεπτά (5 λεπτά) κάποιο δίκτυο μπλόκαρε σε κάποια περιοχή.....αυτό δεν θα μου φανεί παράξενο!!Ίσα ίσα μια χαρά θα είναι!Απλώς στα λέω αυτά γιατί σε όλες αυτές τις περιοχές έλεγξα το κινητό μου και άλλων φίλων(με διάφορους συνδυασμούς) και έβγαλα το συμπέρασμα ότι γενικώς σε αυτές τις περιοχές δεν υπήρχε κάποιο σημαντικό πρόβλημα όπως αυτό που αναφέρεις εσύ...........δηλαδή 3 ΩΡΕΣ καθυστέρηση!!!! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Με Vodafone στη Χαλκίδα από τις 00.00 την πρωτοχρονιά μέχρι και τις 00.20 δεν έπαιρνες τηλέφωνο αν δεν προσπαθούσες 20 φορές συνεχόμενα γιατί έβγαζε δίκτυο κατηλειμμένο. Τα sms όλα κομπλέ όμως. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tp Δημ. January 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2005 ep! na pw kai egw gia serres me cosmote den eixa kanena problhma!, mono ena sms to etseila me tin 2h fora, ola ta alla mia xara! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis12 Δημ. January 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2005 Ego imoun stin periosi tou galatsiou. Ola kala ola oraia mexri pou dextika mia klisi apo tous goneis mou kata tis 00:30. Milousa 2 lepta kai meta..... pffffffffff ... nai .... ...nai.... eeeelaaaaaaaa... akouei kaneis.....??? TIPOTA!!! Ax vre Cosmote!!! Anyway, to ekleisa gia kamia ora, to anoiksa... den epiane sima... to ksanaekleisa kai epesa gia ypno stis 03:00. Tin alli mera douleve kanonika.... :p (Siemens S65) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts